![]() |
Riza Calimbay
bir an önce del bosque yi yollayip Rizayi getirmeleri gerekir. Simdiden bidahaki sezonun takimini olustursun. Herzaman yerli hocadan yanayim ben. biraksinlar su yabancilara dünyanin paralarini ödemeye artik
|
o.T.
ben airdem gardasa katiliyorum eski yöneticin degeri ve tabiiki menajerimiz cok iyidi hemde Sinan Engin hep oyuncularla temas halindeydi ve onlarla ilgileniyordu nerde o eski günler.feyyaz´da süperdi ve tabiiki Bilgili baskan onlarla 100.Yilda Sampiyon olduk.
|
o.T.
hep yabanci teknik direktörlerimiz vardi bide yerli bi teknik adama denemesi fayda var diyelim suanda gündemdeki olan Riza Calimbay zaten takimin durmunu o biliyor veya Fatih Terim´de bi Alternativ yoksa derdim Ziya Dogan ama o artik Genclerbirligi´ni calistiriyor.
Bakalim gelecek günler ne gösterecek ama ilk önce yönetimin yapmasi gereken sey Del Bosque´yi cikis kapinin yolunu göstermek. |
En iyisi bence Riza! Umarim en gec
sezon sonunda getirirler!
|
Del Bosque ile yollar ayrildi
Hadi gözümüz aydin
|
Ahmet Dursun ve Ronaldo da dönüyor
99% Riza yeni hocamiz. Ve Rizanin gelmesiyle Ahmet Dursun ve Ronaldonun geri dönüsüde kesin gibi. Zaten Riza 4-4-2 sisteminden 3-5-2 ye gececek büyük ihtimal
|
Takımımız’da Yeni Dönem
Sezon başında Futbol Takımımız’ın başına gelen Vicente Del Bosque ile yollarını ayıran Kulübümüz, Beşiktaş’ın evladı Rıza Çalımbay’ı göreve getirdi.
Beşiktaşımız’da yeni dönem... Siyah-Beyazlı takımımız, Süper Lig’in ikinci devresine, Beşiktaşımız’ın içinden yetişen, Kulübümüz’ün evladı Rıza Çalımbay ile başlıyor... Sezon başında Futbol Takımımız’ın başına gelen Vicente Del Bosque ile yollarını ayıran Kulübümüz, teknik direktörlük kariyerinde önemli başarılara imza atan Rıza Çalımbay ile bugün resmen anlaştı. Rıza Çalımbay’a ve ekibine başarılar diliyoruz. (resmi siteden) |
Yuvana Hoşgeldin
Beşiktaş’ta bir dönem ilk’lere, rekorlara imza atan efsane takımın unutulmaz Kaptanı Rıza Çalımbay, yuvaya döndü. Şanlı tarihimize ismini altın harflerle yazdıran Çalımbay, teknik direktörlük kariyerinde de önemli başarılara imza attı.
Bizim Atom Karıncamız Beşiktaşımız’ın altın dönemlerinden birine imza atan efsane kadronun, “Atom Karınca” lakaplı Milli oyuncusu Rıza Çalımbay, 2 Şubat 1953 tarihinde Sivas’ta doğdu. Futbola Beşiktaş’ın alt yapısında başlayan ve 1980-81 sezonunda A Takım kadrosuna yükselen Çalımbay, tribünlerimizin gönlünde taht kuran futbolcularından biri olmayı kısa sürede başardı. Bitmez tükenmez enerjisi ve saha içindeki çalışkanlığı ile O, Siyah-Beyazlı taraftarlarımızın “Atom Karınca”sıydı. İlk’lere İmza Attı Orta sahanın sağında oynayan Rıza Çalımbay, tam bir görev adamıydı. Bu yönüyle Miliç, Stankoviç ve Milne gibi disipline önem veren teknik direktörlerimizin vazgeçemediği bir oyuncuydu. Saha dışındaki efendiliği ile taraflı tarafsız herkesin gönlünü kazanan “Atom Karınca”, Beşiktaş’ta bir ilk’e de imza atarak; Siyah-Beyazlı ekibimizin 1. Lig tarihinde en çok forma giyen futbolcusu olma başarısını da kariyerine ekledi. 48 maç üst üste kaybetmeyen takımla bir ilk’e imza atanlar arasındaydı. Sadece Siyah-Beyaz Uzun yıllar takımın kaptanlığını yapan Rıza Çalımbay, Beşiktaş formasını 16 sezon taşıdı ve 494 lig maçında görev aldı, 41 gol kaydetti. Çalımbay’ı Beşiktaş’ın unutulmazları arasına getiren en önemli özelliklerinden birisi de futbolculuğu boyunca sadece Siyah-Beyazlı formamızı giymesiydi. 