Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

27.01.2004 12:32

FLAŞ... FLAŞ... İNANILACAK GİBİ DEĞİL

BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR KARŞILAŞMASINDA GÖSTERDİĞİ YÖNETİMLE BÜYÜK TEPKİ ALAN CEM PAPİLA"NIN BEŞİKTAŞ ZONGULDAK DERNEĞİ"NE ÜYE OLDUĞU ORTAYA ÇIKTI. ZONGULDAK BÖLGESİ HAKEMİ OLAN AVUKAT CEM PAPİLA"NIN A KLASMANINA ÇIKANA KADAR BEŞİKTAŞ ZONFULDAK DERNEĞİ"NİN AKTİF ÜYELERİNDEN BİRİ OLARAK GÖREV YAPTIĞI BELİRTİLDİ. HAKEM CAMİASINDA PAPİLA"NIN BEŞİKTAŞLI OLARAK BİLİNDİĞİ VE BU İMAJI SİLMEK İÇİN MAÇA DAMGA VURAN İSİM OLDUĞU İDDİA EDİLDİ. GELİŞMELER BJKHABER.NET"TE.

27.01.2004 12:33

Davala 2006"ya kadar Bremenli

Bundesliga"da Werder Bremen"de futbol hayatını sürdüren Milli futbolcularımızdan Ümit Davala takımıyla olan sözleşmesini 2006 yılına kadar uzattı.. Inter"den Bremen"e kiralık gelen futbolcunun sözleşmesinin kulüp tarfından ek bir para ödenerek fesh edildiği belirtildi..
[27/01/2004-12:51]

Milli futbolcu Ümit Davala, Almanya Birinci Ligi takımlarından SV Werder Bremen ile olan sözleşmesini 2006 yılına dek uzattı. SV Werder Bremen Kulübü tarafından yapılan açıklamada, Ümit Davala ile yapılan sözleşmede, sürenin 1 yıl uzatılabilmesi seçeneğinin de yer aldı.

Sözleşmenin uzatılmasından önce, Davala"nın geldiği FC Inter ile SV Werder Bremen arasındaki mevcut sözleşmenin de, SV Werder Bremen Kulübü tarafından ek bir para ödenmeden feshedildiği bildirildi. Davala, sezon başında FC Inter tarafından SV Werder Bremen"e kiralanmıştı.

Kaynak: ajansspor.com

27.01.2004 12:34

Fener"de Ortega harekatı !

Fenerbahçe, Beşiktaş"la arasındaki puan farkı 5"e inip, şampiyonlukta yeniden iddialı konuma gelince transfer taarruzuna geçti.. Sarı-Lacivertliler, Arjantinli yıldız ile geri dönmesi için büyük ölçüde anlaşma sağladı...
[27/01/2004-10:00]

Uzlaşma için taviz

Ortega, Fenerbahçe"ye dönüyor. Değişen şartlar karşısında her iki taraf da isteklerinde taviz verince Arjantinli futbolcunun Fenerbahçe yolu açıldı. Beşiktaş"ın Samsunspor"a yenilmesi ile Fenerbahçe"nin şampiyonluk için iddiasını artırması üzerine Sarı-Lacivertli yönetimde takıma takviye gündeme geldi.

Taraftar istiyor

Adayları gözden geçiren Fenerbahçeli yöneticiler, "Bizim futbolcumuz. Taraftarın sevgilisi. Tribünler de geri gelmesini istiyor" diyerek Ortega ismi üzerinde uzlaştı. FIFA"nın verdiği 11 milyon dolarlık ceza nedeniyle hiçbir kulübe gidemeyen ve 1 yıldır futbol oynayamayan Ortega da dönmek istediğini söyledi.

1.750"de anlaştılar

Ortega daha önce Fenerbahçe"den bir yıl için 2 milyon dolar istiyor, Fenerbahçe de bu rakamı kabul etmeyip 1 milyon dolar veriyordu. Son yapılan pazarlıkların ardından iki taraf da tekliflerini yeniledi ve yıllık 1 milyon 750 bin dolarda uzlaşma sağlandı. Hafta sonuna kadar Türkiye"ye gelmesi beklenen Ortega, önümüzdeki 6 ay içinse 850 bin dolar alacak.

