![]() |
ha ha ha :-)
wer nimmt denn solche wie dich ernst bitte?
du bist nur amüsant :-) irre bist du ja nun :-) ich meine, ist nicht jedermanns sache,sich extra nicks zuzulegen :-) scheint bei dir beruflich echt nicht viel los zu sein... pleite vielleicht? |
niye yazmak istemiyor?
weil sie schlau sind :-)
senin gibilere lafmi yetistirilir? bir wolfgang, mit 1melek11, bir kim bilir ne :-) hayatin kaymis seninde farkinda degilsin kenan :-) |
gece gündüz intenette sürtüyor
kancik karilar gibi. ne bir ise gidiyor ne de islam davasina hizmet ediyor. temiz bir mümineyle evlendirip adam edelim diyorum, kimse kizini vermiyor.
atik canima tak etti. annesini bosamayisimin tek sebebi, bir daha ferace giyecek kadar dindar ve edilgen bir kadin bulamamaktan korktugum icindir. |
herkez istedigi gibi konusabilir
tek gereken saygi ve sevgi.
ama bircok kiside bu olmadigi icin herhangi bir konuda konusulmuyor. benim icin birinin dini irki ve vatandasligi önemli degil. müslümani hiristiyani yahudisi benim icin aynidir türkü kürdü ermenisi aynidir. erkegi kadini aynidir birakin artik bu ayirimciligi. |
senin gibilerden kactiklari icin
sen iyi bilirsin.
önce tiyaretci defterine bak!!! ciplak resimler koymussun!!!! ben senin gibiye nasil akil vereyim. |
bak kimse bilemedi
bir tek sen bildin.
nereden anladin anlat bakayim. |
cavap yazana bak
;)))
wieso schreibst du jemandem den du nicht ernst nimmst??? wieso schreibst du jemandem dem angeblich alle nicks hier gehören :)))))) |
iste aynen böyle ol
müslüman düsündügünü söyleyen adamdir. ciplak resimleri begenipte civiklik gösterme. tesettürlü ve iffetli bacilarimiza haksizlik etme, özeniyorlar sonra böylelerine, helalinden baskasina haram olan saclarini aciyorlar.
|
müslüman istedigi gibi konusamaz
Allah´i emrettigi gibi konusabilir. hem özgürlükcü hem müslüman olunmaz.
sen müslüman bile degilsin,kafirsin! |
hüüüü inek kafalim
eline diline ve kalin beline hakim ol
:)))))))) |
terbiyesiz münafik
sen müslümanlari birbirine düsüren bir sarlatansin. iki laf ezberlemissin, gelenge gecene aynisini tekrarliyorsun.
alcak mahluk, seriyat hukuku senin gibilerin katlini emreder. |
hüüüü ayse baci
eline diline ve kalin beline hakim ol
|
hüüüü ayse baci
eline diline ve kalin beline hakim ol.
|
deli ettigi 20 kiside kendisi
20 cesit nickle girer, nereye ait oldugunu kim oldugunu kestiremez, kendi kendini delirtir, milleti delirttim diye sevinir.
birak, garibandir, delirttim milleti zannedip sevinsin :-) |
hüüüü ayse baci
|
evet
sen anladin bak olayi :)))))))))
|
sen iyice paranoya oldun
bari isten erken cikayimda seni bir psikiyatri klinigine yatirayim.
allah´tan uzaklasanin akilli olmasi mümkünmü? |
hüüüü bacim
|
korkarim kafayi yedin
kadin milleti insani ne hale getiriyor, eh birde kadinlik özentisi oldumu benim üvey oglum gibi biri cikiyor ortaya.
seni üstüme gecirip babalik ettigim icin kendimden utaniyorum, imansiz etekli. |
hemen gelip seni klinige yatiriyorum
aman insallah esyalarida "baci" görüp saldirmiyorsundur.
dayan oglum, seni kurtaracagim. |
ben ele güne rezil olmayalim diye
örtbas etmeye calisiyorum, sen inadina akli dengenin bozuk oldugunu herkese gösteriyosun.
ayip ya, biraz aile serefimizi ve itibarimizi düsün! |
eyvahlar olsun eyvahhh
evde saglam bir esya kalmamis, annenin carsafini bile yirtmissin! Kadin seni bu halde tabii götüremez klinige.
dayan oglum alti´da isten cikiyorum, seni kurtaracagim. rabbim acil sifalar versin, seytani düzenler ve islam´dan uzak hayatlarin genc kurbanlarindan biride sen olma! |
hüüüü bacim
|
hüüüü bacim
|
hüüüü bacim
|
hüüüü bacim
|
o.T.
