![]() |
ICH KANN ES SONST HÄTTE ICH ES DIR
NICHT GESCHRIEBEN!
Kuck mal weiter unten!!! TOPIC: Fèhèr und Washington!!! |
cikar cikar...sadece görevini yapdi..
bence sari kart yedi diye kalb krizi gecirecek degil...öyle olsa her hafta biri ölürdü...
|
Da gebe ich dir Recht. Denn die sind ein
ähnlicher Haufen "Stars"
:) |
LOL deswegen sind wir REKORDMEISTER ???
HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHA
kuck mal wer die meisten Meisterschaften errungen hat, von den Dreien ???? hhehehehhehe Da könnt ihr euch noch so viele Sterne anstecken :-P hehehehhehe |
;-) o.T.
ohne Text
|
Bayern München ist Rekordmeister! :) o.T
ohne Text
|
Öyle olursa benim cesedim cikar buradan
hahahahhahahahha
gülmekten göcüp giderim hehehehhe bari kahkaha ilen giderim! Ama zaten 6assaray rrerrrürürürrarrarr cimbilibimbimbilllibili bombumubbomba herzaman ban keyif veriyor ;-) |
Versetz dich mal in die Lage von dem!
Ob es Pflicht war oder nicht.
Was fühlt wohl der Schiri ? Ich möchte echt nicht in seiner Haut stecken, ich hätte wahrscheinlich meine Schiri-Kariere beendet! Zum glück ist mir sowas nie passiert! Al" |
Zieht den Bayern ihre Windel-Hosen aus!
hehehheheheheheh
ich HASSE DIE BAYERN!!!!!! :-P Das schönste Erlebnis war für mich, als der FC BAYERN zum ersten mal nach Freiburg kam!!! Zuerst das BADNERLIED gespielt und dann ne Klatsche und zurück nach München geschickt hhehehehehhehehehhehe :-) Genauso wie die Schwobäsäckelelelelle aus Sturgard (LOL ich bin JETZT bei den Schwobäääh!) ;-) Al" der BADNER ;-) "S GIBT BADISCHE und "S GIBT UNSYMBADISCHE !!! |
Demekki ayda yilda bir defa dogru
söylemis hehehehhheheheh ;-)
:-P Erdi ;-) Al" |
öyle olsa formaniza 1000 yildiz...
yapdirip cikmazdiniz besiktasi protesto etmek icin hahahaa
|
wer ist denn bei denen ein star?
denke nur der trainer...
und das bringt meistens keine erfolge... |
Sie dominieren aber den deut. Fußball!:)
ohne Text
|
Der?! Niemals!!! :)) o.T.
ohne Text
|
Ich bin stolz auf UNSER Forum! :) o.T.
ohne Text
|
muss ja nicht alle beiträge lesen :p o.T
ohne Text
|
das ist pure ironie oder airdem? o.T.
ohne Text
|
bi mac sayesinde masallah birinci olduk
;.))
erkeklere top dedinmi cocuklardan beterler.. bende ayni bokum ya:-) |
:p o.T.
ohne Text
|
ja da gebe ich dir recht...
vielleicht macht er ne pause..
aber dann können die anderen spieler auch nicht mehr spielen..oder? |
ASLANIM KONYASPOR HELAL OLSUN o.T.
ohne Text
|
:o) o.T.
ohne Text
|
evet helal olsun onlara o.T.
ohne Text
|
Ümit Özat: "İyi ki Avrupa"da yokuz.."
hahahhh sanki gitmek istemdilerde hahaha
ne ne ne...bunu diyen fenerin kaptani |
bilgiliden olayli aciklamalar
BJKHABER.NET CANYI YAYINDA. BEŞİKTAŞ BAŞKANI SERDAR BİLGİLİ YÖNETİM KURULUNUN ARDINDAN ŞU AÇIKLAMAYI YAPTI:
"BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR KARŞILAŞMASI TÜRK FUTBOLNA KARA BİR LEKE OLARAK TARİHE GEÇTİ. SON DÖNEMDE MAALESEF ORTAM ÇOK GERİLDİ. ÖNCELİKLE Ç.RİZESPOR-FENERBAHÇE KARŞILAŞMASININ YENİDEN OYNANMASI TEKRAR EDİLEN MAÇTA FENERBAHÇE"NİN YENİ TRANSFERLERİNİN FORMA GİYMESİ BİZİ TEDİRGİN ETTİ. BUNUN YANISIRA LİG TV DEKODERLERİNİN BEŞİKTAŞ"IN UZAK ARA ÖNDE OLMASI NEDENİYLE SATIŞININ OLMAMASI HATTA YORUMCULARININ "PUAN FARKI KAPANSIN YOKSA İŞSİZ KALACAĞIZ" AÇIKLAMALARI NEDENİYLE BİZ BÜYÜK BİR GERGİNLİK İÇERİSİNE GİRDİK. TARAFTARARIMIZA BURADAN TEŞEKKÜR EDİYORUM. SADECE SAHAYA KARTOPU ATTILLAR. SAHAYA NE BIÇAK NE DE EN UFAK BİR TAŞ ATTILAR. HAKEM GENÇ BİR KİŞİ. MAALESEF ALDIĞI EĞİTİMDEN Mİ YOKSA, NEREDEN ALDIĞI BELLİ OLMAYAN CESARETDEN MİDİR NEDİR SAHAYA KAHRAMANLIK YAPMAYA ÇIKMIŞ BİR ŞOVMENDİ. BİRÇOK POZİSYONDA HAKSIZDI. ZAGO"NUN İLK SARI HAKSIZDI. İBRAHİM"E SARI KART VEREBİLİRDİ. AHMET YILDIRIM"A NEDEN KIRMIZI GÖSTERDİ ONU KİMSE ANLAYAMADI. BU MAÇI YÖNETECEK KAPİSETEDE DEĞİLDİ. YANLIŞ OLAN BÖYLE BİR MAÇTA CEM PAPİLA"NIN GÖREV ALMASIYDI." BİLGİLİ"NİN YAPTIĞI AÇIKLAMANIN DEVAMINI SİTEMİZDEN TAKİP EDEBİLİRSİNİZ. |
Bizim 4 YILDIZ olmasi gerek ;-)
Sizin 3 dogru ;-))))
Göster bakiyim ne kadar Futboldan anliyorsun! Say bakayim üc büyüklerin kac tane sampiyonluklari var ! |
Ja und ;-) o.T.
