![]() |
Sorge dafür, das zu haben, was du liebst, oder du wirst gezwungen werden, das zu lieben, was du hast.
George Bernard Shaw |
Zitat:
|
Ein Dompteur ist jemand, der im Raubtierkäfig vor den Menschen sicher ist.
George Bernard Shaw |
"Sizin gibi gözü doymaz prenslerin, toprak ağalarının ve burjuvaların idaresi altında yaşamaktansa, Osmanlılar'ın idaresi fakirlere daha hayırlıdır."
Protestan Mezhebi'nin Kurucusu Martin Luther |
(Mustafa Kemal Atatürk 1881-.......)
Ben bir Osmanli olarak dogdum ama bir TÜRK olarak ölecegim
|
Emine Ülker Tarhan
"Başbakan'a dokunmak ibadettir diyenler; siz başbakan'ın dokunulmazlığını kaldırın, bizdeki ibadet aşkını o zaman görün."
Cerkesler direncli ve sert olurlarmis. Cerkes asilli Emine Ülker Tarhan hanimi kutluyorum. Eger Ankara belediye baskanligina oynarsa desteklenmesi gereken birisi olarak görüyorum kendisini.. |
Harika bir insan.
Emine Ülker Tarhan.
Zitat:
|
"Madem ki nur-u hakikat, imana muhtaç gönüllerde tesirini yapıyor; bir Said değil, bin Said fedâ olsun. Yirmi sekiz sene çektiğim ezâ ve cefalar ve mâruz kaldığım işkenceler ve katlandığım musibetler hep helâl olsun. Bana zulmedenlere, beni kasaba kasaba dolaştıranlara, hakaret edenlere, türlü türlü ithamlarla mahkûm etmek isteyenlere, zindanlarda bana yer hazırlayanlara, hepsine hakkımı helâl ettim."
|
Metin Uca
AKP'li vekil Zeyit Aslan ile tecavüzcü Coşkun arasındaki fark; birinin sinemada bir KARAKTER, diğerinin Meclis'de bir KARAKTERSİZ oluşudur..
|
![]() |
Zitat:
Bügün annecigine nasil iltifat ettin bakalim? |
Istifa etmeyen bir AKP'li orospucocugu daha
Kazak Abdal nutkeyledi,
Cümle halkı ta'neyledi Sorarlarsa kim söyledi!?!?!?! SORANIN DA ANASINI.......... ![]() |
der Tweet des Tages 08.08
ich hoffe du hast nichts dagegen wenn ich den SRÄD >
in Tweet des Tages umtaufe ?? mac > Seyircisiz Mahkeme > İzleyicisiz Park > İnsansız Televizyon > Habersiz Tribün > Slogansız Demokrasi: >> "İleri"den sağa dön, kime sorsan gösterir ! |
Wir haben drei Feinde. Es sind Unwissenheit, Armut, Uneinigkeit. Diesen drei Feinden werden wir mit Wissenschaft, Qualifizierung und Einigkeit entgegentreten.
- Bediuzzaman Said Nursi |
Es gibt kein Dorf ohne einen Bürgermeister, keine Nadel ohne ihren Meister; sie kann nicht ohne einen Besitzer sein. Es gibt keinen Buchstaben ohne seinen Schreiber; das weißt du. Wie wäre es also möglich, dass dieses so wohlgeordnete Land ohne einen Herrscher wäre? Woher sollte all der Reichtum an kunst- und wertvollen Gütern kommen, so, als käme jede Stunde ein Zug aus dem Unsichtbaren?
- Bediuzzaman Said Nursi |
"Ölümden korkanlar geri dönsün.
Düşmanla çarpışacak mertler benimle gelsin. Eğer içinizde er yoksa ben yalnız giderim." ( Yavuz Sultan Selim Han ) |
Hedefi olmayan yelkenliye hiçbir rüzgâr yardım etmez.
