![]() |
Muhahhahahahhahahahahahaha
ben mi Türkiye ye gidemiyorum ?..
Muhahahahhahahahahhahahahhaaha.. Ulan kereste ben Türk Gümrük kapisina gelince selam vermek zorunda kalirlar.. Muhahahahahahahahahahahhahahaha Vay Sabalak vayy :o) Benim Esim Avusturyali oldugu icin ayrildim A.I.T dan. Güvenlik yüzünden :o) |
Danismanin pezevenkligine bakilmaz
Bilgisine bakilir..
Aptallik ve cehalet yirtigi yama kabul etmez. O halde sana anlatmak uzun is :o) |
Sen bu ismini nereden buldun??? o.T.
ohne Text
|
Onlara sehit denmez !
1980den önce ölenlere sehit denmez, ya kurban denilir yada bok yoluna gittiler denilir ! ;-)
Bir insan öldürdügü insanlarin sayisi ile övünüyorsa o insanlikdan cikmis bir CAKALdir ! |
Duyduguma göre...
forumun birinde duyduguma göre, sende bu pazarlamacikda baya basariliymissin !? :-))
Arkadasinimi, arkadaslarinimi sattigin icin "ülkücüler" "milliyetciler" seni aralarinda görmek istemiyormus !? :-)) Onun icinde akp yandaslarina yaltaklaniyormussun ! :-)) Herhalde pazarlamadan, sermayeye gectin !? :-)) hahahahahahahahahahahahahahahahaaaa :-)) |
Bu isim Gökden düstü. ;) o.T.
ohne Text
|
A.I.T !?
Herhalde Avusturya Ibneler ve Travestiler oluyor !? :-))
Senin gibilesinede yakisir ! :-)) At, at, nasil olsa masallara inanan salaklar coooooooooooooooook ! Yoksa akp ikdidar secilebilirmiydi !? :-)) Tabiki avusturyali bir kadinla evlenme mecburiyetinde kalirsin, yoksa asylün kabul edilmezse, Türkiyede oyarlardi senin gibi CAKALi ! :-)) Desene sen sinirda hazirolda seni bekliyorlar ! Hemen oracikda oyacaklar seni ! :-)) hahahahahahahahahahahahahahahhaahaaaa :-)) |
Dikkat et Tökersin !..
Sehitlerimize dil uzatma aliriz kaktüs dilini..
Dötünün üzerinde rahat oturuyorsan onlara selevat getir. seni okuyunca nedense canim Tursu cekiyor :o) Bir de sen Seref derken öyle oluyor. :o) |
<Sagir duymaz yakistirir >
Muhahahahahahahahahahahahahhaa
|
Daha A.I.T. in ne oldugunu bilmiyorsun
Kuzucuk :o)
Hadi sütünü ic de sana kirmizi baslikli kizi anlatayim :o) Kirmizi baslikli kiz Kurt a sorar: Neden Gözlerin o kadar büyük ?.. Kurt yanitlar: Kabizim ..ikile.. :o) Muhahahahahahahahahahahahahaha |
hahahahahahahahahahahaaaaaaa
Kivirmakda Asenayi bile gectin ! :-))
Bundan sonra sana "Firildak Asena" diyebilirmiyim !? :-)) hahahahahahahahahahahahhahahahahaaaaa :-)) |
Gayet Tabii diyebilirsin :o)
Senin mutlu olmandan baska bir hedefim yok :o)
|
Kim Tutar seni CÖLASAN :o)
Ördeklerden bir bir ordu
Bir de kaz dan general Görse sasar Hanibal.. :o) EMRİNİZ olur ama kolay iş değildir. Kuzey Irak’a girip ne yapacağız? Geçmişte kaç kez girdik. Orada hangi hedefleri ele geçireceğiz? Kimi, kimleri imha edeceğiz? İletişim çağında yaşıyoruz. "PKK kamplarını imha edelim" derseniz, ordumuz daha kışlalardan araziye çıktığı anda karşı tarafın haberi olur ve kamplar boşaltılır. Haberi nasıl olur? İçimizdeki hainlerin cep telefonlarıyla hemen oraları aramasıyla! Kerkük, Musul gibi belli yerleri işgal edelim derseniz, mümkün olmayan bir serüvene girmiş oluruz ve karşımıza hem ABD, hem de AB dikilir. Hele hele, oralara Türkiye sınırından ulaşmak kolay iş değildir. Silopi’den Kerkük, yaklaşık 450 kilometre. Hem de dolambaçlı bir yol. O yollardan büyük kayba uğramadan ordu geçirmek kolay iş değil. Hava bombardımanı ile yetinelim derseniz, kapılarında hükümetimizin esas duruşta beklediği ABD ve AB yine su koyverir, "sivil halk bombalandı" feryatları dünyayı kaplar! * * * Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, 12 Nisan basın toplantısında Kuzey Irak’a girilmesinde yarar gördüğünü söylemişti. Ordu buna elbette hazırdır. Ancak ordumuzun yurtdışı harekátı için hükümet TBMM’ye başvurup karar almak zorundadır. Varsayalım bu karar alındı. Türk ordusuna hükümet tarafından verilecek "siyasi hedef" ne olacaktır? Ordu nereye kadar yürüyecek, nereleri ele geçirecek, PKK ile ilişkili olan nereleri imha edecektir? Hükümet ordumuza "Hele siz girin de, ötesine sonra bakarız" diyemez... Çünkü hükümet hem ABD’den hem de AB’den çekinir ve korkar. Bilir ki PKK’yı koruyan Kuzey Irak’taki Kürt yönetimi, onları koruyan da ABD’dir. Kaldı ki, Barzani ve Talabani, son günlerde Recep Tayyip Erdoğan ve iktidarına destek mesajları vermektedir! Biz PKK’yı önce sınırlarımızın içinde bitirmek zorundayız. Kuzey Irak seferi başımıza iş