ohne Text
|
ach laber doch wasde willst! o.T.
ohne Text
|
6assaray Jimnastikci farki:
Emre ve Hasan"a kirmizi kart gösterilmesini
elestiren Rumen hoca, ""Bir hakem, bir maçi nasil katledebilir, bunu gösterdi"" dedi. Batista"nin yaptigi hareketin kirmizi kartla cezalandirilmasinin dogru oldugunu kaydeden Lucescu, ""Biz, zaten kendisini cezalandiracagiz. Bülent Korkmaz da takim kaptani olarak alkisi yapmamaliydi. Ancak Emre ilk yarida neden sari kart gördü, Hasan neden atildi, anlamiyorum"" seklinde konustu. Lucescu, statta kendilerine yabanci maddelerin atilmasi konusunda ise sunlari söyledi: ""Buradaki medeniyet ölçüsünü tartisabiliriz. Yasananlar utanç verici. ilk yarida üstümüze atilanlar ortada. Böyle seyler Ali Sami Yen Stadi"nda da oluyor. Ancak bu kadar degil."" Rumen hoca, yedikleri golde Hasan"in hatali oldugunu da sözlerine ekledi. i6s baskani m.cansun: G.Saray Baskani Mehmet Cansun, F.Bahçe maçinda kaybedilen 3 puanin ve olaylarin faturasini futbolcularina kesti. Hakem Ali Aydin"in iyi bir maç yönettigini ifade eden Cansun sunlari söyledi: ""Bizim futbolcularin agresif oynamalari baslarina is açti. Ancak F.Bahçe"den de kart görmesi gereken oyuncular vardi. Ali Aydin bize kartlari çok kolay çikartti. Batista ve Serhat"in atildigi pozisyonda Serhat"a da kirmizi kart gösterilmesi gerekiyordu. Yine de iyi maç yönetti. Suçlular mutlaka cezasini çekecektir. Yönetim Kurulu olarak biz, bu maçin kasetini tekrar izleyip, suçlu olanlara ceza verecegiz. Galibiyeti kesinlikle haketmedik. Kötü oynadik. F.Bahçe seyircisi çok büyük bir taskinlik yapmadi. Ancak kale arkasina mutlaka ag çekilmesi gerekiyor. Çünkü kaleciler rahatsiz oluyor. yonetici enis sevil: Yönetici Enis Sevil de, futbolculari suçlayarak, ""Hakeme suç bulmak istemiyorum. Çünkü kötü oynadik ve çok agresiftik. Suçlu hakem degil, futbolcular. Burada kartlarin hesabini degil, kötü futbolun hesabini sormamiz lazim"" dedi. Fenerlist"den bir arkadasdan alinma ;-) |
Bei euch sind"se alle STARLETS ! :-D *G*
ohne Text
|
biliyodum bjk illada fener laf atcagini
görüyorsun dimi arkadaslar.. besiktas baskaninin aciklamasini.. yani simdi bunun fener-rize ile ne alakasi var? hahhaha gülesim geliyor vallahi.. yani simdi zago öyle adama girisiyor diye fener napsin? ibrahim bos alanda adama salliyosa bitane fenerin ne sucu var? iste bu türkiye.. demiyorlarki suc oyuncularimizda illada baska bisey ariyorlar.. eskiden fener ile galatasaray arasinda atisma olurdu.. simdi besiktasta katiliyor.. can sIkIntisimi artik ne..
|
Bir taane cakarim ;-)
Ahmet Cakar gibi olursun haaaaaa hhehehehheheheheheh ;-)
Hehheheheh wat soll"ma ollen torfköppe auch mit sex un"som schmarnn wie polidik anfange! hehehehehhehehe lass" uns gegenseitig kloppen im namen unserer religon LOL FUSBALL ehheheheheheh ;-) :-P Al" der Huuuul i Gern ;-) hehehehehehe |
Istesenizde UEFA kriterlerine göre
uygulansa bir daha katilamayacaksiniz!
heehhhehehehehhhe |
UZMAN KES ! Sana bir soru ...
... gercekten hatirlamadigim icin soruyorum.
Bir 6seli yönetici yokmuydu gecen olayli derbinizden sonra bunlar Fenerbahce-6assaray rekabetinden kiskaniyorlar gibi bir seyler söylemisti? Hangisiydi ? ve ne söylemisti ? |
ben rezilbahce diyormuyum? o.T.
ohne Text
|
ihr mit eurem 6... o.T.
ohne Text
|
solange du galatasaray nicht..
ausgeschrieben hast..beantworte ich sicherlich keine frage von dir
|
katiliriz merak etme...
siz uysaniz bile katilamiyorsunuz
katilincada ilk turda eleniyorsunuz.. |
witzig witzig
<a href="redirect.jsp?url=http://www.antifenerbahce.net/v3/manset/masumfenerli.jpg" target="_blank">http://www.antifenerbahce.net/v3/manset/masumfenerli.jpg</a>
|
OK hie: 6alatasaray! iyi mi ! o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 14:17 Uhr. |