Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

xxxcanan 29.10.2007 10:28

KURAN ne zaman yazildi? o.T.

ohne Text

tweet25 31.10.2007 18:58

o.T.

din birtanedir diyosun, ama o birtane din de binlerce parcaya bölük. senin örnek olarak gösterdigin ayet, her peygamberin inanirlarinin parcalara bölünmesi, muhammedin inanirlari icinde gecerli.
o bir tane din, bu binlerce parcanin hangisi?
alevi? sünni? sii? tasavvuf ehli?
hepsi ayri ayri giyinir, kimisi carsaf giymeyen kadinlarin tesettürünün esas olmadigini iddia eder, kimisi sakalsizlari müslümandan saymaz vs vs. örnekleri cogaltilabilir, ama sen benim ne demek istedigimi anlmissindir.
mesela, kuranda zina yapan kadin olsun erkek olsun herbirine yüz celde cezasi verilmesi gerektigini yazar, buda onlarin zina yaptigina dair 4 sahit getirilirse...
hadis kitaplarina göre, zina yapanlarin taslanarak öldürülmesi gerektigi yazar?
hatta dahada ileri giderek, zina yapanlarin taslanmasi gerektigini emreden ayetin bir keci tarafindan Hz. Aise´nin odasinda yendigi, ama hükmün gecerli oldugu...
bu kadar celiski nerden dogar?
temel ihtiyaclarimiz bir, ama her insanin yasamina dair ayri felsefesi, ayri dünya görüsü, ayri istekleri vardir, tek bir yol izlemek biraz gri tonlu bir dünya yaratmazmi?

hadi onlari birakalim, bir tane dedigin dinin icinde bile, bir alimin tezini/fetvasini digeri cürütür, mademki kanunlari Allah koyar, neden bölünürler?
neden bin parca olunur ayni dinin icinde?

kendi insanina bile refah saglayamayan bir dini sistemin baska dinlere mensup insanlara huzur ve refah getirecegini nasil idia edebilirsinki?
bunu gecelim, bu bir tane din, ayni dinin icindeki mezheplerden hangisi?
Hz. peygamber hangi mezheptendi?
bize kurani ve sünnetimi emanet etti, yoksa kurani ve ehl-i beytinimi?

bir dini binlerce parcaya kim böldü? Allah mi?
yoksa O´nun adina kendi kafasina göre kanunlar mi kondu?
yoksa bir kitaplari varda oradanmi okuyorlar?

tweet25 31.10.2007 19:06

burda gözüme carpan bisey daha var

bir hüküm geldiginde, digerleri gecerliligini yitirdigini yazmissin.
ama kurana baktigimda, kuran icin "öncekilerin dogrulayicisi" olarak tanitilir, yani kuranin daha önce inen semavi kitaplari iptal ettigi degil onlari tasdikledigi...
herseyden önce,
din birtaneyse, adem´den muhammed´e kadar her peygamberin getirdigi müslümanlikti diyosun, yani bir müslümanlik, diger müslümanligi nasil iptal eder?
ayni din, ayni dinle iptal edilirmi?
kuran, Allah´in gelmis gecmis yasalarinin asla degismeyecegini yazar, yani Allah´in sünnetinde bir degisiklik bulamazsin der.

buarda celiskili bir durum var,
1. ademle baslamis müslümanlik, muhammed le kemale ermis
2. muhammed le gelen kuran, diger dinleri iptal etmis?
ikiside senin tezin, hangisi dogru?

aysenisahoca 01.11.2007 17:55

Iffet Örnegi Müslüman Kadinlar

esselamüaleyküm verahmetullahi ve berekatühü cok saygiya deger muhterem müslüman kardeslerim

vaiz vermek icin arayi acmayayim diyorum, ama bu aralar cok vahiy aldigim icin sizlere ayiracak cok az zamanim kaliyor.

simdi sizlere basimdan gecen ibretli ve her müslüman kadina örnek olacak bir hikaye atlatacagim, hiyarlara vesile olur insallah

gecenlerde ben nurlu alp dagindaki magaradan inip evime geldigimde anahtarimi iceride unuttugumu farkettim.
bu arada cebrail A.S. bana dediki, üst kattaki komsunun ziline bas, sana cok yardimci olacak.
bunun üzerine üst kattaki dinci gerici yobaz komsumun ziline basmak zorunda kaldim.
kapiyi yaklasik bes dakika sonra acti, kocasi kahvedeymis, disarida bardaktan bosalir bicimde yagmur yagmasina ragmen, gömlegini üzerine gecirmis, BH´sini kapatmaya calisiyordu. altindada yenice üstüne gecirdigi bir etek, arka ucuda lastige SIKIsmis.
dediki, cok sicak, bunaldim, evde sirtla geziyordum (short giyerken BH´sini ve gömlegini niye cikardi acep?:))
dedimya, kocasi kahvedeymis, evimin kapisini actiracagim adamlar gelene kadar iceri girdim, beraber sigara ictik.
bu arada webcam acikti, bana dediki, türkiyeden agabeyimle msn´de görüntülü sohbet ediyorduk ( no comment)
bunun üzerine evimin kapisi acildi, eve girdim cok sükür, sonra cebrail A.S. geldi, o evden cikmami bekledi, bana dediki, bunu bütün müslüman kadinlara teblig et, ondan örnek alsinlar, kocalari kahvedeyken dinci gerici yobaz kadinlar, baska erkeklerle webcam´de cyber sex yapmasi caizdir, zira kocasida onu niye ihmal ediyorki?

