![]() |
gunah isleme özgürlügü ..
Günah işleme özgürlüklerine müdahale edilmiş!
https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A yine mi AKP magdur ... siktiniz Müslümanli ...baska kelime bulamiyorum .. |
Onlarda
Buna; sevabina günah isliyor denir...
|
yaaa tamam ben Islama inanmiyorum ..
ama hic mi bi allahin kulu ,bu adam ne sacmaliyor diye bi sormaz mi kendi kendine ?? "Allah ,insana günah i$leme özgürlügü vermi$tir " https://www.youtube.com/watch?v=XnFyUvWNd8A yoksa Kuran i Kerim i RTE yeni design ediyor ?? |
Birkac gun once izledim, rezalet otesi bir konusma. Kasetlerin gercekligini sahteligini bir kenara birakip bu konusmayi dinleyince resmen ''bir yanlis yapilirsa bunun meydana cikarilmasi gunahtir'' diyor. Akilsizlik ve gereksizlik dolu bir konusma, bir de bu konusmayi yapan AKP'nin kurucu milletvekillerinden. Konusmasaymis daha iyi edermis kendisi ve partisi adina.
|
Zitat:
Boylesi daha uygun oldu sanki. |
salak,herif müslümanliga bela oldu diyo,sen de herifin belasini zkiyon(diger bi anlamda kendi dinine sövüyon).gaz götten cikarken esneme istersen zamanlamayi dogru yap,o pis olan icin iyice pislenmesin.ruhunu zktirtme bence
Zitat:
|
Zitat:
Orada muslumanliktan bahsederken kullanilan dilden bahsediyorum kapçık ağızlı. Seninki gibi skko bir dili kullanmis, muslumanliktan bahsederken saygi durusuna gecmen gerekir, onun oncesinde dislerini fircala agzini yika. İbiş. Tekrar soyleyeyim, Islam ve muslumanliktan bahsederken kullandigin dili bilmen gerek yoksa skerler senin belani. Bu da senin ''bela sktirme ozgurlugun'' olmus olur :D |
Zitat:
|
Tüm degerlerden ve insani olgulardan yirtila yirtila siyrilman,ben ve diger tüm insanli senin inancindan tiksindirtiyor.Allah,kuluna iyiligi asilar.Sen nasil bi "islamiyet'e" bagliyosan sana asilanan orospuluk.Düsmanin ve rakibin,yigidi makbuldur bizim kültürümüzde,kallesi degil.
Zitat:
|
Zitat:
Hz. Muhammed'in dogumgununde muslumanlara ettigin hakaretler ve kendince yaptigin 'allah' kavraminin Islamiyet ve Kuran'da gecmeyen sapik ve sapkin bir kavram, dinden Allah'tan bahsetmeden once bir Kuran'i oku. Pis agzina Allah ve Islamiyet kelimesini alman, muslumanliktan bahsederken ilk mesajimda alintiladigim skten dotten bahsetmen senin ne derece Islam'a dusman oldugunu, ama bunu maskelemeye calistigini gosteriyor. Erkek ol biraz. |
Liste der Anhänge anzeigen (Anzahl: 1)
Sen Kuran'i okumaktan bahsediyorsun. Hiristiyanligi dinsizlikle bir sayan.
Millet biyerleriyle gülüyor senin BasCalan'dan ezberlegin seyleri burada tekrar tekrar gevelemene. Zitat:
|
ilker basbug gibi birini sucsuz yere iceri atmakta günahtir
ilker basbug beraat ettirdiler, arkasina TIKIR TIKIR cikartmak istediklerini cikartiyorlar. belki tutuklanma sebebide buydu.
|
aslinda HIRSIZIN gözü ile olaya bakacak olursak...
Hirsizlar hakli yaniii adam calmak istiyor günah islemek istiyor ve siz buna engel olmak istiyorsunuz :) böyle bir istek baskidir baski varsa akp otamatikmen magdur :) |
Ben tekrarliyorum,tam anlamiyla ateist ve PKK'li degilim.Insana ve insanliga önem veren birisiyim,ayrica islamiyetin diger tüm inanclardan öte oldugunu yineliyorum.Muhammed,Apo ve PKK benim icin sadece aractir,belirli bir cizgide ilerleyen düsünce ve insanlardir.Sinirlanmayi pek seven bi tip degilim,yanlisi görünce elestiririm,dogruya da dogru derim korkmam.Müslümanligin yetisdirdi seni görünce gercekten tiksiniyorum.Yalan,iftira ve yanlis ithamlarla rakibini ezmeye calisiyorsun bu kahpeliktir.sana arka cikan ve yazilarina destek veren ise senin gibi kahpe karaktere sahip insanlardir,onlar yani siz benim yasamimin en ufak evresinde yer almazsiniz,umursamam.halk diliyle "zklemem",cünkü gercekten zklenmeyecek insanlarsiniz..beyinsiz...rantci..yok oldugunuzu gördükce sükür ceken tiplersiniz.
