Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   gunah isleme özgürlügü .. (http://localhost/forum/showthread.php?t=11768)

Imogdi 06.03.2014 06:44

gunah isleme özgürlügü ..

Günah işleme özgürlüklerine müdahale edilmiş!

https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A

yine mi AKP magdur ...

siktiniz Müslümanli ...baska kelime bulamiyorum ..

Kuel_kedisi 06.03.2014 09:11

Onlarda

Buna; sevabina günah isliyor denir...

Imogdi 06.03.2014 09:15

yaaa tamam ben Islama inanmiyorum ..

ama hic mi bi allahin kulu ,bu adam ne sacmaliyor diye
bi sormaz mi kendi kendine ??

"Allah ,insana günah i$leme özgürlügü vermi$tir "

https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A

yoksa Kuran i Kerim i RTE yeni design ediyor ??

Bosphorus_ 06.03.2014 21:29

Birkac gun once izledim, rezalet otesi bir konusma. Kasetlerin gercekligini sahteligini bir kenara birakip bu konusmayi dinleyince resmen ''bir yanlis yapilirsa bunun meydana cikarilmasi gunahtir'' diyor. Akilsizlik ve gereksizlik dolu bir konusma, bir de bu konusmayi yapan AKP'nin kurucu milletvekillerinden. Konusmasaymis daha iyi edermis kendisi ve partisi adina.

Bosphorus_ 06.03.2014 21:31

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2080005)
siktiniz Müslümanli ...baska kelime bulamiyorum ..

Gaza gelip turlu turlu bahanelerle Islam, muslumanlar ve muslumanlik hakkinda boyle dingil dingil konusarak sktirme kendi belani istersen.

Boylesi daha uygun oldu sanki.

uno 08.03.2014 05:36

salak,herif müslümanliga bela oldu diyo,sen de herifin belasini zkiyon(diger bi anlamda kendi dinine sövüyon).gaz götten cikarken esneme istersen zamanlamayi dogru yap,o pis olan icin iyice pislenmesin.ruhunu zktirtme bence

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2080035)
Gaza gelip turlu turlu bahanelerle Islam, muslumanlar ve muslumanlik hakkinda boyle dingil dingil konusarak sktirme kendi belani istersen.

Boylesi daha uygun oldu sanki.

Bosphorus_ 08.03.2014 16:06

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2080094)
salak,herif müslümanliga bela oldu diyo,sen de herifin belasini zkiyon(diger bi anlamda kendi dinine sövüyon).gaz götten cikarken esneme istersen zamanlamayi dogru yap,o pis olan icin iyice pislenmesin.ruhunu zktirtme bence

PKK'li cocuk tecavuzcusu yine ortaya cikti. Ara sira boyle ortaya cikiyor yirtik dondan cikan cük gibi. Sonra tokmagi kafasina yiyor oturuyor.

Orada muslumanliktan bahsederken kullanilan dilden bahsediyorum kapçık ağızlı. Seninki gibi skko bir dili kullanmis, muslumanliktan bahsederken saygi durusuna gecmen gerekir, onun oncesinde dislerini fircala agzini yika. İbiş.

Tekrar soyleyeyim, Islam ve muslumanliktan bahsederken kullandigin dili bilmen gerek yoksa skerler senin belani. Bu da senin ''bela sktirme ozgurlugun'' olmus olur :D

Billy73 08.03.2014 17:07

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2080114)
PKK'li cocuk tecavuzcusu yine ortaya cikti. Ara sira boyle ortaya cikiyor yirtik dondan cikan cük gibi. Sonra tokmagi kafasina yiyor oturuyor.

Orada muslumanliktan bahsederken kullanilan dilden bahsediyorum kapçık ağızlı. Seninki gibi skko bir dili kullanmis, muslumanliktan bahsederken saygi durusuna gecmen gerekir, onun oncesinde dislerini fircala agzini yika. İbiş.

Tekrar soyleyeyim, Islam ve muslumanliktan bahsederken kullandigin dili bilmen gerek yoksa skerler senin belani. Bu da senin ''bela sktirme ozgurlugun'' olmus olur :D

kanakken bleiben eben kanakken, kann man nix machen.

uno 08.03.2014 23:54

Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2080114)

Bosphorus_ 09.03.2014 09:19

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2080129)
Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.