aradan birkac hafta gecti, bu sefer carsidayim.
arka sokakta oturan haci amcanin 15 yasinda bir kizi var. kizcagiz tesettürlü ama alttan gucci tanga giyer hep.
haci amcamiz namusuna cok düskündür, kizi ne kadar makyaj da yapsa, blue jean´in altindan gucci tangada görünse, kollari kisa t-shirt´lerde giyse, basini asla actirmaz kizina.
kzicagizi türkiyede izindeykene amcasinin ogluna nisanlamislar, oglanin yüzügü gümüs, kizin yüzügü altin.
kzi ve ailesi, haram helal konularina cok dikkat eder.
diyorum ya, gecen haftalarda o kizi okuldan bir arkadasiyla sarmas dolas carsida gördüm, haci babasinin göremeyecegi bir yerde.
tam o sirada cebrail A.S. tekrardan bana gelerek dediki, bu ibretli olayi örnek olsun diye bütün müslüman kadinlara teblig et, nisanlisi kizin eger türkiye´deyse, dügüne kadar istedigiyle flört etmesi caizdir, tek dikkat etmesi gereken sey, sacinin disarida bir telinin görünmemesi, bir de bekaretini korumasi. bunun haricinde flört ederken basindaki örtüyü cikarmadan, ve bekaretini koruyarak iliskiye girebilirler.
zaten haram helal kurallarina cok dikkat ederler, nisanlisinin yüzügü gümüs, altin haram, birde nisani mevlütle, hadis kudis, ucan kacan havada tkla atan evliyalarin mübarek hikayeleriyle kutladiklari icin, temeli saglam atmislar.
agabeyleride öyle sekilde gelin almislar türküye´den. cok dindar ve namuslu bir aile...

birde, türkiye´de cok yakindan tanidigim bir kadin, kendisi cok dinci, gerici, yobazdir.
kizi 13 yasinda, 5 sene önce basini örttürüp kuran kurslarina göndermeye basladi, kocasi söz geciremiyor kadinin dindarligina, zaten kendiside cok dindardir, fazilet partisinin il baskani.
kadin kizinin ahiretini düsünürken o kadar fedakarki, bazen kendisini unutup, kocasinin is ortagiyla saatlerce telefonlasir, hatta gizli gizli bulusur, kocasina destek!! olmak icin is konusurlar ;)
bu olaydan sonrada cebrail A.S. bana gelerek vahiy getirdi ve dediki,
bu olayida müslüman kadinlara anlat, kocalari cok mesgulse, kizlarinni üstüne düsmekten cok cennetlik olacaklarsa, kocalarinin is ortaklariyla ara sira kacamak yapmalari caizdir, ziya tesettürlü ve bakire olarak gelin gitmis olmasi toplumdaki gösterise yeter, onu hemen cennetlik yapar.

velhasili müslüman kardeslerim, görsügünüz gibi ici beni disi sizi yakan, ama gerek olaylar, müslüman kadinlarin yeterki saclari görünmesin, isterse altindan gucci tanga görünsün, sac dötten daha lnemli, birde bakire olarak evlensinler, gerisi mübah.
islam alemine hiyarlara vesile olsun diyerek, sizlere veda ediyorunm simdilik.

hüüü dosltar, elinize dilinize belinize bekaretinize ve basörtünüze sahip olun, gerisi fasa fiso, baba, abi, koca, ogul görmedikten sonra hersey mübah....

fiii emanillah...

roman 01.11.2007 20:47

Güzel kardeşim!

(hadi onlari birakalim, bir tane dedigin dinin icinde bile, bir alimin tezini/fetvasini digeri cürütür, mademki kanunlari Allah koyar, neden bölünürler?
neden bin parca olunur ayni dinin icinde? )

Harikulade hem bir tesbit, hem de bir soru yukarıda senden aktardığım alıntı.

Yaw kime ne tür bir soru sormaktasın.???

Ağaçın tepesine dünemiş bir inek yada dana; yada öküz sana bir cevap yetiştirsin, bütün ömrü küfürlük ile şekillenmiş ve bu iğrenç merziyetide insanlık lütfu sanmış, Türkçeyi burada okuduğu aklı başında insanların yazılarından tekrar ederek öğrenmeye çalışmış. Ve öğrendiğini inanmış dünyanın en ilkel Müslüman olduğunu hepimize kanıtlarken, inandırırken yutturduğunu sanan SALAK bir beyinden, ve 1 insan olduğunu düşünen maymundan, ve o bir 1 insanlığını çükünün yada uçkurunun o bilmem ne kırıntılarından ibadet sanan megalamon manyakın senin o soruna tüm dünya cemaiti zartlasa, zortlasa bir cevap veremceyeceğini bilirken bu dengesiz birde ceğili yarımın krıntısıda değil hadi insanlığımı bırakmayayayım bu densiz için bir tarafa çeyreklik arzusunda olan kişi, zat ve kıçın, kıçın bir kaç kere bu sayfalarda ana avrat küfür ederek tebelleş olan şahıs ne anlar senin o muazzam bilginden ve kültüründen sevgili kardeşim.???

roman 01.11.2007 20:51

Ek olarak.!!!!

O ağacın tepesinde ki, ""öküzün"" en büyüğü vaybeedir bu küfürbaz uçkur düşkünü sapığı halen burada tuttuğu için.!!!!!!!!!!!

roman 01.11.2007 20:52

Senin sorunun nedir??? o.T.

ohne Text

roman 01.11.2007 21:12

O daldaki Kurbağa cevap veremez Canan,

ben vereyim sana.

Tam Muhammetin ölümünden 18 yıl sonra yazıldı.

roman 01.11.2007 21:35

Sen Yerli misin bu dünyada??? o.T.

ohne Text

roman 01.11.2007 21:36

Eğer öyle isen ruhun nereli??? o.T.

ohne Text

roman 01.11.2007 21:37

Her ikiside yerlidir diyorsan yerlidir.

ohne Text

roman 01.11.2007 21:39

Yok biri yerli yani vücüt, biri öbür,

taraflı yani ruh.

O zaman melezsin.

Çünkü biri olmadan bir diğeri burada barınamıyor.!!!

roman 01.11.2007 21:48

Hayır ben safkan arı bir ruhum diyorsan.

O zaman vücüta bir ihtiyacın bulunmamakta bu dünyada ki gelilşimini sağlamak için.

O halde bu dünyada bulunmanada gerek yok.

Bu durumda sevgili Tanrı çok büyük bir hata yaptı ki seni o ağaç dalındaki ha kurbağa, ha öküz kılığına soktu ve öğren dedi.

Bu durumda sevgili Tanrı o senin arafın öbür tarafında ki rehber gelişmiş ülkünü yok etti ve hata yaptı o hatayı hep birlikte vaybee dekiler çekmekte espiri bir tarafa bu dünyaya salt ruh olarak gelirsen ölümünü tamamlamamış bir hortlaksındır dinsel vecibede. Salt fizik olarak gelirsen ruhsuz bir ucubesindir her ikiside makbul değildir sevgili Tanrı katında.

