![]() |
bak bunu unutmusum
sen yavas yavas adam oluyon, dualarimin faydasi dokundu sana bak, her iste bir hayir vardir.
bol bol salaaat getir güzel bacim. fii emanillah... |
ALLAH YAKCEK SENI
Islam diniyle alay eden benmiyim, yoksa onu maskaraya ceviren möchtegern, scheinheilig alimler/seyhler/vs vs lerm?
"Kocaya karisini ne sebeple dövdügü sorulmaz" hadis kudislerini ben uydurmadim . cok cok tevbe et güzel kardesim, yinede Allah´tan ümit kesilmez. fii emanillah |
nasil taniyor ama..
bos bos konusmakta üzerine yok inan
|
sensin tabii
köpekligi birak burada tamam mi..bi bir..ikincii ya türkce yaz ya da almanca..bi cümlede iki dilide kullananlardan nefret ederim..
|
keyfimin kahyasimisin sen benim?
1. benim nasil yazacagimkonusunda ben karar veririm, ich tanze nicht nach deiner pfeife.
2. hosuna gitmiyorsa okuma 3. Allah yakcek seni. bol bol tevbe et kardesim fii emanillah... |
papagan gibin ikide bir ayne seyi
söyleyip duruyosun kardesim, kelimeleri tekrarlamayi cok seviyorsan bol bol salaat getir bari faydasi olsun.
senin icinde alimlerden sefaat dileyecem. fiii emanillah... |
kapa o pis ceneni artik
gercek müslümansan islamla dalga gecilmeyeceginide bilirsin..nice hadisi serifler var bu konularda..hadi bundan sonrada dalga gec bakalim..ozaman gercek yüzünü belli etmis olursun..hnagi amacla o yazilari yazdiklarini!!
|
salaat diye yazilmaz
ögrende gel pislik seni..daha yazmasini bilmiyorsun, dinle dalga geciyorsun..
|
DÖTTEN ATMASYON HADISLERE ALLAHIN CEVABI
Halktan öyle kimseler var ki bilgisizce Allah"ın yolundan saptırmak ve onu küçük düşürmek için boş hadisleri izlerler. İşte onlara küçük düşürücü bir azap vardır." (31:6).
|
islamla dalga gecen hadis manyaklarina
*... Bu, uydurma bir hadis değildir. Ancak kendinden önceki kitapların doğrulayıcısı, her şeyin detaylı açıklaması, inanan bir toplum için bir rehber ve rahmettir" (12:111).
|
UCAN KACAN HAVADA TAKLA ATAN
evliyalarin masallariyla cennette dsl masalinin arasindaki fark nedir?
madem, bir digerine inanabiliyorsunuz, hicbir seye dayanmadan, fantaziye sinir yok, o halde aysenisa´nin cennetten bir uyarici oldugunu neden inkar ediyorsunuz? aklin yolu bir degilmi? dinle dalga gecilmesinden rahatsiz olan herkes, ilk önce hicbir dayanagi olmayan, hicbir ispati olmayan hadis kudis batakligindan siyrilip, Islamá ( Allah´a teslim olmaya) buyursunlar. |
her müslüman türk degil,her türk...
her müslüman türk degil, her türk de müslüman degil.. bunu okuyunca aklinsida ne geciyor.. zd yazdim herkez bir baska birsey anladi,, sizler ne düsünüyorsunuz.. tsk
|
ondanmi dalaga gecip duruyorsun o.T.
ohne Text
|
Darvinistler kardesin olabilir
Benim gibi Insanogullari asla
sen, iyisimi o salya akitan agzinla kuyrugunu topla! |
CARPILACAKSIN! o.T.
ohne Text
|
AyseNisaHoca müslümanlikla dalga
gecmektedir!
|
onun basina biseysizlikvurmus heralde :)
ohne Text
|
SENIN BASINADA YAGACAK BISEYLER ... o.T
ohne Text
|
Fragt sich nur was? :-)
Vay vay ne hocalar varmi$ burada. Aman ben hocalardan zaten ne anlarim ki? ;-)
|
acaba seref varmiki onda :) o.T.
ohne Text
|
ben dinle degil
yobazlarla dalga geciyorum, anlayana sivi sinek saz...
fii emanillah... |
Daha Nasil carpilsin ?.. :o)
sonuc Ortada..
