Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   AKP’de şok istifa (http://localhost/forum/showthread.php?t=10248)

28.06.2013 17:05

AKP’de şok istifa

AKP'nin kurucularından olan Turgut Altınok, partisinden istifa etti!

1994 seçimlerinde MHP’den Keçiören’e Belediye Başkanı seçilen ardından Fazilet ve AKP’ye geçen Keçiören eski Belediye Başkanı Turgut Altınok, AKP’den istifa etti.

AKP’nin kurucu isimlerinden olan ve 2009 yerel seçimlerinde adayların YSK’ya bildirileceği son gün Ankara Keçiören Belediye Başkan adaylığından çekilen Turgut Altınok’un istifası, MHP’ye geçeceği iddialarını kuvvetlendirdi.

BÜYÜKŞEHİR ADAYI MI?

İstifasını doğrulayan Altınok’un MHP’den Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı olacağı konuşulurken, Altınok da iddialarla ilgili ‘Hayırlısı olsun. Kararımızı verdiğimizde kamuoyuna açıklayacağız’ şeklinde konuştu.

AKP saflarında birlikte yer almalarına rağmen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek’le çatışma yaşadığı bilinen Altınok 2009 seçimlerinde adaylıktan çekilme gerekçesini, ‘Keçiören Belediye Meclis üye listelerinin belirlenmesinde yaşanan sıkıntı’ olarak açıklamıştı. Aynı dönemde Altınok’a kasetli şantaj yapıldığı iddia edilmiş ancak iddiaları taraflar yalanlamıştı.

03.07.2013 17:40

AKP’de şok istifalar!

AKP'nin eski kurucu üyelerinden olan TURGUT ALTINOK'UN istifasi daha cok konusalacak ve AKP camiasinda depremlere sebep olacak. Melih Gökcek bey ile basbakan bence cok büyük bir stratejik hata yaptilar ve binalarinin temel taslari ile oynadilar..
AKP'de dagilma süreci mi basladi? Domini taslari gibi devami kendiliginden mi gelecek? Hep beraber bakip görecegiz....

AKP'nin 3 farklı bölgedeki teşkilatlarının twitter hesabından 'istifa' tweetleri atıldı.

Taksim Gezi Parkı direnişinin başladığı ilk günlerden itibaren eylemcileri suçlayan ifadeler kullanan Erdoğan, sadece kendisine karşı olanların değil, destekçilerinin de tepkisini çekmişti.

Gezi Parkı direnişinde twitter’ın etkin kullanılmasının ardından, “Twitter denilen baş belası” ifadeleri kullanarak sosyal medya kullanıcılarını da boş şeylerle uğraşmakla itham etmişti.

Gezi Parkı sürecinin durulmasının ardından AKP’de şok istifalar yaşanmaya başlandı. Henüz kesinlik kazanmamasına karşın, AKP’nin Tuzla gençlik, Çanakkale gençlik ve Fatih gençlik kollarının twitter hesabından istifa açıklaması yapıldı.

lafebesi 04.07.2013 09:21

Resimde sag tarafinda bulunan adam istifa ettigi icin mi öyle agliyor? :D

04.07.2013 11:38

Yaziik adam da nasil kafasini omuzuna
koymus agliyo

Adam istifa etti.... ölmedi ya :rolleyes:

04.07.2013 15:05

Zitat:

Zitat von lafebesi (Beitrag 2068121)
Resimde sag tarafinda bulunan adam istifa ettigi icin mi öyle agliyor? :D

Ben sahsen Turgut Altinok'u tanirim. Ben CHP'ye kendimi daha yakin hissettigim halde, MHP ve AKP'ye mesafe tuttugum halde. Turgut Altinok'un yaptiklarini severdim.
Adam hem dindar idi hemde modern birisi idi. Kimsenin ne yatak odasina karisirdi ne de hayat bicimine bir keresinde hatta bir sohbetimizde demisti ki taa bundan bir kac sene önce, onu tesadüfen bir tanidigimin dükkaninda gördügümde.
Bir siyasetci, ayristirmaz, birlestirir, bir siyasetci,kimsenin ictigine, yasamina bakmaz. Ben kendimde dügünlerde filan icerim de halayda cekerim.
Ari gibi calisiyordu, siyasi görüsü farketmeksizin her kesim tarafindan begeniliyordu, Melih-Gökcek, Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdogan onun önünü kestiler yoksa, inaniyorum ki, Ankara Belediye baskanligini da alirdi, AKP genel baskanligini da, tabii bu aslinda bir koalisyon olan AKP'nin "belirli kesimlerinin" isine gelmezdi, basta Melih Gökcek'in. Dikkat ederseniz, bu üclünün en büyük ortak yani da MHP düsmanligidir. MHP'li birisinin basbakan olarak görmek onlarin isine gelmezdi..
Neyse netice itibari ile AKP'de sevdigimi simalardan birisi idi, onu da bittirdi bu AKP troykasi...