açar, belki bazılarının (!) işine gelir ama gözbebeği ordumuzu yıpratabilir. Recep Tayyip Erdoğan o yüzden bu maceraya kendi başına girişemez. Nitekim önceki gün yaptığı konuşmada "Askerden talep gelirse hükümet olarak izin veririz" diyordu! Böylece, Kuzey Irak macerasının faturasını askerlere keseceğini şimdiden açıklamış oldu! Ne uyanıklık ama! "Onlar istedi efendim" diyecek!.. Genelkurmay’ın kendisine bağlı olduğunu söyleyen o değil mi? Niçin topu şimdi askerlere atıyor?.. Çünkü biliyor ki, Kuzey Irak’ta toprağa düşecek her şehidimizin hesabı derhal kendisinden sorulacak. Burada benim kafamı kurcalayan bir tek soru var: Hükümet seçim öncesinde "oy toplamak" için böyle bir maceraya yol verir mi? Verirse kendini ateşe atar, sonuçsuz bir seferin hesabını veremez, yükünü ve sorumluluğunu kaldıramaz. "Kelle" dediği şehitlerin kanı çocuk oyuncağı değildir. Ama "Ben ABD ve AB’den korkmam, istediğimi yaparım" diyorsa, buyursun yapsın. Hodri meydan! Hesabını sonra verir. Düne kadar Irak a girmeye izin vermiyorlar diye aglasanlar Bu Gün Rütbeleri takti Strateji uzmani kesildi.. Basin dünyasinin aydin adi verilen Ördekler filosuna Bir de Cölasan adli kaz kafali ve Kahraman Amiral de Komuta edince böyle oluyor. Nasil sasirmasin Hanibal ?.. Muhahahahahhahahahahahahhahhahahahha.. Allahim Kurtulur bu millet göster bir mucize Sadece biraz Utanma hissi ver gaib hazinenden bize. ( M. Akif ERSOY ) |
Kahpeler Hainler isbasinda !
Haftalardir Türkiye sanki irak cehennemindeki savasa cekilmek isteniyormus gibi olaylar arka arkaya geliyor !
Basta capulcu talabani ve barzani Türkiyeye meydan okuyorlar, icimizdeki serefsiz kahpe hain fahise cocuklari tayyip ve abdusda Türk Silahli Kuvvetlerini adeta bir tuzaga cekmek istercesine "Askerden talep gelirse Meclis olarak yasal desteği veririz." Türk askerinin iraka girsin diye demecler veriyorlar ! Ama sorumlulugu Türk Silahli Kuvvetlerine veriyorlar ! Hani operasyon hüsrana ugrarsa, Genelkurmay istediydi,.... Türk Silahli Kuvvetlerini yiprandirmak icin ellerinden geleni yapan, firsat kollayan hain serefsiz picler ! Ulan serefsiz soyu sopu belirsiz hain, sen degilmiydin Cumhurbaskanligi secimi sirasinda gelen muhtardan sonra "Genel Kurmayin Baskomutani benim !" diye demec veren ! Madem baskomutansin, askere emir et, olsun bitsin ! Niye kahpe karilar gibi kiviriyor duruyorsun !? Komutan degil yawsaklik yapiyor soyu sopu belirsiz pic ! Kendi picleri u.s.a.da okuyor kariyer yapiyor, kasayi dolduruyorlarya, Türk insannin evlatlari ite köpege yem olmus umrunda degil ! Tüm bunlar Türkiyenin parcalanmasi icin oynanan kahpe hain oyunlar ! Türkiyedeki basrol oyuncularida soyu sopu belirsiz PIC tayyip ve yine soyu sopu belirsiz PIC abdus ! Her ikisinin ogluda bankaci ! Biri ingilterede bir özel bankada, öbürüde amerikada dünya bankasinda ! :-)) eee milyari bulan avantayi baskalarina emanet edilirmi !? :-)) |
Yalanmi yazmis !?
Adam ne güzel dogrulari yazmis iste !
Madem pic lideriniz tayyip baskomutan emir etsin, Türk askeri iraka girsin ! Liderinize pic diyorsam alinma, kendisi picligi kabul etmis durumda ! Kendi agziyla söyledi ! :-)) |
CAKALsin kabul et !
Senin gibiler gercekden CAKALdir !
Sen yine terrör yaratmanin firsatinin kokusunu aldin, simdi akp yandasi oldun cikiverdin basimiza ! :-)) umudun acaba secimden sonra akp yine ikdidar secilir ve Türkiye karisir, sende CAKALligina devam edebilesin diye kivraniyorsun ! :-)) Hic heveslenme, akp ikdidar secilse bile heveseniz gursaginizda kalacak ! :-)) |
Müzmin salaklar :o)
Kuvvetlerini adeta bir tuzaga cekmek istercesine "Askerden talep gelirse Meclis olarak yasal desteği veririz." Türk askerinin iraka girsin diye demecler veriyorlar !
Ama sorumlulugu Türk Silahli Kuvvetlerine veriyorlar ! ** Genel kurmay baskani hain mi acaba ?.. Yoksam o konusan baskasi miy di ?.. :o) Hani Biz Irak a gireriz bu da cok yararli olur dediydi de Aydinlarimiz hep bir agizdan Gideriz ama bu tayyip izin vermiyor PKK yi koruyor demedi miy"di ?.. Muhahahhaha Zavalli tayyip " Gidin " dedi yine hain Oldu.. Muhahahahhahahahahahahahahahaha Salaklik Insana aci verseydi Bu ördeklerin devamli vak-vak diye inlamesi gerekecekti.. Herhalde veriyor da bu aciyi :o) Her taraf Vak-vak lardan gecilmez oldu :o) |
Sende tam akp yandasi olmussun !
