Einzelnen Beitrag anzeigen
Alt 03.10.2003, 03:01
Benutzerbild von roman
roman roman ist offline
Neuer Benutzer

Standard o.T.

Bilemiyorum Atatürk milliyetçiliği ne anlamı taşımakta günümüzde ve onun yaşadığı dönemden bu güne kalmış değerlerinden.

Atatürk döneminde bir kuvayi millicilik vardı ve olmak zorundaydı belki!

Bakma yukarıdadaki gerzek Oguzları bilmez, Oguz boylarının anadoluluğunun Yörükler olduğunuda bilmez, Yörüklerin çeteler, efeler olduğunu kuvayi miillilikte ön cephede savaştığınıda bilmez, Yörük Alileri Mustafa Kemalli destek ve teşekkür mektuplarınıda bilmez, bir yeşil orduyuda hiç duymamıştır, amacım Balkan mucahirlerini rencide etmek asla değil,o mucahirlerden şu an türkiye sivilliğinin oluşabilmesi için kelle koltukta düşünürlerin varlığını bilen ve büyük saygı duyan bir kişiyim ben.

ama aslını inkar eden namert olsun ben oğuz boyundan bir türkmen yörüğüyüm ve yörüğün hasıyım. bilirim ki benim atalarım bu anadolu topraklarında sünni değildiler, balkan savaşlarına kadar bu bütün anadoluda bu böyleydi, yok değildi derseniz açın doğup, büyüdüğünüz topraklardaki atalarınızın tarihini internet sayfalarından bir daha okuyun.
Taki Balkan sünni ve Alman milliyetçiliği ile anadoluya gelen genç türklere kadar bu böyledir.

Hani ben atalarımı ve kendimi biliyorum ne oğuzlarda ne selçuklulularda milliyetçilik yoktu. milliyetçilik ve ırkçılık balkan ırkçılığını savunanlar ile geldi, işin en üzücü yanı, bizdeki hoş görüyü çalarak bizden fazla türk oldular bu balkan ırkçıları ve faşistleri, bu tarihin nasıl oluştuğunu ve tüRkmen son dergahının ne zaman kapatıldığını öğrenmek için açın tarihinize bir daha bakın.

GALVANİ...