6 ay sonra tekrar

BU sezonun sonunda taraflar bir kez daha masaya oturacak. Avukatların yürüttüğü görüşmede Ortega"nın temsilcileri Arjantinli yıldız sezon sonunda ayrılırsa 11 milyon dolarlık cezasının yerine 4 milyon dolar, 2 yıl sonra ayrılırsa 2 milyon dolar ödemeyi ve 3 yıl sonra ayrılırsa da bedelsiz gitmesini teklif ettiler. Pürüzler konusunda görüşmeler sürüyor.

Kaynak: ajansspor.com

27.01.2004 12:37

Olmadı Lucescu !

"İmparator" dediler, "Hayır, ben işçiyim" karşılığını verdi.. Mütevazı kimliği ve örenk aile yaşantısıyla spor kamu oyunda büyük sempati toplayan Mircea Lucescu, canlı yayında argo sözler kullanarak herkesi şaşkına çevirdi...
[27/01/2004-09:45]

O böyle sevilmişti...

‘İmparator’ dediler, ‘Hayır, ben işçiyim’ karşılığını verdi. Kocaelispor maçında 5-0 önde olan takımı akın akın rakibin üstüne gitmeye devam ederken ‘Durun’ dedi. Açıklaması kısa ve netti: “Zaten zor bir dönemdeler. Bir de bizim yüzümüzden zorluk yaşamasınlar...” Ne Galatasaray ne de Beşiktaş’ın başındayken, kazandığı hiçbir şampiyonluğun ardından abartılı sevinmedi, sebep olarak yarıştaki rakiplerinin incilebileceğini gösterdi. Mütevazı ve efendi kişiliğiyle tüm sporseverlerin gönlünü fethetti. Ancak...

"B..tan bir hakemsin"

Samsun maçı sonrası Star televizyonunda katıldığı canlı yayında sarfettiği sözler tüm sevenlerini şok etti... Spiker’in tercüme etmekten bile utandığı o demeçler aynen şöyleydi: “Ahmet Çakar ortalığı karıştırmak için para alıyor. Ne kadar b..tan (ağır bir argo sözcük olan ‘cazzo’ kelimesini kullanıyor) bir hakem olduğun anlaşıldı. (Pancu ve İlhan’ın kırmızı kartları üzerine yaptığı yorumun ardından...) İnsanlara saygı göstermeyi öğren. Bana hakaret ediyorsun. Bana aptal diyorsun. Oysa sadece ilk kart doğru...”

"Romanya’ya dönüyor" iddiaları

Ve devam ediyor Mircea Lucescu: “Bu olay Avrupa’da bir utanç olarak görülecek. Beşiktaş’ın arayı açmaması için çalışıyorlar. Beni ve Beşiktaş’ı aşağılamaya devam etsin. Bunu çok iyi yapıyor...” Öte yandan Romanya’da futbol kulislerinde dolaşan bir dedikodu da Beşiktaş’ın gündemine bomba gibi düştü. Çünkü Samsun maçı sonrası, “İstifa edip bu ülkeden ayrılmayı bile düşünüyorum” diyen kurt hocanın, gelecek sezon başından itibaren Romanya Milli Takımı Teknik Direktörü olarak görev yapacağı ileri sürüldü.

Federasyon "ihbar" bekliyor

Hakem Cem Papila’nın, maç içinde sık sık sahaya giren Lucescu’yu da tribüne göndermeyi düşündüğü, ancak olayların daha da büyümesini engellemek için geri adım attığı öğrenildi. Bu arada Futbol Federasyonu’nun Rumen hoca için ‘ihbar’ beklediği bildirildi. 90 dakika sonrası, “İstifa edip bu ülkeden gitmek istiyorum” şeklindeki sözleri büyük tepki alan Luce’nin bu demeç nedeniyle ceza alıp almayacağına federasyon hukuk kurulu karar verecek. Ancak üst düzey bir yetkili, federasyonun harekete geçmesi için bu konuda ihbar ya da şikayet yapılmasının şart olduğunu ifade etti.

Kaynak: Fanatik

27.01.2004 12:40

Bizim tercümanlar nede güzel tercüme

ediyorlar ya :)

Das sah man immer dann, wenn die Reden der deutschen Trainer übersetzt wurden.

