en az 1 puan alacagiz !!! Biz Inandik !!
evet dün mactan önce yazmistim buraya ben takimima güveniyorum ve en azindan 1 puan alacagiz diye. Allahima bin sükür ingiliz pisliklerini kendi yerinde rezil ettik.
Dün defansimiz gercekten süper oyun cikardi, Emre, Ronaldo ve Zago müthis oynadilar hepsine helal olsun. Cordoba ise tecrübesini gösterdi ve chelsea nin en baskili zamaninda bir sakatlik durumu yaratarak kendini yere birakti ve oyunu soguttu, az da olsa chelsea nin rüzgarini kesmis oldu, cordobayada büyük helal.
Pancu ve Ilhan Mansiz disindakiler hepsi iyidi ama iki tanesi varki of anam offff. Biri sol tarafin dinamosu Ibrahim, ya allahim insan bukadarmi kosar mücadele eder ve yorulmaz, göreceksiniz bu sezon sonunda ne takimlar isteyecek ibrahimi.
Ikincisi tabi ki benim adamim Sergen, bu adami nasil begenmezler nasil elestirirler anlamiyorum, bu forumdada Derbeder80 begenmiyordu sanirim Sergeni. Dün bakmistir insallah maca bu arkadas.
Sergen isterse 90 dakika sahada yürüsün kardesim bu adam oynamali yaa. Dün Sergen hayatinin macini oynadi ve okadar cok kostuki inanilir gibi degil, Ibrahim ve Sergen cok büyük topcusunuz yaaa cok büyük, ikinizide kocaman bir helalllll !!!
Neyse fazla uzatmiyalim, Besiktas kac tane yiyecek diyenler utansin artik.
Bana bu güzel günü yasattiklari icin tüm Futbolcu ve teknik heyete tsk ediyorum, HELAL OLSUN SIZE HELAL !!!
FUCK YOU CHELSEA FUCK YOU !!!!!!!!
HERZAMAN HERYERDE EN BÜYÜK KARTAL BU BÖYLE BILINE !!!
|