Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Fußball (http://localhost/forum/showthread.php?t=4260)

aliconda 26.01.2004 13:30

Fenerbahce, evet alisik hakem ve

federasyon haksizligina!!!

Sizde ugradiysaniz iyidir!

Simdi aglamayin!

Düne kadar iyiydiniz!

Önceden yazmistim!
Bir yenilgi gelsi, o zaman bütün takimlar anlayacak Besiktasin sihirli birsey olmadigini!
O zaman arkasi gelir!

Cok cok az da olsa birazcik anliyoruz her"alde futboldan!

Al"

aliconda 26.01.2004 13:37

BJK ve 6seyi korurken niye hic ses

cikmiyor hehehhehehehehheh

aliconda 26.01.2004 13:37

12. Siraya zaten layiksiniz hehehehehheh

ohne Text

kes 26.01.2004 13:45

ne ne kein kommentar...

du weiss genau um was es hier geht hehe

kes 26.01.2004 13:46

oberliga lässt grüssen :) o.T.

ohne Text

kes 26.01.2004 13:46

yazdigni okumadim ama...

ahmet cakari ya biri dövecek yada dilini kesecek...adam hic susmuyorya...

kes 26.01.2004 13:47

hahahha hau drauf ich helfe dir :) o.T.

ohne Text

kes 26.01.2004 13:48

bir sen eksikdin simdi burda...

jaykay hast den forum fair play pokal gewonnen :)

kes 26.01.2004 13:57

*yabanci degil frank* glasgow rangers...

ile anlasmis....

Ve Frank gitti..
Galatasaray"da istenmeyen adam ilan edilen Hollandalı futbolcu Frank De Boer kardeşi Ronald De Boer"in de oynadığı İskoçya Ligi takımlarından Glasgow Rangers takımına transfer oldu.. Resmi açıklama bugün saat 18:00"de yapılacak..

ajansspor.com

kes 26.01.2004 13:59

senin dedigin dogru,....

Ben yanlis yazdim o zaman
taraftar ligdeki oyunundan memnun degildi..

tabii hagi gidince onunda orda kalmasi imkansizdi..

hagi bursada antröner olmasaydi zaten bursaspora gelmedzi ganea.

kacak72 26.01.2004 14:30

YENILMEDINIZ

Yenilmediniz, bir kez daha rezilliginizi, ve baska takimlarla ugrasmanin meyvelerini yediniz. Size ancak bu yakisir, ondan sonra da yenilmedik ayaklari gecin bunlari

26.01.2004 14:37

iki yil sonra nasil olsa ayni ligdeyiz:-

ohne Text

26.01.2004 14:40

ali yapmya yaaa biz ne zaman korunduk

allahskina

26.01.2004 14:45

"İNÖNÜ"DE SENARYOLAR"

FOTOMAÇ VE AJANSSPOR.COM YAZARI İLKER ATEŞ, BEŞİKTAŞ-SAMSUNSPOR MAÇINDA YAŞANANLARI KALEME ALDI:

İNÖNÜ"DE YAŞANANLAR

Hiç kimse bana aksini söylemesin, ben Beşiktaş – Samsunspor maçında, çok gizli güçlerin hiç hissettirmemeye çalıştıkları, ama başaramadıkları senaryolar gördüm. Senaryo aynen şuydu; “Bu fark kapanmalı, lige heyecan gelmeli, reyting düşmemeli.” Benim karşıma, kendini masum gösterip, dünyanın en kuzu adamı, en melek adamı pozisyonları ile çıkmasınlar !.. Pazar gecesi, İnönü Stadı’nda resmen senaryosu onlar tarafından yazılmış, sahneye konmuş, hakemi de etkilemiş (ki belki hakemin haberi bile yoktu) müthiş bir oyun vardı.. Bu oyun da, bu görüntüyü çıkarttı. Bütün hesap Beşiktaş’ın asabiyeti üzerine oynamaktı.. Senaryo sadece bunun üzerine yapılmıştı !.. Asabiyeti üzerine git, kırmızı kartları göster, sayısal olarak azalt ve “6”ya oyna.. Yani en kötüsünden beraberliği kazan !.. Çünkü o zaman fark “6”ya düşüyor.. Bir de Beşiktaş yenilirse fark o zaman “5” !.. Ne kadar güzel bir senaryo !..