Sende tam dört dörtlük akp yandasi olmussun, yani tam kahpe karilar gibi kiviriyorsun ! :-))
hahahahahahahahahahaahahahahahaaaaaa :-)) Ulan firildak dönme, tayyip her firsatda, Genelkurmay benim emrimde, diye anirmiyormu !? Aniriyor !!!!!! eee, daha ne !? Adam olsa, verir emri, Türk askeride pasa pasa girer iraka ! Baskomutan iste bu zamanlarda kendini gösterir ! Ecevitin 1974de Kibrisa cikis emirini verdigi gibi ! |
Muhahahhaahhaha
18 Şubat 2007
Emin ÇÖLAŞAN ecolasan@hurriyet.com.tr Kuzey Irak bilmecesi KUZEY Irak"ta gözlerimizin önünde -resmen açıklanmasa bile- bir Kürt devleti kuruldu. Hiç kimse küçümsemesin. Dünyanın en büyük petrol yatakları şimdi onların elinde. PKK"yı onlar barındırıyor. Yeterince palazlanınca altımızı oyacaklar. Kürt devleti, aynen Irak devleti gibi bir kukla. İpleri başkasının elinde. Kimin elinde? ABD"nin! Bizim devlet ve gelmiş geçmiş bütün hükümetler, önceleri Kürt devleti kurulmasına karşıydı... Çünkü başımıza nasıl bir bela açacağını herkes biliyordu. Şimdi baktılar ki olmuyor, Kürt devletine bizim Başbakan ve Dışişleri Bakanı"nın ağzından "dostluk mesajları" gönderilmeye başlandı! Ne güzel söylemiş atalarımız: Bükemediğin eli öpeceksin! Şimdi, bükemediğimiz o eli siyaseten öpmeye hazırlanıyoruz. Fakat buna askerler ve Türk milleti karşı çıkıyor. Daha da ilginç olanı, bu konuda askerle hükümet arasındaki görüş ayrılıkları karşımıza resmen dikiliyor. Genelkurmay Başkanı Orgeneral Büyükanıt, Başbakan"ın Kürt devletine verdiği dostluk mesajları sonrasında ABD"de konuştu: "Kerkük"te çatışma kaçınılmaz. Kerkük"ün nüfus yapısı tümüyle (Kürtler tarafından) değiştirildi. (Türkmen çoğunluk tasfiye ediliyor, yok ediliyor.) Kerkük tarihte hiçbir zaman Kürt şehri olmamıştır. Kuzey Iraklı Kürtlerle kim ne görüşürse görüşsün. Ben asker olarak nesini görüşeceğim." Dışişleri Bakanı dün bu sözlere acele yanıt verdi: "Askerin konuşacağı şeyler vardır, konuşması gereken yerler vardır. Asker silahıyla konuşur ama ondan önce siyasetin yapacağı şeyler vardır." Bu sözleriyle Genelkurmay Başkanı"na "Paşa sen sus ve işi bize bırak, sen bizim memurumuzsun" demeye getiriyor. * * * Asker susacak, askerin dili bağlanacak, onlar istedikleri gibi at oynatacak! Belki ticaretimiz artar, biraz daha para kazanırız diye Kürt devletiyle çok daha yakın ilişkiler kurulacak, bir yandan da kamuoyuna "PKK"yı kınayan" mesajlar verilecek! İki paralık Talabani ve Barzani gibi adamların Türkiye Cumhuriyeti"ne posta koymasına, hakaret etmesine ve aşağılamasına hep göz yumulacak... Ve bu süreçte biz daha nice şehit cenazeleri kaldıracağız. Hey gidi günler heeyyy :o) |
:o) o.T.
ohne Text
|
Ben sadece Salaklarin yandasi degilim
aptal insanlardan nefret ederim :o)
|
ee ne var bu yazida !?
Dün ne demisse bugünde onu diyor !
Sen ya simdiden bunadin, yada sana akp`liler büyü yapti ! :-)) Gerci ben senin bunadigindan süpheleniyorumya... Nede olsa turkdunyada bile pkk yandaslari komministlerle bile kadeh tokusturuyordun ! :-)) eee lakabi Firildak Asena olana yakisirda ! :-)) |
Birde el kaide cikti basimiza ! :-))
El Kaide’nin yeni lideri, “Türkiye, Şeyh Ladin’in en önemli kurmayını yakalayıp ABD’ye teslim etti. Bunun cezasını çekecekler” dedi.
Böyle bir olay yok ama Türkiyenin ne basbakani nede disicleri bakani böyle birseyin olmadigini aciklamadi ! Adeta el kaideye davetiye cikartiyor kani bozuk soyuz dürzüler ! MIT bugün böyle birseyin olmadigini aciklamak zorunda kaldi ! |
evet Senin ayetleri neden anlamadigin da
aciklandi !.. :o)
Ben rol yapiyorsun saniyordum ama gercekten Salaksin !.. Sana acimaya karar verdim :o) |
Bu kadarda döneklik olmazki ! :-))
Bu videoda göreceginiz duyacaginiz tayyip simdi 180 derece dönmüs laik Cumhuriyet bekcisi olmus ! :-))
<a href="redirect.jsp?url=http://blog.wolkanca.com/index.php?tag=tayyip Hapisden" target="_blank">http://blog.wolkanca.com/index.php?tag=tayyip Hapisden</a> cikinca "ben degistim" demeye baslamisdi ! Acaba diyorum, o cümleyi, hapishanede tecavüze ugradigi icinmi söyledi ! Hani olurya, huymu desem cinsmi desem yoksa homoluga daha yakinlasdigi icinmi söyledi acaba !? :-)) |
Atatürk bu hainleri zamaninda tanimis !
