![]() |
Wie wäre es mit 1. FC EKK?? :) o.T.
ohne Text
|
USC Aachen
Universitätsclub aachen bende vorstanddayim
|
olmaz..anlarsinya, meslegim yasakliyor;)
ohne Text
|
noch nie gehört..ne ise yarar? o.T.
ohne Text
|
hehhehhehehhe :-P
Unkraut vergeht nicht ;-)
|
LOL
:-PPPP
Karga karga gak dedi :-P Gel buraya bak dedi hehhehheheheh :-P |
Bi ise yaramiyor. Takim iste :) o.T.
ohne Text
|
Buldum!! Bunlardan birisini!!!
<a href="redirect.jsp?url=http://www.akselsan.com/celik04.htm" target="_blank">http://www.akselsan.com/celik04.htm</a>
|
Zidane: "Habe Kreatin genommen"
“Ich habe nur bei Juventus Kreatin eingenommen. Ich hatte es zuvor niemals getan. Auch in Spanien habe ich niemals diese Substanz eingenommen.“
Das war die Kernaussage von Weltfußballer Zinedine Zidane von Real Madrid beim Doping-Prozess gegen Italiens Rekordmeister Juventus Turin. Quelle: kicker.de |
Aliconda: Habe Betacarotin genommen :(
vorwiegend in ace-drinks!
Ich gestehe :-/ |
Aha :) o.T.
ohne Text
|
Hahahaha... o.T.
ohne Text
|
zevksiz fenerli seni..benim caydanliklar
cicekli micekli, daha güzeller...
üstelik bunun takimla ne ilgisi var ya :))) kafana cokmu fazla vurdum yahu :(( |
Fenerbahçe"nin mutemetleri soyuldu!
Fenerbahçe Spor Kulübü"nün bankadan dönen 2 mutemedinin taşıdığı Fenerbahçe Spor Kulübü"ne ait 238 bin dolar ile 105 milyar lira, 4 kişi tarafından gasp edildi.
Kalamış"taki Fenerbahçe Spor Kulübü yönetim binası önünde meydana gelen olayda, kulübün mutemetleri Özkan Palacı ve Mehmet Şimşek, bankadan çektikleri paraları kulübe getirdikleri sırada kimlikleri belirlenemeyen 4 kişinin saldırısına uğradı. Saldırganlar, darp ederek etkisiz hale getirdikleri Şimşek"in elindeki çantayı alarak, görgü tanıklarının ifadesine göre, 34 ZR 1841 plakalı ""Opel"" marka bir otomobil ile olay yerinden uzaklaştı. Kaynak: sporline.com |
Bardak takimi bulsak sana? :)) o.T.
ohne Text
|
BJK: "Carsi Grubu" Liderlerinden Turgut
Vidinlinin söylediklerini duyan var mi HaberTurkde ?
Baskasindan duydugum icin size soruyorum! Ben bakamadim ve bulamadimda ... Al" |
6assarayda Ocak ayi maaslari ödenmis!
hahahhahahhahahhaa
|
ne yani, simdi üstü kapali beni evlendir
-mekmi istiyorsunuz?
yok babam evlenmem, evlenmem :)) |
Heheheh takim istedin
dahada ne ;-))))
hehehehhehehe |
Kizim sana ... alayimmi ..
... öyle bir türk sarkisi yokmuyud hhahahhahhahahhah ;-)
|
No Idea... o.T.
ohne Text
|
bana kalirsa papiliye giutsinler
belkide para ordadir hehe
|
FLAŞ... FLAŞ... BEŞİKTAŞ"TA TRANSFER HAR
BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU, TRANSFER ÇALIŞMALARINA DEVAM EDİYOR. YÖNETİCİLER, SAMSUNSPOR BAŞKANI İSMAİL UYANIK"LA BİRARAYA GELDİ.