Bre dangoz, bre vatan haini, cocuk katili APO sevdalisi PKK'li. Islam ve Hz. Muhammed dusmani birinin forumda demagoji yaparak Islam'dan tiksinmesi Islam'a ve muslumanlara ne kaybettirir? Benim yuzumden Islamiyet'ten igrenmen, senin yavsakligin yuzunden annenin senin gibi bir vatan haini karaktersizi dogurdugu icin yedigi kufurler yaninda bir hictir. Ben onu yapmiyorum yine de. Kadina yazik.

Hz. Muhammed'in dogumgununde muslumanlara ettigin hakaretler ve kendince yaptigin 'allah' kavraminin Islamiyet ve Kuran'da gecmeyen sapik ve sapkin bir kavram, dinden Allah'tan bahsetmeden once bir Kuran'i oku. Pis agzina Allah ve Islamiyet kelimesini alman, muslumanliktan bahsederken ilk mesajimda alintiladigim skten dotten bahsetmen senin ne derece Islam'a dusman oldugunu, ama bunu maskelemeye calistigini gosteriyor. Erkek ol biraz.

benekalice 09.03.2014 10:52

Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Sen Kuran'i okumaktan bahsediyorsun. Hiristiyanligi dinsizlikle bir sayan.

Millet biyerleriyle gülüyor senin BasCalan'dan ezberlegin seyleri burada tekrar tekrar gevelemene.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2080134)
Bre dangoz, bre vatan haini, cocuk katili APO sevdalisi PKK'li. Islam ve Hz. Muhammed dusmani birinin forumda demagoji yaparak Islam'dan tiksinmesi Islam'a ve muslumanlara ne kaybettirir? Benim yuzumden Islamiyet'ten igrenmen, senin yavsakligin yuzunden annenin senin gibi bir vatan haini karaktersizi dogurdugu icin yedigi kufurler yaninda bir hictir. Ben onu yapmiyorum yine de. Kadina yazik.

Hz. Muhammed'in dogumgununde muslumanlara ettigin hakaretler ve kendince yaptigin 'allah' kavraminin Islamiyet ve Kuran'da gecmeyen sapik ve sapkin bir kavram, dinden Allah'tan bahsetmeden once bir Kuran'i oku. Pis agzina Allah ve Islamiyet kelimesini alman, muslumanliktan bahsederken ilk mesajimda alintiladigim skten dotten bahsetmen senin ne derece Islam'a dusman oldugunu, ama bunu maskelemeye calistigini gosteriyor. Erkek ol biraz.

SevtapTuran 09.03.2014 12:06

ilker basbug gibi birini sucsuz yere iceri atmakta günahtir

ilker basbug beraat ettirdiler, arkasina TIKIR TIKIR cikartmak istediklerini cikartiyorlar. belki tutuklanma sebebide buydu.

Yar_dan 09.03.2014 12:19

aslinda HIRSIZIN gözü ile olaya bakacak olursak...
Hirsizlar hakli

yaniii adam calmak istiyor
günah islemek istiyor

ve siz buna engel olmak istiyorsunuz :)

böyle bir istek baskidir
baski varsa
akp otamatikmen magdur :)

uno 10.03.2014 02:54

Ben tekrarliyorum,tam anlamiyla ateist ve PKK'li degilim.Insana ve insanliga önem veren birisiyim,ayrica islamiyetin diger tüm inanclardan öte oldugunu yineliyorum.Muhammed,Apo ve PKK benim icin sadece aractir,belirli bir cizgide ilerleyen düsünce ve insanlardir.Sinirlanmayi pek seven bi tip degilim,yanlisi görünce elestiririm,dogruya da dogru derim korkmam.Müslümanligin yetisdirdi seni görünce gercekten tiksiniyorum.Yalan,iftira ve yanlis ithamlarla rakibini ezmeye calisiyorsun bu kahpeliktir.sana arka cikan ve yazilarina destek veren ise senin gibi kahpe karaktere sahip insanlardir,onlar yani siz benim yasamimin en ufak evresinde yer almazsiniz,umursamam.halk diliyle "zklemem",cünkü gercekten zklenmeyecek insanlarsiniz..beyinsiz...rantci..yok oldugunuzu gördükce sükür ceken tiplersiniz.

muhammed'in dogum gününde,senin gibi dengesizin biri Allahin izniyle seriat slogani atiyo,zkerim öyle slogani... o cografya,dadaloglullari,seyh bedrettin ve hekimoglu gibi yigitleri dogurmustur.Anadolu yigitligi meshurdur.o yigitlikleri kahpeliginizle yok ediyorsunuz.isinize bakin,yaptiginiz siyasetin sonuclarini cözemiyorsaniz ugrasmayin.

bi bitin,mk'u gööt killari sizi.iyi insanlarin cografyasini cogunlugunuzla ele gecirip tayin etme gibi bi hakkiniz yok.oy verirken ve inanirken hep rantcisinizdir.