“Bizi yanlış yola sevkeden habisler, çok kere din perdesine bürünmüşlerdir. Saf ve temiz halkımızı hep şeriat sözleriyle aldatagelmişlerdir. Tarihimizi okuyunuz, dinleyiniz; görürsünüz ki milleti mahveden, esir eden, yıpratan kötülükler hep din kılığı altında küfür ve alçaklıktan gelmiştir.” Atatürk, 16 Mart 1923 tarihinde Adana’da esnaf ve sanatkârlara hitaben yaptığı konuşmada söylemiş
|
tayyipden inciler ! :-))
tayyip denilen serefsiz hain soysuzundan inciler:
- Hem laik, hem Müslüman olunamaz. İkisi bir arada ters mıknatıslama yapar ! - Ben Müslümanım derken neyi kastediyorsam, şeriatçıyım derken de aynı şeyi kastediyorum ! - Demokrasi amaç değil araçtır. Amacımıza ulaşana kadar demokrasiye bağlıyız ! - Demokrasi bir tramvaydır. İstediğimiz durağa geldiğimizde ineriz ! - Yolumuzun üzerine bir inek oturmuş. Yolumuzu kapatıyor, menzilimize ulaşmamızı engelliyor. İneği yolumuzdan önce lafla usul usul sonra evvel Allah sizlerin yardımıyla artık nasıl olursa, nasıl denk gelirse kaldıracağız ! - Türkiye’de Kürt sorunu vardır. Bunu Türkiyelilikle çözeriz. Türkiyelilik her vatandaşın üst kimliği olmalı. Türk kavramını alt kimlik olarak değerlendirebiliriz. İsteyen varsa yine Türküm diyebilir ! - Sana mı kaldı türban konusunda karar vermek? Bu ulemanın işidir. RTE ( AİHM’den istedikleri gibi karar cikmadiginda söyledigi ! ) - Efendi sen kim oluyorsun, buna mecelle (şeriat hukuku) karar verir. (Danıştay’a) - ABD’de özgürlük anlayışı var, ama benim ülkemde yok. (Amerika konuşması) Sen elestirdigin ülkenin nesisin, kanibozuk hain serefsiz !? ABye uyum yasalarini anainda cikariyorsunuzya ! - Kadinin seçme hakkı olabilir, ama seçilme hakkı asla! - Hiç öyle şey olur mu? Kadınlar bizim başımızın tacı, onların yorulmasını istemeyiz, evde oturacaklar, erkekler çalışacak ! - Ataturke saygi gostermek icin heykel gibi hareketsiz durmanin anlami yok ! (Simdi niye duruyon !? :-)) - Alkol yasaklanmali !( 4.5 senedir neyi bekliyorsun hala dürzü !? :-)) - 10 Kasım"da yaygara kopartıldı ! ( 10 Kasimda saat 10u 10 gece sende sap gibi dikiliyorsun artik ! :-)) - Türkiye"de yaşayanların yüzde 99"u Elhamdülillah Müslüman olduğunu söylüyor. O zaman yüzde 99"un "Elhamdülillah Şeriatçıyım" demesi de lazım. Ben elhamdülillah şeriatçıyım. Şeriat İslam, Allah"ın kuralları demektir. - Atatürkçü olmadığımızı her zaman söylüyoruz, ama Atatürk"ün ilkelerini benimsiyoruz. Bizde kişiye tabi olma söz konusu değildir. Biz peygamberimizin de, Atatürk"ün de ilkelerini şeklen değil esasen benimsiyoruz ! Minareler süngü, kubbeler miğfer, Camiler kışlamız, mü"minler asker, Bu ilahi ordu dinimi bekler, Dillerde tevhid Allahu Ekber. Mü"minler ordusu Hakk"ın kolunda, Batılla savaşır dini uğrunda, Ezelden Ebede Kur"an yolunda, Allahu Ekber, Allahu Ekber. Hak dinin rehberi Resul-i Ekrem İman telkin eder hadisi her dem Dinimizde yoktur gizli ve mahrem Doğrudan doğruya Allahu Ekber ! - Türkiye’yi pazarlıyorum. Benim için verilecek para önemlidir. Her şeyi pazarlar satarım, parayı veren düdüğü çalar ! - Sandığa giderken egemenlik milletindir. Ama maddede ve manâda egemenlik Allah"ındır. Tutturmuşlar laiklik elden gidiyor diye. Bu millet istedikten sonra tabiî elden gidecek. - Biz din istismarı yaptık, din istismarı hataydı. Din adına parti kurmak dine kötülük yapmaktır ! ( Ve serefsizligini kabul ediyor! ) - Maaşımla geçinemiyoruz ! Çocuklarımı yurtdışında okutuyorum, yakınım okutuyor ! (Karsiliginda yakinina ne veriyorsun !?) - Ben Türkiyeli bir Müslümanım. Müslümanlar şu anda önemli bir karar aşamasında bulunmaktadırlar. İslam havzası, bu kararın arifesindedir. Dünyada gerçek barış, ancak İslam havzasının bu karın verişiyle gerçekleşecektir ! ( Soylari soplari belli degilki PIClerin Türküm diyebilsinler ! :-)) - Ben belediye başkanlığım döneminde haksız mal ve servet edindiğim iddiasıyla Ankara 7. Asliye Ceza Mahkemesi’nde yargılandım ve beraat ettim. *** Oğlumun düğününde takılan altınları bozdurduk, parayı kendisinden borç aldım! tayyipin Yargılandığı mahkemede servet artışı için ACIKLAMASI ! :-)) - Egemenlik Allah"ındır.."" ""Ben Müslümanım, diyenin tekrar yanıma gelip bir de aynı zamanda laikim, demesi mümkün değil. Niye? Çünkü Müslümanın yaratıcısı Allah kesin hâkimiyet sahibidir. "Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir" lafı koskoca bir yalan!.. Egemenlik kayıtsız şartsız Allah"ındır. - AB"ye girmeyeceğiz.."" ""Avrupa Birliği"ne girmek için koşturuyorlar. Onlar da bizi almamayı düşünüyorlar. Eeee.. biz de girmemeyi düşünüyoruz. AB"nin asıl adı Katolik Hıristiyan Devletler Birliği"dir ! ( Niye o zaman 4.5 senedir ABye girecegiz diye yirtiniyorsunuz !? :-)) - Doğumları kadın yaptıracak.."" ""Doğumevlerinde yalnız kadın doktorlar çalışacak!.. Öğretmenlikte yetişmiş başörtülü kızlarımız var; şimdi işe alınmayan bu başörtülü kızlarımız anaokullarında yavrularımızı yetiştirecek... - Batı dünyasını gördükçe, kendi düşüncelerimizi ve inançlarımızı gözden geçirmek gerektiği ortaya çıkıyor." BASBAKAN RTE, Kopenhag’da bir sohbet sırasında - Bir 6-7 yıl daha görevdeyiz. Başbakan beni meseleleri aydınlığa kavuşturmak için gönderdi. Bu adamdan (Başbakan) yararlanmayı bilmelisiniz. Devirmeye çalışmak yerine, delikten aşağı süpürmek yerine onu kullanın /zapsu denilen kürtcü tayyipi amerikalilara pazarliyor ! :-)) |
ulan dingil
sen tayyibin sol dassagindaki kil bilem olaman lan..
