![]() |
PÖRS holding dikkat edelim!!!!
herkese merhaba bu aralar birde pörs holding cikti basimiza almanyada ev alana tr de bedava :) ben tr den geldigim icin sahtekarlik oldugunu düsünüyorum vatan projesiymis su anda reklami gene gecti holding diyor internet adresini aradim google.de koca holding :)) internet adresi olmazmi
yok simdi yaparlarsa bilmem:))) reklamlarda dikkatimi cekti türbanli bayanlari koymuslar dikkat gene bir din sömürüsü olmasin düzeltiyorum dini duygularimizi sömürmesinler bana kalirsa bu holdingler zamaninda avrupadaki yasayanlardan topladiklari paralarla is yaptilar simdi kimseden para toplayamiyorlar herkes uyandi ne yapalim neyapalim diye düsünürlerken akillarina ya biz bunlardan paralarini baska türlü nasil aliriz onun hesabini yaptilar faiz yasak diyenler simdi %de bilmem kacla millete kredi veriyor bu ne uyanik lik anlamis degilim |
Tabii ki bunlarin hepsi Sahtekar! Ticaret ve Ekonomide dallarinda kim kime ne hediye ediyormus ki?? Reklamlarinda diyollar ki: Almanyada Ev alana TRde birtane de ev bedava! Neerrrddddeeeee...!? Millet Sapsal ya sanki, sanki Almanya daki Evi ucuza alacak! o Almanyadaki evler cok pahaliya geliyor millete tabi, cünkü TRdeki evin fiyati da onun icinde. CallCentre'daki Türbanli bayanlar benim de dikkatimi cekmisti, ama profesyonel gibi gözükmediler bana. Daha cok 400€ üzerinde calisan ev hanimlarina benzettim ben onlari. Onlar mi bana ev vereceklermis yani? Püehehehe, güleyim yani. PÖRS Holding birden cikti piyasaya, ve birdende kayip olacak, görürsünüz ;)
Hadi iyi günler... |
poers holding yeni bilgiler
baska bir sitedeki üyeden uludag isimli üyeden Alıntı
Arkadaslarin siteleri burdan Email bombardinina tutabilirsiniz. onlarin sitelerinde verdikleri email adresi Alıntı Bize Westring 2, 59014 adresde bulunan telefon sirketimiz üzerinden ulasabilirsiniz Telefon: 0180 44 44 0 44 e-posta: info@poers-holding.de adreste Hammdaki kesin uyduruktur. eger dikkat ettiysen bu email calismiyor ve poers-holding.de domain registriert degil olmayan bir emaili niye bombaliyorsun? zaten yimpas kombassan ve kapi kapi dolasip sakal birakip din maskesi altinda pkk ya para toplayanlardan uyanmamislari uyarmaya degmez. Böyleleri hic akillanmaz. 1. Türk TV'lerine bakmayin 2. Kapiya gelenlere Flughafenlerde Bitpazarlarinda para dilenenlere Para vermeyin illaki yardim etmek istiyorsaniz gidin Türkiyede bir okula ögrencilere kalem defter alin ******************************* *********************************** ayrica bu iki domain de yukardaki ismi gecen sayfaya yöneltiyor kids-4-life.de kids-4-life.com iki domain de hollandaki bu siteye devam bagliyor http://patrick.pruller.nl/pors/index2.php De domainin arkasinda ise Domaininhaber: Van der Horst Gruppe GmbH Adresse: Königsallee 80 PLZ: 40212 Ort: Düsseldorf bu Van der Horst Gruppe GmbH nin ne olduguna bakarsak eger Van der Horst Gruppe GmbH Königsallee 80 40212 Düsseldorf Geschäftsführer Gerard A. Van der Horst AG Düsseldorf, HRB 51860 USt.