![]() |
Seviyormu???
Selam!
Yardim istiyorum.. Düsüncelerinizi benimle paylasin.. 9 aydir yazisdigim bir cocuk var.. Ondan hoslaniyorum.. 9 aydir hep internetden yazisiyoruz..ara sira yolda, alisveriste karsilasiyoruz. 9 aydir hep internetde yazisiyoruz ve nihayet cep numaralarimizi birbirimize verdik. Sorun su, onunla yazismak hos ve güzel! Ama yazismakla insan birbirini nekadar taniyabilirki?? Ama ondan hic bir kahve icme, yemege cikma teklifi gelmedi.. Ama nerdeyse 9 aydirda hergün yazisiyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Erkek olarak o ilk adimi atmasi gerekmiyormu? Yoksa o benim gibi hissetmiyormu? Peki neden buladar süredir yaziyor????? Sizce? |
bence cekiniyordur
yasiniz daha ufak ise bence ilk kiz arkadasi olma ihtimaliniz de var.
o yüzden dir ki belki genc cocuk ?? daha seninle cikmaya tam karar verememis de olabilir. belki senden hoslaniyordur ama sevmiyor da olabilir. lütfen yanlis anlama selametle salih |
Zitat:
hayirlisi, bi agzini yokla senle ilgili ne düsündügünü bunu söylemekte cekinme. belkide o senden bir sinyal bekliyordur. bu kez de sen cesur davranip eger ondan yesil isik aldiysan bence bi soruver bulusma hakkinda ne düsündügünü. bol sanslar. |
Cvplar icin tskrler
Yani resim beyenmeler felan oldu. Ama ben soguk davraninca pek yapmamaya basladi. Birkeresinde hatta simdiye kadar sen nerdeydin ya dedi. Ilk kiz arkadasi degilim! Kendisi 27 yasinda bende 25! Ona okadar soguk davranmama ragmen yazmasina anlam veremiyorum. Ama acikcada birsey söylemiyor! Bende kiz olarak gururuma yediremiyorum, ilk adimi atmaya! Yasim 25 ama bu konularda okadar gerideyimki...
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:00 Uhr. |