04.07.2013 15:40

Zitat:

Zitat von meyse (Beitrag 2068123)
Yaziik adam da nasil kafasini omuzuna
koymus agliyo

Adam istifa etti.... ölmedi ya :rolleyes:

Orasi öyle ama onun istifasi AKP icinde MHP'lilerin de istifasini beraberin de getirir.. Haa ben MHP'yi severmiyim? Aslen MHP'ye oy vermem ve oy verilmesini de tavsiye etmem su durumda.. Ama Turgut Altinok'un gidisi MHP'lilerin da AKP'den gidisini tetikler..

Zaten AKP de MHP'li kökenliler ile "Tayyipciler" arasinda adi konulmamis bir gerginlik yasaniyor ve kimi zaman siddete kadar variyor bu gerginlik.. Son örnegi, MHP ve ülkücü camianin "basbug" olarak tamimladikari Alparslan Türkes'in oglu Kutalmis Türkes ile Güneydogu Anadolu'muzun Paris'i olan Gaziantep Milletvekili Samil Tayyar'nin Meclis tuvaletinde bir birileri ile yumruklasmasi..

Ben AKP'de basta Mehmet Simsek olmak üzere, Ali Babacan ve Egemen Bagis'tan baska kaliteli insan göremiyorum, zaten onlar da olmasa AKP hic cekilmez

04.07.2013 21:19

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068131)
Orasi öyle ama onun istifasi AKP icinde MHP'lilerin de istifasini beraberin de getirir.. Haa ben MHP'yi severmiyim? Aslen MHP'ye oy vermem ve oy verilmesini de tavsiye etmem su durumda.. Ama Turgut Altinok'un gidisi MHP'lilerin da AKP'den gidisini tetikler..

Zaten AKP de MHP'li kökenliler ile "Tayyipciler" arasinda adi konulmamis bir gerginlik yasaniyor ve kimi zaman siddete kadar variyor bu gerginlik.. Son örnegi, MHP ve ülkücü camianin "basbug" olarak tamimladikari Alparslan Türkes'in oglu Kutalmis Türkes ile Güneydogu Anadolu'muzun Paris'i olan Gaziantep Milletvekili Samil Tayyar'nin Meclis tuvaletinde bir birileri ile yumruklasmasi..

Ben AKP'de basta Mehmet Simsek olmak üzere, Ali Babacan ve Egemen Bagis'tan baska kaliteli insan göremiyorum, zaten onlar da olmasa AKP hic cekilmez

Bülent arinc in hakkinida yememek lazim :)

Imogdi 05.07.2013 04:39

Melih Gökcek

Ankara is calling ..

Imogdi 05.07.2013 04:51

Zitat:

Zitat von meyse (Beitrag 2068137)

Bülent Arinc sence cok özel ?

ein Anwalt mit sanften Tönen ,
trotzallem ein Sharia-Anhänger

Imogdi 05.07.2013 07:32

AKP muss weg ..

benim kalbim saf ,
ama gönlüm kalabalik ,
Türk gencligi herzaman gercegi bilir ..

ich will eine bessere Türkei ...

#Erdoganmussweg

Imogdi 05.07.2013 11:05

ne mal adamsiniz ..
wann kommt endlich das Contra ?

Imogdi 05.07.2013 11:37

xxxx

wer hat die letzte Ausgabe von "Nationale Zeitung" gelesen ?
es ging darum das die Aufstände in der Türkei doch aus dem Ausland gelenkt
waren/worden /hätten /können

lafebesi 05.07.2013 15:37

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2068147)
ne mal adamsiniz ..
wann kommt endlich das Contra ?