-IdNr.: DE 222635674 Tel.: (+49) 211 863 9800 Fax: (+49) 211 869 3500 Ansprechpartner: Gerard A. Van der Horst E-mail: gruppe@vdhorst.com Internet: www.vdhorst.com karsimiza hollandali biri cikiyor Alıntı Unsere Kernkompetenz, Investment und Privatisierung von Immobilien, decken wir durch folgende Leistungen ab: * Sorgfältige Auswahl der Objekte nach Rendite und Werthaltigkeit * Ermittlung der für den Kunden passenden Immobilie * Vollständige Abwicklung aller für den Erwerb notwendigen Formalitäten * Integration in einen Vermögensaufbauplan Wir verstehen uns als Full-Service-Unternehmen, das für sachwertorientierten Vermögensaufbau auf der Basis von Immobilien steht.Nach einer umfassenden Beratung erhält der Kunde ein auf seine Bedürfnisse zugeschnittenes Angebot und wird bis zur vollständigen Abwicklung von uns betreut. http://www.vdhorst.com/unternehmen/fullservice/ artik hollandalilar da anladi bazilarinin iyi kazik yedigini üc kagitcilara dikkat |
Selam,
Sen Pörs holding den ne zarar gördün ,
gudurmus gibi elestiriyorsun.Bence Sen calismayan adamin tekisin bu kadar zamani nerden buluyorsun fazla canin sikiliyor galiba.Burasi Almanyanin göbegi kimse kimseyi ulu orta kandiramaz.Sen vatandasin avvukatligini birak ve kendine is bul.Utanmadan bir insanlari yönledirmeye calisiyorsun.Senin gibi Ekmek hirzizlerini yeri yok bu dünyada.holding olayan biri nasil Almanyanin ortasinda Ben bir Holding gim diye bilir Doktor bey.Önce düsün ondan sonra yaz.Arastir belgele ondan sonra yaz |
Simdi diyecenki bunlari kesin kendileri yazmistir bundan eminim.Sundan`da eminim bu Holding sahibleri Senin gibi Ekmek düsmanlariyla ugrasmazlar.
|
Selam,
Arkadaslar ben Bu adami taniyorum kimsesi yok,Bu türk degil bir Ermeni evet yanlis duymadiniz Ermeni ve sürekli Türk Degerli is adamlarini Elestiriyor.Inanamassaniz girin sayfasina bakin.Türk bacilarimizi dahi elestiriyor Bu ADAMA Cok ama cok Dikkat edin.Senin gibi Ermenilerin aramizda isi yok defol git.Yok Türk TV izlemiyecekmissiz falan sanane.Ermeni TV mi izleyelim S.......R. Lütfen Bakin bir sayfasina sadece Türklerini ve Türk is adamlarini Elestiriyor,Hayata kösmüs gibi bir hali var.Cok Dikkat
|
kauf eine pizza und bezahle zwei hahay
|
@haktanyana
Burda bir tek gocunan var, o da sensin. Anlasilan, senin dünyada ekonomide hic haberin yok. "Burasi Almanyanin göbegi kimse kimseyi ulu orta kandiramaz" diye yaziyorsun. Uyan, uyan, kardesim. Almanya'da binlerce sahtekar "posta kutu" sirketleri (tabii ki cogu Alman sirketi) var, her allahin günü yüzbinlerce insani soyup sogan ediyorlar ve "yüce" Alman hükümeti bile bu durumla basa cikamiyor. Örnegin "Yimpas Deutschland" - bir hafta icerisinde yeryüzünde kayboldu ... kandirilan insanlarin Alman avukatlari yillardir dava sürdürüyorlar, bu güne kadar hala adalete ulasamadilar. Cok sagolsun Falcon3535 arkadasimiz, bizi burda aydinlatiyor. Hem fark etmez, ister Ermeni, ister Türk, ister Uzay'li olsun ... bir tek önemli olan bizlere yardimci olmasi. |
Zitat:
Zitat:
bana diyormus bu x solitar dur sidi hakkindan gelirim ben onun |
tabi ya benden bahsediyor.. hahaha
|
gülme
baska board dan alinti
