Thema: Fußball
Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 05.10.2003, 21:35
Benutzerbild von turkishboy17
turkishboy17 turkishboy17 ist offline
Neuer Benutzer

Standard Bana Birsey Olmadi Airdem Abi...

...bizim Millete birseyler oldu, Milletin Burnu bi karis havada!!!
Senin dediklerine cok sevindim, GALATASARAY eski GALATASARAY degil, hepimiz Biliyoruz, ama Futbolla Yatan ve Futbolla Kalkan GALATASARAYin daha iyi olacagina inanir, ister fbli Iste BjKli olsun, Herkez bunu Biliyor, Sunuda Belirtmek istiyorum,

GALATASARAY
1996-1997 (Sampiyon)
1997-1998 (Sampiyon)
1998-1999 (Sampiyon)
1999-2000 (Sampiyon)
2000-2001 (2.)
2001-2002 (Sampiyon)
2002-2003 (2.)

Yillarinda Hep Sampiyonluga oynamis bir takim, busenede böyle olacak!!!

Burdan irsey daha söylemek istiyorum, Mondragon Üzerine, bu Mondragon isi hic ortalikda yoktu, belki bazilari aklindan geciriyordu, ama bu Basin denen O...lar, Gazeteye birseyler sigdirmak icin herseferinde bi Bok Buluyorlar, busefer hedef Mondragon Basardilar, ama oda Düzelecek, ve tüm Basina girecek!!!

Gelelim mac seyredenlere,dün sunu unuttum, bende arada bir fb ve BjKnin maclarina bakmaya giderim, ama Kesinlikle o takima saldirmam, cünkü benim buna hakkim yok, eger güzel oynarlarsa güzel bir gol atarlarsa alkislarim güzel der övgüler yagdiririm, ama banane baska takimin systeminden oyunundan oyuncularindan, ulu orta ne küfür ederim nede kötülerim, ben o takimin taraftari olsam anlarim ama benim ne hattime!!! Dedigim gibi Bundan sonra Topdan Cakmayanlara benden sert cevap gelecek!!!
Umarim beni anlamissinizdir!!!

Selamlarla & Saygilarla
Turkishboy17!!!