Bu yüzden mi kendi kendine konusuyorsun cogu zaman? :-)

Imogdi 05.07.2013 15:45

aynen arkadasim ...
es gibt Tage da spricht nicht mal mein PC zurück

05.07.2013 18:19

Zitat:

Zitat von meyse (Beitrag 2068137)

Hak degirmende olur, onun hakki yok ki yesem yani :D Bülent Arinc kadar sulu gözlü, mahalle agizli bir siyasetci görmedim.. Bülent Arinc'a varincaya kadar umarim AKP'de daha kaliteliler var.. Bence Mehmet Simsek, AKP'nin varisi olmasi lazim. Adamin oturmasi kalkmasi, nezaketi ve kültür seviyesi, AKP de fazla alisik olmadigim kadar yüksek bir seviyede :)

05.07.2013 23:01

Zitat:

Zitat von Imogdi (Beitrag 2068148)
wer hat die letzte Ausgabe von "Nationale Zeitung" gelesen ?
es ging darum das die Aufstände in der Türkei doch aus dem Ausland gelenkt
waren/worden /hätten /können

Das ist die art von Propaganda was auch die Akp betreibt in den Medien. Damit die menschen nicht aufmucken. Verschwörungstheorien werden immer gerne verbreitet. Und auch die Theorie, dass die übrigen Länder angst vor der Grossmacht Türkei haben. Alle Journalisten aus dem ausland Spione sind. Die Kemalisten alle zu ergenekon gehören.

Die menschen in der Türkei können eigenständig denken und auch mal auf die Barrikaden gehen. Sowas ist normal.

06.07.2013 15:38

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068155)
Hak degirmende olur, onun hakki yok ki yesem yani :D Bülent Arinc kadar sulu gözlü, mahalle agizli bir siyasetci görmedim.. Bülent Arinc'a varincaya kadar umarim AKP'de daha kaliteliler var.. Bence Mehmet Simsek, AKP'nin varisi olmasi lazim. Adamin oturmasi kalkmasi, nezaketi ve kültür seviyesi, AKP de fazla alisik olmadigim kadar yüksek bir seviyede :)

Tja....herkesin kalite anlayisi farkli ;)

07.07.2013 17:59

Zitat:

Zitat von meyse (Beitrag 2068188)
Tja....herkesin kalite anlayisi farkli ;)

Aynen, Ansichten prägen Einsichten derim hep.. Ama bu "suikast magduru" Bülent Arinc'in ciddiye alinacak yani yok.. Adi cok güzel de kendisine o isim yakismiyor, Bülent Ecevit'ler varken, Bülent Ulusu'lar varken, Bülent Arinc'lar onlarin eline su bile dökemez.. Yani anlayacagin adi var kendi yok :D
Isin gercegine kalirsa, Necmettin Erbakan'i ben dünya görüsünün bir kismini reddetsem de yine severdim.. Allah rahmet eylesin, günahlari af ruhu $ad ve mekani cennet ola..
Fatih Erbakan babasinin hincini alacak o "Kasimpasali" dan....

08.07.2013 18:31

arkadaslar bu yalancilarin haber diye sunduklarina inanmayin.

altinok istifa ettirilmistir cünkü ak parti aralarinda hirsiz ve dolandirici barindirmiyor.

altinok önceleri cek senet islerine karisip bunlarin hepsini inkar ettigi icin affedilmisti.

ama bu sefer yaptigi affedilecek gibi degil. belediye baskani kacak su ve elektrik kullandigi icin AK Parti tarafindan savciya verildi.

AK Partinin mensubuda olsa ve kurucu üyeside olsa hak ve hukuksuzluk yapani cezalandiriyor. altinok mahkeme önünde hakkettigi cezayi alacaktir.

09.07.2013 21:52

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068218)
Aynen, Ansichten prägen Einsichten derim hep.. Ama bu "suikast magduru" Bülent Arinc'in ciddiye alinacak yani yok.. Adi cok güzel de kendisine o isim yakismiyor, Bülent Ecevit'ler varken, Bülent Ulusu'lar varken, Bülent Arinc'lar onlarin eline su bile dökemez.. Yani anlayacagin adi var kendi yok :D
Isin gercegine kalirsa, Necmettin Erbakan'i ben dünya görüsünün bir kismini reddetsem de yine severdim.. Allah rahmet eylesin, günahlari af ruhu $ad ve mekani cennet ola..
Fatih Erbakan babasinin hincini alacak o "Kasimpasali" dan....

Evet allah rahmet eylesin.... Ben fatih ten pek ümitli degilim ama

Man sollte den abend nicht vor dem tag loben,
Oder wie was das nochmal ....?

10.07.2013 16:07

Zitat:

Zitat von meyse (Beitrag 2068323)
Evet allah rahmet eylesin.... Ben fatih ten pek ümitli degilim ama

Man sollte den abend nicht vor dem tag loben,
Oder wie was das nochmal ....?