Ve sen binbir nickli binbir süretli, binbir küfürlü cahili cahlisin. Senin ne tür bir şebek ve maymun olduğunu sanırı çıkardım ben. Tüm profi yamaklıklarına rağmen.

Evladım hakikaten önce bir insan ol.

O yüreğinde ki ses yani sevgili Tanrının o kutsal sesi sana bir insan oö demiş lütfen kavra artık bir insan olabilmeyi.

Yoksa sevgili Tanrı artık bir insan olmaya karar verdim diye sana nickler taktırmazdı.

Vesselam...

roman 01.11.2007 23:56

Evladım din de bilim olmaz.!!!

Din Mistizimdir. Ruhanidir, Ezoteriktir.

Bilim de deney vardır, kanıt vardır, somut vardır, soyut yoktur.

Yoksa ağaç başında tünemiş senin gibi bir kara tavukta din bilimcisi diye yakıştırılır ve en böyük 1 insan diye de onur duyulur, bilimum tüm insanlığın yaratabildiği en böyük değer diye tenekeden en böyük armayı göğsüne takardılar.

Din senin bildiğin gibi tartışılmaz, sosyal bilgiler, terimler ve bilimler bu şekilde araştırılmaz.

Bu tür araştırmaya maymunluk denir....

Mistizim bütün dünya insanlığının bilinen var olan yaşamından buyana kafa yorulan ama ne kanıtı, ne belgesi, ne somutu bilimsel anlamda oluşturulamayan dinsel bir yapıdır.

Onlarca din vardır ve hiç birinin savunduğu tezlerin verisi somut olarak yoktur.

Bu demek değildir ki dinler çok kötü ve gereksizdir.

Hepsinin insanlık yaşamında sosyal bir yeri vardır, ve hatta ruhsal bir dinginlik ve rahatlatma olan gizemli bir şifasıda bulunur.

Lakin dinler, Mistizim ile sosyal bilimler bir arada yer almazlar.

Almamalarıda doğaldır, birisinde kanıt aranır, birisinde ruhsal görme ve var olabilme.

Bunları kavramak bu kadar mı zor.???

roman 02.11.2007 00:08

İslam!!!

İlk önce çevresinde bulunan yakın akrabalarını öldürmek ile ki bunlar resulun en yakınlarıydı ve onun vekaletini üstlenenlerdi öldürmek ile kan döken bir ilke imza atan ve halen sorunu şiddet ile çözmeye çalışan mezhepler bütünlüğüdür. Görünürde ve uygulamasında...

roman 02.11.2007 00:26

o.T.

(yer yüzündeki kargasalarin asgariye indirilmesi, kardeslik dugularinin adaletin tecellisi icin, neticede Rabbimizin rizasini kazanip ebedi yasmimizi mamur etmemiz icin istenilen BIRDE bulusmaliyiz.
Islam bu gercegi ifade etmek icin
"KIM ISLAMDAN BASKA DIN ARARSA O KENDISINDEN KABUL EDILMEZ"
fermanini ilan etmistir.)

Şu yukarıda ki senden alıntı olarak aktardığım yazıda yer yüzünde bir tek inançlı yoktur ki senin mezhebinin dışında olan bir insan bu Allaha katılsın..!!!!!

Baştan başa hem bir tektit, hem de bir cezalandırma yazısı.

Sevgili Tanrının bu yazının hiç bir harfinde olamayacağını Tanrıya sormaya gerek yok.

Bir Tanrı düşünün ki bu mezhepe ki görünen Vahabi mezhebi, politik anlamda Baskçı bir Tanrıdır.

Ve 6 Milyarın üzerinde ki insanlık kalkacak bu çöl bedevilerinin, daha doğrusu deve çobanlarının bu tür ilkel yazılarına inanarak başlarında Sadist, işkenceci, korku aşılayan, sevgiden, şefkatten ve bilimden yoksun bir Tanrıya kapılıp gidecekler ve katılmayanlarıda hain edecek ve cehenneme yollayacaklar.

Hani insanlar bir Krimi okur, bir korku filimi izler ve es geçer yaşamına devam ederler.

Lakin bu böyle değil bir bedevi kuralını sosyal içmai ve ruhani sokuşturmakta üç kuruşluk bir uyduruk bilgi ile.

Tanrı İnsanlığın hiç bir şekilde düşünemeyeceği kadar en büyük bilimcidir yoksa bu kadar evrenleri ve değişik canlıları yaratması mümkün değildir.

Bizim kavradığımız ancak şu anki ölçülerimizin ve varlığımızın sınırları ölçüsündedir. Ve bilinir ki milyarlarca yaşa sahip dünyamızda varlığımızın bilinen serüvenide 15 000 yıl civarındadır.

Ve sevgili Tanrı oturmuş tepede bizi bu uyduruk ve bir o kadarda ilkel, bir o kadarda şovenist ve ırkçı ve bilim dışı yazılaerın içine hapset etmiş ve parmağını uzatarakta ya bu, yabu demekte.

Yeryüzünün en büyük, en gelişmiş canlılarını demek bu ilkel yazılar yazılar için yaratmış ha.!!!!!

Bu resmen sevgili Tanrıya yapılabilecek en büyük hakarettir.

Bu tür ilkel bir insanlık için sevgili Tanrı ne ölümsüz bir enerji olan ruhu yaratırdı, nede bildiğimiz, tanıdığımız tüm canlıların en akıllı ve zeki olan insan beynini yaratırdı.

Ağaçın tepesine dünemiş öküzü yaratır bırakırdı.

Yazık...

