![]() |
Hala Fetö`nün pesinden gidenlere ne demeli ?
Fetullah Gülen`nin 20.08.2016 daki sohbetinden sözleri lütfen kaynagini herkes arastirsin , youtube´da bile canli konusmasi mevcuttur !
Fetö diyorki : "Haçlı'nın ülkenizi işgal etmesi çok tehlikeli değildir." "Çünkü sizinle onlar arasında kırmızı çizgiler vardır. Bir kere onlar sizin kadınınıza kızınıza ilişmezler. Mabedinize ilişmezler. İlişmemiş Haçlılar." Haclilar kendi aralarinda Anadoluda bile mal ganimet ve rant icin birbirlerini katletmistir degilki isgalden sonra bir Ülkenin kadinina kizina ilismeyecekler ! Haclilar Hacli seferlerinde asiri sekilde katliamlarda gerceklestirdiler tecavüzlerde gerceklestirdiler ! Neymis ilismezlermis !!! Size en yakin zamandan örnek verecegim sirplarin Balkanda müslümanlara yasatdiklari dehset ! Hala bu sözleri sarf eden bir insanin pesinden gidenlere aklim almiyor yaziklar olsun !!! Bu mantigin hala pesinde gidenler benim gözümde Namussuzdur serefsiztir ! |
https://youtu.be/UjffvpYKdOw...
Zitat:
Fetö'nün pe$inden gidenlere ne denir bilimiyorum ama-Feto ORTAKLARINA ne denilir biliyorum...yirtik papuc'lariyla gelip fakir fukaranin yetimin hakkini calarak servet sahibi olanlara ve onlari desdekleyen,ilimden bilimden,imandan yoksun insanlara,kurana,Allaha iftira atanlara ne denir cok iyi biliyorum -Iblisin ,$eytanin cocuklari denir-onun bunun cocuklari denir..ben kibarcasini yaziyorum Kuranikerim daha agir bir sekilde veriyor misal gebersiciler diyor ve devam ediyorum...Bu halk cehaletinin okumamanin bedeli ödeyecek bu halki bu duruma getirenlerde....donunu ceke ceke oy AKP oy vermeye gidiyordunuz....simdi Fetö terörist oldu lan adamin g.ötünün kilindan medet umuyordunuz angutlar https://youtu.be/UjffvpYKdOw.... https://youtu.be/UhURIcIgamE Izleyin Hoca efendiye yere göge sigdiramayanlari, ceplerini doldurmak icin desdekleyen ortaklarini....size koyun diyince kiziyorsunuz...aslinda size koyun demek koyuna hakaret Hoca efendi diye yere göge sirdigamayan bu cahil milletin basina bela edenlerle beraber b millet okumamazligin cehalteinin ,ilimden ,bilimden eksik yasamanin cezasini ödeyecek kisacasi belanizi birbirinizden bulacaksiniz Allah adildir hic merak etmeyin .. |
Ben sana kim oldugunu söylicem Lara :)
Zitat:
1) Alevimisin ? |
Zitat:
Yazik sizlere ja,gercekten cok yazik... Hayir deyilim, sadece Insanim... sizin deyimizle bugün gavur arkadasim 6 yasinda kizi beni gördü kollarini acarak boynuma sarildi -senin gibi nufus cüzdaninda müslüman yazan 10000 müslümana degismem bu gavur aileyi... beyenmediginiz o aleviler olmasa bir tane sanat eseriniz ,sanatcaniz olmayacakti,her 500m yaptirdiniz camilerde bir ise yaramiyor bak,kurana attiginiz o iftiralar o kuran carpiyor sizileri.. yine gavurun memeleketinde tuvalet temizlemek icin siraya giriyorsunuz- Alevi sanatcilarin söyledigi sarilari dinliyorsunuz-alevilerin oynadigi filimlerle gülüyorsunuz kemal sunal,ilyas salman... gercek müslüman insani dinine imrendiren kisidir senin inaniyorum dedigin Kuran bunu emrediyor...saygi duy diyor ,paylas,diyor...melekler bile Allah icin insanlik adina secde ederken,pislik sen kim oluyorsun mesebiyle ayiriyorsun Lan insanlari dinden imandan edtiniz pislikler dünyada bütün insanlik müslümanlardan kaciyor müslüman deyince iyiki onlardan deyiliz diyorlar .... |
Kara cahil seni !