Genau so war das :)

28 Subat'in asil magdururu Erdogan ve Abdullah Gül ve onlarin AKP'leri degil idi. Isin gercegine kalirsa, 28 Subat'in magduru rahmetli Necmettin Erbakan idi..
Hani bir söz var, yigidi öldür ama hakkini yeme derler.. Benim onda begenmedigim bir sürü yanlari var. Ancak bir merhumun ardindan ben iyi konusmayi tercih ederim ve ondan onun begendigim yanlariyla onu aniyim... Bir yani ise su: Bir keresinde adini hatirlamadigim birisi sunu demisti, sayin Erbakan'nin hayatinin yarisi ibadetle, yarisi da bilimle ve ilimle ugrasmakla gecmistir demisti..

Zaten konusmalarindan, nezaket kurallarina uydugundan da belli ediyordu kendisini...
Bir esege ne kadar et verirsen ver, o tabiati geregi otu tercih eder.. Recep Tayyip Erdogan'i en güzel elbisinin icine de soksan, agzini acti mi idi,ne oldugu belli oluyor..
Herseyden önce Erdogan, Necmettin Erbakan'i arkasindan vurdu.. Aklima Mevlana'nin bir sözünü getiriyor bu hadise...

- Ey Gönül! Bir sürü dostlarının yanında, elbet ki düşmanların da olacak.
Ama imtihan ya bu, onca düşmanın var iken seni dostun vuracak! -

10.07.2013 16:28

parti önemli degil yol önemli.

erbakana acikca ayrilip yeni parti kuracaklari insanlar delikanlidir.

baskalari gibi ben aday olmayacagim deyip ertesi gün aday olup parti genel baskanini sinsice kandirmadilar.

iste chp ile akp farki. birileri acikca delikanli gibi ötekileri hile ve sinsice hareket ediyorlar.

su an mustafa sarigül kemalin arkasinda oyun oynuyor ve bunu chpnin ulusalci kesimi destekliyor. bu part ici demokrasi degil bu parti ici serefsizliktir.

bunlara göz yumanlar bu tür sinsiligi yapanlar kadar serefsizdir.

10.07.2013 16:36

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068360)
parti önemli degil yol önemli.

erbakana acikca ayrilip yeni parti kuracaklari insanlar delikanlidir.

baskalari gibi ben aday olmayacagim deyip ertesi gün aday olup parti genel baskanini sinsice kandirmadilar.

iste chp ile akp farki. birileri acikca delikanli gibi ötekileri hile ve sinsice hareket ediyorlar.

su an mustafa sarigül kemalin arkasinda oyun oynuyor ve bunu chpnin ulusalci kesimi destekliyor. bu part ici demokrasi degil bu parti ici serefsizliktir.

bunlara göz yumanlar bu tür sinsiligi yapanlar kadar serefsizdir.

Bak adam gibi yazdigin icin adamlik bende kalsin diye sana küfür etmeden yazacagim.
CHP'de Türkiye'de bir ilk olarak "parti ici demokrasi gerceklesiyor" Yani tabanin destegini kim alirsa tavanda o olacak..
Kimsenin oyun moyun cevirdigi yok. CHP'de partinin cikarlari, kim olursa olsun onun Kücük sahsi cikarlarinin üstündedir...

Bizde AKP'de ki gibi Bizanz oyunlari yok...

Aha bir örnegi

‘Abdullah Gül ayrı parti kuracak’

Ankara kulislerini karıştıracak iddia: "Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yeni parti kuruyor."

Cumhuriyet gazetesinin önde gelen yazarlarından Orhan Bursalı’nın bugünkü köşesinde yer alan iddialar çok konuşulacak. Bursalı’nın iddiasına göre Cumhurbaşkanı Abdullah Gül yeni bir parti kurma girişimi içinde. Cumhuriyet yazarının iddiasına göre parti kurma çalışmasının başındaki isim ise Başbakan Erdoğan’ın milletvekili yapmadığı Ahmet Ertürk.

İşte Orhan Bursalı’nın “Gül’den Parti Resti” başlıklı bugünkü o yazısı

AYDINLIK GAZETESİ YAZMIŞTI
Cumhurbaşkanı Abdullah Gül bir parti kurma girişiminin içinde.. Aydınlık gazetesinin dün iyi bir gazetecilikle duyurduğu bu haber, hiç de yabancım değil! Bir yılı aşkın süredir yazdığım Gül-Erdoğan arasındaki büyük siyasi çekişmenin geldiği nokta, siyasi parti kurma restidir.. Eğer aralarında bir siyasi anlaşma olmazsa, sürecin bu noktaya geleceğine işaret etmiştim.