Sevgili Tanrıya din adına yapılan bu hakaretlere...

aysenisahoca 02.11.2007 09:19

cok saygiya deger dindar kardesim

benim derdim su ki, bana sürekli bu android yobazlari gördükce vahiyler geliyor gayb aleminden. cemaledin kaplaná bile gelmis bana niye gelmesinkì?
yani aslina bakarsan güzel kardesim, benim yaptigim bu yobazlarin hayat hikayelerini mizah seklinde buraya aktarmak.
cok tuhaf degilmi? kendileri asil hayatlarinda böyleyken hatalarini görmez, biri bunu aciga cikardimi yaban essekleri gibi zip zip ziplarlar sinirden.
yani aslinda bu forumda dinci gerici yobazlara, daha dogrusu sacmaliklara verilecek en güzel cevap sacmaliktir.

onlari ciddiye alipta cevap yetistirmek zaman kaybindan baska birsey degil, ha duvara yada ahirdaki essege anlatmissin ha bunlara.
bence isin eglenceli tarafina bak, bu hikayeleri masallari birbirlerine kendileri yasamis gibi anlatislari varki, bazen diyorum onlar olmasaydi bu kadar eglenceli olurmuydu hayat?

aysenisahoca 02.11.2007 09:40

katiliyorum

bana gelen vahiylerdede cebrail A.S. bana aynisini gaybden bildirdi.
islamiyet mehdi`nin cikisiyla yani benim cikisimla kemale erecektir, 6 milyar insanin icinde üc bes kisiden baskasi cennete giremeyecektir, allah diger insanlari cehenneme kütük olsun, cennettekileri isitsin diye yaratti.

áldigim son vahiyde, cebrail bana dediki, cennet icin herkesin bir pasaport cikarmasi lazim, bu pasaport parmak izinden ibaret olup, kimin sol elindeki parmaklari taharet almaktan poh kokuyosa sadece onlar cennete girecek

hüüü dost, bol bol taharet al, sol elini yikama, salaat getir domates götür, karikatür- ü serifi öp, kokla,

99 cesit islamiyet seni korusun...
basörtünün altina gucci tanga giymeyi, besmeleyle kesilmis, helal domz etinden dönerleri yemeyi ihmal etmeyin...

fiii emanillah...

benx 02.11.2007 11:46

nasil...?

ee bu pasaportu nerden, kimden ve ne kadara alabiliriz?

üf ya, basimiza is actin be ayse hoca´m. pasaport´ta nerden cikti simdi? :-(

demek cennete girene kadar... ohooo isimiz is yani.

roman 02.11.2007 19:03

Merhaba Nisa Hanım Hoca!

Ben şahsen pek çok ironik bir dil ile yazdığın yazıları zevk ile okumaktayım.

Sorduğum soruya da yeterli bir cevap ile açıklamışsın.

Teşekkür ederim.

Fakat şu an halen dindar bir kişi değilim.

Selamlar.

1insanol 02.11.2007 23:01

dogru senin dininde bilim degil

insanlik bile olmaz

bilim insanlarini diri diri yakanlar

pederlerine sor ....biryil yikanmayi neden yasak ederlerdi.
islam gelmeseydi halen hayvanlar gibil yasar olurdunuz

gelki fazlada farkiniz yokki...sen istisna cünkü sen halen hayvan olma evrimini tamamlayamamis bakterisin

BEYİNSİZ SANA KAC KEZ YAZACAGİM YAZİLARİMA MAyDONOZ OLUP SALYA AKİTMA DİYe!sana manastirda cok kötü davrandilarki insanca yazamiyosun
DÜNYANİN EN ALCAK SEREFSİZİ DEGİLSAN HAKARETLERİNİ GEL REALDA YAP DİYE!!seni defalarca uyardik
ULAN VATİKAN CAPULCUSU SEREFSİZ OLDUGUNU HERKESE OKUDU HALEN DOYMADİNMİ...

BU GİdİSLE MİSYONERLER SANA KEMİK BİLE ATMAZ AKİLLİ OL

KORKMA GEL SANA İNSANLİK DERSİ VERECEGİM...

ne basit mahlkular varmis serefsiz olmak icin can atiyor

1insanol 02.11.2007 23:09

insanin serefi olur

sen insan degil hayvan bile olamamissin

BEYİNSİZ SANA KAC KEZ YAZACAGİM YAZİLARİMA MAyDONOZ OLUP SALYA AKİTMA DİYe!sana manastirda cok kötü davrandilarki insanca yazamiyosun
DÜNYANİN EN ALCAK SEREFSİZİ DEGİLSAN HAKARETLERİNİ GEL REALDA YAP DİYE!!seni defalarca uyardik
ULAN VATİKAN CAPULCUSU SEREFSİZ OLDUGUNU HERKESE OKUDU HALEN DOYMADİNMİ...

BU GİdİSLE MİSYONERLER SANA KEMİK BİLE ATMAZ AKİLLİ OL

KORKMA GEL SANA İNSANLİK DERSİ VERECEGİM...

desene insan kim senin gibi sanal faresi kim...

devam et !

ne basit mikroblar varmis igreniyor insan

illada insana muptela olmak icin serefsz olmak icin bile can atiyorlar

ne basit mahlkular varmis serefsiz olmak icin can atiyor

taifunx 03.11.2007 17:03

Bosver cevap yazma..

Bu romanmidir ne boktursa artik .

aynen yazdigin gibi cevap insana yazilir bunun gibi kendini kaybetmis ne idügü belirsizlere degil.

Kal saglicakla

tweet25 06.11.2007 02:44

O Ve Onun Gibiler Zombi

Ben o soruyu sorarken, zaten adam akilli bir cevap beklemedim kendisinden.
Benim sordugum sorulara, tanriyi bulutlarin üstünde ilkel, psikosomatik, kadin sendromlu, saci sakalina karismis bir dede gibi tasavvur eden zihniyetin verecegi cevap, öne sürdügü celiskiden görünmeyen tezden cok daha celiskili olur.
Bu mentalitedekilerin koyun kuzudan tek farki, ot yerine bagini sormaya korktuklari üzümleri yemesi.
Kendilerinin ici disi zehir olduklari ve dünyaya zehir sactiklari yetmezmis gibi, etraflarindaki insanlari ve yeni yetisen nesilleride zehirlemekten geri kalmiyorlar.

O aklin uc kösesinde bile yer almayi haketmeyen tezi öne süren sahsin bence vaybee´deki üyeliginide zamaninda okuma yazma bilmedigi icin, insanlik disi tavirlarindan SIKIlan yada zarar gören bir sahis kaydini yaparken "1 insan ol" demis kendisine.

O sadece binlercesinin icinde bir numune, ve sanal alemde.
Gercek hayatta kendi dogrularinin tek dogru oldugunu savunanlar, baska insanlara kendileri gibi olmayislarindan her zulmü mübah görenlerin Tanri dendiginde akillarina nasil bir ilkellik geliyor kendi ilkelliklerinden bellidir.