Zitat:
Kadin uctu kendinden gecti :))))))) Bak simdi cirkef kadin burda hic bir müslüman senin müslümanlari asaladigin gibi ne Hiristiyanini ne yahudisini nede Buddistini nede her hanki bir mesep mensubunu asagladi nede küfür etti ! Ama sen müslümanlara demedigini birakmadin ! Sen kimsin ? Sen kimsin cirkef mindar ??? |
Zitat:
gayet sakinim sinirlenmiyorum sadece sen ve senin gibi insanlara karsi tahamülsüzüm... bilgin olmadigi konularda paylasim yapiyorsun insanlara mesebiyle ayiriyorsun ,insanlarin inanclarini ölcü haline getiriyorsun ki bu resmen Sirk demek Allahi yetersiz görüyorsunuz anlama geliyor bunu ben demiyorum kuran veriyor....ben cevap verincede ayrimci ve cahil oluyorum... bilmemek ayip deyil ama ögrenmemek ayip ,bilmiyorsan ögren OKUUUUUUUU...okuyarak anlamiyorsan bilen ki$ilere sor....bilen ki$ileride dinlemeyip ögrenmyiorsan.....Allah belani verir..birgün biri cikar kar$ina seni darma duman eder....bir tane ALLAH VAR ve $u gökkubenin altinda ya$ayan ne varsa insanindan tut cicek böcek hepimizin tek yaratici herseyin hepimizinsadece sahibi Allah..SAYGILI OL ve SAYGI DUy OKUUUUUU...mensubu oldugun Din senden bunu istiyor aklini islet diyor...isletmezsen üzerine pislik yagdiririm kalbini mühürlerim diyor..... |
He he tabi :)
Zitat:
Senin ne Aile egtimin ne Tahsil egtimin ne birikimin nede karekterin bunda yeter zayif sahsiyet bir Kadin olarak bir kere küfürlü konusman senin seviye egtim ve kültür birikimini gösteriyor :) |
Zitat:
estagfullah,asla birilerine ders yada din dersi verme gibi bir niyetim yok,ben insana söz söylerim hayvanlari egitme gibi ne bir nigetim ne de zamanim var.... asla egitimli yada tahsilli oldugumu söyledim aksine okudugum her kitabta ne kadar cahil oldugumu fark ediyorum, ve ne kadar okursam okuyayim ilimden eksik ve yoksun ölmekten korkuyorum...Ve sen ve senin gibilerinin Kültür seviyesinde ölcülmemek icin bir sayfa bir sayfa diye diye 4 saat uykuyla ise gidiyorum cogu zaman küfürlü konusmak kültürle alakasiz birseydir...edep,ahlak ve görgüyle ilgilidir bu saydiklarimda aileden alinir sonradan sahip olamayacagin seyler bunlar....bu kudurmus hayvanlari sirinlestirimemiz anlamina gelmiyor....... arastirmaya göre okudugunu yazip anlayamayan ülkeler arasinda türkiye 145 sirada yer aliyor sanirim sen bunlarin arasinda yer aliyor olmalisin |
it ürür kervan yürür...