40 yıldan beri bu sahaların içinde olan ben, dün gece “Hakem haklıydı. Hiçbir pozisyonda yanlış yapmadı” diyenlere ilk kez hayretler içerisinde bakmak zorunda kaldım. Evet, hakem verdiği kararların yüzde 90’unda haklıydı. Peki hiç dikkat ettiniz mi, Pancu’ya, Giunti’ye yapılan ve benzerlerine faul verildiği halde, hiç dikkate alınmayan bazı pozisyonlar vardı. Ben onları yakaladım. İşte orada onları suçüstü yakaladım !.. Art niyetli oldukları orada belli oldu. Bu maçın üstüne senaryolar yazdığınız açık seçik orada oryaya çıktı. Allah aşkına bana şunu söyleyin; Türkiye Ligi tarihinde Beşiktaş, Fenerbahçe ya da Galatasaray hangi maçta 5 kırmızı kart birden görmüştür ?.. Bunun bana cevabını verecek bir kişi yok !.. İşte bu, senaryonun bir parçasıydı !.. Daha ikinci yarının ilk maçında, hesabı, kitabı, senaryosu olmaksızın böyle bir maç oynanabilir miydi ?.. Ama bazı kişiler için ekmek çok önemli.. Reyting düşerse onların ekmeği de suya düşüyor.. Ekmek parası o kişiler için çok önemli, çünkü siz bir ekmek yiyorsunuz, onlar ise bir oturuşta yüz ekmek yiyorlar !.. Dün gece İnönü Stadı’nda maç falan oynanmadı !.. Çok ince hesapların, çok ince senaryoların “oyunu” oynandı. Ben o senaryoların kimler tarafından yazıldığını çok iyi biliyorum.. Sonra bir kenara çekilip masumane sözlerini de biliyorum.. Bana kimse kimseyi anlatmasın !.. Bu ülkeden hangi dansözler geldi geçti, bir tanesi bile ayakta kalamadı.. Dün gece ise sahnede bir rakkase vardı, o rakkasenin arkasında ise dansı planlayan rejisörler !..

Dansözler, rakkaseler, rejisörler !.. Size söylüyorum; Hakemi bile rezil ettiniz !.. Doğru karar verirken bile rezil oldu. Ama şunu bilin hesabınız tutmayacak !.. Ben tarafsız bir spor adamıyım, ama sizin taraftarlığınızı hissettim. Fakat bu iğrenç senaryonuzun Mayıs ayı içinde tutmayacağını bir kez daha göreceksiniz !.. Siz bir kader mahkumusunuz. Aman ha, size yapılan ekmek servisinde bir aksilik olmasın. Çünkü siz hergün 100’er ekmek yiyorsunuz. Aman ha unutmayın; afet günlerinde bunları korumaya alın !..

ilkerates@ajansspor.com

aliconda 26.01.2004 15:00

Fenerbahce"ye yakisan futbolcular!

Oguz Daglaroglu ve Uche :-)

Görevlerini Istanbulsporda yapiyorlar ama yinede Fenerbahceli iler!

Oguz Daglaroglu (100% FB"li) golleri kurtardi!

Uche kendine yakisani yapti ve son ana kadar oynadigi takimi icin gol atmaya calisti!
Volkan kurtarmasaydi golü yiyecektik ve 2 puan gidecekti (dogrusu Istanbul o ana kadar en asagi 1 puani hak etmisti!)!
Ama yinede Uchemizi kalbimizde tasiyacaktik!
Cünkü 100% sporcu !

Ben gurur duyuyorum sizlerlen!

Sergen ilen de!

Cünkü Fenerbahce"de oynadi ve gitti. Ben onun hic bir hakaretini duymadim simdiye kadar!

Ona tek acaip kizginim! Cünkü büyük kabiliyetini bosu bosuna harcadi!