senin ancak tayyibin kicindaki terlemis bir kil kadar degerin vardir..mauahahahahahahaha tayyibin götünü yalayasica..ne alamadigin var basbakanimizla len düdük... |
siz olursunuz !
Dogrusun, ben olamam ama siz tayyipin ancak sol dassagindaki kil kadar olursunuz, soyu sopu belirsizlerinde zaten degeri fazla etmez zaten !
Gerci tayyip dürzüsü sizi güttügü koyunlar olarak daha degerli görüyor ama sen kendi agzinla ancak tayyipin sol dassaginin kili oldugunu övüne övüne yaziyorsun ! :-)) hahahahahahhaahhaahahahahahahahaaaa :-)) Türkiye neden gelisemiyor diye soranlara: Türkiye tayyip gibi abdus gibi serefsiz kahpe hainlere kucak actikca, birakin gelismeyi gün gectikce geriliyor ! :-)) ABye gireceklermismismismis :-)) tayyip ve abdus arap birligini kast ediyorlar bu mallarda gercekden Avruzpa Birligi saniyor ! hahahahahahahahahahahahahahahahaaaaaa :-)) |
Iste akp secmeni ! :-))
Bekir COŞKUN
bcoskun@hurriyet.com.tr Göbeğini kaşıyan adam... O göbeğini kaşır. Göbeğinin tombik olması ona mutluluk verir, çünkü bu yaşamın tadını çıkarttığı anlamına da gelir. Ayağını altına alıp oturur. Elinde bayraklarla yürüyen kadınları görünce "Ne vınaklıyo bunlar len..." diye kızar. "Haberleri" sevmez. O "Ti-Vi eğlence programına" bakar. Dünyada neler olup bittiği konusunda, bildiği tek dış politika yorumu "İngiliz yaman olur" görüşüdür. Kitap okumaz. Çok da gerekiyorsa "Bi bakıver kitap ne diyor?" diye sorduğu bir "hoca"sı vardır. Gazete bilmez. İlgi duyduğu tek gazete, turşu kavanozlarının altına serdiği geçen senenin gazetesidir. Liderlerle ilgili en kapsamlı düşüncesi "Müslüman adam", demokrasi ile ilgili tek fikri ise "Çalsın ama iş yapsın"dır. Sonra göbeğini kaşır... * İşte; Tayyip Erdoğan’ın bir anda "Her şey için sandık" derken, güvendiği adamdır o... Büyük kentlerde her partiden, her yaştan, her meslekten, her görüşten, her kesimden milyonlar meydanlara dökülürken... Eski-şimdiki cumhurbaşkanları, üniversiteler, akademisyenler, yüksek mahkemeler, askerler, sivil demokratik örgütler "endişelerini" dile getirirken... Dünya medyası "Türk halkı siyasi İslam’a dur dedi" kanaatine varırken... Tayyip Erdoğan’ın güvendiğidir o: Göbeğini kaşıyan adam... * Atatürk’ün kızları al bayraklarla yürürken, bu ülkenin aydınlık yüzlü erkekleri meydanları doldururken, çocuklar annelerinin-babalarının elini tutup yarınlarına şimdiden sahip çıkmaya kalkarken... Göbeğini kaşıyan adam uzakta bıyık altından güler. Ve sandık ortaya konulduğunda... Göbeğini kaşıyan adamın dediği olur. Çünkü demokrasi, bilinçte aşağı-yukarı eşit insanların rejimidir. Bir toplumun çoğunluğu "göbeğini kaşıyan adam" ise, orada demokrasi olmaz, olamaz... Tayyip Erdoğan işte ona güvenir: Göbeğini kaşıyan adama... |
Böyle ÖKÜZ basbakan olurmu ya !? :-))
Bekir COŞKUN bcoskun@hurriyet.com.tr
Böyle Başbakan bulamazsınız... BEN hiç böyle Başbakan görmedim. Küsüyor... Bu sefer de Cumhurbaşkanı"nı önce eleştirdi, sonra görüşmeye gitmedi ve biz adamlarına sorduk: "Ne oldu?..." "Küstü..." Daha önce de Genelkurmay"a, YÖK"e, Yargı"ya, Merkez Bankası"na, yağmur yağmadığı için Meteoroloji Genel Müdürlüğü"ne ve bir ara Ertuğrul Özkök"e küsmüştü. Küsünce surat asıp öyle oturuyor. Ben de çok küstüğüm için bilirim; dün İzmir"de tatbikatı izliyor gibiydi ama aslında izlemiyordu. İçinden "Bu bana yapılmaz... Bir yap iki yap, olmaz ama..." dediğinden eminim. Biliyorsunuzdur; İzmir"e de küstür. Bir tek ABD"ye küsmüyor. PKK"ya göz yumsa da, Kerkük"ü Kürt kenti yapsalar da, askerimizin başına çuval geçirseler de küsmüyor, küsemiyor. İnsan traktöre küser mi?.. Bu küsmüştü. AOÇ"de kullanmaya kalktığı traktör ileri yerine geri gidince buna son derece içerlemiş, traktöre surat asmıştı. O günden bu yana ne zaman bir traktör görse yüzü asılır ve başka yere bakar diyorlar. Traktör tamam da, altı şehit verildiği gün bir Başbakan, nasıl olur da devletin yapması gerekenleri görüşeceği Cumhurbaşkanı"na küsüp Çankaya"ya çıkmaz? Ayrıca