:o) |
hocalarla dalga gecmeyin
yoksa size sefaat etmezler tahtali köyde.
bol bol salaat getir dindar kardesim, senin icin sefaat dileyecem. fii emanillah... |
sen dedin maymundan geldik diye
simdi lafi cevirme, yanar döner kebaplari cehenneme atiyolar burada. cok cok tevbe et canim kardesim,
fii emanillah... |
Amin Schwester! Sana bir soru, seni son
...defa ne zaman bir vah$i erkek güzelce düdükledi? Hm? ;-)
Komm erzähle es dem lieben Onkel DirtyOl"Henry! ;-)) |
henrymillergüzin abla-abi
ben dünyadayken kocama cvok cok itaat ederdim, simdi dslli cennetteyim. hadislerimi okumadinmi?
bol bol tevbe et dindar kardesim, hz. lut sana sefaat etsin. ffiii emanillah... |
benim adim buhari degil
kütübü sitteyi iceren sayfalari ac, kim dinle dalga geciyor, kim gecmiyor kendin anla
anlamadigim: Allah kara sevdayami tutuldu? ondanmi yaratti alemleri? o kadar acizmiydi? sevgilisinin izni (yani sefaati) olmadan sizi cennete sokmaya karar verme hakki yokmu? |
GEL!!
GEL!!
Seni sana emanet edeni anlamdin sen Sendeki degeri biliyorsan gel! Esen ruzgarlardan koku sezen sen iman cevherini, berbat etme gel! Sende benim gibi etten kemikten gel $erbet icelim ayni demlikten Halen neden yatmaktasin be$ikte Aklin balig olmu$, nankör olma gel! Ademden gelmisiz mayamiz toprak hic ruzgar esmeden sallanmaz yaprak Benzin in yanina kullanma cakmak zincirleri kirip, ko$ Rahmete gel! Zan etmeki yazan günahsiz kuldur Hür olmak istersen nefsini öldür Ba$ka imtihan yok, bu Dünya sondur Zamani gecirme, gel sinava gel! Topraga gireni zan etme ölü Karincanin bile orda var yolu Karde$ce uyari kabul et bunu Putlari kirarak,Ko$ islam`a gel!!! 1i |
Böyükler Bilir
Böyükler Bilir
Yalan-dolan ile devran sürmeyi Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Milletin başına çorap örmeyi Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Rüşvet vermek, rüşvet almak nasıl şey Hazineden para çalmak nasıl şey Terlemeden zengin olmak nasıl şey Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Erken palazlanıp erken ötmeyi Değirmenler kurup baş öğütmeyi Hele meydan meydan adam gütmeyi Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Anlamayız kopya nedir, asıl ne Perde, sahne, solo, koro, fasıl ne Üçkağıtta erkân nedir, usul ne Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Viski, votka çekip keyif çatmayı Dansöz kucağında stres atmayı Milleti bölmeyi, vatan satmayı Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Kaç tür hokkabazlık, kâhinlik varsa Kaç şeytanlık varsa, kaç cinlik varsa Dünyada ne hile, ne hinlik varsa Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Namussuzluk yapın derler.. yaparız El uzatır öpün derler.. öperiz Put gösterir tapın derler.. taparız Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Seyrettikçe ana-baba filmini Hissederiz baskısını, zulmünü Lisansüstü maskaralık ilmini Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. Âdettir gerekmez mâluma ilâm Taklide günaydın, asıla selâm Ne ki hınzırlık var hâsılıkelâm Biz ne bilek beğim, böyükler bilir. _ALINTI_U-i |
sen önce salaat degilde SELAVAT
demesini ögren.ne kadar müslüman oldugun belli oluyor.ermeni bozmasi seni
|
ARKADASLAR BU HOCA KILIKLI SALAKLA
ugrasmaya degmez.nasil bir müslümanki bu ? aslinda onun müslüman oldugundan bile süheliyim daha SALAVAT demesini bilmiyor tutturmus habire salaat deyip duruyor pislik.