muhammed'in dogum gününde,senin gibi dengesizin biri Allahin izniyle seriat slogani atiyo,zkerim öyle slogani... o cografya,dadaloglullari,seyh bedrettin ve hekimoglu gibi yigitleri dogurmustur.Anadolu yigitligi meshurdur.o yigitlikleri kahpeliginizle yok ediyorsunuz.isinize bakin,yaptiginiz siyasetin sonuclarini cözemiyorsaniz ugrasmayin. bi bitin,mk'u gööt killari sizi.iyi insanlarin cografyasini cogunlugunuzla ele gecirip tayin etme gibi bi hakkiniz yok.oy verirken ve inanirken hep rantcisinizdir. Zitat:
|
Zitat:
Danke Uno ..her moku özetlemisin zaten .. bana kalirsa ...Erdogan ... Islamin 5 $artini , 6 yi cikardi calmasan/cirpmasan . Müsluman olamiyorsun |
Ellerine Sağlık bu kani bozuk hangi millete ait oldugu belli olmayan imogdi deninlen onun bunun sipasi her firsatta Islam dinine ve müslümanlara saldirmakta site yönetimi bu gibi provokatör dingilleri burda neden barindiriyor anlamis degilim
imogdi keske baban ben olsaydim |
Zitat:
benim TÜRK lügüm den ilk süphe eden ne yazik yine Milli Görüslü bi vatandas ... dogru ...sevmiyorum ISLAM i .. sevmiyorum ISLAM i .. cok sebepleri var ... |
Helen soyundan
Zitat:
bende senin gibi pi cleri sevmiyorum, :D |
Zitat:
tabii kardesim ...sende beni sevmeyebilirsin .. sorun yok zaten ... senin evin yok .. benim var ama "Turkiye Cumhuriyeti" . |
Imogdi'yi sevenler cok. Sevgilerimle.
Vatan hainlerinin hicbirseyine ihtiyaci yok vatanseverlerin. Yavas yavas aramizdan yok oluyorlar zaten. BasCalan Malezya'ya asyl istegi yapmis. Yakinda diger soytari yandaslari da pesinden gider. Zitat:
|
Zitat:
2 sene den beri bagriyorum ... dü$manim cok oldu ... bana kin giden ler cok oldu ... ama adalet yerini bulduuuu ... YURT SEVENLER ..cikiyor lar teker teker ben sadece bir vatanseverim ! ben sadece Mustafa Kemal in izinde gidiyorum .. adam 90 sene evel demi$ .. ISLAM i ...siyaseten ayirin diye !! |
Zitat:
Ustune ustluk donek de ciktin. Ayip. Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Zitat:
Bir CHP'li, MHP'li, İP'li, ya da hangi parti dusuncesinden olursa olsun insanlar istedigini elestirme ozgurlugune sahiptir. Kuran ve Islam'i da uslubuyla elestirme hakkina sahiptir, bu dogustan gelen haktir. Ama senin gibi kaltaklarin hem insani duygulardan bahsedip hem de binlerce kisinin katili teroristbasini el ustunde tutmasi ikiyuzlulugun daniskasi oldugundan sana tolerans gosterilmemesi normaldir. Bu olagan bir sey degil. Zitat:
Seriat konusunda ise, bahsedilen seriat anlayisi Kuran'da gecmektedir. Hakliya hakkini, haksiza haksizligini veren bir seriat anlayisidir. Hep arkasinda saklanip Islam'a hakaret ettigin Afganistan, Iran seriati degildir. Bunu BUTUN Islam alimleri bu sekilde soylemektedir. Dolayisiyla anlamadigin seriati okumak anlamak yerine anlamaz sekilde kufur etmis olman senin zaten din dusmani bir komunist oldugunu ortaya seriyor. Zitat:
Iste bu yuzden it gibi kaybedip ciyaklamaya mahkumsun. Bu millet AKP'ye oy vermeye devam edecek, kendi ozgur hur iradeleriyle, sen de onlar ozgur hur iradelerini kullandigi icin, kiskandigin icin onlara, 7'den 70'e, kadin erkek herkese, hic tanimadigin insanlara kufur edecek kadar yavsaklasmaya devam edeceksin. Ama bu gercegi degistirmeyecek, hayatin boyunca kaybetmeye mahkum oldugun gercegini. |
Zitat:
|
ve insan öldürme özgürlügü? baskalarinin haklarini ayaklar altinda cigneme özgürlügü?
BURAK CAN KAHRAMANOGLU öldürüldü. Allah rahmet eylesin. zaten 296 gün önce beyinsel ölmüs cocuk icin baska genclerin canlarini almaya kim hak verdi size???
https://www.google.de/search?q=burak...w=1358&bih=634 |
Zitat:
|
Zitat:
Machiavelli: “İdealist insan düşünce ve gücü karşı karşıya getirir. Yeniliği getirmek için ya rica ve yalvarma yolu seçilecek veya güç kullanılacaktır. Rica ve yalvarma ile hiçbir şey başarılamaz.” Hobbes: “ İnsan insanın kurdudur.” Darwin: “ Hayat bir mücadeledir, doğal ayıklanma vardır, kuvvetli olanın ayakta kalabilmesi için zayıf olanı yok etmesi doğrudur.” Marx ve Engels: “Şiddet tarihte devrimci bir rol oynar. Bağrında yeni bir toplum (Sosyalizm) taşıyan eski toplum (Kapitalizm)’in ebesi şiddettir. Tarihsel gelişimi harekete geçiren etken sınıf kavgasıdır.” Hitler: “Alman ırkı âri ırktır, dünyaya hakim olması için zayıf ırklar yok edilmelidir.” Ne demek istedigimi anlamissindir :) Iyi günler |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:50 Uhr. |