çıkmaması da belki iyi olmuştur. Diyelim ki çıktı... Ama konuşmuyor. Tabii ki Cumhurbaşkanı da konuşmuyor. * Ben hiç böyle Başbakan görmedim. Devletin tüm parçalarıyla (Anayasa Mahkemesi, Yargıtay, Danıştay, YÖK, Genelkurmay Başkanlığı, muhalefet, aydınlar, sivil toplum örgütleri, Milli Güvenlik Kurulu, Askeri Şûra, Cumhurbaşkanı, vs...) küs ve kavgalı bir Başbakan"ın, özellikle ulusal dayanışma gerektiren terörle mücadele edebileceğini nasıl düşünebilirsiniz? Düşünemezsiniz... O zaman... O zaman onu beş yıl daha bu güzel ülkenin başına "Başbakan" yapmalısınız(!) Hadi göreyim sizi... |
Kim bu mitingciler !? :-))
Kim bunlar?.. MEYDANLARA çıkan insanlar, sanki uzaydan gelmiş yaratıklarmış gibi, hem Türkiye"de, hem dışarıda merak uyandırdılar. Sordular: "Kim bunlar?.." Batı medyası bu yüzden meydanlardaki görüntüyü birinci haber olarak verdi, izleyen Batılılar şaşırıp öyle baktılar. Bizim gazetelerde ise meydandakilerin tanımı, ya da analizi yapılıyor. Bakıyorlar: "Bunlar kim?.." * Onlar; meydanda gözüksün gözükmesin, gazete okuyanlar. Yazılı medyanın toplam tirajı 5 milyonsa, bir gazeteyi üç-beş kişi okuyorsa, eh işte o kadar... Onlar; Ti-Vi dizilerinden önce "haberlere" de bakarlar. Ortalama çocuk sayıları; iki, bilemediniz üç. Holdingleri, bankaları, yabancı sermaye ile ortaklıkları, sermaye örgütleri yok. Zaten çok paraları da olmaz. Bilgisayarları vardır. Tarikatları, dergáhları, şıhları da olmaz onların. İnançları yüreklerinde, duaları sessiz, ibadetleri gösterişsiz, dinin iyi ahlak olduğunun bilincindedir onlar. Dinlerini çıkarları için, siyasi ya da ticari sermaye olarak kullanmaktan utanırlar. Peygamber"e de laf söyletmezler, Atatürk"e de. * Onlar; bir torba nohuta-makarnaya satılmazlar. Akılları vardır. Toplumun aptal yerine konulduğu iç politikalar karşısında canları sıkılır, onursuz dış politikalar karşısında gururları kırılır. Sahtekár, ikiyüzlü, kaypak değildir onlar... Hırsız ve yağmacı iktidarlarla suç ortağı olmazlar. Merhametlidirler. Ama mangal gibi yürekleri... İhanete tepkileri... Bayrağa sevdaları... Cumhuriyet"e inançları... Türkiye hálá ayakta duruyorsa, kutsal Anadolu devrimine sadakatleri vardır onların... Türkiye"dir onlar... |
Laiklik hakkinda ! ;-)
Laiklikçi... ŞİMDİ Türkiye Cumhuriyeti"nin Başbakan"ına "laikliğin" ne olduğunu nasıl anlatacağız? Yeryüzünün aklı olan tüm insanları, evrensel bu kavramı hep birlikte kabullenip "laik insan" derken, "Kişi laik olamaz, devlet olur" diyen bir Türk devlet adamına ne demeli?.. Şöyle mi anlatmalı: Nasıl ki demokrasiye inanan "demokrat"tır... Nasıl ki liberal "liberal" olur... Ya da nasıl ki dindara "dindar" denir... Dünyanın dört bir yerinde laik devlete inananlara da "laik" derler. Çünkü "laiklik" bir uğraş değil, bir kimliktir. * Eğer laik ülkelerdeki bilim adamları Tayyip Erdoğan"ın bu "laiklik" tanımı üzerinde dururlarsa, kitaplık rafına kendilerini asmak suretiyle intiharlar başlayabilir. Ki ben dünden bu yana kendime isim aramaktayım: "Laikçi..." Bu "karpuzcu" gibi oluyor ki, tutmuyor. Ya da: "Laiklikçi..." Başbakan"ın engin tanımına göre ise: Kişinin değil ancak devletin olabileceği, bu yüzden asla olamayacağım, olsam bile kendimi devlet sanmam gereken bir tuhaf şeyim. * Tüm bu tartışmalar niçin? Çünkü laiklik; din gibi yüce ve kutsal bir duygunun, günlük devlet işlerinden, zamane politikalarından, özellikle siyaset gibi kirli oyunlardan uzak tutulmasını kapsar. Din alet edilemez. Dinini seven inançlı insanlar, yüreklerindeki bu kutsal değerin kirlenmesine asla izin vermezler. İşte; Tayyip Erdoğan ve temsil ettiği zihniyet bu nedenle insanların "laik" olmalarını istemez. Eğer insanlar "laik" olurlarsa, kullandıkları bir siyasi malzeme ellerinden alınmış olur. Siz dininizi seviyorsanız, onun politikacılar elinde kirlenmesine izin vermemelisiniz. Bunun tek yoludur: Laik olmak... |
Herkez demokratlasirken, insan yetis-
...tirirken, Türkiye Ortacaga dogru gerilemekte.