Tanri´nin adina insanlari cennetlik/ cehennemlik yapma cüretleri ancak icinde bulunduklari cehaletin bir neticesi olarak düsünebiliyorum. Cahil cüretkar olurmus.

Her Besmelede "Rahman" sifati kullanilan Tanri´nin rahmanliktan, merhametlilikten eseri varmidir, yeryüzünde yasamis ve yasayan milyarlarca insani sirf baska bir dinle, kendisine yakinlasmaya calisantigi icin ebediyen cezalandirsin?
Bir sanatci düsün ki, kendisini yüceltmek adina sanatina hakaret edilsin, yerle bir edilsin, yok edilsin. Yada bircok secenegin icinden birtanesi secilip, bunun disindakiler sanatin disindadir densin?
Bir insanin ne kadar beyinsiz olmasi gerekir, bu durumda eserlerin sahibinden ödüllendirilecegini düsünmesi icin?

Aslinda öne sürdüklerine kendileride samimiyetle inanmis degil, öyle olsaydi, baska insanlara bunu kabullendirme misyonunu sürdürmek gibi bir dürtü olmazdi iclerinde.
Tanriya inanmayan insanlara laf yetistirmek icin "Tanri´nin varligini binbir delille ispatlarim" diyen insanlar, Tanri´nin varligindan binbir süphede bulunmustur.

Kendilerini "alemlere üstün kilinmis" olarak görmeleride Musa inanirlarina olan bir özentiden ibaret. Kiyaslayacak olursak, gerek dini gelenekler, gerekse ibadetlerde Muhammed inanirlariyla Musa inanirlarinin arasinda müthis bir benzerlik var.
Zaten müslüman gecinen kesim, Musa inanirlarina hasetlikten nefret duyacak kadar özenmis, ama onlari taklid etmektende geri kalmamis, Tanri´nin kimi cennete kimi cehenneme alacagi kararini verme küstahligina kadar ileri gidiyorlar birde.
Big Bang´dan su saniyeye kadar gittikce komplekslesen, mikro organizmalardan galaksilere kadar doga üstü bir zeka ile yaratan Tanri, fen biliminde zeki, din dersinde geri zekali olabilirmi? Ben bunu düsünemiyorum bile.

Ben o sahsin ve onun gibilerin sadece zombi olduklarini düsünüyorum, zombilerin Haiti´de mezardan tekrar diriltilerek, ruhsuz, bilincsiz, kendine özgü arzu ve istekleri olmayan, kendisini mezardan cikaran efendilerinin sözlerinden cikmaz, her isteklerini yerine getirir diye okumustum.
Onlarin zombilerden tek farki, henüz mezara girmeden efendilerinin kulu köpegi olmayi tercih ederek insanlik onurundan kendi istekleriyle vazgecmeleri.
Efendilerinin de zombi efendilerinden tek farki, onlari mezardan cikarmak yerine, mezara koymalari..

tweet25 06.11.2007 03:20

Kuran´in Ne Zaman Yazildigini Tespit

etmek, Kurana inanmak icin bir gerekce getirmez.
Muhammed eliyle yazmis olsada, yinede inanmak veya inanmamak icin sebepler cikar ortaya.
Kuran bugün inseydi, nasil inis sirasinda inkar edenler olduysa, yine inanmamak icin sebepler bulunurdu.

Kuranin dogru veya yanlisligini tespit etmek icin inis zamani degil, kitabin kendisi baz alinir ve tek ölcü akildir. Acar, incelersin, Tanri´nin sözü oldugunu ister kabul eder, ister reddedersin, orasi sana kalmis.

turkogluturkiye 06.11.2007 21:13

Danke.F.i o.T.

ohne Text

aysenisahoca 06.11.2007 22:09

Foruma Aybasili Girmek Haramdir

esselamü aleyküm ve rahmetullahi ve berekatuhu cok saygiya deger dindar kardeslerim,

bugünki konumuz, aybasili erkeklerin foruma girmelerini haram kilmakla ilgili.
Bu forumda aybasili olupta pampersini takmadan girenleri öbür dünyada cehenneme attiracam.
Adet gören erkekler, ilk önce bir bez baglamali, sonrada kutsal mekanlardan ve ibadetlerden uzak durmali.
Yazilarima bile pis kanlarinizi damlatmissiniz, altinizda dondami yok?

elinize dilinize aybasi bezinize sahip olun,
99 always ultralari size sefaat etsin.

fii emanillah...

roman 07.11.2007 01:20

Müsaden ile sevgili arkadaşım.

Aşağıda aktardığım senin yazın uzun dönemdir bu sayfalara yakışacak çapta ve karekter de yakışacak en güzel yazılardan birisi. Ve arada kaybolmasına gönlüm razı olmadı. O bir kaç tane nickli olduğu için her birine o sinek beyni ile değişik, değişik karekterler vermiş. Ama o kerekterlerin neler olduğunu bazen değil sık, sık şaşırdığı için hangisini ortaya çıkaracağının kararını karıştırarak verdiği için vaybeenin tüm ısrarlarıma rağmen bu sayfalara katılan ve uzun, uzun yazılar yazanların (ki büyük bir kısmı küfür yazılarıdırlar.) açıklanmasını istememe rağmen açıklamamasına rağmen bizler farkına varıyoruz. Çünkü öz olarak hepsi aynı ilkel benlik. Neden vaybee açıklamıyor yada utandırmıyor bu kişilikleri bunun sanıyorum nedeni buraya üye olan ve buraya her tıklayan insandan vaybee otomatik olarak reklam ücreti alıyor. Ve büyük bir ölçüde kazanç vergisinden de düşüyor. Alman yüksek mahkemesi bu tür bir kaç siteyi kapattı çünkü o sitelere üye olanların saygınlığından onların kişi haklarının onurundan daha öz deyim ile küfürler yapılmasının engellelenmesinden sorumlu olan o sitedir. Vaybee bunların hiç birisini yerine getirmediği gibi kuruluş tüzüğünden yazdığı gibi tüm ırkçı yazıların yasak olmasına rağmen bunada göz yummaktadır: Ve bu tür insanları bizlerin eğitebilmesi kolay da değildir, çünkü bu tür şahıslar sosyal konum itibari ile sosyal Kriminal kişilerdirler.