Selamlar Arkadaslar, evet haklisiniz Pörs Holding ve benzeri isimler altinda reklam veren Sirketlerden uzak durun - neden ?: Eger ki Finans alaninda faaliyet gösteren bir Sirket var ise, bu sirketin en azindan bir Internet sayfasi olmasi gerekmez mi ? Egerki böyle bir Sirket varsa, IHK'da yani ticaret odasinin Internet sayfasinda kayitlari olmasi gerekir - cünkü Mali alanda faaliyet gösterebilmek icin IHK kaydi sart. Peki neden bu Sirket faaliyet gösteriyor ? Türk televizyonlari üzerinden yayin yaptigi icin BAFIN (Bundesamt für Finanzen) bunlari fark etmiyor ve bunlar islerini yürütmeye devam ediyorlar. Schufa kaydi olan bir kisi cep telefonu kontrati bile alamiyorsa bunlar krediyi nasil cikartirlar - hemde 50.000 Euro'dan bahsediyorlar. 1.000 olsa anlariz, bu derece ufak riskleri kabullenen banka cok fakat bahsi gecen kurulus - eger kurulduysa :-) bunlari basaramaz. Birde su "Danismalardan" bahsedelim, ev alacaksiniz, bir tavsiye ile evinize gelirler, kagitlari toplar ve Banka'da calisan alman bir "ortaklarina" götürürler ve elden 4 bin 5 bin euro para alirlar, tabiki makbuz gibi seyler olmadan - neden ? Bankadan alacagi % 1 veya 2 komisyon yetmez bu "insanlara", tutar birde sizi yolarlar !! Halbuki bankadan veya sigorta sirketinden komisyon alan bir kisinin Müsteriden para talep etmesi kanunen yasaktir - kaldi ki bu kisilerinde IHK kayitlari olmasi sarttir, kanunlari 2008 - 2009 yillari icinde bosuna Reform'a tabi tutmadilar, amac "eline cantayi kapan"in insanlara zarar vermesini engellemekti, fakat bizim insanlarimiz bu hemsericilikle devam ederlerse hic bir sey degismez. Diyecegim su ki, dikkatli olun, herseyi kiyaslayin ve arastirin. Sanki Babalarinin parasini dagitiyorlar "Holding"ci Vatandaslar !!!! Bu sirketlerden veya bu gibi sahislardan zarar görenler Sikayette bulunsunlar lütfen, BAFIN (Bonn'da) veya Bankombudsman'lar direk olarak bu islerin muattaplaridir, bilginize. Eger siz bunlarin kurbani olduysaniz en azindan sikayet'te bulunun baskalarinin cani yanmasin...saygilarimla |
Zitat:
türk kanallari izlemeyin demiyorum yamuk yumuk yer elmasi reklam sikayetti o sifatsiz kesin senin o isadaminin birseyisin türk bacilarimizi elestirmedim isletmecinin yapmis oldugu tuzaga degindim benim hostes bacim yok senin olsun istersen hahaaaaaa siz su köln deki is adamiyim diyen adamin yaptigi isi yapsaniz daha iyi olurdu aslinda almanyanin en lüks ke..... nick de haktanyana kactane var nickin senin hayalet kesin benim bütün yazilarimin altina degisik niclerle yazarsin ucuzsunuz degerli is adami kime göre degerli senin gibi yalakalarina degerli galiba bana degil ama kaliteli is yap degerli ol kalitesiz yaparsan elestirilirsin ögertur adessa bunlar is adami seninkiler ne üretti simdiye kadar söyle bakayim ermeniymisim de benim haberim yokmus senin müslüman olmadigin kesin olsaydin iftira etmezdin sen olsa olsa vela havle, diyecegim donun yokki dinin olsun özürlü bu arkadas beyinden türk is adamlarini elesstiriyormusum aydin dogan i bile elestiriyorum ben senin söylediklerini havada elestiririm ya bu insanin sifati yokki tüküreyim tükürsemde yagmur zanneder bu kansiz |
Dikkat
Arkadaslar bana inanin bu Falcon 3535 ermeni Kendisi PKK ya yardim topluyor dikkat edin.isi gücü Degerli Türk is adamlarini elestirmek.DIkKAT DIKKAT COK Teylikeli bir Ermeni.Bizim YÜCE VATANIMIZI Bölmek icin ellerinden gelenleri yapiyorlar Serefsiz PKK`li.Senin gibilerin aramizda isi yok anliyormusun yooooooooooooooooooooooooooook defooooooooooooooolll.