Al"

aliconda 26.01.2004 15:05

"Babaanneler" ligi mi? hehehhehehehe

Cünkü anneanneler liginde biziz HALA NUMARA 1 ;-)

Say bakiyim kim daha fazla sampiyon oldu ;-))

Hehehehhehe
Siz gidin Real Madridi yenin!
Biz sizi yenmekten zevk aliyoruz hehehehhe

Al"

aliconda 26.01.2004 15:07

Bak BreTT heheh bana Fil-Hafizali derler

4 Sene arka arkaya nasil Sampiyon oldunuz yani ;-) hehehhehe

Maclar 98 dakika oynanir mi hehehhehehehehe
;-)

Kasima yarayi ;-) kan akar hehehehehhe hemde sizin gercek renklerinizde KIRMIZI (beyaz) ;-)

"Birazcik" Besiktas tarihini de biliyorum ;-)
O yüzden ben sahsen sizin daha 100"ncü yiliniz 2011 de olacaginizi biliyorum ;-)

Sor bakiyim baskalarina NIYE ;-)

hehehehhe
Al"

aliconda 26.01.2004 15:16

Ne güzel iste FB-Ikizin geldi hehehheheh

ohne Text

26.01.2004 15:17

seni gidi seni

:D

aliconda 26.01.2004 15:27

Hahahahahhahaha harika!!! o.T.

ohne Text

aliconda 26.01.2004 15:28

Ben hic sevmem ama hakliymis gibi

gözüküyor!
Hehhehehe
Yigidin hakkini vermek lazim ;-)
Al"

aliconda 26.01.2004 15:29

FLASH FLASH FLASH

Firank gitmezse 6assarayin yilin transferi olarak aciklanacak hehehehhehehehehhe

;-)

Al"

aliconda 26.01.2004 15:32

Videotext: "Negativ-Rekord"

in der Türkei!
So habe ich es im Videotext gelesen!
Glaub" bei DSF ... alle anderen haben es fast identisch als "Skandalspiel" bezeichnet.

BU YORUM DEGIL!
(zur info!)
Al"

aliconda 26.01.2004 15:36

Bence Suclu TEK Lucy Laberluscu!

Fenerbahce - Rize macini hic önemsemese böyle olurmuydu ?

Ilk önce bir Antrenör/Teknik Direktör kendi takimini düsünür!

Onun isi mi ? Yok ! Sakinca olsa haksizlik sözde olsa, o zaman Yönetim ve Menejer onunla ilgilenir!

BJK nin kaderiyle kendisi oynadi!

Galiba Milli Takima gidecek söylentileri dogru, Besiktastan ayrilma yolu ariyor.

Zaten konustuklari yeterince Fenerbahce ilen Besiktaslilarin arasini acti!

Eskiden varmiydi böyle birsey ?
Yooo!!
Tek Fenerbahce ilen 6assaray arasinda var!
(ZEVKLEN kavga ediyoruz hehheheheheh)

Al"

aliconda 26.01.2004 15:43

Fèhèr in vefati ve Washington!

Hatirlarsaniz Washingtonu Fenerbahce yönetimi israrla geri almadi!
Isteseydi alip "oyna ulan ecelin gelmis" der oynatirdi! O zamanlar zaten muhtac idik golcüye!
Ama 2 Milyon dolar bile bosa gitti! Yine oynatilmadi.

Dün EuroNews"da gördüm, Macaristanli Fèhèr sahada kalp krizinden vefat etti. Dogrusu cok duygulandim ...
Hala 24 yasinda idi ...

Iyiki Washington"u oynatmadilar! Bir sahada ölseydi ne olurdu?

Yönetimimiz hakli cikti!

Ali

derbeder80 26.01.2004 15:52

5iktaslilar tek suclu zagodur

Ben macta artniye görmedim bence kartlarin hepside dogruydu, samsunun ilk golü ofsayd degildi ve golden öncede ikili mücadelede fauli yapan bence pancuydu.

BJK bu oyuncu yapisiyla aslinda her macta kirmizi kart görme tehlikesinde. Normal kadroya bakiyorum zago, ilhan, emre, ibrahim gibi bi sürü agressiv futbolcuyla dolu.

dünkü macta olayi zago baslati takim arkadaslarida zagoya uyunca bu durum ortaya cikti. tabiki kenar yönetiminde sucu büyük ilk yari takimin üc kirmizi görmüs takimini uyarsana bence uyarmadi ve ayni agressivlik ikinci yaridada devam etti.