Gideceğin bir yer yoksa ne kadar yürüdüğünün önemi yoktur. Hiçkimse başarı merdivenlerini elleri cebinde tırmanmamıştır. Kur’an, okumayı, ilim öğrenmeyi ve yükselmeyi emreder. Kutsal kitabımız, bize üstün Müslüman olma hedefini gösterir. Hans’ın yaptığını Hasan da yapabilir. Ali Erkan Kavakli |
"Ben kışta doğdum. Ben bir karanlık gecede doğdum. Ben etrafımın yıkıldığına şahit olarak doğdum. Ben bu milletin ağladığına hep şahit oldum ve senelerden beri hep bu milletin dertleriyle senin huzuruna geldim. Zira başka derdim de yoktu."
M. Fethullah Gülen |
Cehennemin en karanlık yerleri, buhran zamanlarında tarafsız kalanlara ayrılmıştır.
Dante |
Daß der Mensch, der doch die Wahrheit so flieht, den Spiegel erfunden hat, ist die größte historische Merkwürdigkeit.
Christian Friedrich Hebbel (1813 - 1863), deutscher Dramatiker und Lyriker |
"Şayet kalpleriniz gerçekten temiz olsaydı, Kur'an okumaya doyamazdınız..!" Hazreti Osman (r.a)
|
Albert Camus - Der glückliche Tod
"Glaub mir, es gibt keinen großen Schmerz, keine große Reue, keine großen Erinnerungen. Man vergisst alles, die große Liebe sogar. Das ist am Leben das Traurige und zugleich Passionierende. Es gibt nur eine gewisse Art, die Dinge zu sehen und die kommt von Zeit zu Zeit an die Oberfläche. Darum ist es trotz allem gut, wenn man eine große Liebe, eine unglückliche Liebe in seinem Leben zu verzeichnen hat. Das gibt uns wenigstens ein Alibi für die Verzweiflung, die uns ohne Grund befällt."
|
İnsanlar ikiye ayrılırlar:
Başkaları için yaşayanlar, Başkaları sayesinde yaşayanlar. Sorun olanlar, çözüm olanlar… Ümit kıranlar, ümit verenler… Dert üretenler, deva üretenler… Şikayet edenler, çare bulanlar… Aynı havayı soluyan, Aynı sıkıntıyı yaşayan, Aynı sevince ortak olan iki insandan biri dert küpü olur çıkar, diğeri deva küpü. Biri şikayet üretir, öbürü çare. Biri yük olur, öbürü yük taşır.... John Steinbeck |
Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.
|
Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.
|
" Der Kluge lernt aus allem und von jedem,
der Normale aus seinen Erfahrungen, und der Dumme weiss alles besser." Sokrates |
Biz kendimizi sevmeye bile gec kaldik. Sen biz kendimizi sevmeden önce sevdin bizi.
|
Kendi gönlünden haberdar olmayan kişi,
Nasıl olur da başkasına yol bulabilir ? İskender Pala |
Dün akıllıydım, dünyayı değiştirmek istedim. Bu gün bilgeyim kendimi değiştiriyorum.”
_____ Hz.Mevlana ______. |
Zitat:
|
Zitat:
|
Die Menschen glauben viel leichter eine Lüge, die sie schon hundertmal gehört haben, als eine Wahrheit, die ihnen völlig neu ist.
Alfred Polgar |
Lügen können Kriege in Bewegung setzen, Wahrheiten hingegen können ganze Armeen aufhalten.
Otto von Bismarck |
Es kommt nicht darauf an, dem Leben mehr Jahre zu geben, sondern den Jahren mehr Leben zu geben.
Alexis Carrel |
Wer das Leben nicht schätzt, der verdient es nicht.
Leonardo da Vinci |
R.Tayyip Erdoğan (1999)
"Eğer bir gün duyarsanız ki Tayyip Erdoğan çok zengin olmuş, bilin ki haram yemiştir" -
|
Zitat:
bana simdi türkiyeye gelmis gecmis haram parasi yememis süperlerin (liderlerin) isimlerini aciklarmisin!? :) saymaya baslamisken, birde su ticaretcilerin yedikleri haram paralarinida saysan olur mu? 77345473475857385708735456635442456647858876534432 43425356473548765455673 vs..... acaba kac para yemislerdir? :D |
Zitat:
bülent ecevit |
Zitat:
Bülent Ecevit döneminde yaşanan olaylar... okuyalim,bilgilenelim,ögrenelim... http://www.haber53.com/bulent-ecevit...lar_d9952.html |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:40 Uhr. |