Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Zenci bebeğin babası konuştu (http://localhost/forum/showthread.php?t=10047)

19.05.2013 21:05

Zenci bebeğin babası konuştu

Zenci bebeğin babası konuştu

Hey Allah'im ya, hic bu kadar gülmemistim! Su zenci hayranligi neyse anlamadim dogrusu.. Kimileri Türk erkeklerini begenmiyorlar ama, bence bir Türk erkeginin yakisiklini dünya alemde esine bir daha rastlanamaz..
Hic gülesim yoktu gülmekten solugum kesildi :D

Sosyetenin konuştuğu 'zenci bebek'in babası olduğu iddia edilen dansçı konuştu.

Sosyetik gelinin bekarlığa veda gecesinin meyvesi olan siyahi bebeğin babasını konuştu. Skandal geceyi anlatan Nijeryalı dansçı, ‘Evladıma sahip çıkmazlarsa onu alır, giderim’ dedi.

Sosyetenin nur topu gibi skandalı oldu. Çırağan Sarayı’nda evlenen ünlü çiftin bebeği siyahi doğdu. Takvim gazetesi o bebeğin babasını buldu. Bebek şokunu yaşayan siyahi baba, skandal geceyle ilgili konuştu.

‘SİYAHİ BEBEK’ SKANDALI BU YAZIYLA ORTAYA ÇIKMIŞTI! HABERİ İÇİN TIKLAYIN

‘GELİN SARHOŞTU’

“Yok artık” dedirten olay, geçen yaz patlak verdi. Türkiye’nin en tanınmış ailelerinin çocukları, Çırağan Sarayı’nda evlenme kararı aldı. Düğün arifesinde gelin ve damat “bekarlığa veda gecesi” düzenledi. Sarhoş olan gelin, siyahi bir dansçıyla birlikte oldu. Ertesi gün hiçbir şey hatırlamayan gelin, Çırağan’da rüya gibi bir düğünle dünyaevine girdi. Mutluluklarını bir bebekle taçlandıran çift, doğum için ABD’ye gitti. Bebeğin doğacağı gün bütün aile Amerika’ya uçtu. Ancak mutlu haberi bekleyen aile acı sürprizle yıkıldı. Siyahi bebeği gören damat ve yakınları ilk uçakla İstanbul’a döndü. Boşanmak için avukatına talimat verdi. Partide alkol duvarını aşan gelin ise gözyaşlarına boğuldu.

Herkesin merak ettiği biyolojik babaya ise ulaşıldı. Skandala imza atan Nijeryalı dansçı A.Y. o gece yaşanan tüm rezaleti ayrıntılarıyla şöyle anlattı:

“Boğaz’daki o eve çılgınca şov sergilemek için gittik. Bekarlığa veda partisi olduğunu orada öğrendik. Alkol su gibi akıyordu. Bayanlar müzikle kendilerinden geçmişti. Herkesin delice eğlenirken gelin adayı elimden tutarak boş bir odaya götürdü. Birden öpmeye başladı. Birileri görecek ve işimden olacağım korkusuyla panikledim. Ancak o ısrar edince ben de dayanamadım.

500 DOLAR BAHŞİŞ VERDİ

Çok sarhoştu. Her şey birkaç dakika içinde olup bitti. Gecenin sonunda elime 500 dolar sıkıştırdı. Bir daha kendisini hiç görmedim. Olayı bilen arkadaşlarım gazeteyi görünce beni aradı. Şoke oldum. Bebeğimin olduğunu böyle öğrendim. Çocuğumu istemezlerse, ben sahip çıkarım.”

‘VAY BAŞIMA GELENLER’

Tam 3 yıldan beri Türkiye’de yaşayan Nijeryalı baba A.Y., başına gelenler için “Kader” dedi. Siyahi baba, “Kimseye konuşmam. Yeter ki çocuk sahipsiz kalmasın” diye konuştu.

TRAJİKOMİK

Skandal, Twitter’da böyle konuşuldu.