Naja, wie dem auch sei....wie sagt man so schön:

WAS MICH NICHT UMBRINGT, MACHT MICH NUR STÄRKER!

Besiktas takim olarak herkese cevabini verecektir.

Selam ve saygilarimla

27.01.2004 12:40

Tschüüüüüsch! :) o.T.

ohne Text

27.01.2004 12:44

böylesi iyi oldu

nun ist besiktas ganz wach und wir die meisterschaft ohne probleme holen...

27.01.2004 12:44

kaynak: bjkhaber.org

orasi ciddi haber yazar.. ben sadece onlarin yazdiklarina inanirim ciddiyen

27.01.2004 12:45

Sergen"den aciklama

SAMSUNSPOR MAÇINI TRİBÜNDEN İZLEYEN BEŞİKTAŞ"IN İKİNCİ KAPTANI OLAYLARLA İLGİLİ KONUŞTU:

Ahmet Yıldırım’a çıkartılan kırmızı kartın çok ağır olduğunu ifade eden süper solak, “Diğerleri için yorum yapmayacağım. Maalesef hakem art niyetli ve tahrik etmek için sahaya çıkmıştı. Bizim biraz daha akıllı ve profesyonelce davranıp, tahriklere kapılmamamız gerekirdi” dedi.

Şampiyonluğun en güçlü adayının yine de Beşiktaş olduğunu kaydeden Sergen sözlerini şöyle bitirdi: Önce kendimize bakmalıyız. Suç bizde de var. Bu maçtan geleceğe dönük çıkarılacak müthiş dersler var. Her takım yenilebilir. Geçen sene de yenildik, ama sonuçta yine biz şampiyon olduk. Hala beş puan öndeyiz ve rakiplerimiz de iyi değil. Paniğe gerek yok. Bu maç bizi şampiyonluğa daha çok motive edecek. Şampiyonluğu elimizden kimse alamaz.

Kaynak: bjkhaber.com

27.01.2004 12:45

Ich weiß. Bende okudum... o.T.

ohne Text

27.01.2004 12:47

Neden aldilar adami anlamiyorum. Wollen

wohl seine Karriere ruinieren.

Ich würde an seiner Stelle schnellstens zu einem anderen Klub wechseln...

kes 27.01.2004 12:48

inan sucu yok adamin...

denke das er wieder provuziert wurde..vor allem von diesem ahmet cakar...

da musste auch mal ein ruhiger lucescu platzen...da können wir ihn keine vorwürfe machen....

ok das mit b... hakem war nicht in ordnung...sein ausraster in telegol war völlig in ordnung. keiner lässt sich von einem idioten wie ahmet cakar so erniedrigen.

27.01.2004 12:48

Ich wette, dass das nicht "boktan" heißt

ohne Text

kes 27.01.2004 12:48

sampiyon cimbom :) o.T.

ohne Text

27.01.2004 12:49

Erst wenn Terim weg ist! o.T.

ohne Text

27.01.2004 12:53

Besiktastan ambargo!

Beşiktaş, Turkcell Futbol ödüllerine ambargo koydu!

Turkcell Futbol Ödülleri 2004 organizasyonunun ilk jüri toplantısı İstanbul"da yapılırken, tüm kategorilerde ilk sırayı Beşiktaş aldı.

Hyatt Regency Otel"de, spor yazarlarından oluşan jüriyle gerçekleştirilen toplantıda, Birinci Süper Futbol Ligi"nin ilk yarısının değerlendirmesi yapıldı.

Oylama sonrası adaylar arasından Beşiktaşlı futbolcu Sergen Yalçın"ın, Çaykur Rizespor"a attığı gol 149 puanla ""İlk Yarının En Güzel Golü"", Beşiktaşlı Tümer"in, Gaziantepspor maçında yaklaşık 70 metre top sürerek İlhan"a verdiği pas 116 puanla ""İlk Yarının En Klas Hareketi"" seçildi.

Beşiktaş Kulübü Başkanı Serdar Bilgili"nin, olaylı Galatasaray maçı sonrası yaptığı özür açıklaması da 162 puanla ""İlk Yarının Fair-play Ödülü""ne layık görüldü.