Zitat:

Zitat von Bosphorus_ (Beitrag 2080134)

Imogdi 11.03.2014 02:23

Zitat:

Zitat von uno (Beitrag 2080164)
Ben tekrarliyorum,tam anlamiyla ateist ve PKK'li degilim.Insana ve insanliga önem veren birisiyim,ayrica islamiyetin diger tüm inanclardan öte oldugunu yineliyorum.Muhammed,Apo ve PKK benim icin sadece aractir,belirli bir cizgide ilerleyen düsünce ve insanlardir.Sinirlanmayi pek seven bi tip degilim,yanlisi görünce elestiririm,dogruya da dogru derim korkmam.Müslümanligin yetisdirdi seni görünce gercekten tiksiniyorum.Yalan,iftira ve yanlis ithamlarla rakibini ezmeye calisiyorsun bu kahpeliktir.sana arka cikan ve yazilarina destek veren ise senin gibi kahpe karaktere sahip insanlardir,onlar yani siz benim yasamimin en ufak evresinde yer almazsiniz,umursamam.halk diliyle "zklemem",cünkü gercekten zklenmeyecek insanlarsiniz..beyinsiz...rantci..yok oldugunuzu gördükce sükür ceken tiplersiniz.

muhammed'in dogum gününde,senin gibi dengesizin biri Allahin izniyle seriat slogani atiyo,zkerim öyle slogani... o cografya,dadaloglullari,seyh bedrettin ve hekimoglu gibi yigitleri dogurmustur.Anadolu yigitligi meshurdur.o yigitlikleri kahpeliginizle yok ediyorsunuz.isinize bakin,yaptiginiz siyasetin sonuclarini cözemiyorsaniz ugrasmayin.

bi bitin,mk'u gööt killari sizi.iyi insanlarin cografyasini cogunlugunuzla ele gecirip tayin etme gibi bi hakkiniz yok.oy verirken ve inanirken hep rantcisinizdir.

Danke Uno ..her moku özetlemisin zaten ..

bana kalirsa ...Erdogan ...
Islamin 5 $artini , 6 yi cikardi

calmasan/cirpmasan .

Müsluman olamiyorsun

Milliirade 11.03.2014 03:22

Ellerine Sağlık bu kani bozuk hangi millete ait oldugu belli olmayan imogdi deninlen onun bunun sipasi her firsatta Islam dinine ve müslümanlara saldirmakta site yönetimi bu gibi provokatör dingilleri burda neden barindiriyor anlamis degilim

imogdi keske baban ben olsaydim

Imogdi 11.03.2014 03:43

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2080177)
Ellerine Sağlık bu kani bozuk hangi millete ait oldugu belli olmayan imogdi deninlen onun bunun sipasi her firsatta Islam dinine ve müslümanlara saldirmakta site yönetimi bu gibi provokatör dingilleri burda neden barindiriyor anlamis degilim

imogdi keske baban ben olsaydim

benim TÜRK lügüm den ilk süphe eden ne yazik yine
Milli Görüslü bi vatandas ...

dogru ...sevmiyorum ISLAM i ..

sevmiyorum ISLAM i ..
cok sebepleri var ...

Milliirade 11.03.2014 05:30

Helen soyundan

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2080178)
benim TÜRK lügüm den ilk süphe eden ne yazik yine
Milli Görüslü bi vatandas ...

dogru ...sevmiyorum ISLAM i ..

sevmiyorum ISLAM i ..
cok sebepleri var ...

helen soyundan gelen ne zamandan beri türk irkina ait?????????????
bende senin gibi pi cleri sevmiyorum, :D

Imogdi 11.03.2014 05:57

Zitat:

Zitat von Milliirade (Beitrag 2080179)
helen soyundan gelen ne zamandan beri türk irkina ait?????????????
bende senin gibi pi cleri sevmiyorum, :D

tabii kardesim ...sende beni sevmeyebilirsin ..
sorun yok zaten ...

senin evin yok ..

benim var ama "Turkiye Cumhuriyeti" .

benekalice 11.03.2014 08:17

Imogdi'yi sevenler cok. Sevgilerimle.
Vatan hainlerinin hicbirseyine ihtiyaci yok vatanseverlerin.
Yavas yavas aramizdan yok oluyorlar zaten.
BasCalan Malezya'ya asyl istegi yapmis.
Yakinda diger soytari yandaslari da pesinden gider.