* Dansçı zenci olmasa olay arada kaynayıp gidecekti.
* Marjinal insanlar yakışır size ve sizin gibilere…
* Bekarlığa veda partilerinin ismi “siyahi bebeğe merhaba partisi” olarak değiştirildi.
* Bebekler değil, damatlar karışmış.
* Trajikomik…
* Siyahilerin sosyete çıktığı yerde, ırkçılıktan bahsedilemez.
* Sosyetenin bekarlığa vedası böyle olur işte…

Kaynak: MEVLÜT YÜKSEL / TAKVİM

19.05.2013 21:13

Birak bir taneyi, bin tane gönlüm olsa birini bile bir zenciye vermem, hele hele cocuk hic yapmam! Zencilerle yapilan cocuklar hep zenci oluyor. Denzel Washingtan dünyanin en yakisikli adamiymis.. Hastir ordan, bizim mahallenin her iki gencinden birisi ona bin fark atar.. Hangi dünyada yasiyorlar bunlar ya? :D

Billy73 21.05.2013 17:53

naja sowas kann passieren. immerhin war er tänzer, das kann man schon verstehen.

ausserdem, alles schlampen incl. mutti...

21.05.2013 17:58

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2064778)
naja sowas kann passieren. immerhin war er tänzer, das kann man schon verstehen.

ausserdem, alles schlampen incl. mutti...

Du weisst ja, ich bin tolerant. Und davon mal abgesehen, das geht mich in keinster Weise was an..Einen Nachrichtenwert hat dieses Ereignis auch nicht, weil es die Menschen in ihrem alltäglichen Leben in keiner Weise beeinflusst...

Kadinin orospusu kötü bir seyde erkegin orospusu mesela Mülltoni bu hadiseden bin beter.. Ama ne yapacacan iste.. Anasi ne ki danasi o olsun..

Billy73 21.05.2013 18:12

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2064780)
Du weisst ja, ich bin tolerant. Und davon mal abgesehen, das geht mich in keinster Weise was an..Einen Nachrichtenwert hat dieses Ereignis auch nicht, weil es die Menschen in ihrem alltäglichen Leben in keiner Weise beeinflusst...

Kadinin orospusu kötü bir seyde erkegin orospusu mesela Mülltoni bu hadiseden bin beter.. Ama ne yapacacan iste.. Anasi ne ki danasi o olsun..

auch kanalratten haben ein platz in der evolution.

23.05.2013 09:24

Olay buyuk ihtimalle asparagas. Nitekim soz konusu haber, bir twitter kullanicisinin hikaye yazmasindan sonra sallamadan kose yazarligi yapan bir gazetenin bir kosesinde gercekmis gibi anlatiliyor.

Haber yapilmadan 3 ay onceki tweet. Bir twitter kullanicisi hikaye yaziyor: http://prntscr.com/15fjhy

Bunu yazdiktan 3 ay sonra hikayesinin bir gazete kosesinde haber oldugunu goren twitter kullanicisinin yorumu ve saskinligi: https://twitter.com/meliheskinazi/st...01750091677697

Boyle seyler yasanmiyor mudur? Yasaniyordur belki, ulkede midesiz mi yok.

23.05.2013 09:30

sözcü gazetesi yalan haberci olarak bilinir.

uydurup adam cevirip para verip haber yaptiklari bircok defa ortaya cikmistir.

http://sozcu.com.tr/2013/magazin/siy...i-konustu.html

23.05.2013 10:00

Yalniz adamda da hic dansci tipi yok. Bildigin istanbul'un ara sokaklarindan bir afrikali gocmeni cevirmis roportaj olarak sunmus.

Turkiye'nin durumu vahim, AKP'nin afrika ulkeleriyle vizeleri kaldirmasinin sonucunda(neden kaldirdi anlamis degilim) ulkeye giren cikan belli degil. Afrika'da STD'nin (Sexually transmitted disease) = Cinsel Yolla Bulasan Hastaliklar, ne kadar yaygin oldugunu hepimiz biliyoruz. Bunun yani sira uyusturucu kacakciliginin daha da yayginlasmasi ihtimali de var. Ulkeye gelen her afrikali egitimsiz, egitmek de o kadar kolay degil. 3-5 Turkce kelimeden baska bir sey bilmiyorlar. Bunlari ulkeye sokarsan cok kalmaz 10 yila Nijerya'daki kadar AIDS'li, STD'li hasta vatandasin ortaya cikar. Her ulke vize uygulamalarini siklastirirken Turkiye'nin vizeleri kaldirmasini anlamak mumkun degil, hele ki sorunlu ulkelerle. AB uyeligimizi desteklemiyorum ama boyle bir durumda ben AB ulkesi olsam ben de Turkiye'yi AB'ye almazdim.