|
burada ne admin nede mod var ben demi küfür etsem :)
bana bak bana seninde senin gibi adamin arkadasi olan is adamininda taaaaaaaaaaaa ......
cik meydana da baba yigit sen sifatini gösterde erkekligini görelim belki biryerede bir gün karsilasiriz dünya kücük ozaman seni görmek isterim böyle konusa bilecekmisin kiminki 250 gr görecez alin su iti basimdan moderetörler yahu forumda bir kedi var onu kovala sana sen anca it gibi ürüyor sun. lucesku demisti simdi yerini buldu ata sözü köpekler istedi diye atlar ölmez |
Burada isden anlayan da konusuyor, anlamayanda!!!!
Arkadaslar Pörs Holdingin yapdigi isi bir cok sirket yapiyor. Bir ev veya daire aliyorsun, onun üzerine Pörs bankada fazla para cikariyor ve sana o paraynan türkiyeden daire veriyor. Mesela Kölden bir daire aliyorsun. Hakiki degeri 80.000€ Pörs sana bunu 120.000€ satiyor ve bankadandan bu parayi aliyor. aradaki karla sana türkiyeden bir daire veriyor. Yani baya basit. Benim Pörs ile alakam yok ama ben de Emlak ile ugrasdigi, icin bu isleri biliyorum. Saygilarla Timur |
anlayan da konusuyor, anlamayanda!!!!
Burada isden anlayan da konusuyor, anlamayanda!!!!
Arkadaslar Pörs Holdingin yapdigi isi bir cok sirket yapiyor. Bir ev veya daire aliyorsun, onun üzerine Pörs bankada fazla para cikariyor ve sana o paraynan türkiyeden daire veriyor. Mesela Kölden bir daire aliyorsun. Hakiki degeri 80.000€ Pörs sana bunu 120.000€ satiyor ve bankadandan bu parayi aliyor. aradaki karla sana türkiyeden bir daire veriyor. Yani baya basit. Benim Pörs ile alakam yok ama ben de Emlak ile ugrasdigi, icin bu isleri biliyorum. Saygilarla Timur |
haktanyana, sen bilmis ol
falcon3535 kati sürete ermeni deyildir, cünkü ispatini kendisi vermistir yine...
Ermeni olsa hiristiyan olurdu! Bunun asagida yazdiklari ancak yine bir islam-fanatik hastasina uyar!!! Elinde gelse bicakliyacak seni,,, yanliz gaurun icadi bilgisayar iyiki bu imkani vermiyor... miauvv-miauvvv,- mafusius |
miyav
miyav miyavvvv miavuvvv
|
Selam FPS
Arkadaslar gercekler ortaya cikinca falcon Ermenisi cildiriyor.Eger delikanli isen telefon numarani acikla gör hangi ermeni annesi seni dogurmus.Sen bir ermenisin dangalak.Hic bosuna aglama günah cikarma degerli türk halki gördü senin bir ermeni parcasi oldugunu
|
evet vaybee liler
bu tür serefsiz leri tanimaniz icin yasar nuri prof un Allah ile aldatmak adli kitabini okuyun ki bu serefsizleri taniyin sizlere bir türk olarak da türkiyenin einsteini nediyor diye bir konu actim youtube de video lari var link olarak onuda oray yazmistim onu takip edin
|
Falcon na cok Dikkat Ermeni
Ya Falcon 3535 seni pek iyi görmüyorum yoksa bir yerine ignemi batti lan.Erkeksen telefon numarani ver sen kim oluyorsun da degerli is adamlarimiza ve bacilarimiza laf atiyorsun laaan.Holdingde paran gitmisse Pörs Holding ne yapsin SEREFSIZ Ermeni ,Vatan haini pislik.Sen nebicim Müslümansin.Birde küfür ediyorsun.Nasil oluyor igneyi kendine batirinca.Arkadaslar baska nick altinda Bu Ermeni degildir falan yaziyor bu Pkk li serefsiz.Dikkat Dikkat.Gördün iste oyunun ortaya cikti Falcon.