BEŞİKTAŞ YÖNETİM KURULU, SAMSUNSPORLU SİNAN"I ALMAK İÇİN HAREKETE GEÇTİ. YÖNETİCİLER, BAŞKAN İSMAİL UYANIK"LA GÖRÜŞEREK BU FUTBOLCUYU RESMEN İSTEDİ. GÖRÜŞMENİN OLUMLU GEÇTİĞİ BELİRTİLDİ. YÖNETİM, SİNAN"IN MENAJERİ MUSTAFA SÖĞÜT"LE DE GÖRÜŞEREK PRENSİP ANLAŞMASINA VARDI. İSMAİL UYANIK"IN, SAMSUNSPOR TEKNİK DİREKTÖRÜ ERDOĞAN ARICA İLE GÖRÜŞECEĞİ VE KESİN KARARINI BİRKAÇ GÜN İÇİNDE BEŞİKTAŞLI YÖNETİCİLERE İLETECEĞİ ÖĞRENİLDİ. |
DIGITURK"TEN AÇIKLAMA
satabileceği , anlamına gelmektektedir. Futbol , ülkemizde geniş kitleleri peşinden sürükleyebilecek bir değerdir ve bu potansiyeli taşımaktadır. Bu değerin korunup yükseltilmesi , futbol camiası içerisinde yeralan herkesin ortak sorumluluğu olduğu inancındayız. Kurum olarak , değerli futbol camiası içerisinde yeralan tüm kulüp , kurum , kuruluş , taraftarlara her zaman eşit uzaklıkta olduk eşit uzaklıkta davranmaya da devam edeceğiz. Futbol Kanalımız LİG TV içerisinde yeralan çeşitli programlar ile, futbolun unsurları olan; tüm Kulüp yönetici, teknik kadro ve futbolculara, tüm Medya kuruluşlarına , futbol sektöründe yeralan diğer tüm kurum ve kuruluşların görüşlerine yerverilmekte olup, tarafsız, doğru ve dürüst yayın ilkeleri çerçevesinde değerli abonelerimize hizmet verilmektedir. LİG TV’ye yönelik son günlerde ortaya çıkan davranışların sebebi olarak gösterilen değerli yazar ve yorumcuların LİG TV ile organik bağı bulunmamakta, ortaya koyduğu düşünceler ve fikirler tamamen kendilerine ait kurumumuzu bağlamayan kişisel düşünceleridir. Konular sadece TV programlarında değil aynı zamanda mensubu oldukları gazetelerde köşe yazılarında da yeralmaktadır. DIGITURK geçtiğimiz üç yıl içerisinde Türk futboluna TL 470 trilyonluk katkı sağlamış, sezon sonu itibarıyla bu katkı TL 580 trilyona ulaşacaktır. Türkiye Lig’lerinde mücadele eden kulüplerimizin başarıları, elbetteki yayın hizmeti yapan, futbolumuza sponsor veya reklam veren olarak katkı sağlayan tüm firmaların lehinedir.Kurumumuzun hiçbir şekilde, diğer sponsorlardan farksız olarak, liglerimizin işleyişine herhangi bir müdahalesi söz konusu olması mümkün değildir. Ülkemizde futbolu yöneten kurum ve kuruluşlar yasalarla belirlenmiş olup, futbolun içerisinde yeralan bizlerin, tüm çabası Türk Futbolu’nun daha ileri seviyelere ulaşmasına katkı sağlamaktır.
DIGITURK |
hehehehhe
yok yaaa ... bizim yönetimden 6eseye yardim ... oyuncularin maasi ödensin!
Sükrü Saracoglundaki keyfi kacirmiyalim diye hehehhehehheheh Tabiiki gizli ;-) O yüzden soygun kiyafeti giydirildi hehehhehehhehehhe hahahhahaha |
sarki degildir o.....olsa olsa türk
arabesk parcasidir....
dinlemem.... müzig dedigin, ya türk sanat müzigidir... yada halkimizin türküleri, ezgileridir :))) |
FLAS FLAS paralar bulundu
fenerbahce´de calinan paralar federasyonla anlasilip Cem Papilaya verildigi vede bunun türk tarihindeki en büyük skandal olacagi belirlendi...istanbul emniyetinde fotogrflar vede rüm deliller bulunuyordur...
|
LOL Ters yaptiniz be hehehehhe
6se bunu herzaman dogru yapiyordu!!!
Mactan önce oyunculara transfer teklifi götürüyordu hahahhah ! Sizde kaybettikten sonra yaptiniz ;-) |
Bi parasi ise yariyor FBnin :PPP o.T.
ohne Text
|
hhahahha
canaydinlan cem papilliayi nasil karistirdin yahu brett ;-)
galiba senin gözler tek SIYAH-BEYAZ gördügü icin hahhahahahhah ;-) |
öyledir damarimi kessen siyah-beyaz
akar kanim
|
*öööööhnixblickwaswasisss*
*doofausderwäscheguck*
|
ayyyy inanmiyorum
bbc haberlerine göre,
fenerbahce para ödememek icin, artik satin aldiklari hakimlerin eslerini kaciriyorlarmis... oyun bitene kadar rehin tutulan hanimlar, oyunu fener kazandikdan sonra tabiki( tabi kolaysa hakim kazandirmasin ;)))....GS`lilarin klübünün önüne hanimlari atiyorlarmis....iz kayip etmek icin tabiki.... GS´lilar bu zavalli hanimlari alip sahip cikip, eslerine yetistiriyorlarmislar.... aliconda bey siz ne diyorsunuz bunlara bakayim ??? ;)))) |
Türk Futbolunun en büyük eksiklerinden
biri bence dogru dürüst stadimizin olmamasi.
Cogunda koltuklarla sahanin arasinda 50m civarinda mesafe var. Tel örgü var, sanki hayvanat bahcesindeymisiz gibi. Birde akli basinda seyircimiz yok! Dünde göründü. Kar topuna tuttu seyirciler milleti. Utanmamak elde degil valla... Selam ve saygilarimla |
Alleswirdgut :))) o.T.
ohne Text
|
hahhha o.T.
ohne Text
|
haram paraya el dokunmaz bizimkiler...
wer weiss woher azize baskan das geld her hat hahah
|
icine zehir koysana hahahaa o.T.
ohne Text
|
iste cevabini sen verdin
bu seyirciye ingilteredeki statlari ve ne olur... o yüzden 50 metre arkadas olmalari vede tel örgütünün olmasi cok iyi...
|
auf schalke würde sowas nicht passieren
:)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 16:02 Uhr. |