Turkiye'nin acilen afrika ulkelerine vizeyi kaldirma yanlisini telafi edilip vize uygulamaya geri donmesi gerekmektedir. 27 yillik bir Istanbullu olarak bundan cok rahatsizlik duyuyorum.

23.05.2013 10:06

vah cahil ve ileri görüsü olmayan arkadasim,
afrika önümüzdeki yüzyilda en cok büyüyen kita olacak.

avrupada hasta adam oldu. abd borclarla bogusuyor.

dünya dengeleri degisiyor ama kemalist zihniyet hala icimize dönüp gözlerimizi kapatalim diyor.

benim ecdadim nerelere ayak bastiysa o topraklarda benimde sorumlulugum var.

dünyanin hicbir ülkesine vizesiz gidemeyen türkiye vatandaslari su an avrupa vatandaslarindan fazla ülkelere elini kolunu sallayarak gidiyorlar.

zencilerden rahatsiz olan irkci chp ve mhpli arkadaslar bu vatanin sahibi olmadiklarini hatirlatip artik bu topragin gercek sahipleri geldi diyorum.

bundan sonra sizin gericilige yol yok.

23.05.2013 10:52

Zitat:

Zitat von Today (Beitrag 2065104)
vah cahil ve ileri görüsü olmayan arkadasim,
afrika önümüzdeki yüzyilda en cok büyüyen kita olacak.

avrupada hasta adam oldu. abd borclarla bogusuyor.

dünya dengeleri degisiyor ama kemalist zihniyet hala icimize dönüp gözlerimizi kapatalim diyor.

benim ecdadim nerelere ayak bastiysa o topraklarda benimde sorumlulugum var.

dünyanin hicbir ülkesine vizesiz gidemeyen türkiye vatandaslari su an avrupa vatandaslarindan fazla ülkelere elini kolunu sallayarak gidiyorlar.

zencilerden rahatsiz olan irkci chp ve mhpli arkadaslar bu vatanin sahibi olmadiklarini hatirlatip artik bu topragin gercek sahipleri geldi diyorum.

bundan sonra sizin gericilige yol yok.

Afrika buyuyen bir kita OLMAYACAK. Bu yonde hicbir gorus yok. Herseyden once, topraklari corak. Biraz uranyum ve altin madenleriyle koca bir kitayi super kita yapamazsin. Kaldi ki o ufak tefek kaynaklari da fransa, italya, ingiltere somuruyor. Nijer, Mali, Nijerya, Etiyopya'daki gibi. israil bile nukleer bomba uretmek icin uranyumu Etiyopya'dan aldi, daha dogrusu somurdu.

Avrupa'nin hastalandigi bir gercek, abd'nin borclari da.

Zitat:

Hangi ulkelermis bunlar? Merak ediyorum. Gana, Senegal, Papua Yeni Gine mi?

Zitat:

Insanlari irkcilikla yaftalamak ne kadar kolay. Zart desen irkcisin, zirt desen irkcisin. Komik olma. Insanlari yaftalayarak onlarin senin yanlislarini elestirmekten vazgececegini dusunuyorsan yaniliyorsun.

Bu topragin gercek sahipleri afrikalilar mi?

Sunu soyleyeyim, ticaret icin zaten afrikali isadamlarina vize kolayligi ve muafiyeti vardi. Ama simdi tamamen vizeyi kaldirinca, elini kolunu sallayan ulkeye giris yapabiliyor. Bu da beraberinde tehlikeleri getiriyor. Hangi avrupa ulkesi, gelismisligi afrika'dan daha cok olan Turklere vize uygulamiyor? Hangi avrupa ulkesi afrika ulkelerine vize uygulamiyor? Hicbiri.