|
Yakisikli seni Tesekkür
Selam Falcon 3535 Kardesim dün Aksam senin annen esin kiz kardesin , benim yatak odasini temizlerken baya bir terledik ya ermin temizligide bir baska oluyor canim.Sen sik sikgönder bana seninkileriniv ya aceyib rahatlatiyorlar kus gibi oluyorum vallahi
|
merhaba
slm arkadaslar ben araniza yeni katildim.pörs holding ki sahsen taniyorum.bunlar iki ortak.Birisi yabanci birisi de fikri sivas adinda bir türk.calismalarini da yakindan takip ettim inanin cok basarililar.emlak sektöründe kisa zamanda söz sahibi oldular.ve sahsen ben bundan gurur duyuyorum.cünkü türklerin baska alanlarda da basarili olmalari milletini seven bir insan icin gurur verici olmali.yaklasik iki yildir faliyetteler binlerce insana ev imkani sagladilar bunu sizlere acik bir kalble söylüyorum.Ben hamm daki ofislerinede gittim ve sunu gördüm.cok profösyönel ve temiz calisiyorlar.en az 30 bayan telefonlara bakiyor ve inanilmaz bir taleb oldugunu gördüm.bence pörs holding almanyada avrupa standartlarina göre calisan tek kurulus.Fikri sivas beyi taniyinca bir türk olarak gurur duydum cok akilli ve inanilmaz derecede proje üretebilen bir dahi kendisi.ve bu yaziyi yazma nedenim bu kadar büyük islere imza atmis bir holding sahibinin alcak gönüllü ve mütavazi olsu beni cok etkiledi.bence elestirmeden önce arastirmak daha uygun olur arastiralim ve elestirmek gerekirse o zaman elestirelim.yikmak cok kolay ama yapmak cok zor.fikri sivas ve onun gibilere cok ihtiyacimiz var.saygilarimla.
|
cevab
güzel kardesim basta sordugun soruya eger almanyada yasiyorsan siz kendinizde cevab verebilirsiniz.almanyada bilhassa millyonlarin döndügü bir sektörde faliyet gösteren bir sirket nasil yasal olmaz cünkü hersey hukuka uygun olmak zorunda yoksa noterden nasil gececeksiniz.ikincisi gene yasalara göre her evin bir degeri vardir o degerin üzerine cikamassiniz.alinan evler degerinin altinda yani iflas eden firmalardan ve toptan alindigi icin yasalara göre bu evlerden edilen karin %15 se kadar olan bölümünü müsterinize verebiliyorsunuz.Ayrica pörs tek türklere yönelik degil alman ve diger ülke vatandaslarinada ev satiyor.eger varsa ev almak isteyen bir alman komsun yada tanidigin müracat etsin bence!Benim tek bildigim ve gördügüm cok güclü ve prafösyönel calisiliyor.simdi diyeceksinizki neden bu kadar savunuyorsunuz.ayni sekilde bende buradan ev aldim borclarim kapandi bu vesile ilede sayin fikri sivas beyi tanima sansim oldu.
|
Selam
Ben onu bunu bilmem ben aldim hic bir sorun cikmadi ,ben sadece gördügümü söyledim.her hangi bir belge istiyorsan ac telefonu sivas beyle konusmaya calis ulasabilirsen, emin istedigini verecektir.Telefon numarsi 0180-4444-44.