Tekrar o güzel yazın için seni yürekten kutlarım. Aşağıda değerli yazın.

Selamlar...

O Ve Onun Gibiler Zombi.

Ben o soruyu sorarken, zaten adam akilli bir cevap beklemedim kendisinden.
Benim sordugum sorulara, tanriyi bulutlarin üstünde ilkel, psikosomatik, kadin sendromlu, saci sakalina karismis bir dede gibi tasavvur eden zihniyetin verecegi cevap, öne sürdügü celiskiden görünmeyen tezden cok daha celiskili olur.
Bu mentalitedekilerin koyun kuzudan tek farki, ot yerine bagini sormaya korktuklari üzümleri yemesi.
Kendilerinin ici disi zehir olduklari ve dünyaya zehir sactiklari yetmezmis gibi, etraflarindaki insanlari ve yeni yetisen nesilleride zehirlemekten geri kalmiyorlar.

O aklin uc kösesinde bile yer almayi haketmeyen tezi öne süren sahsin bence vaybee´deki üyeliginide zamaninda okuma yazma bilmedigi icin, insanlik disi tavirlarindan SIKIlan yada zarar gören bir sahis kaydini yaparken "1 insan ol" demis kendisine.

O sadece binlercesinin icinde bir numune, ve sanal alemde.
Gercek hayatta kendi dogrularinin tek dogru oldugunu savunanlar, baska insanlara kendileri gibi olmayislarindan her zulmü mübah görenlerin Tanri dendiginde akillarina nasil bir ilkellik geliyor kendi ilkelliklerinden bellidir.

Tanri´nin adina insanlari cennetlik/ cehennemlik yapma cüretleri ancak icinde bulunduklari cehaletin bir neticesi olarak düsünebiliyorum. Cahil cüretkar olurmus.

Her Besmelede "Rahman" sifati kullanilan Tanri´nin rahmanliktan, merhametlilikten eseri varmidir, yeryüzünde yasamis ve yasayan milyarlarca insani sirf baska bir dinle, kendisine yakinlasmaya calisantigi icin ebediyen cezalandirsin?
Bir sanatci düsün ki, kendisini yüceltmek adina sanatina hakaret edilsin, yerle bir edilsin, yok edilsin. Yada bircok secenegin icinden birtanesi secilip, bunun disindakiler sanatin disindadir densin?
Bir insanin ne kadar beyinsiz olmasi gerekir, bu durumda eserlerin sahibinden ödüllendirilecegini düsünmesi icin?

Aslinda öne sürdüklerine kendileride samimiyetle inanmis degil, öyle olsaydi, baska insanlara bunu kabullendirme misyonunu sürdürmek gibi bir dürtü olmazdi iclerinde.
Tanriya inanmayan insanlara laf yetistirmek icin "Tanri´nin varligini binbir delille ispatlarim" diyen insanlar, Tanri´nin varligindan binbir süphede bulunmustur.

Kendilerini "alemlere üstün kilinmis" olarak görmeleride Musa inanirlarina olan bir özentiden ibaret. Kiyaslayacak olursak, gerek dini gelenekler, gerekse ibadetlerde Muhammed inanirlariyla Musa inanirlarinin arasinda müthis bir benzerlik var.
Zaten müslüman gecinen kesim, Musa inanirlarina hasetlikten nefret duyacak kadar özenmis, ama onlari taklid etmektende geri kalmamis, Tanri´nin kimi cennete kimi cehenneme alacagi kararini verme küstahligina kadar ileri gidiyorlar birde.
Big Bang´dan su saniyeye kadar gittikce komplekslesen, mikro organizmalardan galaksilere kadar doga üstü bir zeka ile yaratan Tanri, fen biliminde zeki, din dersinde geri zekali olabilirmi? Ben bunu düsünemiyorum bile.

Ben o sahsin ve onun gibilerin sadece zombi olduklarini düsünüyorum, zombilerin Haiti´de mezardan tekrar diriltilerek, ruhsuz, bilincsiz, kendine özgü arzu ve istekleri olmayan, kendisini mezardan cikaran efendilerinin sözlerinden cikmaz, her isteklerini yerine getirir diye okumustum.
Onlarin zombilerden tek farki, henüz mezara girmeden efendilerinin kulu köpegi olmayi tercih ederek insanlik onurundan kendi istekleriyle vazgecmeleri.
Efendilerinin de zombi efendilerinden tek farki, onlari mezardan cikarmak yerine, mezara koymalari..

benx 07.11.2007 14:52

Haci Sakir Saf Sabun...

ile yikanip girseler olmazmi? Yani haci sabunu degil´mi en azindan?

Nedense acidim... buraya girmezlerse ne olucak bunlarin hali? Ne yapicaklar bütün gün?

öyle kati kalpli olma Hocacigim... lutfen!

aysenisahoca 08.11.2007 10:02

Haci sakirden aybasi bezimi olur?

yikanmayi zaten bilmiyolar, cük kili tras etmekle, sol elini poh kokutmakla temiz olduklarini sanmalari yetmiyo, bide aybasiliyken bez baglamadan foruma giriyolar.

yani güzel dindar kardesim, bu kadar taviz veremem ki, mübarek bir foruma girerken aybasili olmamak lazim, gusül ebdesli, yani arapca dusch almak lazim, almanca dusch alanlar, dinen pis sayilir.

eline diline beline sahip ol dindar kardesim,

99 haci sakirler sana sefaaat etsin, bol bol sallaaak getir, domates götür,

fiii emanillah...

aysenisahoca 08.11.2007 10:12

Islamische Zeitungun Faziletleri

Esselamüaleyküm cok saygiya deger dinci gerici yobaz kardeslerim. Islamische Zeitung´la hayatimiz bildiginiz gibi daha bir renklendi, en azindan müslüman erkeklerle müslüman kadinlarin birbirlerine nasil kardes gözüyle bakmalari gerektigini bize netce ortaya koymus oldu.
Size gazeteden bir ilan ile bunun örnegini vermekistiyorum:
------------------------

04.November 2007 15:31 - Mustafa
Muslima für Heiraten inschaaallah

Muslimin für die Ehe gesucht
Ich suche inschalah nach einer Muslimin für die Ehe. Eine muslima, die nach dem Islam leben will und eine Muslimin, die eine muslimische glückliche Familie gründen will.
Wenn du Interesse hast, melde dich. kurz lasse ich mich vorstellen. bin marokkaner,wohne in Wuppertal,bin 1,84m , 75 kg braune augen,schwarze haaren, 28 Jahre alt und studiere eElektrotechnik und bin fast fertig mit dem Studium. Ich bete und hab nie geraucht oder getrunken. Ich würde mich sehr freuen, eine Schwester zu heiraten und mit ihr eine glückliche Familie zu gründen. Ich bin ganz ernst und erhlich und werde immer lieb und nett zu meiner Frau sein. Wenn du interesse hast, schreib mir zurück. Ich freue mich auf deine antwort. Salam

Özellikle " eine Schwester zu heiraten" islam aleminde cok hiyarlidir. Schwester gözüyle baktiklari icin mi kadinlari cuvala sokuyolar?