AKP içinde ve çevresinde Erdoğan’ın üzerlerini çizdiği, özellikle Gül’e yakın çok insan var. Ayrıca RTE’nin fırsat vermediği Cemaate yakın siyasetçiler de var. Erdoğan’ın, kendine en büyük ikbal kapısını açmaya çalışırken parti tüzüğünün 3 dönem şartıyla tasfiye ettiği “birlikte yola çıktığı yol arkadaşları”var.. Onlar dururken Numan Kurtulmuş, Süleyman Soylu gibi kendi parti, görüş ve arkadaşlarını “satmış” siyasetçileri AKP vitrinine çıkarması var.. Var oğlu var.

Yani AKP içinde bile büyük küskünler ordusundan bahsedebiliriz! Ben, Bülent Arınç’ı da onların arasına katarım! Arınç, görüşlerini bile özgürce dile getiremiyor. Getirdiğinde de iki adım geri atıyor. Erdoğan’ın tek adam-tek seçici, tek karar verici, tek uygulayıcı, yani en yumuşak tanımlamayla otoriter lider olarak betimlenecek siyaset anlayışının kurbanı yüzlerce kişi var.

Bu kesimde eksik olan, ciddi bir siyasi seçenek olabilecek bir şemsiye kişilik. Ama RTE’nin alternatifi hep Gül’dür. Şimdi Gül şemsiyesi altında bir siyasi gövde ortaya çıkabilir; çıkma olasılığı çok güçlüdür. Bunu bir ölçüde de RTE’nin tutumu belirleyecektir.. Hep yazdığım gibi RTE, Gül’e başbakanlık yolunu, kapısını açmazsa bu siyasi gövde, parti olarak RTE’nin karşısına çıkar.

YENİ PARTİ ÇALIŞMASINI AHMET ERTÜRK YAPIYOR İDDİASI
Hadi ben de bir isim vereyim: Yeni bir siyasi parti temaslarını sürdürenin ise Gül’ün önemli danışmanlarından, RTE’nin milletvekili yapmadığı Ahmet Ertürk’ün olduğu belirtiliyor. Ertürk, eski TMSF Başkanı!.. Şüphesiz ki bu gelişme RTE tarafından izlenmekte ve bilinmekte..

Bu nedenle ortada saklanacak durumlar çoktan aşıldı!

Peki, erken değil mi Gül’ün ortaya çıkması? Değil.. RTE, Apo ile birlikte kotardığı ve bütün milleti dışladığı başkanlık anayasası tasarısını birden öne çekince, bu eylül-ekimde referandumu gündeme getirince Gül’ün de siyasi parti restini öne çektiği görülüyor.

GÜL VE CEMAATİN ERDOĞAN’A KARŞI İTTİFAKI
Bu bağlamda, Gül ile Cemaat arasında da RTE’ye karşı doğal bir ittifak zemini de oluşuyor. Cemaat, her zaman, haddinden fazla bir güce sahip izlenimini verir. Yaşadığımız özel mahkemeler sürecinin, adaletsizliğin, sahtekârlığın ve zulmün baş aktörlerinden olan dini/ticari/siyasi bir yarı gizli örgütün, bu kez iktidara tam ortaklığının gündeme gelmesi ise çok çok ürkütücü ve düşündürücüdür. (CHP’deki bu örgüt ittifakçılarına da duyurulur!) Şimdilik bunu bir not olarak düşelim..

Gül hemen hemen bir yıldır “siyasi program” geliştirme/inşa peşindedir. Bu “programı”, RTE’nin siyasetine karşı bütün söylemlerinde görülebilir. En son, Taha Akyol’la CNNTürk’teki söyleşisinde, anayasada vatandaşlık tanımı konusunda, Atatürk’ün 1924 Anayasası’na gönderme yapması, RTE’ye karşı en ciddi siyasi duruşlarından biri olarak gündeme girdi. RTE biliyorsunuz anayasadan Türk milleti tanımının silinmesi konusunda Apo ile uzlaşmaya varmıştı! Taha Akyol, öteden beri Gül’ü destekler. Özellikle Apo ile başkanlık anayasasının deşifre olmasından sonra.. (Hâlâ artçı depremlerini yaşıyoruz bu deşifrenin, bu bile RTE’nin şoku atlatamadığının göstergesidir…) Akyol, 10 yıldır ilk kez bu kadar art arda Erdoğan’ı eleştiren yazılara imza atıyor!