rüüüüüüülllllllllppppppppppps! Pardon...
|
cok gec kaldik!!!
artik sadece kendine ve digerlerine zarar vermemesi icin hep yaninda ol dedi doktor.
korkma yavrum, ben cici baban hep yaninda olacagim, saldirmaya baslayip, salyalarini aakittigin an ellerini ayaklarini baglayacgim. ey ahali! simdilik zararsizdir, isirsada az önce kuduz asisi oldu! |
hüü deve kusum
|
konus oglum konus
pis dinsizler, seni bu hale getirenler gitti. basbasa kaldik. kendine 20 cesit isim takip, duvarla konusacagina benimle konus.
asana dokunan, dil uzatan olursa cezsini ellerimler verecegim. benim talihsiz yavrum, hep annenin seni barbie´lerle oynatip etek giydirmesinden oldu bunlar. ben seni yine imana getirecegim. söyle cici babasi? neresi aua oldu? dök icini! |
NICKIMI TAKLIT EDEN 1insanO1 Sapigina!
Seni ininden cikarip K.manyagi ederim !
Kim oldugunu azcok tahmin edebiliyorum fakat yinede senden duymak icin sana bir sans veriyorum Kim oldugunu aciklamazsan Dünyanin en serefsiz en alcak mahlukusun!!!! |
vah yavrum vaaaah
pekde iyi bir insandi. ben müslüman ol dedikce, kadinliga heveslendi, kadinlar gibiaynada süslenip makyaj yapip jartiyer giymekle basladi, simdi fiydirdi!
hepimize gecmis olsun! |
aldirmayin bana
ben bazen böyle kendi kendime konusurum. oglum kafayi üsüttü hos görün beni, ne dedigimi bilmiyorum.
|
oglumu ne hale getirdin?
geleni geceni sen zannediyor, insafsiz vicdansiz üfürükcü, allah müstehakkini versin!
|
:-)) Bakin ahmaga:-)
H.nisa rahibe bozuntusu
Bana özenti duydu :-) Be Sapik sen 50 yil manastirda 60 yil Havrada papuc yalasan yine bir insan olamazsin ! Herkesi kendin gibi ahmakmi saniyorsun Ben 1insanOL olarak 3 yildir bu forumlarda serefimle yazarim.. sen Kaltak 1insanO1 bugün kayit olmus burda kendini rezil etmek icin yirtiniyorsun! anlasilan songünlerde baya kuyrugun SIKISMIS $eref yoksunu alcak devam et!! |
özür dilerim gene kopmusum
insan üveyde olsa evlat acisina dayanamiyor.
öz öglum olsaydi acaba irsimi erken bunama diye düsünürdüm. özür dilerim, oglumun haline dayanamiyarak sacmaliyorum, üc yildir serefimle yazdigim makalelerinde itibarini zedeliyorum. |
A.NisaH rahibe bozuntusu
YAPTIGIN TÜM ALCAKLIKLARI AGZINA BURNUNE BULASTIRIYORSUN:-)
Böyle alcak taklitle Wolfgangin iddialarini örtbas edeceginimi saniyorsun:-) Alcak zerre serefin olsaydi onun iddialarini cürütmekle ugrasirdin...Demekki pisliklerin desifre olunca kudurmus köpek gibi saldiracak yer ariyorsun.. Bogul karanlik dünyanda |
of su oglan beni hasta etmeden iyilesse
bir hayirlisiyla.
bende onun gibi herkesi o üfürükcü kadin gibi görmeye basladim. delirmeden anasini bosayacagim, ziyaretci defterimde resmi var, begenip talip cikan olursa bana mail atsin. |
Sanal Faresi,AyseNisa
Anlasilan Dünyanin en alcak $erefsizi oldugunu tescillemek istiyorsun
SENI SONKEZ INSANCA UYARIYORUM, Zerre Serefin varsa Dünyanin en alcak orospusu degisan NICKIMI TAKLIT ETTIGIN ICIN FORUMDA ÖZÜR DILEYIP NIKIME BENZETTIGIN NICKLE BURALARDA ZIRVALAMAYIP AYSENISAHOCA Rahibe kimliginle rezilligini desifre etmeye devam etmendir. aksi halde tek kelime yazrsan Aaafangiro parko Nana gihodi ospi Gelki sen serefsizlikten haz alan bir alcaksin mutlaka devam edersin dayanamazsin:-) |
AyseNisaHoca
Du kleines, dickes Ding.
Hör auf mich zu belästigen. Das nennt man in Deutschland Stalking. Liebe Grüße Wolfgang |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:46 Uhr. |