Zitat:
Eger sen Kitap okuyan biri olsaydin basliga önsöze icerige konuya vs dikkat ederdin ! Halbuki sen konuya degil AKP ve RTE a baliklama atladin buda AKP ve RTE fobili bir tipleme oldugunu gösteriyor ! Buda su demektirki aklin yolu birdir tabirine yani konulara tek tarafli bakan anti demokrat bir kisilige sahipsin ! Muhalefet her zaman sarttir muhalefettin olmasida iyidir tabiki ama muhalefettinde sereflisi ve serefsizi vardir,yazilarina baktigimda hep bir kin öfke lincle yola cikiyorsun. Bu senin radikal anti demokrat ve en önemlisi humanist olmayan sagliksiz bir kisilige ruhhaline sahip oldugunun kanitidir ! Her okunan kitap dogrulari icermez ve her dogruda kitaplarda yazmaz cok okuyorsan bir gün bunu anlarsin anlamayanda koca bir yalanin yada kocaman bir propagandanin esiri bir parcasi ve ister istemez onun aleti olur ! Konu ne olursa olsun cevapinda ya Islam ya AKP yada RTE iceriyor bunun farkindamisin bilmiyorum :) Parazit yapiyor polemik havasina giriyorsun yani diyalogdan uzaksin bu pesimist tutumun seni burda komplexli ruhhali bozuk kendisiyle barisik olmayan bir karekter olarak yasitiyor ! Senden ricam konulara parazit yapma tecavüz etme lütfen aksi taktirde seni ve burda yazdigin sacmaliklari ignore edecegim cünki bayanlarinla ciddiye alinacak bir karektere sahip degilsin !!! |
Zitat:
Bende diyorum ki it ulur kervan yürür ...Fetönün g.ötünün killindan medet umarken akliniz nerdeydi???? fetö terör örgütüdür diyenlere Vatan haini diye iftira atiyordunuz....fetonun arkasindan gidenleri anlamiyormu$ Allahin zavalli Mali,Fetonun g.ötünün killindan medet umarkende Fetönün pesinden gitmeyenleri anlamiyordun.... bizler yani forum yazarlari adina yaziyorum Seyrangah,Banu,Ozan ve Bendeniz...bizden bu kadari makina MÜhendisi bizler cahil görgüsüz kaba insanlariz biz höt deriz sen g.öt anlarsin...i$te o kadar cahiliz.....allah kimseyi senin gibi yapmasin Zavali |
Zitat:
Ich kann nicht mehrrrrrrrrrrrrrrrrrr yeminle koptummmmm yazarlarmissss puahahahahahah Hadi birinde anlarim hadi iki olsun Niklerin arkasina acizler ula birinizin Resimi bile yok euch würde ich mal gerne real sehen :)))) Özgüveni olmayan toplumum kenarina yasayan ruhhalleri bozuk hödüklersinizdir birinizin resimi bile yok gerci özgüveni olmayan yazarlar korkak yazarlar puahahahahahahah yazarlarmis :) |
Adam olamayinca ...
Wie kann man sich als angeblicher MANN mit einer Frau anlegen :D
das wird hier immer witzger ... Außerdem dein angeblicher Profilbild sieht eher wie eine Transe aus, ein MANN sieht und handelt definiert ganz anders als du es tust Schwester/Mittelding Hijazkar ;) Zitat:
|
Sana Kemik atmadim noch nicht atarsam gelirsin :)
köpeklerle ugrasirken birde enikleri geldi :)
Bu arada bi ugra istersen sana adamligimi göstereyim ;) |
Adammi$ hasbam
Tüküreyim senin ve senin gibi kancik tiplilerin bacak arasinda gezdirdigi ufakliga ...
Yigidin mali meydanda durur, su olmayan minigi gösterde herkes görsün :) Zitat:
|
Insanin basina ne gelirse ya merakdan yada ... :)
Zitat:
Aman bosver seni korkutmak istemem sonra rüyalarina falan girer ;))))) |
Zitat:
acinicak haline aglayacak halin yok herhalde gülceksin tabi....insan arsiz yüzsüz olurda bu kadar olmaz..lan senin ALLAHIN varmi? bak Allahtan korkun varmi demiyorum,bir insan bu kadar iftiraci yalanci nasil olur ...burada senin disinda kimse fake nikle yazmiyor herkesin niki beli.. onun bunun cocugu instegramdan -Faceden caldigin resimlerli gel buraya yükle ,bende bunlari tek tek bulup resmini caldigin kisilere yazmayin calistigin is yerinin adressiyle beraber.... birde yazarligimizi beyenmiyor var mi böyle birsey......iftira atalim,yalan konusalim,camur atalim izi kalsin -o zaman yazar rütbesine kavusurmuyuz Makina mühendisi??? |
Zitat:
kalibina tükürdügümünün kancigi kendini adamdan sayip akli sira banuyu bel alti vurucak onun bunun cocugu .... g.ötüne gireni üzerine yük etme diyor sana.. |
“Yavrum bir soğuk Coca Cola içer misin?”