GÜL PARTİSİ’Nİ ÖNLEYECEK TEK ÇÖZÜM
Evet, Gül en büyük siyasi restini çekti Erdoğan’a karşı dedik.. Şimdilik “Gül Partisi” oluşumunu önleyecek tek çözüm, Erdoğan’ın geri çekilmesi gibi gözüküyor. Erdoğan’ın kişiliğini bilenler, onun 2023′e kadar kendine çizdiği ve tüm Türkiye’yi “Tayyipleştirme”yi içeren politik geleceğinden asla vazgeçmeyeceğini bilirler. Bugünkü Tayyip Erdoğan “profili” ile tatmin olacak veya bu tasarımından vazgeçerek kendisine sunulanla yetinecek bir kişilik yok ortada.. Vazgeçerse kendini inkâr bile olabilir!

Terazinin kefelerine bakıyorum, şimdilik gördüğüm, tavan yapmış özgüveni ile baş aşağı gitme olasılığı ağırlık kazanan bir RTE.. Buna kendi kendini yemek de denebilir! Kaçınılmaz bir durum ortaya çıkabilir.

Medyadaki ve AKP içindeki Tayyipçilere: Durumu göz önüne alarak yeni bir pozisyonda ön almak zamanıdır. Biliyorsunuz, erken davrandığınız ölçüde kazançlı çıkarsınız…
Yarın ABD açısından Gül ve Erdoğan’ı yazacağım…

10.07.2013 17:03

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068364)
Bak adam gibi yazdigin icin adamlik bende kalsin diye sana küfür etmeden yazacagim.
CHP'de Türkiye'de bir ilk olarak "parti ici demokrasi gerceklesiyor" Yani tabanin destegini kim alirsa tavanda o olacak..
Kimsenin oyun moyun cevirdigi yok. CHP'de partinin cikarlari, kim olursa olsun onun Kücük sahsi cikarlarinin üstündedir...…

ben daima adam gibi yaziyorum. sana orospucocugu dememin nedenini 100 kere tekrarladim.

sen bana yanlis adres verirken "bu adres yanlissa orospucocuguyum" dedin.

verdigin adrese gittim ve sen haric her kesi buldum orada. binanin danismasina gidip sordum ve hicbir insaat sirketi yok burada dediler.

burada adres yanlisti bundan böyle kendini taminladigin sekilde sana hitap edecegim dedigimde sen profesyonel dansözler gibi kivirmaya basladin.

- haber verseydim gelirdim.
- mesaj atsaydim gelirdim.
- ofisim o binada dedigim halde o binada degil.
- o bina cok büyük benim sirketi bulamazsin dedigim halde sirketim falan yok diye zirvalamaya basladin.

senin bu küfürlerini yedirmek icin ikinci defa geldim ve yine yamuk yaptin kocum. sen sadece klavye arkasinda bol atiyorsun ama fare gibi korkaksin.

ben sana küfür etmiyorum sadece kendini tarif ettigin kelimeyle aniyorum!!!

10.07.2013 17:08

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068374)
ben daima adam gibi yaziyorum. sana orospucocugu dememin nedenini 100 kere tekrarladim.

sen bana yanlis adres verirken "bu adres yanlissa orospucocuguyum" dedin.

verdigin adrese gittim ve sen haric her kesi buldum orada. binanin danismasina gidip sordum ve hicbir insaat sirketi yok burada dediler.

burada adres yanlisti bundan böyle kendini taminladigin sekilde sana hitap edecegim dedigimde sen profesyonel dansözler gibi kivirmaya basladin.

- haber verseydim gelirdim.
- mesaj atsaydim gelirdim.
- ofisim o binada dedigim halde o binada degil.
- o bina cok büyük benim sirketi bulamazsin dedigim halde sirketim falan yok diye zirvalamaya basladin.

senin bu küfürlerini yedirmek icin ikinci defa geldim ve yine yamuk yaptin kocum. sen sadece klavye arkasinda bol atiyorsun ama fare gibi korkaksin.

ben sana küfür etmiyorum sadece kendini tarif ettigin kelimeyle aniyorum!!!

Siktir git lan pic kurusu, gelmiste, görmüste, anasini siktirmiste... Olm böyle seylere bizde ragbet yoktur.. Söz vermek göt vermeye benzemez bi-seksüel Kenan...
Gelen adam, adam gibi gelir, orospu kari gibi cak cak ötmez...