Hakemin hatasi yokmuydu bence vardi her macta her hakem bi iki ufak hata yapar önemlii olan artniyet olmamasi ve bencede ortada bir ardniyet yoktu.

bence bjk 8 puan farkin ve coktandir yenilmemelilerin getirdigi bir rihatliktan dolayi dün bu kadar perisan oldular yani kendi kendilerini yendiler. cok yazik sampiyon olmus bir takimda bu kadar amatör futbolcunun olmasi üzücü bir olay cünkü profesyonel futbolcular her maca final gözüyle bakar.

aliconda 26.01.2004 16:14

tam tersi!

Panige kapildiklari icin!
Hatirliyorsan bizde 9 (!!!) puan öndeyken ilk yarida sampiyon olmamisdik ... bizde gercekten acaip rehavet vardi!
Ama bak bizim jimnastikcilere ;-) en basta hic bir zaman sevmedigim Lucy"ye ... hemen panikledi!

RIZE MACI !!!

;-)

Ama üstlerine varma artik hehehhehe ;-)
Fark 5"e indi ... ve Inönü"yü de daha ziyaret edecegiz ;-)

Al"

aliconda 26.01.2004 16:18

Nö, nö !

Schuld sind die ausserirdischen hehhehehehehhe ;-)

kes 26.01.2004 16:21

witz komm raus.. o.T.

ohne Text

kes 26.01.2004 16:26

Ungar Miklos Feher stirbt 24-jährig

--------------------------------------------------------------------------------
Der ungarische Nationalspieler Miklos Feher ist am Sonntagabend im Alter von 24 Jahren verstorben. Feher war beim Spiel seines Klubs Benfica Lissabon bei Vitoria Guimarães (1:0) in der Nachspielzeit der zweiten Halbzeit zusammengebrochen.
--------------------------------------------------------------------------------

Miklos Feher in seinem letzten Spiel am Sonntag in Guimarães.Er starb wenig später um 23.23 Uhr im Krankenhaus Señora de Oliveira de Guimaraes.

Alle Versuche, den Schützling des neuen ungarischen Nationaltrainers Lothar Matthäus wiederzubeleben, scheiterten somit. Die Hintergründe des Todes sind vorerst unklar.

Benficas Coach Jose Antonio Camacho, früher spanischer Nationaltrainer, hatte Feher in der 60. Minute für Joao Pereira eingewechselt.

kes 26.01.2004 16:26

fener wird ehe kein meister ahahaahhaha

ohne Text

26.01.2004 16:37

Nesi hakli canim?!

Önceden dahi diyormus Lucescuya da simdi geri aliyormus dedigini.

O kimki?!

Reyting yükselsin diye terbiyesizlikten baska yaptigi yok.

Adamin hakkinda konusulmaya degmez bile.

26.01.2004 16:40

:) ist ja auch. Lucescu bosuna demedi

örnegi dünyada yok diye :)

aliconda 26.01.2004 16:41

Fener ehe licht 6s"e hehehhehe o.T.

ohne Text

aliconda 26.01.2004 16:41

Kannste nicht lesen ? o.T.

ohne Text

26.01.2004 16:42

Ortegayi oynattiginiz gibi mi? :-P

Saka bir yana dogru bir karardi FB-Yönetiminin.

Eceli bizden olmasin yani :))

aliconda 26.01.2004 16:43

Die Frage ist nur, "WIE" man(n) das nun

verstehen will ;-)

Al"

kes 26.01.2004 16:44

ihr seit verdammt...

wenn real madrids spiele fener trikot anziehen..würden sie es nicht schaffen fener meister zu machen...

kes 26.01.2004 16:45

ne kannst du es :p o.T.

ohne Text

aliconda 26.01.2004 16:45

Hakemin yüzünü gördün mü?

Hakemin yerinde olmak istemezdim!
Sari karti yiyor oyuncu ve kalp krizi gecirip gidiyor!
Bu adam simdi rahatca bir maca cikabilirmi?

Al"

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:21 Uhr.