![]() |
Banu Avar - Sınırlar Arasında / Almanya
<a href="redirect.jsp?url=http://www.youtube.com/watch?v=fVmY-crFXjk
" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=fVmY-crFXjk </a> <a href="redirect.jsp?url=http://www.youtube.com/watch?v=nFEGL1JTlvI&mode=related&search=" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=nFEGL1JTlvI&mode=related&search=</a> |
BÖLÜM 3 ve 4 ISRARLA IZLE VE IZLET
<a href="redirect.jsp?url=http://www.youtube.com/watch?v=bcugDH23Kc4&mode=related&search=
" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=bcugDH23Kc4&mode=related&search= </a> <a href="redirect.jsp?url=http://www.youtube.com/watch?v=FsHW41BQljk&mode=related&search=" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=FsHW41BQljk&mode=related&search=</a> |
Yurtdışında Gurbetçi Türkler2007 OyHakkı
Bence Yurtdışında yaşayan Gurbetçi Türklere "de Genel Seçim 2007 "de Konsolosluklarda veya Mektup Yolu ile Oy kullanma hakkı Sağlanmalı.Çünkü Örneğin Avrupa "da 4 Milyonu aşkın Türk ve Yurtdışında toplam 5 Milyon Türk olmak üzere yaşadığı tahmin edilirse,İstanbul ve Ankara,İzmir "den sonra, Avrupa 4.Büyük Seçim Bölgesi olacağını düşünüyorum.
<a href="redirect.jsp?url=http://www.hurriyet.de/tr/politika/5785105.asp?gid=118" target="_blank">http://www.hurriyet.de/tr/politika/5785105.asp?gid=118</a> Oy kullanmak istiyoruz" Hürriyet - İsmail EREL / FRANKFURT Türkiye"de yapılacak Genel Seçimler için Yurtdışındaki TC vatandaşları Avrupa"da oy kullanmak istiyor. Görüşlerinizi bekliyoruz: e-mail: aatak@hurriyet.de Konuyla ilgili anasayfadaki ankete oy verebilirsiniz TÜRKİYE 2007 sohbaharında yeniden genel seçimlere gidiyor. Avrupa"da yaşayan ve oy hakkına sahip 2.5 milyon TC vatandaşı şimdiye dek bulundukları ülkelerde oy kullanma hakkına sahip olamadılar. Yasalar uygun olduğu halde ülkeler arasında gerekli düzenleme yapılamadığı için Türkler bu doğal siyasi haklarından mahrum kaldılar. 5 yıl sonra bir genel seçim daha yaklaşırken, Avrupalı Türkler bu kez bu siyasi haklarını kullanmak için harekete geçiyorlar. Anayasal hak Avrupa"da yaşayan Türk vatandaşlarının oy kullanabilmesi için yıllardır çözüm bulunması için çağrılar yapan Türk dernek temsilcileri, önümüzdeki sonbaharda yapılacak genel seçimler öncesinde Avrupalı Türk"ün bu kez hüzün yaşamaması için şimdiden yasal hazırlıkların başlatılmasını istediler. Almanya"da Yaşayan Türk Vatandaşları Konseyi Başkanı Prof. Dr. Yaşar Bilgin, Avrupa Demokrasi Vakfı Başkanı Aydın Yardımcı, Türkiye Araştırmalar Merkezi Vakfı Direktörü Prof. Dr. Faruk Şen, Almanya Türk Toplumu İkinci Başkanı Hilmi Kaya Turan ve Berlin Türk Cemaati Başkanı Taciddin Yatkın, Avrupalı Türk"e mutlaka oy hakkını kullanma imkanının verilmesini savundular. Prof. Dr. Faruk Şen ise aynı zamanda Avrupa"dan milletvekili seçilebilmesinin de önünün açılması gerektiğini savundu. En büyük 4. seçim bölgesi TAM Vakfı Direktörü Prof. Dr. Faruk Şen, Avrupalı Türk"ün Anayasada var olan seçme hakkının yanı sıra seçilme hakkı da olduğuna işaret ederek, "Avrupa bir seçim bölgesi olarak kabul edilmelidir. Ve şu anda Avrupa"daki seçmen nüfusumuzdan hareket