Aklima birden Kahpe Bizans filminde Cem Davran´in "kardesimmmm" "halammm" deyip sarilmalari geldi.

Schwester´lerinizi yabancilardan degil, aman kendinizden koruyun :)

elinize dilinize schwester´lerinize sahip olun,
99 Schwester´ler sizi korusun...

fiii emanillah...

aysenisahoca 08.11.2007 10:18

Immer Lieb Und Nett

bedeutet so gut wie:
ich werde jeden tag mit einer rose nach hause kommen, weil ich fremdgehe.

turkogluturkiye 08.11.2007 10:19

ayşecığim:o) Rahibeciim :o)

Senın ıstedığın kırmızı olsun:o)
ah a.rahıbe ah :=o) forumlara kadarmı düşecektın
demek
kılısıde papazlar senı kırmızıye hasret koyvermıs ....jesusu beklmeden heryanın kırmızıye dönmüş
onlar oglancı subyancı..sen jesuse hasret ...

acınacak haldesın

ısterdım senın kırmızı hasretını gıdermek lakın üzgünüm:) rahıbeere dökünamam.korkarım jesus carpar benı
forumlardakı arayışını anlayışla karşılıyor...

sana bol kırmızılar dılıyorum
Jesus senı korusun....

aysenisahoca 08.11.2007 10:56

Jusus´u bekleyen sizsiniz

geri zekali dinci gerici yobaz kardesim, su anda Jesus´u islamci yobazlar kadar hiristiyanlar bile beklemiyo.

Jesus gelecek, yahudileri ve domuzlari öldürecek diyen sizin kürsüde kicinin killarini muhammed´in sakali diye cahil halka kakalayan osuruklu imamlariniz deyülmü?

eline diline beline sahip ol, aybasili foruma girme, ne laf anlamazsiniz be, bari git schlecker´den O.B. alda belli olmasin.

fii emanillah hüü dost

aysenisahoca 08.11.2007 14:25

pasaport satilmiyo bacim

sol eli poh kokan herkese veriliyo.
bol bol salaat getir, taharet al, cennette huriler karaborsaya girdi, usame ile cemaleddin kaplan abilerimizin rütbeleri yüksekoldugundan nerdeyse hepsini kaptilar,

kadinlarin cogu cehenneme gireceginden nurilerin sayisinda bir azalma yok,
karikatür- ü serifi öp, sakal-i serifi öp, sana öte tarafta sefaat edecem ben deniz Hz. Mehdi.

hü dost fii emanillah...

benx 08.11.2007 15:53

denkst du wirklich...

dass so ein typ sich überhaupt dazu "niederlässt" und seiner ehefrau eine rose mitbringt? abgesehen davon hat er doch nichts schlimmes getan oder nicht? yani... männer sind halt so... und brauchen abwechslung (besonders diese "islam-zeitung" leser männer).

und da die frau sich glücklich schätzen kann einen so lieben & netten bruder geheiratet zu haben hat sie sowieso nix zu melden liebe hoca :-)

oder irre ich mich? sen bizi devam aydinlatirmisin hocacigim. :-)

aysenisahoca 08.11.2007 17:26

Du meinst die FrauEN! :)

" Eine muslima, die nach dem Islam leben will und eine Muslimin, die eine muslimische glückliche Familie gründen will. "

Also, darunter verstehe ich, dass zwei Frauen gesucht werden, er darf bis vier heirten, hat er genug abwechslung.

Aber die Anzeigen sind zum Todlachen, lies sie dir mal durch, ich liebe diese scheinheiligen möchtegern Moralapostel. :)

Schwester-Bruder heiraten Is-Lahm alemine hiyarlara vesile olsun, bu ve baska konularda bana gelen vahiylerle sizleri aydinlatacam dindar kardeslerim,

hüü dost
fiii emanillah...

turkogluturkiye 09.11.2007 11:44

beceriksiz Rahibeciim :o)ayşecığim:o)

Albert Einstein karli bir kis gecesi konferansa giderken yolda kalir.

Manastirin kapisini çalar. Kapiyi açan rahibeye durumu anlatir ve siginmak istedigini belirtir.

Ünlu bilgine bir oda verirler. Gece yarisi kapiyi Basrahibe çalar.
Bilgine manastirda 40 rahibenin yasadigini ve hepsinin uykusuzluk çektigini söyler. Ünlu bilginden bu sorunun kökenini ve çözümünü bulma konusunda yardim ister.

Enstein sabaha kadar düsünüp birseyler bulmaya çalisacagini söyler ve yatar.

Ertesi sabah kahvaltida sorunu özetler.

Siz burada 40 rahibesiniz. Ve hepinizin uyku sorunu var.
Yani: S L E E P.
Bu sorunu ne zaman yasiyorsunuz: N I G H T.
Öyleyse:
S L E E P N I G H T
0 1 2 3 4 5 6 7 8 9

Einstein Basrahibeden ilk sozcukten iki, ikinci sözcükten bir harf seçerek altindaki rakamlari yanyana yazmasini ister.
Diyelim ki harfler L, P ve H olsun. 148.
Bilgin bu rakamlari ters çevirip çikarir:
841 - 148 = 693.
Bu rakami ters çevirip toplar:
693 + 396 = 1089.