Motorun su kaynatıyor yine Lara
|
Cirkef her zaman cirkeftir,cirfek esittir Lara !
Zitat:
Ama senin saglikli bir aileden geldigine gercekten kuskuluyum ama senin sucun yok tabiki aile ortami cok önemlidir maglum kulandigin ahlaksiz hayasiz edepsiz küfürlü sözleri cok kulaniyorsun buda sagliksiz bir ortamda yetisdiginin kanitidir ! Belliki ailen sana gereken terbiyeyi seviyeyi asilayamamis yok bir kadin bir bayan olarak bu küfürleri iftiralari kulanamazdin. Bak ben sana daha bir kere küfür etmedim degilki annene babana küfür edeyim edemem cünki annelerin ve babalarin kutsal oldugunu ailemden ögrendim. Sarf etdigin küfürlerden gercekten alinmiyorum ama sana su an inan cok aciyorum maalesef kimse annesini ve babasini secemiyor onun icinde sana kizmiyorum umarim sen cocuklarini daha düzgün ve saglikli bir ortamda ahlakli bir sekilde büyütürsün bunu gercekten senin cocuklarin icin isterdim ! |
Zitat:
Bu arada sutestisi yani senin tabirinle Banu ya ben belalti vurmusum yada belalti vurmaya calisiyormusum :) Bak saygi saygi degere ben saygi deger bir kadina o kadar saygili davranirimki o kadin o sayginin esi ve benzerini görmemistir yasamamistir Lara :) Kadin dedigin bir kere gercek bir kadin kibar nezaketli edepli hanim hanimcik olur ! Bir kadinin yigidin mali meydanda durur su olmayan minigi gösterde herkes görsün diyen yazan bir bayanin ben ahlagindan süphe ederim onada ne desem mübahtir !!! Senin gibi cirkef seviyesiz agzi bozuk bir kasarda bana ahlak dersi veremez sen önce kendini egit kadin ol ar edep ögren sonra bana ders vermeye calis lara :)))) |
acinacak haldesin lara sana gercekten aciyorum !
Zitat:
Kizim sen gercekten hastasin senin piskolojin gercekten iyicene bozulmus acinacak haldesin ve farkinda degilsin ! Ben buraya bu nik haricinde hic bir nikle yazmadim yazmamada bir sepeb yok ! Bu resimdeki benim burda az cok samimi oldugum insanlar bunu bilir facebookdanda bilirler instagramdanda vs ! Bu arada eger baska insanlarin resimini calacak olsam herhalde söyle havali resimler calardim misal Kivanc tatlitug yada burak özciviti animsadan falan filan bu kadar monoton olmazdim sonucta kreativ adamim :))) Benim senin gibi burda baska resimler kulanma baska niklerle yazma gibi sacma sapan seylerle vakit gecirecek kapasitem yoktur bunlara gerek duymam cünki saglikli bir insanim ! Ama sana bakiyorum ve gercekten halina aciyorum bu kadar yalan yanlis iftiray paranoya iceren bir yaziyi bu yasima geldim ve ilk defa böyle seyler okuyorum yazik gercekten yazik senin piskolojin iyicene bozukmus onun icinde artik sana baska yaklasmam lazim senin artik cirkef bayan disinda hasta bir kadin olarak görüyorum Lara :) |
birkac hafta ugramadim kudurmus yine:-)
Lara tiplemesi ve mizikaci takimi,
ilgisizlikten bunalima girmis paramanyaklasmislari andiriyorlar..belden asagi takilip insanlari provaka etmeyi basarabiliyorlar bir düzüne nikle burda cirit attikleri malum...bazen düsünüyor insan acaba bu sitenin kemikcilerimi bu tiplemeler |
Yavşakadam !