|
Gercekci olalim
Arkadaslar neden Diger TV lerde reklam veren sirketler elestirilmiyor aksine piyasadan kayboluyorlar.Örnek DEWA veya SGS Marketing üstelik onlar birde Schufalilara , calisan calismayan herkeze diyorlar , kimse onlari elestirmiyor onlarin yapdigi kanun disi degilmi ? .Cünkü onlar PÖRS Holding kadar ses getiremediler demek bu is basariya ve Yönetime bagli.Bü kemediginiz bileyi öpmek lazim, ve kabul etmek lazim.
|
Selam
bu ekonomik krizde hangi enayi banka 80.000,-€ luk bir daireye 120.000,-€ verir cok merak ediyorum.Bu Pörs holding`gin iki kampanyasi var.Bir borcu olanlarin borcunu kapatiyorlar .Birde borcu olmayanlara Daire veriyorlar.Demek ucuza alip aradaki farki müsteriye yansitiyorlar, bu benim düsüncem Dostum.Arkadaslar gidin Pörs Holding´ge bakin sorun sorusturun kendi gözünüzle görün.Belki sivas beyle konusma imkaniniz olur.Gercekten bütün calisanlar süper desem yeridir.orda calisan bir yetkiliye sordum neden burda calisan bayanlarin 100 de, 80 nin bas örtülü diye.Bizde bunu patronumuza sorduk ve söyle bir cevab verdi.Bu insanlar basörtüsünden dolayi is bulamiyorlar ikinci sinif mamelesi görüyorlar.Senin`de benimde Annemizin ve bacimizin bas örtüsü var , bunlar ikici sinif insanmi diye sordu dedi.Gercekten sok oldum.Demek bastaki nasilsa hizmet ve dürüstlükde öyle oluyor.Ben gördüklerimi ve yasadiklarimi söyledim gerisi size kalmis.Herkeze Selam
|
Anlamiyorum
Hayda simdi`de Politikaci olduk iyimi.
|
Selam,
beyler türkçemizin içine etmişsiniz. Sizlere acil tavsiyem, bol bol türkçe kitap okuyun !! İyi günler. Cahuita |
Helal olsun kardas, katiliyorum evet Türkce ve tarihimizi bol bol okumamiz lazim.Ne mutlu türküm diyene.Allah bizleri Korusun.
http://www.youtube.com/results?searc...q=t%C3%BCrk+pi VE Bakin bir Google.de, oraya PÖRS yazin hep Alman isimli Holdingler ve Sirketler cikiyor. Ve Alman Duden.de ordada ilginc seyler cikiyor. |
pörs holding
ben bunlarla ilgili basimdan geceni anlatayim,bir tanidigim 2 sene falan önce hamm da bir call centerda calisiyordu,(bayan)...bu fikri sivas denen sahis firmayi onun üzerine yapip artik vaatlerle falan bir güzel kandirdi,bizde biliyorduk ama dolandirici oldugunu ne bilelim,o zamanlar 99 euro ya araba veriyorladi...o kizcagizin üzerine o kadar borcu birakti sonra,30 bin euroluk mobilya almis sahte imazlarla,hala mahkemelikler,durusmalara gelmiyor...ondan sonra 2 sene ugrastik hem firmadan kurtulmak hemde arabalardan bortan kurtulmak icin...birseyde yapamadik,anlamiyorum zaten polis bile bulamiyor bunlari,,o cikmazda birde wuppertaldan baskabir sözde is adamiyla tanistik...ben söyleyim böyleyim dedi altinda son model arabalar,bi firma var duisburg tarafinda o da benim dedi,bizim üzerimizden firmalari arablari alacakti,yardimci olcakti,cokta iyi yardimci oldu,arabalr ortadan kayboldu,firma kaldi üzerimize,sade bizim degil o benim dedigi firmanin arabasi da kayboldu,adamin kendide yok,polise gittik 6 tane tutuklama emri varmis,ama hala yakalanmamis...isminide vereyim KAYA ÖZTÜRK...wuppertalda yasiyor...buna oglu falanda sahittir,cocuklarini insanlarin kendine güvenmesini saglamak icin kullaniyor,bir almani dolandirmis adamin hali icler acisi,yasli adam tir söförü ariyorum diye arbeitsamttan bulmus,üzerine yapmadigi firma,borc kalmamis,adam her gün agliyor,,,,bizim ise basimiz hala dertte,tek sucumuz bir kere birine güvenmek,ve ondan kurtulmaya calisirken,yilana tutulmak,yasimiz da kücük tü cahillik iste...anlamadigim böyle insanlar hala is basinda,yok pörs müs falan,2 sene sonra baska holding olurlar,,,kimse kimseye bedava bisey vermez....fikri sivas dolandiricidir.....ama kaya öztürk denen sahis dolandiricinin en büyügü,anlatsam kitap olur,bir yalanla kac isadamini kac kiyisi kandirdi,ve nasil aylarca idare etti ayni yalani,ortaya cikinca yalani kayboldu birden...
