ALLAH namaz kildirmayi UNUTTUMU ?
eee kuranda beyfendinin iddia ettigi gibi nasil namaz kilma yazmiyorsa o zaman allah unuttu demektir ...
"KİTAPTA HİÇBİRŞEYİ EKSİK BIRAKMADIK." (6/38)
bak tatli müsrik evladim biza arab binbir gece masali anlatma ,...yok ömer böyle dedi yok ebu ibne ona atladi yo0k ben böyle dedim..yok felanca dedi kuranda bu yokmus wooow ne zeka fiskiran laf etmis adam..
sadece kurana göre nasil namaz kilinacigini bilmeyecek kadar seytanin hipnozu altindasin... senin hirsin AKLINI örtmüs durumda !
gerci sünnisin sünnilerdeki namazdaki farzlari söyle bir aklina getirsen namazin kurana göre nasil kilinacagini anlarsin !
adeta bir hiristiyan papazi gibi kuranda neden pazar ayini yapilmaz diye soru soruyorsun adeta...
yani bir tanri düsünelim ..ksursuz bir kitap yolladigini ve DINLE alakali her detayin bu kuran denen kitabda yazdigini ALLAH BIzzadi bize bildiririken.. senin gibi ebu cehiller kalkmis allahi kurani hakir görüererek bilmem nwe mezhebine göre namaz nasil kilinir yani kuranda namaz nasil kilniir yok diye konuyu bilmiyenlerin istismar edecegi iddalar atar..
kuranda sirkde yok ama sen sirke giriyorsun hergün.. kuranda sünnetde yok ama sen yahudilere benzemek icin sünnet oluyorsun !
aklindan cikarma kurani assagilamaya calisan bir sistemin zavalli bir parcasisiin..
atalarinin dinine ve seytana bizzati hizmet ediyorsun..
bu ayetleride kulagina küpe yap -"!
"KENDİLERİNE OKUNMAKTA OLAN KİTABI SANA İNDİRMEMİZ ONLARA YETMİYOR MU?" (29/51)
RABBİN ASLA UNUTKAN DEĞİLDİR." (19/64)
ALLAH SİZE KİTABI DETAYLANDIRILMIŞ BİR HALDE İNDİRMİŞKEN, ALLAH"IN DIŞINDA BİR HAKİM Mİ ARAYAYIM?" (6/114)
|