Zitat:
|
Bu parmagi sana atiyorum, umarim mutlu olmussundur :D
Zitat:
|
ahan da sana parmak atdim, özlemissindir :)
Zitat:
|
Parmaklanma arzusu, gi
motoruna parmak atdim, umarim rahatlamissindir, eger fayda etmediyse merdaneyle deniyecegim :D
Zitat:
|
Ulan kani pespara etmeyen pkk capulcusu, yavsak senin yedi sülanedir...
Bak nasilda kendini desifre ettin..Ben Lara capulcusune vuruyorum, ses Ozon bozuntusundan cikiyor.Kiro neolacak yillarca agam pohunu yiyim demekten beyin dumura ugramis Zitat:
|
Nasilda bir bir pis cehrenizi desifre ettiniz..DEmek senda Lara nin kaltaklarindanmissin...Herkes yediginden ikram edermis...Yediginiz parmaklari,kaziklari aciklamaniza gerek yok.Ne poh oldugunuzu herkes biliyor..
Zitat:
|
memnun oldum kaltakadam :), demek senin adin bu
parmak az geldi demek, merdaneyle geleyim, siktinti yok :D Zitat:
|
laga lugayi birak, yedigin merdaneler zartlar zurtlar senin olsun sakla dargününde kullanirsin...Burda fikir insani var,zerrekadar serefiniz varsa tum yoldaslarini topla gel..Size biraz insanlik dersi vereyimde o capula süratiniz aydinliga kavusur belkim..burayi hayvanat bahcesine cevirdin..hayvanlardan özür diliyorum
Zitat:
|
Yavşakadam !
Zitat:
|
Ulan pkka capulcusu birak laga lugayida sen LARA`misin Laranin havlucusmusun ,boynuzlusumusun yoksa yalakasimisin ne pohsun zerrekadar serefin varsa bunu acikla...
Be boynuzlu domuz ... Zitat:
|
aboooo kaltakadam merdaneyide begemedi
demek merdane bile yetersiz geldi, eee ben daha ne yayim seni en iyisi killi bir amcanin sevkatli kullarina birakayim, artik o seni memnun eder
bu arada beni epey güldürüyorsun sayin artik, daha karisina kocalik yapamamis biriyken burda bize kafa tutman gercekten komik burda bize kafa tutacagina, git boynuzlarini törpile :) Zitat:
|
Yavşakadam !
Zitat:
Çok bağırmak,çok doğru söylemek değil.Az bağır,az hakaret et.Eğer hatırlıyorsa o kuş beynin edep diye birşey var.Gerçi yobazlarda ve yavşaklarda bulunmaz...Yavşakadam oluşun hiç değişmeyecek,nasıl ki coşkun bacı değişmediyse....Yavşak ne bilmiyorsan google bak.... Sen bu yazdığımı idrak edene kadar aynısını yazıcam,çünkü sen 100 kere okuyunca idrak edebilenlerdensin.... |
Körler sagirlar
birbirlerini agirlarken,
baska ne bilsin aydinlik görmemis behbat ruhlu yilanlar... hata bende bu sürtükleri insan yerine koyup cevap veriyorum |
Yavşakadam !
Zitat:
Çok bağırmak,çok doğru söylemek değil.Az bağır,az hakaret et.Eğer hatırlıyorsa o kuş beynin edep diye birşey var.Gerçi yobazlarda ve yavşaklarda bulunmaz...Yavşakadam oluşun hiç değişmeyecek,nasıl ki coşkun bacı değişmediyse....Yavşak ne bilmiyorsan google bak.... Sen bu yazdığımı idrak edene kadar aynısını yazıcam,çünkü sen 100 kere okuyunca idrak edebilenlerdensin.... |
YAVSAK oldugunu duymayan kalmadi
be yavsakoglu yavsak ne bagirip duruyorsun boynuzlu domuz
Zitat:
|
SeyranGay (yani hamamoğlanı )
Zitat:
Der Krug geht so lange zum Brunnen, bis er bricht, kestanen çizildi , bayan rumuzuylada gelsen Zeka geriliğinin belirtileri bariz ortada |
Yavşakadam !
Zitat:
Sen bu yazdığımı idrak edene kadar aynısını yazıcam,çünkü sen 100 kere okuyunca idrak edebilenlerdensin.... |
![]() |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 13:17 Uhr. |