edersek, Avrupa 4. büyük seçim bölgesini oluşturmuş oluyor. Burada yaşayan vatandaşlar da, gönlünde yatanlarını Ankara"ya göndermelidir. Bu konuda yalnız Başbakan Recep Tayyip Erdoğan"a değil, DYP lideri Mehmet Ağar"a, CHP lideri Deniz Baykal"a ve MHP lideri Devlet Bahçeli"ye çok büyük görevler düşüyor" diye konuştu. <a href="redirect.jsp?url=http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=541" target="_blank">http://www.nethaber.com/NewsDetails.aspx?id=541</a> 14 Ekim 2006 Cumartesi Türkiye dışında yaşayan Türk sayısı, 5 milyon Dışişleri Bakanlığı"nın verilerine göre yurtdışında yaşayan Türk vatandaşlarının sayısı 4 milyon 782 bin 348. Gayri resmi rakam ise bundan bir milyon daha fazla. Gurbetçilerin en fazla tercih ettiği ülke Almanya. Resmi veriler 2 milyon 500 bin Türk"ün Almanya "da yaşadığını gösteriyor. Fransa"da ise yaklaşık 500 bin Türk var. Hollanda"da 351 bin, Amerika"da 250 bin, Avusturya"da 200 bin, Avustralya"da 138 bin Türk ikamet ediyor. |
eveeeeeetttt......
ama simdi cok gec!!
cok türk alman vatandasina gectiler!! |
Lebenslänglich für Polizistenmord
Elf Monate nach den tödlichen Schüssen auf einen Berliner Polizisten ist ein 40- jähriger Kurde zu lebenslanger Haft verurteilt worden. Das Landgericht Berlin sprach den türkischstämmigen Mann des Mordes schuldig. Das Gericht stellte allerdings keine besondere schwere der Schuld fest.
Dem Urteil der Richter zufolge gab der Angeklagte nach einem Handtaschenraub acht Schüsse auf den Polizeihauptkommissar ab, um einer Kontrolle zu entgehen. Der 42- jährige alte Beamte wurde von einer Kugel in den Kopf getroffen und verstarb nach vier Tagen im Koma. ------------------------------------------------------------ Hat der Kurde etwa eine PKK Ausbildung abgeleistet??? Wie sonst könnte man so brutal sein mit einer Waffe einen Polizisten zu erschiessen, um sich einer Straftat zu entziehen. Hoffentlich kommt die Türkei nicht in die EU, sonst haben wir noch mehr kriminelle PKK terroristen auf deutschen Straßen. |
o.T.
Genel olarak yorumunuza katiliyorum, ancak bu saatden sonra gurbetci türklere oy hakki verilse bile, bence cok gec kalinmi$ olacaktir. Bir cok gurbetcimiz vatanda$ligini degi$mi$tir.
Ben de degi$tim, cünki Türkiyenin benim icin yapdigi veya az bucuk sahip ciktiginin zerre kaderini göremedim. Gurbetcileri birakin, türkiyedeki vatanda$ina vaad ettiklerini de vaad etmediklerini de yapmiyorlar zaten. Ben $ahsen Türkiyenin EU´ya girmesine sicak bakmiyorum, cünki ordaki alt yapi buna müsait degildir diye dü$ünüyorum. |
ebenso
ayni düsüncedeyim
|
http://jw-media.org/newsroom/index.htm?c
YEHOVA’NIN ŞAHİTLERİ
HALKLA İLİŞKİLER BÜROSU Hemen Yayımlanmak Üzere 15 Mart 2007 (English) Yazıcı uyumlu dosyaYazdırılabilir dosya Türkiye’nin din özgürlüğü konusundaki tavrı ne olacak? Feti Demirtaş Feti Demirtaş 25 yaşında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Feti son iki yıl içinde dokuz kez cezaevine girdi. Neden? Feti’nin Mukaddes Kitap bilgisiyle eğittiği vicdanı orduya katılmasına izin vermiyor. O kararlılığını şöyle açıklıyor: “Ben samimi bir vicdani retçiyim ve bu tavrım ‘artık cengi