Ligin ikinci yarısından itibaren her ay düzenlenecek olan jüri toplantılarında, ""Haftanın golü"", ""Ayın golü"", ""Ayın klas hareketi"", ""Ayın fair-play ödülü"" ve ""Ayın futbol fotoğrafı"" kategorilerinde değerlendirme yapılacak.

Sezon sonunda yapılacak jüri toplantısında ise ""Yılın fair play ödülü"", ""Yılın golü"", ""Yılın futbolcusu"", ""Yılın 11"i"", ""Yılın klas hareketi"", Turkcell özel ödülü"" ve ""Yılın futbol fotoğrafı"" seçilecek.

Jüri üyelerinin yanı sıra, futbolseverlerin de cep telefonlarından kısa mesajla oy verebilecekleri organizasyonda, tüm kısa mesaj gelirleri, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi"nin (TMOK) Ücretsiz Spor Okulları projesine bağışlanacak.

Kaynak: sporlin.com

kes 27.01.2004 13:06

an ihn wird es wohl nicht liegen...

elindeki oyuncularla ancak bu kadar airdem....

27.01.2004 13:06

Cevaplayim..

Selam Nazli,

1. neden iyi futbolcularin boyu 1,60 gecmiyor?;))

Gecmiyormu?? Hic fark etmedim valla..

2. en yakisikli futbolcular hangi takimda?

Kesinlikle Real Madrid -&gt Beckham.. Insanligi yok adamin ama cok yakisikli
Sonra.. Totti (AS Rom olmasi lazim)

3. beyler siz bayan olsaydiniz, hangi futbolcu ile evlenirdiniz?

Evli olmaza Beckham giyecem ama...

4. hangi futbolcunun saci rüküs?

Bülent Korkmazinki cok tuaf duruyor yaa ...

Sevgiler :)

kes 27.01.2004 13:16

bence hakan sükür´ün...

200. golü en güzel goldü..

1. fallrückzieher

2. 200. golü

27.01.2004 13:25

Elindeki mevcut iyi kadroyu dagitan

Terimdi.

Simdi ariyor ama ne demisler:

Gelen gideni aratir!

Der hat es meiner Ansicht nach vermasselt und sollte zurücktreten. Auch der Vorstand muß sich eingestehen, dass sie nicht erfolgreich waren und muß dies ebenso tun.

Galatasaray son 10 yilin en kötü dömenini yasiyor. Nur die Spieler können da nicht schuld sein!

Selam ve saygilarimla

Ne komiksin ama ha ha ha o.T.

ohne Text

Evet, anlamli ve cok güzeldi! o.T.

ohne Text

27.01.2004 13:28

Scherzkeks.. o.T.

ohne Text

kes 27.01.2004 13:33

airdem..

lucescunun elindeki yabancilarin yarisindan fazlasi kiralikdi...

her antrönerin kafasinda bir sistem vardir...ve ona göre oyunculari alir... f.terim hata yapdi bunu bende gördüm, ama tek suclu gibi davranmamaliyiz ona.

gecen sene kac oyuncu istedi, kac tanesi geldi...yani istedigi ve gelen oyunculara bakarsan cok fark var.

kes 27.01.2004 13:35

rüstü war doch selber geil im ausland...

zu spielen...

*kendi düsen aglamaz*

ama yinede parasini aliyor, bir futbolcu icin buda cok önemli bence.

27.01.2004 13:37

Tek suclu odur demiyorum. o.T.

ohne Text

kes 27.01.2004 13:38

Atatürk Olimpiyat Stadı"na büyük onur..

UEFA Stat ve Güvenlik Komitesi, Atatürk Olimpiyat Stadı"nı 5 yıldızlı statlar listesine aldı.. İstanbul Olimpiyat Oyunları Hazırlık ve Düzenleme Kurulu tarafından yapılan açıklamaya göre, İOOHDK tarafından yapımı gerçekleştirilen 80 bin kişi kapasiteli Atatürk Olimpiyat Stadı, UEFA tarafından yapılan inceleme ve değerlendirmeler sonucunda 5 yıldızlı statlar listesine dahil edildi..

ajansspor.com

27.01.2004 13:38

Es gelingt dir :)

Ich wußte das alles nicht, ist aber sehr interessant - Dankeschön :)

kes 27.01.2004 13:38

nur galatasaray bringt es nichts hehe o.

ohne Text

27.01.2004 13:39

Wenn willst du denn noch dabeihaben?