16 yılda Beşiktaşımız ile birlikte 6 Lig, 3 Türkiye Kupası, 4 Cumhurbaşkanlığı Kupası, 1 Başbakanlık Kupası ve 6 da TSYD Kupası Şampiyonluklarında büyük pay sahibi oldu. Onur Dolu Bir Kariyer 37 kez A, 8 kez Ümit ve 6 kez de Genç olmak üzere toplam 51 kez Milli formayı giydi. 3 yıl A Milli Futbol Takımımız’ın da kaptanlığını yaptı. 3 Kasım 1991’de 3-1 kaybettiğimiz İrlanda Cumhuriyeti maçında tek golümüzü penaltıdan kaydetti. Fenerbahçe’ye 6, Galatasaray’a da 1 gol atan Rıza, derbilerdeki üstün performansıyla her zaman taraftarlarımızın gözbebeğiydi. 1992 yılında UNICEF’in düzenlediği maçta Dünya Karması’nda yer alan ve Alman Milli Takımı’na karşı sahaya çıkan Çalımbay, bu onuru alan ilk Beşiktaşlı olmayı da başarmıştı. Teknik Direktör Olarak da Alkışlandı 1995-96 sezonunda Beşiktaş formasıyla jübile yaparak yeşil sahalara veda eden Rıza Çalımbay, futboldan hiç kopmadı ve kariyerine antrenörlük yaparak devam etti. 2 yıl Ümit Milli Takım Teknik Direktörlüğü yapan Rıza Çalımbay, 2000 Avrupa Şampiyonası’nda Avrupa’nın ilk 8 takımı arasına kalan A Milli Futbol Takımımız’da Teknik Direktör Mustafa Denizli’nin yardımcısıydı. 3 ay İngiltere’de antrenörlük kursuna katılan Rıza Çalımbay, 2000-2001 sezonunda Christoph Daum’un yardımcısı olarak Beşiktaş’ta görev aldı. Bir süre Göztepe’yi çalıştıran Çalımbay, sonra Denizlispor’da elde ettiği başarılar ile adından çok söz ettirdi. Göreve geldiğinde, ligde sondan 5. sırada yer alan Denizlispor’u bir sezon sonra UEFA Kupası’nda 4. tura kadar çıkarmayı başardı. Ankaragücü’nde ve bu sezonun başında Çaykur Rizespor’da başarılı kariyerine devam eden Rıza Çalımbay, Beşiktaş Dergisi’nin 2003 Ekim sayısına verdiği röportajda şunları söylemişti: “Bir gün Beşiktaş’ta görev yaparsam, bu benim için tabii ki çok büyük mutluluk olur. Çünkü her şeyi Beşiktaş’ta yaşadım. Benim için, diğer bütün futbolcular için Beşiktaş bambaşka. Beşiktaş’ta çalışmanın ruhu farklı olur diye düşünüyorum.” Rıza Çalımbay bugün (27 Ocak) resmi internet sitemize yaptığı açıklamada, çok mutlu olduğunu belirterek, “Çok büyük bir sorumluluk aldığımı biliyorum. Çok mutluyum. Ekibim ile birlikte Beşiktaş’ı hak ettiği yerlere taşımak için elimden geleni yapacağım” dedi. (resmi siteden) |
Del Bosque
kim ne derse desin, gittigine üzüldüm, ama konya macindan sonrada gidecegi belli olmustu :-(
cok sanssiz bir dönem yasadi, insallah bundan sonra daha basarili olur yolun acik olsun hocam |
neden mehmet özdilek´i menejer
yapmiyorlar?
bence bu pozisyona cok iyi uyar.. kusura bakmayin ama menejer futbolcu tayfurla olmuyor bu is... o yüzden bu hatasindan vazgecmeli yönetim.. ronaldoya sen kampa gelemiyorsun diyen kisi tayfur simdi ise onunla yanyana oynayacak.. birazcik paradox degilmi yani simdi? |
ben üzülmedim, yolu acik olsun o.T.
ohne Text
|
hersey daha cok taze
daha 100% kesinleseli 1 saat olsu Rizanin bizde calismasi. Yardimcilarindan biri Gökhan Keskin olacakmis.
Belki ilerleyen günlerde veya yeni sezonda Mehmeti Menejer olarak göreve getirirler hic belli olmaz. Sinan Engin olsada cok iyi olur tabi |
BESIKTAS - Malatyaspor
Yeni hocamizla ilk macimiz, Cumartesi saat 18.00 de Inönüde Malatya ile karsilasiyoruz. Bu macimizi yine dolu tribünler beraberinde oyniyacagiz, cezamiz bitti nihayet.
Bence Rizanin gelisiyle takima yeni heyecan gelir kesinlikle ve bu maci aliriz diye düsünüyorum. |
o.T.
bencede :-)
|
o.T.
