![]() |
Danke Israel !
Israel lockert das Embargo für den Gazastreifen. Getränke, verschiedene Arten von Lebensmitteln wie Kekse, Dosenfrüchte und Hummus dürften ab kommender Woche geliefert werden.
(Reuters) Allah sizi beter etsin Serefsizler ... |
Alıntı:
adamin bildigi varmis demek! |
Israel lockert das Embargo für den Gazastreifen. Getränke, verschiedene Arten von Lebensmitteln wie Kekse, Dosenfrüchte und Hummus dürften ab kommender Woche geliefert werden.
(Reuters) Ve Ülkemizde bu Insanlar oraya gitmelerimi gerekirdi diyen Vicdansizlar sadece su yaziyi okusun...Ve birazcik icinde Insanliklari varsa biseyler cikarsin ! |
Alıntı:
|
Destor Metos
Alıntı:
Hanzo |
Irkci her yerde irkcidir.
Su olan bitende ancak Hitler'i hakli cikaracak argümani bulan birisi de zavallidir. Kadin erkek fark etmez, sevgili überseksüel. |
METIN,,,
okadarda ciddiye alma beni,,,:D irkciligim olsa,,,bütün insanlara karsi olabilir anca,,milletlere degil;) sereffsizler her milletde var;) ama yinede hitlerin bi bildigi varmis,,, insan neden bukadar yahudilerden, nefret ederki? demek herifin icine dogmus:D |
Alıntı:
|
sen beni anlamazsin!
ben sadece yahudileri demisdim!
cahil! |
Alıntı:
Ne oldugunu sen su yukaridaki yazdiklarin ile tescil ettin zaten. o yüzden yazdiklarin beni ilgilendirmez. |
| Bütün Zaman Ayarları WEZ +2 olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 16:59 . |
Telif Hakları vBulletin v3.6.8 © 2000-2026, ve
Jelsoft Enterprises Ltd.'e Aittir.
Tercüme Eden : Cagdas