|
O demez öyle bir sey.. söyleyen bendim o
ohne Text
|
Gelir
Gördükce ümmetin tembel halini,
basimi kumlara gömesim gelir. Yedikce arinin tatli balini, sineklere vakif kurasim gelir. Baktikca bacimin moda esaretine, hayal gördüm herhalde, diyesim gelir Düsündükce hatun ninelerimi, gecmise yolculuk yapasim gelir. Elime alinca gümüs kalemi, Rabbime dilekce yazasim gelir. hür olmama engel olan nefsimi, O yüceye sikayet, edesim gelir. Okudukca yeni neslin yazilarini, vak-vaklara ödül veresim gelir Barda, cazda,a$k arayan gencligi, Yunus dergahina koyasim gelir. bende 1 insanim efkarlanirim bazen insanlardan kacasim gelir zalimlere Hakki haykiramazsam, kazip mezarimi,giresim gelir. Kavgasiz kavgalar, kavgadan zordur bazen gaflet edip, kacasim gelir Kavgamdan aldigim hazi tadinca, gece gündüz durmadan,kosasim gelir. Rabbim yar yardimci olsun bizlere, harama bulasmak nefse hos gelir. insan gönle Hak sevgisi koydumu, cagdas nemrutlarin,atesleri viz gelir Insan sinav Dünyaya gelir insana e$ref-i mahlukat denir hakka garez yazarlari görünce; hepsinin kalemini kirasim gelir. Dostlar ayrilinca fani dünyadan ezan sesi duymak ruhlarina hos gelir Ezan-i Muhammed`den rahatsiz olanlari Ermen ma$adina atasim gelir Namus seref yüceltir insanlari $eriat`i anlamak namussuza zor gelir Bacimin örtüsüne salya akitanlari ispanyaya sürgün edesim gelir! -1i- |
salaaati putperestler ögrensin
Allah´a tapmakla yetinene gerekli degil günahkar bacim,
bol bol tevbe et, cok cok salaat, domates getir götür. ermeni´lerede söyle cok yalandan ötürü onlara cehennem bilem yasaklandi, o yüzden maalesef onlara katlanmak zorundasiniz o tarafta. fiii emanillah... |
bagirma giz sagirmi var
müslüman olmak -mohammedaner- olmak degildir güzel bacim, sen yinede bol bol salaat getir, tieeef einatmen yap.
mohammedaner degilde müslüman olmak istiyorsan, ölülere degil, ölmeyen, dogmayan-dogrulmayana tap. eline diline beline sahip ol hü dost, 62 erenler seni korusun. fiii emanillah... |
Hz. Muhammed"siz Müslümanlik olmaz
Kuran a inaniyorum Diyen;
Hz. Muhammed e inaniyorum der. Neden ?.. Cünkü Kuran in inis merkezi O"nun kalbidir. Hz. Muhammed e düsman Olan Allah a Cebrail e Insanliga düsmandir. O halde Konusurken yazarken Ne dedigini iyi tartmak gerek vesselam.. |
Salat Kuran da Namaz in karsiligidir. o.
ohne Text
|
Hz Muhammed`i inkar eden yok
bu forumdaki en dindar ve intelligent kardesim (keine ironie).
Ben O´na hakaret etmiyorum, benim sözüm masallarla onu ve dini maskaraya cevirenlere. fii emanillah... |
o da Allah´a yapilir peygambere degil o.
ohne Text
|
maymun olarak dönmeli degilmiydin
makalesine yazmistim aslindabu cevabi
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:58 Uhr. |