___________________________________________ Bakü ezanı kıstı Bakü ezanı kıstı Son dönemde halktan gelen "yüksek sesli ezan yüzünden hasta ve çocuklar uyuyamıyor" şikayetlerinin artması üzerine Azerbaycan’da hoparlörlerle ezan okunması yasaklandı. Müezzinler artık minareye çıkarak çıplak sesle ezan okuyor. AZERBAYCAN’da vatandaşlardan gelen ve giderek artan şikayetler üzerine yetkililer, ezanın hoparlörlerden yayınlanmasını yasakladı. Özellikle başkent Bakü’de birçok Azeri, son dönemde yetkililere başvurarak, yüksek sesle yayınlanan ezan nedeniyle hastaların ve çocukların rahatsız olduğunu, uyuyamadıklarını söylemişlerdi. Azerbaycan’ın Diyanet İşleri Başkanlığı konumundaki Kafkas Müslüman İdaresi yetkilileri, geçtiğimiz çarşambadan beri yasağın yürürlükte olduğunu belirttiler. Kurumun sözcüsü Akif Agayev, "Kamuoyundan birçok şikayet almıştık. Bu, ezanın yasaklanması anlamına gelmiyor. Sadece hoparlörü kaldırdık" dedi. Yasağın ardından müezzinler, amfi ve hoparlörlerin kullanılmadığı geçmiş dönemde olduğu gibi minarelere çıkarak çıplak sesle ezan okumaya başladılar. CEMAAT KIZGIN Dün Bakü’deki Sultanali Camii’nde öğle namazı kılan cemaat, yasağı protesto etti. Dini özgürlüklerinin ihmal edildiğini savunan cemaatten kendisini Aziz diye tanıtan bir kişi, AFP’ye yaptığı açıklamada, "Ezanı duymak, ruhani görevimizi hatırlamak açısından önemli. Şehirde bu kadar gürültü varken, hoparlör olmadan ezanı nasıl duyacağız? Hıristiyan ülkelerde çan sesini yasaklıyorlar mı" dedi. Ülkedeki önde gelen dini cemaatler de, yasağın "ateist-Bolşevik" uygulamaları hatırlattığını belirttiler. DEMOKRATİK GEREKLİLİK Sultanali Camii’nin imamı İbrahim Yarıyev ise, yasağın "demokratik bir gerek" olduğunu vurgulayıp sağduyu çağrısı yaparken, "Biz Suudi Arabistan veya İran gibi bir din devleti değiliz. Din ve devleti ayırmış, demokratik bir ülkeyiz. Rahatsız edilmemek isteyenlerin haklarına saygı göstermemiz gerekir" diye konuştu. MÜEZZİN YARIŞI Yetkililer, geçmişte Bakü’deki cami sayısının çok az olduğunu, bu yüzden hoparlöre ihtiyaç duyulduğunu belirterek yasağı savunuyorlar. Aynı yetkililere göre bugün, müezzinler, amfilerin sesini sonuna kadar açarak birbirlerine rakipmiş gibi ezan yayını yaptığı için rahatsızlıklar oluştu. Bakü’nün küçük bir mahallesinde, 7-8 cami bulunduğu bildiriliyor. Sovyetler Birliği’nin dağılmasıyla 1991 yılında bağımsızlığını kazanan 8.1 milyon nüfuslu Azerbaycan’da halkın büyük çoğunluğu Şii. Son 15 yıldır özellikle İran’ın da etkisiyle ülkede İslam’a yöneliş hız kazandı. Laik hükümetin, bu süreci yönetmekte zorlandığı yıllardır vurgulanıyordu. <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6591577.asp?top=1 " target="_blank">http://www.hurriyet.com.tr/dunya/6591577.asp?top=1 </a> |
Artik kadinlari kim durdurabilir?
