Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Liebe, Flirt & Partnerschaft (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=393)
-   -   Seviyormu??? (http://localhost/forum/showthread.php?t=10596)

Umutlu127 16.08.2013 01:08

Seviyormu???

Selam!
Yardim istiyorum.. Düsüncelerinizi benimle paylasin..
9 aydir yazisdigim bir cocuk var.. Ondan hoslaniyorum.. 9 aydir hep internetden yazisiyoruz..ara sira yolda, alisveriste karsilasiyoruz. 9 aydir hep internetde yazisiyoruz ve nihayet cep numaralarimizi birbirimize verdik. Sorun su, onunla yazismak hos ve güzel! Ama yazismakla insan birbirini nekadar taniyabilirki?? Ama ondan hic bir kahve icme, yemege cikma teklifi gelmedi.. Ama nerdeyse 9 aydirda hergün yazisiyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Erkek olarak o ilk adimi atmasi gerekmiyormu? Yoksa o benim gibi hissetmiyormu? Peki neden buladar süredir yaziyor?????

Sizce?

1978salih 16.08.2013 08:50

bence cekiniyordur

yasiniz daha ufak ise bence ilk kiz arkadasi olma ihtimaliniz de var.
o yüzden dir ki belki genc cocuk ?? daha seninle cikmaya tam karar verememis de olabilir.
belki senden hoslaniyordur ama sevmiyor da olabilir.

lütfen yanlis anlama
selametle
salih

16.08.2013 11:10

Zitat:

Zitat von Umutlu127 (Beitrag 2070781)
Selam!
Yardim istiyorum.. Düsüncelerinizi benimle paylasin..
9 aydir yazisdigim bir cocuk var.. Ondan hoslaniyorum.. 9 aydir hep internetden yazisiyoruz..ara sira yolda, alisveriste karsilasiyoruz. 9 aydir hep internetde yazisiyoruz ve nihayet cep numaralarimizi birbirimize verdik. Sorun su, onunla yazismak hos ve güzel! Ama yazismakla insan birbirini nekadar taniyabilirki?? Ama ondan hic bir kahve icme, yemege cikma teklifi gelmedi.. Ama nerdeyse 9 aydirda hergün yazisiyoruz. Ne yapmam gerekiyor? Erkek olarak o ilk adimi atmasi gerekmiyormu? Yoksa o benim gibi hissetmiyormu? Peki neden buladar süredir yaziyor?????

Sizce?

zamane gencler hizli bizim zamanimizda gibi öyle ayalrdir yillardir yazisan yok artik. tanistinmi hoop telefon hooop bulusma derken iliski basladigi anda bile bitebilir bu benim düsüncem :)) belkide senin aile durumun senin onda biraktigin intibaa gereceksi ile senden cekiniyor olabilir ya da gercekten seni sadece kanki gibi görüp daha ilerisini görmek istemiyor. sana hic iltifatlar yapiyor mu, resim vs. karsilikli degis tokus oldu mu? sadece internette yazisiyoruz diye yazmissin ve alisveriste karsilasiyoruz diye de yazmissin yani gercekte de gördün dogru mu?

hayirlisi, bi agzini yokla senle ilgili ne düsündügünü bunu söylemekte cekinme. belkide o senden bir sinyal bekliyordur. bu kez de sen cesur davranip eger ondan yesil isik aldiysan bence bi soruver bulusma hakkinda ne düsündügünü.

bol sanslar.

Umutlu127 16.08.2013 17:17

Cvplar icin tskrler

Yani resim beyenmeler felan oldu. Ama ben soguk davraninca pek yapmamaya basladi. Birkeresinde hatta simdiye kadar sen nerdeydin ya dedi. Ilk kiz arkadasi degilim! Kendisi 27 yasinda bende 25! Ona okadar soguk davranmama ragmen yazmasina anlam veremiyorum. Ama acikcada birsey söylemiyor! Bende kiz olarak gururuma yediremiyorum, ilk adimi atmaya! Yasim 25 ama bu konularda okadar gerideyimki...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:00 Uhr.