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2080180)
sorun yok zaten ...

senin evin yok ..

Imogdi 11.03.2014 08:49

Zitat:

Zitat von benekalice (Beitrag 2080184)
Imogdi'yi sevenler cok. Sevgilerimle.
Vatan hainlerinin hicbirseyine ihtiyaci yok vatanseverlerin.
Yavas yavas aramizdan yok oluyorlar zaten.
BasCalan Malezya'ya asyl istegi yapmis.
Yakinda diger soytari yandaslari da pesinden gider.

2 sene den beri bagriyorum ...
dü$manim cok oldu ...
bana kin giden ler cok oldu ...
ama adalet yerini bulduuuu ...

YURT SEVENLER ..cikiyor lar teker teker

ben sadece bir vatanseverim !

ben sadece Mustafa Kemal in izinde gidiyorum ..
adam 90 sene evel demi$ ..
ISLAM i ...siyaseten ayirin diye !!

Bosphorus_ 11.03.2014 20:03

Zitat:

Ben tekrarliyorum,tam anlamiyla ateist ve PKK'li degilim.

Sana neden PKK'li denildigini crs79 profilini kullaniyorken buradaki kendi msjlarindan tekrar hatirlayabilirsin: http://www.vaybee.de/forum/showthrea...=10165&page=12

Ustune ustluk donek de ciktin. Ayip.

Zitat:

Insana ve insanliga önem veren birisiyim,ayrica islamiyetin diger tüm inanclardan öte oldugunu yineliyorum.

Islam ve Kuran'daki anlasilir ve emsali dunyada henuz gorulmemis seriat anlayisina kufurler ederek mi? Yine kiviramadin. Erkek ol biraz.

Zitat:

Muhammed,Apo ve PKK benim icin sadece aractir,belirli bir cizgide ilerleyen düsünce ve insanlardir.

Hz. Muhammed'in adini, yukaridaki linkte goruldugu uzere baskanin terorist APO ile ayni yerde anman bile ona hakarettir. Ama senin ici curumus, saygisiz dusuncelerine gore Hz. Muhammed 'sahte peygamber' oldugundan bundan rahatsizlik duymuyorsun. Rahatsizlik duyanlardan rahatsizlik duyuyorsun.

Zitat:

Sinirlanmayi pek seven bi tip degilim,yanlisi görünce elestiririm,dogruya da dogru derim korkmam.

Kusura bakma ama bunu okuyunca sadece 1 sey diyesim geldi: sie.

Zitat:

Müslümanligin yetisdirdi seni görünce gercekten tiksiniyorum.

Bre mendebur, muslumanlik beni yetistirmedi. O ne demek lan? Senin yazdiklarini okuyunca da anneler senin gibi serefsizleri mi doguruyor diye soylenesi geliyor insanin.

Zitat:

Yalan,iftira ve yanlis ithamlarla rakibini ezmeye calisiyorsun bu kahpeliktir.

Inkarcinin tekisin. Her soyledigimi senin KENDI sozlerinle kanitliyorum, yukaridaki linkte de bellidir.

Zitat:

sana arka cikan ve yazilarina destek veren ise senin gibi kahpe karaktere sahip insanlardir,onlar yani siz benim yasamimin en ufak evresinde yer almazsiniz,umursamam.halk diliyle "zklemem",cünkü gercekten zklenmeyecek insanlarsiniz..beyinsiz...rantci..yok oldugunuzu gördükce sükür ceken tiplersiniz.

Zirlamaya devam et. Bir PKK sempatizani oldugunu, PKK ve APO'ya ne kadar saygi duydugunu kendin ifade ettin.

Bir CHP'li, MHP'li, İP'li, ya da hangi parti dusuncesinden olursa olsun insanlar istedigini elestirme ozgurlugune sahiptir. Kuran ve Islam'i da uslubuyla elestirme hakkina sahiptir, bu dogustan gelen haktir. Ama senin gibi kaltaklarin hem insani duygulardan bahsedip hem de binlerce kisinin katili teroristbasini el ustunde tutmasi ikiyuzlulugun daniskasi oldugundan sana tolerans gosterilmemesi normaldir. Bu olagan bir sey degil.