23.05.2013 11:22

Zitat:

Zitat von Today (Beitrag 2065114)
daha öncede demistim ileri görüslü bakamiyorsun.

kuzey afrika petrol ülkeleri.

güney afrika bakir, altin, elmas, platin cenneti.

dünyada bulunan altinin yarisi afrikada bulunuyor.
dünyada bulunan platinin 90% afrikada.

dünyada soymetaller gitgide alinmayacak kadara pahali oldu ve bu trend devam edecek.

sonra insan kaynaklarina bakinca en genc nüfusa sahip olan kita olduguda cok önemli. bunlarin hepsi ucuz ve güclü is kaynaklari.

O bahsettigin degerli madenlerin somuruldugunden bahsediyorum. fransa, italya, ingiltere onlarca yildir afrika'da. Sana koklatirlar mi saniyorsun.

Ayrica ticaret icin zaten vize muafiyeti oldugunu soylemistim. afrika ulkeleriyle ticaret yapilmasin demedim.

Zitat:

30 yil sonra fabrikalar cin'e degil afrikaya kurulacak. cin nasil büyüdüyse afrika büyüyecek.

biraz arastirsan sende bunlari göreceksin.

Daha cin buyumeden afrika'nin buyuyecegini soylemen komik olmus.

Zitat:

vize istemeyen ülkelerin hepsini bilmiyorum ama bundan iki yil önce rusyaya gittim. yanimda bir almanda vardi. benim pasaporta bakip hic soru sormadan gönderdiler. almanin vizesi oldugu halde nerede kalacagini, niye geldigini, hangi kurumlarla görüsecegini sordular. daha birkac hafta önce suriyeye gittim geldim. yaklasik 18 ay önce tahrandaydim. hicbiri vize istemedi.
10 yil önce bu ülkelere vize bile alamiyordun.

Rusya afrika'da mi? Ne zaman rusya'ya vize kaldirilmasin demisim? Zaten Suriye ile vizenin kaldirilmasiyla sinirlarimiz delik desik oldu gelen giden belli degil.

Iran ile vizeler turizm icin kaldirildi, iyi de yapildi. Iranli turistler Turkiye'de para harciyor, ekonomiye katkilari var. Bana afrikalilarla vizelerin kaldirilmasinin avantajlarini say. Dedigim gibi ticari vize vermek zaten kolaydi.

Zitat:

gelelim irkciliga. türkiyeye gelipte dili ögrenemedigi icin insanlarin sikinti cektigini söylesen sorun olmaz ama bunu sadece zencilere damgalaman irkciliktir.

Turkiye'ye baska kimse gelmiyor. O yuzden dili ogrenemeden yasayan bir afrikalilar var. Kaldi ki dili sorun bile etmiyorum, cinsel yolla bulasan hastaliklar, uyusturucu kacakciligi en buyuk tehlikeler.

Zitat:

bende zenciler taniyorum ve tanidigim zenci senden iyi türkce konustuguna eminim ;)

Zenci hayranligin depresti birden bire, hayirdir. Demek o kadar yakindan taniyorsun ;)

Boyle cocukca ''o senden daha iyi Turkce konusur'' gibi kim daha uzaga iser muhabbetlerine giremeyecegim. O kadar iyi Turkce konusuyorsa gelsin konussun, ne yapayim.

Zitat:

birakin bu ayaklari insan insandir. kimse kimseden üstün degil. okulda ögretilen türkün üstünlügü irkciliktir.

Ne alaka?

23.05.2013 11:43

Ozguven eksikligi degil, tam tersine gercekler. Cunku Hacli zihniyeti hep birlikte hareket ediyor. En son NATO'nun Libya'daki mudahalesi gibi. Bu Haclilarin liderligini Fransa ve Italya yapti.

Cin super guc olarak buyumedi henuz, bundan bahsediyorum. Yoksa Yemen bile az da olsa buyume gerceklesiriyor buyumeyen ulke yok.