Ahmet Dursun´un ve Ronaldo´nun geri dönmesi bizim icin cok güzel takima yarali oyuncularimiz.
|
yeni dönem
bence hepimize bi yeni dönem basliyor bakalim sonu ne getirecek.
|
o.T.
zaten Riza koyu Besiktasli takimi en iyi taniyan o dur.
|
o.T.
zaten Besiktas en kötü sezonunu yasadi onun gidisiyle ben bile üzülmedim.
|
o.T.
bence menajer mehmet degil SINAN ENGIN olmali cünkü 100.Yilda Sampiyon oldugumuz günlerde hep o oyuncularla temas kuruyordu ve onlarla iyi anlasiyordu bence en faydali menajer o dur.
|
o.T.
umarim galibiyetle baslar belki ümidimiz artar takima bence sonuc 3-1 olmali.
|
ohbee... AhmetDursun - Riza !!!
Nasil sevindim bilemesiniz
AhmetDursun gerekliydi bu Takima... ve sonunda Türk Antrönörümüz oldu ohbeee !!! icim rahat vallah !!! A.D. |
vallah bana cok zevk verecek bu mac...
yenilsek bile zevk verecek del bosque molozu gitti ya ohhhhh beee !!!
mademki takim batiyor kendi eski oyuncumuzla batsin... ama allah bize gene iyi günler yasatacak !!! haydi riza göster kendini ! |
Besiktas B-grubunda lider
Besiktas basketbolda FIBA Erkekler Avrupa Ligi"de son macini Ionikos NF Amaliada´ni 83-63 yenerek liderlige yükseldi...
süper yaaa..Varda sakatlandi ama hala iyi gidiyorlar... |
o.T.
Ahmet Dursun Besiktas´a resmen geri döndü Istanbulspor´la sözlesme fesh edildi.
|
yakisir :-)
helal kartalimiza iste bizede bu yakisir
|
GURURUMUZ
Bu sene gercekten gururumuz basket takimi oldu ve olmaya devam ediyor, ligde liderle ayni puanla ikinci ve de avrupa liginde lider konumundayiz.
Varda nin sakatlanmasi önemli ama bence bu zamana kadar tek basina aldirdigi mac sayisi pek fazla degil, oysaki El Amin allah korusun sakatlansa falan baya acisini cekeriz cünkü takimin herseyi diyebiliriz El Amin icin. Umarim Varda cabuk iyilesip takima döner. El Amin El Amin I love you El Amin ;-) |
evet haklisin
icimizde kaybolan o heyecan tekrardan geri geldi. Malatya macini sabirsizlikla bekliyorum.
Insallah Riza o kil oldugumuz oyunculari daha oynatmaz, misal Ahmet Yildirim kazmasi. Besiktas ruhunu geri istiyorum bu takima, Ahmet Dursun geldi cok sükür, Ronaldonun tekrar takima alinmasinada cok sevindim. Riza isini bilir, ben cok güveniyorum kendisine |
Transfer icin son 3 gün
Devre arasi Transfer döneminin bitmesine 3 gün kaldi. Ortada Kleberson, Ze Roberto ve Plesan gibi isimler dolasiyor. Bakalim son 3 günde bir transfer yapacakmi bizimkiler.
Insallah giderken yaninda Juanfranida götürür del boske haa birde Sülomuz var tabi ;-) |
Sülomüz var ama kadroda degil ki.
Yani ona bagli degil yabanci transferimiz.
Gidecek olursa, tek Juanfran olur. Riza Calimbay, ne Ronaldo, ne Cordoba, ne Pancu ve ne A.Hassan dan vazgecer bana göre. Carew konusunda kararsizim ama onuda tutmak isterdir. Yani Juanfran giderse, Kleberson gelir. Gitmezse transfer yok! |
aminnnnnnnnnnnnn :-) o.T.
ohne Text
|
o.T.
Juanfran, pancu ve carew gönderilsede olur bence, yarardan cok zararlari var
|
1:0
önemli olan galibiyetdi
|
evet... bence bu mac öbürlerden iyidi..
yani en azindan rizanin orda durmasi bile yetdi...
ahmetdursun oynamadi üzüldüm ama insallah gelecek haftaya ! A.D. |
o.T.
Gölü 75.dakikasinda Ömer kendi kalesine atti kücük bi bilgi Kartallara
|
Besiktas-Pinar Karsiyaka 87:79
Kara Kartallar Basketbol´da Kartallarimiz tutulmuyor ve dün Pinar Karsiyaka´yi 87:79 devirdik.
|
biliyoruz hehe o.T.
ohne Text
|
Potada kimse durduramiyor Kartali ! o.T.
ohne Text
|
I love you El Amiiiiiiiiiiin ;-) o.T.
ohne Text
|
Rizeli Koray...
yarin imzalayacak büyük ihtimal, yarin olmazsa sezon sonunda
|
Bence sezon sonu olmasi daha iyi.
Rizenin iyi gidisinide bozmus olmayiz.
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:44 Uhr. |