lütfen aramayin,inanmayin,daha cok batmayin,bizim 3 senemiz gitti hala zor toparlaniyoruz...hayatta herkes bir hata yaparmis biz yaptik,siz yapmayin yaparsanizda böyle hata yapmayin... |
bu arkadas dogru söylüyor.
arkadaslar fikri sivas yeni bir ekip kurmus durumda.onu ve ekibini arayanlara buyrun yeni adresler
Pörs holding kapandi, yerine yeni bir ekip gecti. ayni ekiple farkli dallarda yine milleti dolandirmaya devam edecekler. arayanlar CK Immobilien ZUM PIER 22 Lünen Brambauer |
Eh biz milletce biraz keriz sayiliriz
Ya biz türk milleti niye daha fazla daha cok duyunca hemen beynimizi kapatiyoruz?
Ister Pörs ister Yimpas, ister Kombasan ve digerleri olsun bunlar hepsi eskiya soyguncu hirsiz. Bunlarda ne insanlik ne edeb ne namus ne ahlak var. Maalesef bunlar din kisvesi altinda yok müslümanlik adina vatandasi kandirirlar. Ama suc bizde niye kaniyorsun kardesim? Bugün dünya ekonomisi senin yatirimina en fazla 4-5% kar verirken böyle at hirsizlari 20-30% kar derken hic mi düsünmedin? Yok efendim biz basörtülü kizlari calistiririz cünkü is bulamiyorlarmis. Yalana bak yalana. Ulan namussuz o kizlari bakalim hangi sokaklarda hangi barlarda topladin basina bir basörtüsü gecirdin ve bedava calistirirsin? Böylece positiv image yaratirsin. Bu holdingciler hepsi seytan hepsi kendi ahlakani ve kisiligini 5 paraya satanlar. Siz ey millet hala bunlara inaniyor ve güveniyorsaniz suc sizin. Simdiye kadar bu düzenbazlara bir kurus vermedim ve vermek isteyeni uyandirdim zorlada olsa vaz gecirdim. Eger bir kisi din iman adina ticaret yapiyorsa ondan uzak durun. |
[quote=Ibrahimcolak;1964604]Hayda simdi`de Politikaci olduk iyimi.[/QUOTE
bu pörs dedikleri kombassan gibi biseymi? Cakamadim :) |
Arkadaslar Pörs Holding Magdurlari araniyor. Toplu halde Mahkeme yoluyla haklarinizi aramak icin Magdurlar aranmakta. xxskorp1@freenet.de adresine Mail yollayin lütfen.
|
Zitat:
|
Pörs Holding
Arkadaslar Pörs Holding Magdurlari araniyor. Toplu halde Mahkeme yoluyla haklarinizi aramak icin Magdurlar aranmakta. xxskorp1@freenet.de adresine Mail yollayin lütfen.