Zitat:

Zitat von Today (Beitrag 2065120)
benim zenci kardeslerimde, arap kardeslerimde bu ülkeye gelebilir. bunlara karsi irkcilik yapanlar beni karsisinda bulur. seni bu konular rahatsiz ediyorsa bir caresine bak, ama irkcilik yapmadan bak.

Iyice duygusala bagladin sen. Mumkunse zenci kardeslerinle ayni eve cik, onlara dil ogret, saglik taramasindan gecir, ellerindeki uyusturucuyu al yak. Ama abuk subuk sokaga salma. Belli ki Istanbul'da yasamiyorsun.

Hangi gezegende yasiyorsun bilmiyorum ki.

23.05.2013 12:31

Zitat:

Zitat von Today (Beitrag 2065127)
yazilanlari anlamakta zorlaniyorsun.

ben cin nasil büyüdüyse afrikada büyüyecek diyorum.

simdi cin'in süper güc olup olmadiginin tartismasini araya sokusturmaya calisma.

senin zihniyetine göre kimse bize birsey koklatmayacak ve hacli zihniyet var diye biz icimize kapanalim.....
yok kardesim bunlari biz coktan astik. sizin zihniyet oturup icine kapansin ama biz artik durmayacagiz. yeterki siz ayagimiza dolasmayin, o hacli zihniyete alet olmayin.

evet insan sevgisine gelince duygusalda oluyorum ama bunu sen hissetmiyorsan zaten sana ögretemem. ben zenci kardeslerimle ayni evede cikarim ayni tabaktanda yerim. onlarda benim gibi insan.

Vay arkadas nereden nereye geldik. Evet sen yazilanlari cok anliyorsun ki kaynak istendiginde sunamadin :) isine gelmedi desem daha dogru olur.

Soz konusu buyumek ise HER ULKE buyuyor, az ya da cok. HER ULKE. Yemen gibi fakir bir ulke de. Ama bu buyume ne kadar ''significant''. Onemli olan bu. Anladin mi? Afrika tarih boyunca buyumede yol katedememis bir kita ve sen bu kitanin cok geliseceginden bahsediyorsun.

Ovdugun AKP, Hacli zihniyetin bir parcasi oldu zaten. Neden 1 Mart tezkeresinde amerikan askerleine izin vermedik diye hayiflaniyorlar simdi, Libya'da NATO'ya Izmir'den lojistik destek sagladilar, 4-5 tane Turk gemisi gonderdiler Libya aciklarina. Turkiye AKP yuzunden Haclilarin bir parcasi oldu, zulmun karsisinda durmadi. Halen Incirlik amerikan ussu faal durumda. Amerikan usakligi devam ediyor.

Sen git Hacli muttefiklerinle afrika'lilari oldur, ama kaynaklarini da fransa ve italya somursun.

Billy73 23.05.2013 14:07

Zitat:

Zitat von Today (Beitrag 2065132)
sen akademisyenim diye övünüyorsun ama bundan hicbirsey belli olmuyor.

sen okulda konulari islemeyi böyle mi ögerendin? bir konu konusulurken elli degisik konu ortaya atarak o konu islenmismi oluyor.

iki kere tavsiye ettigim kitap elimde degil dedigim halde devamli kaynak göster diye tekrarlaman cevap vermekte ne kadar zorlandigini ortaya koyuyor.

akademisyen olmak icin öncelikle hata yaptigin yerlerde evet hata yaptim diyebilmeyi ögrenmek gerekiyor. bunu ögrenemedikce sen hep kendi bildigin dogrularda yürüyüp sana cizilmis cercevenin disina cikamayacaksin.

ortaya attigin iftiralara deginmeden yine konuya geri dönüyorum.

burada afrikanin büyümesnini konusuyorduk. sen afrika büyümeyecek diyordun... birazda hatandan dönmek icin her ülke büyüyor diyerek kurtulmaya calissanda sana yine bir ders vermek zorunda birakiyorsun. her ülke büyümez. kücülen ülkelerde var. bu konuda biraz daha bilgilenmeni tavsiye ederim.