Kadinlari carsafa bürüyüp,
dört duvar arasina sokup ve kadinlari sadece gelecek nesillerin kafalarini kuran ezberleriyle doldurmakla görevlendirmek hayallerinde olan mollalar, siyasi islam-seriat yanlisi Arap cocuklari, secimden elleri bos dönerek Iran"a ucak bileti arayacaklar! AMIN! __________________________________________ Kadınlar daha laik, daha solcu Cumhuriyet mitinglerinin ardından yapılan bir anket, kadınların ilk kez, erkeklere oranla kendilerini siyasi yelpazenin daha solunda tanımladıklarını ve Türkiye’de laikliğin tehlikede olduğunu erkeklere göre daha çok düşündüklerini ortaya koydu. Denizli’de de Cumhuriyet coşkusu 27 Mayıs 2007 Osman Nuri BOYACI - Ferah IŞIK Ramazan ÇETİN, DHA /_newsimages/3435943.jpgDENİZLİ’de Atatürkçü Düşünce Derneği öncülüğünde 29 sivil toplum kuruluşu, siyasi parti ve kuruluşun katılımıyla düzenlenen Demokrasi Şöleni’nde yaklaşık 20 bin kişi Türk bayraklarıyla Cumhuriyet’e sahip çıktı. Denizli’nin yanı sıra Uşak, Aydın, Isparta, Burdur ve Afyon’dan da gelen miting katılımcıları, ’Türkiye laiktir laik kalacak’, ’Tayyip saysana, kaç kişiyiz baksana’, ’Atam izindeyiz’, ’Ne Şeriat ne darbe, tam bağımsız Türkiye’, ’Devrimlerinin bekçisiyiz’ sloganları attı. Şölende, 2003’te bir suikast sonucu öldürülen Doç. Dr. Necip Hablemitoğlu’nun eşi Şengül Hablemitoğlu da konuştu. Ulus’ta yaşanan bombalı saldırıyı kınayan Hablemitoğlu, "Bu halk, onlara 22 Temmuz’da öyle bir özet çıkartmalı ki, hálá kim bunlar diye soranlar, uygun yanıtları bulabilsinler" diyerek hükümeti eleştirdi. <a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6591681.asp?gid=48&srid=3109&oid=3&l=1 " target="_blank">http://www.hurriyet.com.tr/gundem/6591681.asp?gid=48&srid=3109&oid=3&l=1 </a> |
Barzani nin geri zekali sag kolu :o)
Irak Kürdistan Demokrat Partisi lideri Mesut Barzani"nin ‘Sağ kolu" olarak bilinen ve ‘Dış İlişkiler Sorumlusu" olan Safin Dizai, Türk tanklarının Kuzey Irak"a geçemeyeceğini öne sürerken, “Kürdistan halkı, Türk tankları ve panzerlerinin Kerkük’e girmesine seyirci kalmayacaktır” dedi. ( Hürriyet )
____________________________ Türk Panzerlerinin Irak a giremiyecegini Idda edip,Panzerlerin Kerkük e girmesine seyirci kalmayacagini da arkasindan aciklamak.. Nediyordu Hz. Muhammed ?.. "Ayaklar Bas olunca !.. " Bir Aptali " Sag kol " yapmak "Ayagin " ble Düz taban olduguna isarettir. Basin ayak olmasindan da gectik .. :o) |
o.T.
Pekiiiii; Laikligi politize etmek nasil bir duygu ?..
Mesela Cumhurbaskani nin karisi Wisky ve püro icerken; "Ay ne kadar laikiz " mi diyorduk :o) Isin Tuhafi Atatürk ün evine Haci ana yi Pürosu ve Jet sosyete Kizinin gönül maceralari ile pek güzel yakistiriyorduk :o) Simdi Cumhur baskani esi türban takacak diye seferberlik Ilan ediyoruz.. Ne Laikligi bekir bey ne demokrasisi.. Hayliden hayli kalinlasti yobazlik yeniden, Softalik zorlu anirti ile aldi yürüdü. Kara bir kinle iki yüzlülük pusudan çikti yine, Yurdu sâhâne cehâlet yeni bastan bürüdü. Kimi kandiriyorsunuz ?.. Cumhuriyet ,laiklik diye halkin bogazindan kisarak, Milletin seksen senedir olmus idi mengenesi. Kazdigi câh-i belaya yine kendi düstü, Örsünü,kiskacini .......min Çingenesi. :o) |
Iste Bu kadar
Yazılı medyanın toplam tirajı 5 milyonsa, bir gazeteyi üç-beş kişi okuyorsa, eh işte o kadar...
** Ya gerisi ?.. El de var 55 milyon :o) Barbarlar hani.. Su ayak takimi canim.. Hani Her sene Köylerine gidip Raki ve sarap ictiginiz Deniz ,günes harika deyip onlari begenmediginiz insanlar :o) Salvarli Bas örtülü,kasketli tesbihli.. Hani onlarin yaptigi ekmegin fiatini bilmediginiz.. Hani Barista Onlari Kurtarmak icin kafa kafaya Verip kararlar aldiginiz.. Hani savas olunca Cepheye gönderdikleriniz ve uzaklardan destan yazdiklariniz.. sizi Kurtaranlar !.. Tanimadiniz mi ?.. Türk degil onlar !.. Bu vatani Kurtaranlar Türkü ile Kürdü ile Rum u ile Insanlar.. Hani 80 li yillarda " Halklarin kardesligi -bagimsizlik " Nutuklari azdirdiginiz Bu Günler de Kendinize "Türkler " diyerek ayristirip hedef gösterdiginiz.. Bu ne pehriz Bekir bey ?.. Daha önece sizi sevdigimi ama Duygunuzun aklinizi gecmemesi gerektigini yazmistim.. Siz bir " Halklarin Kardesligi " edebiyatcisi Olarak " Türk "- Milliyet " dedikce benim canim fena halde tusu cekiyor :o) Hatirlamisiniz ?.. Bir zamanlar Biz " BOZKURT " dedikce siz Tutardiniz " AYI " yi.. Hayvan Sevgisi tabii ki lazim.. Ama hersey karsilikli.. Bilmem Anlatabiliyor muyum ?.. |
Kadinlari katiyen Kimse durduramaz :o)
Cünkü onlar Kafalarina koyduklari her seyi yaparlar.
Onlar; Baska Kadinlar Mini etek Giydigi icin Mini etek Giyerler. Onlar baska kadinlar mitinge gittikleri icin miting e giderler. Onlar baska kadinlar türban taktiklari icin Türban takarlar.. Onlar Baska Kadinlarin kocalari olduklari icin evlenirler.. Onlar Baska Kadinlarin Cocuklari oldugu icin Dogururlar. Onlar Baska Kadinlar spor yapiyor Diye spor yaparlar.. Baska Kadinlar olmasaydi ne yapardi Zavalli kadinlar ?.. |
Bakü de Olanlarin Türkiye yi Ortacag a
yollamasina sastim Dogrusu :o)
Nasil Oluyor bu ?.. Ezani mi kaldiralim ?.. Yasakliyalim !.. Demek Insan yetistirmek Böyle mümkün oluyor :o) Anlasildi hal ü tavrindan Yahudi oldugun! Vaz-i yed ettin cihanin garbina, hem sarkina. Tilki bilmez, bilmis ol, âlemde dehrin bildigin, Pek güvenme Kayser"im Bismark"ina, pis Markina! |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 02:20 Uhr. |