|
[quote=_YeZda_;2020651]
Zitat:
|
|
Belalarini birbirnden buldular
Zitat:
alirlar ücün besini... hep söylerim Allah öylesine adaletliki asla $a$maz... Mustafa Kemal Atatürkün kurdugu TC Devletini yikip yerine Müslüman devleti kurarak sizlere büyük sevaplar kazandiracaklardi.....aldinizmi ücün besini.. Kazandigimiz karlardan size pay cikararak ,paralariniza faizsiz helal kazanc saglayacagiz,böylece bir tasla iki kus vurmus olucaktiniz ,hem dünyaniz hemde ahiretinizi ihya edecektiniz....hem servet kazanicaksiniz hemde sevap alicaktiniz dimi....)))))) Sizleri bu Din bezirganlarina karsi uyaran Gazeteciler vardi,yazarlar vardi.....hepisine kafir diyordunuz..Vatan haini diyordunuz ...ne oldu???? Aldatilmi$ hainler sözde sevaplarinin felaket oldugunu hala anlamak istemiyor,sevap diye ,diye sonunda belalarini buldular ,onlarla birlikte Türkiyede belasini buldu.. sadece Avrupadaki Türklerden yürüttükleri Para 50 milyar civarindaydi.. Denizfeneri soygunu daha buna dahil deyil,denizfneri alam hükümeti tarafindan takibe alinmisti hala devam ediyor... Almanlari gavur ya,din düsmani !!!sizin beyin diye tasidiniz o tenekeyi sakin calistirmayin ,elin gavuru sizin hakkinizi arasin... kurani anladigin dilde düsünerek okuyup hayatina gecirmezsen Allahda Cezanizi bu $ekilde veirir...Aldinizmi sevabi cennete yerinizde hazir ... kisacasi aldatan hainlerle aldatilmi$ hainler belalarini birbirinden buldu... Sonrada Allaha ilave edin...kendi pisligin faturasini Allaha kes.Allah size napmaniz gerkeni göklerden insdirmis oku diyorrrrrrrrrr anladigin dilde düsünürek okuuuuu...hayatine gecir Bakin ma'un süresinin ihlal tezgahi nasil isletilmis:Aklini calistirmayan aldatilmayan hainler böyle uyutulup soyuldu ... beter olun ,kefen parasi bulamayin..o Kutsal kitap sizin tembelliginizin,ac gözlülügünüzün ,vijdansizliginizin oyuncagimi..kuranin disini aldiniz bas taci yaptiniz icini ayaklar altina ladiniz... Laik türkiyeyi Afganistana döndürmenin pesine düstünüz servet vadiyle aldandiniz.. Kuran ne diyor kafasini calistirmayanin kalbinide mühürlerim....siz yatin kalkin yatin kalkin,sakin namaziniz kazaya kalmasin,üs bes kurusun pesinden kosun,yüksek faiz alicaz sevap kazacicak diye seytani bir düsünceyle ben yiyemiyorum al sen ye..... sanki bogazlarini picak dayadilar,Lan adamlarin g.ötünün koyduklari yerden medet umuyordunuz hainler.....sizleri uyaranlara g.ötünüzü dönüyordunuz, müslümanligi ele aldiniz kimseye vermiyordunuz....Ilahi adalet....siz biriktirin eli kulaginda yakinda yeni birileri cikar...oraya veririsiniz sevap...Cennete yeriniz hazir.....size yapilalari yemin ediyorum esek bile kabul etmez ,anlar durumu...esek kadar bile olamadiniz... bu ara sizin paralari yürütünler Amerikada,Miami'ye yerlesti orada sizin yiyemediginiz paralarin tadini cikartiyorlar....hep beraber cennete gideceksiniz,cennetin yolu Amerika,Almanya ,Fransa,Miami'den geciyor...)))))))) Siz meg geye gidin !!!cennete bulu$ursnuz artik..)) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:12 Uhr. |