evet birazda ekonomiden anlayan arkadaslar varsa aramizda afrikanin en büyük büyüme potensiyali oldugunu bilir. yillar önce bu bozuk kemalist zihniyeti cin hakkindada böyle konusuyorlarken biz cin büyüyecek diyorduk.

is gücü olan ve bu is gücü ucuz olan ülkeler her zaman büyüme potensiyali olan ülkedir.
genc nüfusu olan ülkelerde bu potensiyal daha yüksektir.
petrol ve maden sahibi ülkelerin büyüme potensiyali daha büyüktür.

bunlari derste hocalariniza sorup kendnizi gelistirin.

hastlikli insan, hirsiz, dil bilmez, rahatsiz eden tip diye zencilere damga vurmak kolay ama sen önce bu damgayi kendine vur. irkcisin ve bunu kabullen.

alte kanalratte, napiyon beyaa

23.05.2013 15:13

Hikayeyi anlatan filmden bir parca geldi aklima. Uzun sure once bunun filmini bile yapmislar. ''Today'', arkada dans eden sen misin yoksa? :D

http://alkislarlayasiyorum.com/iceri...n-efsane-zenci

23.05.2013 15:15

les kargasi gibi ortaya cikiyorlar. silinmeden önce sus pus silindikten sonra aslan oluyorlar.

herkes kendisini belli ediyor.

Billy73 23.05.2013 15:37

was schwimmt denn da auf dem kanale grande?

23.05.2013 16:21

Eine rake pardon eine ratte.

23.05.2013 16:24

weshalb schreibt eine person immer über mich?

ben yapacagimi yaptim, sen gerisini düsün.

23.05.2013 16:26

Ich glaube hier schreibt so jeder über dich. Wenn man dich ignoriert, zeigst du so sehr deine penetrante seite, und sagst, hau mich hau mich! Bis dann irgendwas wieder von oben geflogen kommt. Ich glaube du stehst drauf.

23.05.2013 16:30

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2065228)
Ich glaube hier schreibt so jeder über dich. Wenn man dich ignoriert, zeigst du so sehr deine penetrante seite, und sagst, hau mich hau mich! Bis dann irgendwas wieder von oben geflogen kommt. Ich glaube du stehst drauf.

das zeigt doch nur das jeder irgendwo tief einen stachel sitzen hat. :)

es ist nur anzumerken das keiner von euch in der lage ist mal etwas auf die reihe zu bekommen.

Billy73 23.05.2013 16:33

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2065223)
Eine rake pardon eine ratte.

bos arkadas anlasin diye zehirli kanal faresi dememiz lazim. oda anlasin buralarda hangi hayvanlar yüzdügünü.

kötü espri yapmak bizim isimizdir

Billy73 23.05.2013 16:35

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2065228)

bende kendimi tutamiyorum tekme atmadan. halbuki fareyi ignore e koydum

23.05.2013 16:41

Früher hat man den ratten flour gegeben als gift. Heute gibt es das im zahnpasta. Velleicht hat das bei ihm das gegenteil bewirkt, weil es schon wieder fast in homöopatische dosis ist.

Billy73 23.05.2013 16:53

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2065240)
Früher hat man den ratten flour gegeben als gift. Heute gibt es das im zahnpasta. Velleicht hat das bei ihm das gegenteil bewirkt, weil es schon wieder fast in homöopatische dosis ist.

ist wohl so eine mutierte version. auf jedenfall kann er gut einstecken. trotz so vieler tritte auf alle körperteile kommt er immer wieder her. hat wohl ne starke bindung zu diesem ort. vielleicht hat er nostalgische gefühle, weil er sein erstes rattengift hier getrunkenhat.

24.05.2013 21:23

Zitat:

Zitat von Billy73 (Beitrag 2065248)
ist wohl so eine mutierte version. auf jedenfall kann er gut einstecken. trotz so vieler tritte auf alle körperteile kommt er immer wieder her. hat wohl ne starke bindung zu diesem ort. vielleicht hat er nostalgische gefühle, weil er sein erstes rattengift hier getrunkenhat.

Hahahahaha Hihihihihihhihih Hohohohhohohoho

Wie geil ist dass denn? Habe ich erst jetzt gesehen :D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:54 Uhr.