Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 20.12.2003, 17:57
Benutzerbild von uhbarracuda
uhbarracuda uhbarracuda ist offline
Neuer Benutzer

Standard ciddi yazi GS hakkinda

Espirelerimi kaldiramayan gs li arkadaslar ; ) ve Bjk Avukatlarina sunarim

ciddi bir yazi ... cok taktir edigim objektiv yorumlari ile Tugay Serenin yazisini size sunuyorum .... ve sizin düsüncelri bir ögreniyim dedim ...... ?????

Galatasaray`ı batırdınız
Canaydın; kredi anlaşmasını yüzüne gözüne bulaştırdın, takımı ve taraftarları Olimpiyat Stadı’na mahkum ettin.. Fatih; 2 yılda 24 futbolcu aldırdın, kulübün parasını sokağa attın.. Takım ligde yok, Şampiyonlar Ligi de uçtu.. Tüm bunların sorumlusu ikinizsiniz
GALATASARAY’DA Başkan Canaydın ve Teknik Direktör Terim’in son konuşmalarını dikkatle izliyorum. İkisi de verdikleri mesajlarla asıl hedeften uzaklaşıp Galatasaraylılar’ı ters taraflara götürmek istiyorlar. Bazılarını da etkiliyorlar... Ne yapsın Galatasaraylı? Bir kere çukurun içine düşmüş, ‘Belki çıkarız’ diye umutlanıyorlar... Şimdi her ikisine de soruyorum... Tabi ikisinin de suçlu olduğu ve yanlış yaptığı olaylar var:

Ali Sami Yen’den Olimpiyat Stadı’na gidiş. Bunun yanlış olduğunu aylar önce yazdım. Orası bir futbol stadı değil. Yolu yok. Dağ başında, kuş yuvası gibi bir yer. Sen Galatasaraylılar’ın ve futbolcularının çok alıştıkları, büyük başarılara imza attıkları Ali Sami Yen’i bırak; yolsuz, ipsiz, sapsız, zemini berbat bu Olimpiyat Stadı’na git. Sonra da Fatih bu durumdan şikayet etti. Ben de, ‘Fatih, sen bütün eksiklikleri tamamlayın ben liglere başlayayım, sonra gidip orasını tetkik edeyim, eğer her şey mükemmelse takımımı alır, Olimpiyat Stadı’na giderim’ diye niçin uyarmadığını söyledim.

Kredi yattı, dolarlar uçtu!

Yine tekrarlıyorum. Burada hem Canaydın, hem de Fatih, takımın ve seyircinin altını oymuşlardır. Şimdi arpacı kumrusu gibi ikisi de düşünüyor. Ama iş işten geçti. Sen 33 bin kombine bilet satmışsın, Ali Sami Yen Stadı’na nasıl döneceksin, bana izah et bakayım. Ayrıca Ali Sami Yen’e bir keser bile vurmadın Canaydın. Orada terkedilmiş bir kale gibi, gelen geçen arabaları selamlıyor.

Canaydın’ın en büyük hatası, ‘Sahip Som ile kredi anlaşmasını yaptık’ diyerek TV ekranlarında ortaya çıkmasıdır. Mutluluk yüzünden akıyordu. Sonra ne oldu? Ne Som var ortada, ne de kredi.. Ve Canaydın’ın cebinden uçan giden, 300 bin dolar komisyon. Galatasaray ve Canaydın kandırılmış. O gün de yazdım. Dedim ki, ‘Telefonlarım kilitleniyor. Evime ve gazetem star’a faks yağıyor. Bu kredi anlaşmasını ve Som’u dikkatlice araştırın.’ Ama ben söyledim, ben duydum, ben yazdım, ben okudum. Şimdi Ali Sami Yen havada duruyor. Galatasaray da borç batağı içinde yüzüyor.

Kötü transfer, kötü oyun

‘Galatasaray’da para sıkıntısı var’ deniyor. Bu sıkıntının üzerine tuz-biberi Terim ekti. 24’ü aşkın yabancı ve Türk oyuncu transfer ettirdi. Hele iki tanesi var ki, olacak iş değil. Felipe bugün Brezilya’yı ayağa kaldırıyor. 3 milyon dolar ne oldu Allah bilir!.. Lukunku’yu Fatih istedi. Nerede Lukunku? 2 milyon 100 bin euro, Lukunku’nun sırtında dolaşıyor. Galatasaray da Hakan’ın yanına santrfor arıyor. Arif’i ‘Yoyo’ya benzettin Fatih. Bir oynattın, bir oynatmadın. Ümit Karan nasıl bir sakatlık yaşadı bilemiyorum. Ameliyatlar geçirenler çoktan takımlarına döndüler. Volkan da öyle. Bir geldi pir geldi, kayboluşu da aynen. Telekom maçında izledik, yürüyemiyor bile. Fatih futbolcularla olan kötü diyaloğun artık dillere düştü. Sen böyle miydin? Şöyle bir düşün bakalım.

Galatasaray’ın ligdeki ilk durumu Diyarbakır maçında belli oldu. 2-1 kazandı ama sahada oynayan ve golleri kaçıran Diyarbakır’dı. Bu durum bugüne kadar geldi Fatih. Ama herkes Diyarbakır değil. Konyaspor, İstanbulspor, Denizlispor, Trabzonspor golleri de atı, puanları da aldı gitti. Hele Malatyaspor 2-0’dan 2-2 yaptı. Akçaabat Sebat biraz şansı olsa 4’leyip sonucu 4-4 ilan edebilirdi.

Sen hep umut verdin. Şimdi yine umut veriyorsun. Operasyon üstüne operasyondan bahsediyorsun. ‘Lig bizim için bitti’ dedin. Şampiyonlar Ligi’ni de rakipler bitirdi. Şimdi UEFA ve Türkiye Kupası var. Galatasaraylılar kafaları önde, ‘Ne olacak halimiz?’ diye soracak adam arıyorlar ve bekliyorlar. Nereye kadar be Fatih!..

UuuhBarracuda