Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 26.01.2004, 15:52
Benutzerbild von derbeder80
derbeder80 derbeder80 ist offline
Neuer Benutzer

Standard 5iktaslilar tek suclu zagodur

Ben macta artniye görmedim bence kartlarin hepside dogruydu, samsunun ilk golü ofsayd degildi ve golden öncede ikili mücadelede fauli yapan bence pancuydu.

BJK bu oyuncu yapisiyla aslinda her macta kirmizi kart görme tehlikesinde. Normal kadroya bakiyorum zago, ilhan, emre, ibrahim gibi bi sürü agressiv futbolcuyla dolu.

dünkü macta olayi zago baslati takim arkadaslarida zagoya uyunca bu durum ortaya cikti. tabiki kenar yönetiminde sucu büyük ilk yari takimin üc kirmizi görmüs takimini uyarsana bence uyarmadi ve ayni agressivlik ikinci yaridada devam etti.

Hakemin hatasi yokmuydu bence vardi her macta her hakem bi iki ufak hata yapar önemlii olan artniyet olmamasi ve bencede ortada bir ardniyet yoktu.

bence bjk 8 puan farkin ve coktandir yenilmemelilerin getirdigi bir rihatliktan dolayi dün bu kadar perisan oldular yani kendi kendilerini yendiler. cok yazik sampiyon olmus bir takimda bu kadar amatör futbolcunun olmasi üzücü bir olay cünkü profesyonel futbolcular her maca final gözüyle bakar.