10.07.2013 17:15

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068378)
Siktir git lan pic kurusu, gelmiste, görmüste, anasini siktirmiste... Olm böyle seylere bizde ragbet yoktur.. Söz vermek göt vermeye benzemez bi-seksüel Kenan...
Gelen adam, adam gibi gelir, orospu kari gibi cak cak ötmez...

geldim ve gördüm orospucocugu lastosch.

git danismadaki emel hanima sor demistim. niye götün tutmadi ve gidip sormadin?

hala kacacak delik ariyorsun.

bak lastosch ben sana "orospucocugu" demiyorum cünkü emin olmadigim seyi hicbir zaman yazmam. ama sen anneni herkesten iyi bilirsin ve kendin ona bu "orospu" kelimesini yapistirdin.

ben simdi sana inanmayipta annen namuslu desem ayip olur. bu konuda sana hak verip öyle kabul ettigim icin ve kendini tarif etmeni cok yerinde buldugum icin sana öyle hitap ediyorum.

10.07.2013 17:18

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068382)
geldim ve gördüm orospucocugu lastosch.

git danismadaki emel hanima sor demistim. niye götün tutmadi ve gidip sormadin?

hala kacacak delik ariyorsun.

bak lastosch ben sana "orospucocugu" demiyorum cünkü emin olmadigim seyi hicbir zaman yazmam. ama sen anneni herkesten iyi bilirsin ve kendin ona bu "orospu" kelimesini yapistirdin.

ben simdi sana inanmayipta annen namuslu desem ayip olur. bu konuda sana hak verip öyle kabul ettigim icin ve kendini tarif etmeni cok yerinde buldugum icin sana öyle hitap ediyorum.

Olum bana ne lan Emel hanimdin dan, Ayla hanimdan, ne kadinlarin arkasina saklaniyon, gelseydin bana haber verseydin..
Gelmedigin ve orospucocugu oldugun her halinden belli pic kurusu seni...

10.07.2013 17:26

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068384)
Olum bana ne lan Emel hanimdin dan, Ayla hanimdan, ne kadinlarin arkasina saklaniyon, gelseydin bana haber verseydin..
Gelmedigin ve orospucocugu oldugun her halinden belli pic kurusu seni...

konuyu baska yere cekmeye calisma. cok bilmek istiyorsan git sor dedim.
sana isimleri verdim ve nerede bulabilecegini tarif ettim.

gittigim yerde nerede kahve ictigimi ve o cafenin tersina ciktigimi anlatip tarif ettim.

lan dingil daha ne yapayim. 2 defa geldim ve iki defa fos ciktin. korkagin önde gelenisin.

sonuclari daha önce düsnmeliydin yalanci oc lastosch.

zitate von oc lastosch:
"verdigim adres yanlsisa orospucocuguyum"
"o bina cok büyük benim sirketi araman gerekiyor yoksa zor bulursun"
"bekliyorum seni, adresi verdim"

ahh kocum kendine orospucocugu diyen chplileri böyle yaparim ben.

10.07.2013 17:31

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068388)
konuyu baska yere cekmeye calisma. cok bilmek istiyorsan git sor dedim.
sana isimleri verdim ve nerede bulabilecegini tarif ettim.

gittigim yerde nerede kahve ictigimi ve o cafenin tersina ciktigimi anlatip tarif ettim.

lan dingil daha ne yapayim. 2 defa geldim ve iki defa fos ciktin. korkagin önde gelenisin.

sonuclari daha önce düsnmeliydin yalanci oc lastosch.

zitate von oc lastosch:

ahh kocum kendine orospucocugu diyen chplileri böyle yaparim ben.

Kendin pisir kendin ye mi yapiyon lan pic kurusu?
Ben senin gibi öyle tahsilli yeminler etmem, ne kadar merakliymissin lan orospucogu olmaya..

Haber ver dedim lan sana, orospunun bitli amindan cikan kelpaze... Ne olaylari saptirmaya calisiyon? Karsindaki cocuk mu lan?

10.07.2013 17:33

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068394)
Kendin pisir kendin ye mi yapiyon lan pic kurusu?
Ben senin gibi öyle tahsilli yeminler etmem, ne kadar merakliymissin lan orospucogu olmaya..

Haber ver dedim lan sana, orospunun bitli amindan cikan kelpaze... Ne olaylari saptirmaya calisiyon? Karsindaki cocuk mu lan?

zitate von oc lastosch:

simdi bunlari inkar mi etmeye calisiyorsun?

orospucocugu lastosch cevap vermeden iyi düsün yoksa yine yediririm yalanlarini!!!