Aliconda? Iyi girersiniz birbirinize o zaman :)

kes 27.01.2004 13:39

sen diyon demedim...

oder?

medja ve onu cekemeyen kisiler...
onlardan türkiyede cok...

ne olursa olsun onun basardigi basarilari birdaha zor görürüz türkiyede!

27.01.2004 13:50

Richtig gemein!

Was ich nicht verstehe, wenn er schon aktiver Mitglied bei Besiktas ist, kann er doch so was nicht bringen!

Image?!

Jetzt hat er sich ja einen Mega-Ruf verschafft!

cengaver 27.01.2004 14:07

en güzel hakan´in fenere kafa golü !!! o

ohne Text

27.01.2004 14:13

Cool :) o.T.

ohne Text

aliconda 27.01.2004 14:25

bak yaaa hehehhehehe

sana karsi tavir bile koyamayacagim simdi hehhehehehhe

aynen Emre ilen Okan yaptiklari gibi ;-)

27.01.2004 14:32

Onlar en azinda takimdan kesilmediler...

Ama dünya capinda belkide bir numara olan bir kaleciye sans tanimamalarina anlam veremiyorum dogrusu.

aliconda 27.01.2004 14:33

Olsaydi, tersi olurdu!

Ben hic bir zaman maclarda hakem olarak taraf tutmadim!
Mactan önce türk takimlarinin ve alman rakipleri ilen el sikip saka yapardim! Ve mac icinde iki tarafi da uyarirdim!

Dogrusu bu mac cok ilgimi cekiyor simdi!!
Bir görebilsem!

Dogrusu bir taraf hakemi yerden yere vuruyor baskalari hakliydi diyor ve en önemlisi adam gecer not aliyor!

Bir Fenerli yazar Ztar gazetesinde dogru yazmissa benziyor!
Hakem hatali buluyor cünkü tecrübesiz diyor ona.
En bastan agressif oyunculari uyaracagina, sert bir tavir sergilemis!
Uyarsaydi mac baska türlü gecermis!

@Erdem: BJK sitelerinde hic bir yerde yokmu o kritik anlarin özeti ? (Video ?)

Selamlar

27.01.2004 14:37

Hic aramadim. Sanmiyorum da cünkü

bildigim sitelerde sirf golleri izleme imkani var maalesef.

aliconda 27.01.2004 14:42

Haklisin ama ben Rüstü konusunda

belki daha farkli tutumum var!
UEFA Kupasina bile katilmamanin sucunu onda buluyorum!
O berbat durumda takimi birakip "sakatim" dedi!
Tuhafi, MILLI TAKIMDA hic birsesi yoktu!
Maasini tabi aldi!
Profesyonel bir Sporcu yapmazdi onun yaptigini!
O yüzden ben geri istemiyorum! Isterse Besiktasa gelsin ister 6assaraya ... sizler kuvetlendirir ... onu biliyorum!
Cünkü benim icin de Dünya kalecilerinden biri(-ydi) ama ben böyle "yüzü" gördükten sonra istemem!
O yüzden Fatih"i istemiyorum zaten!
6assarayda oynadi diye degil! Efendi birisi degil! Tipki Samuel Johnson gibi! (Nedenini bilirsin)
Ergün olsa ... ihtiyar bile olsa hemen alinir!
Cok efendi birisi!

Son olarak Rüstü kendi düstü ... ilaha BÜYÜK AVRUPA TAKIMINA gidecekmis!!!
Tek Barcelona mi vardi???

Ali"

27.01.2004 14:51

yani allahaskina anlamiyorum

o sahada ben top oynasam kaleden kalee gol atarim. masallah o kadar rüzgar varki... sie haben die strömungslinien nicht berechnet. das stadion ist komplett falsch konstruiert. man hätte mehr gegen diese Strömungslinien was unternehemn könnenn

ne ne ne

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 11:19 Uhr.