Zitat:

muhammed'in dogum gününde,senin gibi dengesizin biri Allahin izniyle seriat slogani atiyo,zkerim öyle slogani...

Erkek arkadasin bu yazdigini okusa yuzune tukururdu.

Seriat konusunda ise, bahsedilen seriat anlayisi Kuran'da gecmektedir. Hakliya hakkini, haksiza haksizligini veren bir seriat anlayisidir. Hep arkasinda saklanip Islam'a hakaret ettigin Afganistan, Iran seriati degildir. Bunu BUTUN Islam alimleri bu sekilde soylemektedir. Dolayisiyla anlamadigin seriati okumak anlamak yerine anlamaz sekilde kufur etmis olman senin zaten din dusmani bir komunist oldugunu ortaya seriyor.

Zitat:

Buyuk ihtimalle AKP'ye oy verenlere hitaben boyle bir sey yazdin.

Iste bu yuzden it gibi kaybedip ciyaklamaya mahkumsun. Bu millet AKP'ye oy vermeye devam edecek, kendi ozgur hur iradeleriyle, sen de onlar ozgur hur iradelerini kullandigi icin, kiskandigin icin onlara, 7'den 70'e, kadin erkek herkese, hic tanimadigin insanlara kufur edecek kadar yavsaklasmaya devam edeceksin. Ama bu gercegi degistirmeyecek, hayatin boyunca kaybetmeye mahkum oldugun gercegini.

Bosphorus_ 11.03.2014 20:12

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2080180)
sorun yok zaten ...

senin evin yok ..

Adam senin sevmemene bir sey demiyor ki, sevmeme hakkina sahipsin. Milyarlarca seveni oldugu gibi, dunyada milyonlarca insan sevmiyordur, gidip onlara bir sey denilecek degil. Ama sevmedigin sey hakkinda uygun olmayan uslupla konusman, hakaretli, kufurlu konusman durumunda elbette reaksiyon gosterilecektir. Reaksiyon gosterilince demagoji yapiyorsun. Once ayni fikirde olmadigin kisi/konu hakkinda nasil konusulacagini ogrenmen daha iyi olur.

SevtapTuran 13.03.2014 09:41

ve insan öldürme özgürlügü? baskalarinin haklarini ayaklar altinda cigneme özgürlügü?

BURAK CAN KAHRAMANOGLU öldürüldü. Allah rahmet eylesin. zaten 296 gün önce beyinsel ölmüs cocuk icin baska genclerin canlarini almaya kim hak verdi size???

https://www.google.de/search?q=burak...w=1358&bih=634

Bosphorus_ 13.03.2014 13:23

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2080270)
BURAK CAN KAHRAMANOGLU öldürüldü. Allah rahmet eylesin. zaten 296 gün önce beyinsel ölmüs cocuk icin baska genclerin canlarini almaya kim hak verdi size???

Onu capulcular oldurdu, protestolarda orayi burayi yikan kizil komunistlere bir mahalleli olarak tepki gosterdigi icin. Hikayesinin herkesce iyi okunmasini oneririm.

18.03.2014 17:21

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2080270)

Bazı Şiddete Başvurma Öğretileri

Machiavelli: “İdealist insan düşünce ve gücü karşı karşıya getirir. Yeniliği getirmek için ya rica ve yalvarma yolu seçilecek veya güç kullanılacaktır. Rica ve yalvarma ile hiçbir şey başarılamaz.”

Hobbes: “ İnsan insanın kurdudur.”

Darwin: “ Hayat bir mücadeledir, doğal ayıklanma vardır, kuvvetli olanın ayakta kalabilmesi için zayıf olanı yok etmesi doğrudur.”

Marx ve Engels: “Şiddet tarihte devrimci bir rol oynar. Bağrında yeni bir toplum (Sosyalizm) taşıyan eski toplum (Kapitalizm)’in ebesi şiddettir. Tarihsel gelişimi harekete geçiren etken sınıf kavgasıdır.”

Hitler: “Alman ırkı âri ırktır, dünyaya hakim olması için zayıf ırklar yok edilmelidir.”

Ne demek istedigimi anlamissindir :)

Iyi günler

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:50 Uhr.