10.07.2013 17:37

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068396)
zitate von oc lastosch:

simdi bunlari inkar mi etmeye calisiyorsun?

orospucocugu lastosch cevap vermeden iyi düsün yoksa yine yediririm yalanlarini!!!

olum ben senin gibi öyle yeminler etmem..

Sen onu bunu birak.. BANA NIYE MESAJ ATMADIN LAN? GELDIN DE NIYE ATMADIN? GERISI HIKAYE AMINA KODUGUMUN PIC KURUSU SENI....

10.07.2013 17:43

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068398)
olum ben senin gibi öyle yeminler etmem..

Sen onu bunu birak.. BANA NIYE MESAJ ATMADIN LAN? GELDIN DE NIYE ATMADIN? GERISI HIKAYE AMINA KODUGUMUN PIC KURUSU SENI....

1. ben yemin etmedim
2. ben sirketine gelecgim dedim
3. hicbir zaman mesaj atacagim demedim

bunlari herkes iyi biliyor. kivirma cabalarin faydasiz.

10.07.2013 17:46

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068400)
1. ben yemin etmedim
2. ben sirketine gelecgim dedim
3. hicbir zaman mesaj atacagim demedim

bunlari herkes iyi biliyor. kivirma cabalarin faydasiz.

o zaman sirketimin adi ne? Bilmiyorsun! Bilmedigin yere ne cüretle geliyorsun? Kör ebelik mi oynamaya? Lan sen gercekten ya geri zekalisin ya da daha fazlasisin..

Haber vereceksin tabi bilmedigin bir yere gelirsen, yoksa anasi babasi mechul bir orospucocugu gibi böyle ortalikta kalirsin..
Senin orospucocugu olman galiba hayat tarzin anlasilan...

10.07.2013 17:51

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068403)
o zaman sirketimin adi ne? Bilmiyorsun! Bilmedigin yere ne cüretle geliyorsun? Kör ebelik mi oynamaya? Lan sen gercekten ya geri zekalisin ya da daha fazlasisin..

Haber vereceksin tabi bilmedigin bir yere gelirsen, yoksa anasi babasi mechul bir orospucocugu gibi böyle ortalikta kalirsin..
Senin orospucocugu olman galiba hayat tarzin anlasilan...

o binada 10 tane insaat sirketi bile olsa hepsine gelecegim dedigimde niye bekliyorum dedin lan?

erkek adam gibi toni ben korktum ve sana yanlis adres verdim orada sirkette yok bende yokum demedin?

10.07.2013 17:54

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068407)
o binada 10 tane insaat sirketi bile olsa hepsine gelecegim dedigimde niye bekliyorum dedin lan?

erkek adam gibi toni ben korktum ve sana yanlis adres verdim orada sirkette yok bende yokum demedin?

Ben diyom Canakkale bogazi, bu biseksüel Kenan'nin derdi baska, o da diyor, yandi götümün agzi..
Olum sen bana bu kadar niye romanlar yaziyorsun.. Sen onu bunu birak, niye mesaj atmadin lan bana! Cünkü o zaman gelecektim sende böyle oynayamacaktin demi lan... Oyna bakalim oyna, zaten seni ciddiye alan yok ki burda. Burda da, senin oldugun her yerde de...

10.07.2013 18:00

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068409)
Ben diyom Canakkale bogazi, bu biseksüel Kenan'nin derdi baska, o da diyor, yandi götümün agzi..
Olum sen bana bu kadar niye romanlar yaziyorsun.. Sen onu bunu birak, niye mesaj atmadin lan bana! Cünkü o zaman gelecektim sende böyle oynayamacaktin demi lan... Oyna bakalim oyna, zaten seni ciddiye alan yok ki burda. Burda da, senin oldugun her yerde de...

1. ben hicbir zaman mesaj atacagim demedim
2. sen mesaj atmazsan beni orada bulamazsin demedin
3. sirketim o binada dedin

lan hepsi yalan cikti.

ne oldu lan? bina cok büyük araman gerekiyor diyordun.... simdide orada degilim diyorsun.

sana sormazlarmi bunun hesabini? bunlari okuyanlar senin ne oldugunu iyi anliyorlar oc erdal.

Imogdi 11.07.2013 09:17

wären wir Türken nur so kultiviert wie DEUTSCHLAND

11.07.2013 14:02

Ana avrat düz gidiyorsunuz,
Weiss nicht was das bringen soll :rolleyes:

Konun icine de .... Mübarek ayda agzimi bozmim... Ettiniz ^^

Afiyet olsun !

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:14 Uhr.