![]() |
federasyon karari verecektir
fenerede ne cikti gördük...
|
olur böyle vakaalar:-=) o.T.
ohne Text
|
önce yazdigimi oku ve anlamaya calis! o.
ohne Text
|
Ich kann das nicht wegmachen! o.T.
ohne Text
|
cokmu dokundu ? o.T.
ohne Text
|
Eline Saglik, Burdaki cekemeyenlere ...
Burda Terbiyeyi ahlakki konusan arkadaslar var... kendileri küfürden ve ortaligi karisdirmakdan baska isleri gücleri yok...
IYI YAZI ATA ABI... allahni seviyorsaniz pozisyonlara bakin ya... gülünc kartlar... A.D. |
brat sen bana ne dedin?
wenn es 4-0 zu ende geht?
|
evet lan sensin ali.. terbiyen bu kadar
biz burada kimseyi kisisel olarak karistirmadik... sadece lafimiz federesyon vede hakemeydi.. vaybeedeki kisilere degil
|
aha simdi kimin kim oldugunu biliyorum:-
evet yaparim, ama ne zaman biliyormusun...
eger bjk hakkiynan yenilseydi.. böyle adilsiz vede yenilmeye federesyon tarafindan belirlenmis bir sekilde degil |
hey iyiki bir besiktas yenildi ya..
sanki namalup sampyion olacak diye kural cikdi..!
keske hakem 4 kirmizi kart göstermeseydi, besiktas o zaman yenilince ne diyecekdi? |
GEIL!!! GERCEKTENDE DEMISTI!! :)) o.T.
ohne Text
|
dikkat et !!! o.T.
ohne Text
|
brat das habe ich von dir nicht...
erwartet...yani yap´da demem
ama yenilginin adaleti felan yok ona bakarsan cimbom elazig´da iki penalti golü yedi..simdi bu adaletsizmiydi? |
o zaman Alkislar samsuna derdim
hatta gecen konya macinda yenilmediler diye üzüldüm.. konya süper oynamisti.. yenilmeyi biliriz ama hakli birsekilde olsun
|
airdem :))) o.T.
ohne Text
|
oda hakkisizlikti.. birsey dedik mi o.T.
ohne Text
|
hem mac 4:1 4:0 degilki:-) o.T.
ohne Text
|
Sende atesi körükle!!!
Demek ajansspordaki okuduklarim dogru!!
Ayni oyuncular gibi bazi taraftarlar da ayni kafayla davraniyor! Besiktasa ve camiasina zarar verdiginizin farkinda misiniz? |
üff yaa futbolda adalet yok...
futbol hata oyunu arkadaslar...
bir takim hata yapmazsa..nasil öbür takim gol atsin... bu sene cimbomda hakemlerden cok cekdi...ve gerci takimda iyi oynamiyor bu aralar...simdi ben sucu hakemde arasam...ne denisir..takim düzelince hakemler zaten düzelir hehe |
ama notlar 4-0 olarak gececek :)
ich wusste das es 4-0 enden wird hahaha
|
birkac hata olur ama yani bu macta
haksizlik diye bir olay yoktu.. sonuc masa üstünde zaten karar verilmiszi
|
nolacak ? sen kimsin ??? o.T.
ohne Text
|
daha karar verilmedi o.T.
ohne Text
|
HAHAHAHA! :) Bize cikmaz. Das wäre zu
offensichtlich :))
|
brat....hatalar neydi?
simdi hangi kirmizi kart..yanlisdi?
bence ahmet´in kartindan gerisi hepsi hakliydi..hatdaha...pancu gec bile kart gördü |
Alooo....sakin olalim lütfen! Ali&ATA o.
ohne Text
|
Okuma yazman mi yok LAN ! o.T.
ohne Text
|
forumu acik oturuma cevirmeyelim!
burda herkes düsüncesini yazabilir..tabii saygisizlik yapmadan...
saka baska..kaka baska! |
hatalarmi
1. pancu macin basinda kac kere devirildi.. bi kart yok
2. pancu devriliyor faul, oki, görmedi diyelim...daha sonra gole gidiyorlar.. sözde passivabseitsda olan adam.. aktiv durumda.. bjkli oyuncunun kosusunu kesti...gol hata yani 3. ibrahimin karti hataliydi en fazla sari 4. ahmet yildirimin olayinda hicbir kart yoktu eee bu kadar hata olmasa mac daha degisik olur.. belki yine samsun yenerdi yenselerdide ama böyle birdurumla degil |
tehdit eder gibi konusmasin o.T.
ohne Text
|
Senin gibi biris degilim!
Ilk yenilgi gördürgünde zirvalamaya baslayan birisi!!!!
Fenerbahceden mi kirmizi kart gördünüz??? Kendi hakimiyetiinzi kaybedip kaybetmissiniz! Hemen Lucescu gibi etraafa saldirmayin! |
Hey, auch hier wird jetzt aufgehört!!! o
ohne Text
|
var ama sen yazinda bana "LAN " diyorsun
dikkatini cekerim tamammi terbiyeliol
|
sende dogru düzgün yaz! o.T.
ohne Text
|
baktilar fener enselerinde
heyecanlanmaya basladilar.. herseyi anladikta.. adammi oldunuz da fenerimizin hocasina kar topu atiyonuz? hahahahaha acayip merak ediyorum.. sucu simdi kime atcaklar.. suc kimdeydi bjk yenildigi icin? hakemmi? hava sartlarimi? yoksa fenermi parayi basti hakeme? hele sükür bir hake ortaya ciktida besiktasin herzaman yaptigi pisligi cezalandirdi.. adam gibi cevap yazin yazacaksaniz
|
Ikinizde bir birinize gicik yazmayin! o.
ohne Text
|
meinst du ich lass mir alles gefallen? o
ohne Text
|
Evet, agzinizin süt kokusu geldi
burnumuza! :)
Sende kimsin Allah askina?! Ikinci bir nick mi?? :)) |
peki pancu..
bu macda en az 3 tane kirmizi kart görmesi gerekdi..bunlari görmemezlikden gelmiyelim yani...
ilhan mac boyunca hakeme küfür ediyor.. sinan engin sahaya inip hakeme tehdit ediyor...soyunma odasi koridorlarinda kavga cikiyor..bu hep besiktas maclarinda oluyor bu aralar.... hani jentilmen takim? |
bu dediklerin hakemin bariz hatalarindan
sonra olan olaylar öyle degilmi...
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:07 Uhr. |