Ünlu bilgin 40 rahibe oldugu icin çikan sonucu 40 ile çarpar:
1089 x 40 = 43560

Çikan sonucun altina ilgili harfleri yazmasini ister basrahibeden ve sorunun nedeni ortaya çikar:

4 3 5 6 0
P E N I S

manastir matropiyotusu ayşecığime, rahibecigime ithaf olunur:O)

09.11.2007 22:24

atatürkün balikesir konusmasi

Ey Millet, Allah birdir. Şanı büyüktür.

Allahın esenliği, sevgisi ve iyiliği üzerinize olsun.

Peygamberimiz efendimiz hazretleri, Cenabı Hak tarafından insanlara dini gerçkleri duyurmaya memur ve elçi seçilmiştir.

Temel kanunu, hepimizce bilinmektedir ki, yüce Kur�an�daki mânası açık olan ayetlerdir. İnsanlara feyz ruhu vermiş olan dinimiz, son dindir. En mükemmel dindir. Çünkü dinimiz akla, mantığa, gerçeğe tamamen uyuyor ve uygun düşüyor. Eğer akla, mantığa ve gerçeğe uymamış olsaydı, bununla diğer ilahi tabiat kanunarı arasında çelişki olması gerekirdi.
Çünkü tüm evren kanunlarını yapan Cenabı Hak�tır.

Arkadaşlar; Cenabı Peygamber çalışmasında iki yere, iki eve sahip bulunuyordu. Biri kendi evi, diğeri Allah�ın evi idi. Millet işlerini Allah�ın evinde yapardı. Hazreti Peygamber�in mübarek yolunda bulunduğumuz bu dakikada milletimize; milletimizin bugününe ve geleceğine ait hususları görüşmek maksadıyla bu kutsal yerde Allah�ın huzurunda bulunuyoruz.

Beni buna eriştiren Balıkesir�in dindar ve kahraman insanlarıdır. Bundan dolayı çok memnunum. Bu fırsat ile büyük bir sevab kazanacağımı ümit ediyorum. Efendiler, camiler birbirimizin yüzüne bakmaksızın yatıp kalkmak için yapılmamıştır. Camiler itaat ve ibadet ile beraber din ve dünya için neler yapılmasının gerekli olduğunu düşünmek yani konuşup tartışmak, danışmak için yapılmıştır. Millet işlerinde her kişinin zihnini ayrı ayrı faaliyette bulunması zorunludur. İşte biz de burada din ve dünya için, geleceğimiz ve bağımsızlığımız için, özellikle egemenliğimiz için neler düşündüğümüzü meydana koyalım.

Ben yalnız kendi düşüncemi söylemek istemiyorum. Hepinizin düşündüklerinizi anlamak istiyorum. Milli amaçlar, milli irade yalnız bir kişinin düşünmesinden değil, milletin bütün kişilerinin arzularının, emellerinin sonuçlarından ibarettir. Bundan dolayı benden ne öğrenmek, ne sormak istiyorsanız serbestçe sormanızı rica ederim.

Hutbeler hakkında sorulan sorudan anlıyorum ki, bugünkü hutbelerin şekli, milletimizin duygusal fikirleri ve lisanı ile medeni ihtiyaçlarıyla uygun görülmektedir. Efendiler, hutbe demek topluma hitabetmek, yani söz söylemek demektir. Hutbenin manası budur.

Hutbe denildiği zaman bundan birtakım kavram ve manalar çıkarılmamalıdır. Hutbeyi söyleyen hatiptir. Yani söz söyleyen demektir. Biliyoruz ki, Hazreti Peygamber�in hayatta olduğu mutlu dönemlerde hutbeyi kendisi söylerdi. Gerek Peygamber Efendimiz ve gerek, dört halifenin hutbelerini okuyacak olursanız görürsünüz ki, gerek Peygamberin, gerek dört halifenin söylediği şeyler o günün sorunlarıdır, o günün askeri, idâri, mâli ve siyasi, sosyal konularıdır.

İslam toplumunun çoğalması ve İslam ülkeleri gerilemeye başlayınca, Cenabı Peygamber�in ve dört halifenin hutbeyi her yerde bizzat kendilerinin söylemelerine imkân kalmadığından halka söylemek istedikleri şeyleri bildirmeye birtakım kişileri memur etmişlerdir. Bunlar herhalde en büyük ve ileri gelen kişiler idi. Onlar camilerde ve meydanlarda ortaya çıkar, halkı aydınlatmak ve doğru yolu göstermek için bir şart lâzımdı. O da milletin lideri olan kişinin halka doğruyu söylemesi, halkı dinlemesi ve halkı aldatmaması!

Halkı genel durumdan haberdar etmek son derece önemlidir. Çünkü, her şey açık söylendiği zaman halkın beyni faaliyet halinde bulunacak iyi şeyleri yapacak ve milletin zararına olan şeyleri reddederek şunun veya bunun arkasından gitmeyecektir. Ancak millete ait olan işleri milletten gizli yaptılar. Hutbelerin halkın anlayamayacağı bir lisanda olması ve onların da bugünün gereklerine ve ihtiyaçlarımıza temas etmemesi, Halife ve Padişah sıfatını taşıyan despotların arkasından köle gibi gitmeye mecbur etmek içindi.

Hutbeden amaç halkın aydınlatılması ve ona yol gösterilmesidir, başka şey değildir. Yüz, ikiyüz, hatta bin yıl önceki hutbeleri okumak, insanları cahillik ve çağın gerisinde bırakmak demektir. Hatiplerin normal olarak halkın günlük kullandığı dil ile konuşmaları gereklidir. Geçen yıl Millet Meclisi�nde söylediğim bir nutukta demiştim ki "Minberler halkın akılları, vicdanları için bir ilim irfan kaynağı, ışık kaynağı olmuştur."

Böyle olabilmek için minberlerde söylenecek sözlerin bilinmesi ve anlaşılması, ilim ve fen gerçeklerine uygun olması lazımdır. Hutbeyi verenlerin siyasi olayları, sosyal ve medeni olayları hergün izlemeleri zorunludur. Bunlar bilinmediği takdirde halka yanlış aşılamalar yapılmış olur. Bu nedenle, hutbeler tamamen Türkçe ve günün gereklerine uygun olmalıdır. Ve olacaktır.

09.11.2007 22:29

hiyarlar koysun sana

mumcu seni

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 18:21 Uhr.