öğrenmeyecekler’ diyen İşaya 2:4 ayetine dayanmaktadır.” Bir Yehova’nın Şahidi (Hıristiyan) olan Feti eğer mevcut yasal bir düzenleme olsaydı tam anlamıyla sivil sayılabilecek alternatif bir hizmet sunmayı vicdanen kabul edeceğini bildirdi. Kendisi bu kesin görüşünü ilgili mercilere defalarca açıkça ve saygılı biçimde ifade etti. Ancak Türkiye askerlik hizmetine yönelik vicdani ret kavramını kabul etmiyor ve şu anda da alternatif hizmetle ilgili bir yasal düzenleme mevcut değil. Vicdani retçi olarak askerlik hizmetinden muaf tutulmak için yapılan başvurular hemen reddediliyor. Bunun nedenini, askeri mahkemeler kararlarında Feti’ye şöyle ifade ettiler: “Türkiye, Avrupa Konseyi’nde Azerbaycan ve Belarus’la birlikte vicdani reddi tanımayan üç ülkeden biridir.” Feti hakaretlere, tokatlara, başına ve vücuduna vurulan tekmelere, ciddi tehditlere, psikolojik testlere ve tekrar tekrar tutuklanıp cezaevine konulmaya maruz kaldı. Bir yüzbaşı Feti’ye şöyle dedi: “Benim birliğe düşme. Düşersen seni süründüreceğim. Bak ben sana nasıl yaptıracağım askerliği göreceksin.” Başka bir yüzbaşı ise “Eğer askerlik yapmak istemiyorsan Türkiye’yi terk et” dedi. Yunus Erçep Feti şu anda bu meseleyle karşı karşıya bulunan Yehova’nın Şahidi 14 gençten birisidir. Bir diğeri, Yunus Erçep, ardı arkası kesilmeyen davalara ve cezalara maruz kalıyor. Yunus, 10 yıl süren bu sıkıntılı süreç boyunca sözlü ve fiziksel tacize maruz kaldı, “dinsel paranoya” teşhisiyle 11 gün psikiyatri kliniğinde yatırıldı, para cezalarına çarptırıldı ve 5 ay cezaevinde kaldı. Yunus bugüne kadar 24 kez askerlik hizmetine çağrıldı ve 21 kez hakkında dava açıldı. Hem Feti hem de Yunus için Avrupa İnsan Hakları Mahkemesine (AİHM) iki ayrı başvuru yapıldı. Bu kişiler AİHM’ne herhangi bir politik beyanatta bulunmak amacıyla başvurmuyorlar. Sadece yurt içinde başvurdukları bütün hukuksal yollar sonuçsuz kaldığı ve kendilerine yapılan bu muamelenin düşünce, vicdan ve din özgürlüklerini ihlal ettiği inancıyla bu girişimde bulunuyorlar. Yehova’nın Şahitlerinin Türkiye’deki geçmişi 1931 yılına kadar uzanıyor. Bugün Yehova’nın Şahidi olan ya da ibadetlerine katılan 3000 civarında kişi bulunuyor. Her ne kadar yasal bir kurum olarak resmen kabul edilmedilerse de yetkililerle aralarındaki yazışmalar ve lehlerine sonuçlanan çeşitli mahkeme kararları sonucunda fiili anlamda bir din olarak tanınmışlardır. Yehova’nın Şahitlerinin Türkiye’de resmen tanınmak için bir süre önce yaptığı girişimler yerel mahkemeler tarafından onaylandı. Bununla birlikte, yetkili merciler bu kararı temyiz etti ve şu anda konuyla ilgili dava halen Yargıtay’da bekliyor. Türkiye bu aşamada artık bir karar vermelidir. Acaba Türkiye genel olarak kabul görmüş hangi hakları koruyacak? Vatandaşları ülkelerinden neler bekleyecek? İletişim: Türkiye: Ercüment Kadim, telefon: (90533) 630 02 12 Belçika: Luca Toffoli, telefon: +32 (0) 475 58 10 36 veya +32 (0)2 782 00 15 ABD: James Andrik, telefon: (845) 306 07 11 |
Sacma !
Senin avrupada sirtin pek, karnin tok !
Ne anlayacaksin Türkiyedeki vatandasin cekdigi ekonomik zorlukdan politik durumdan !? Türkiye icin gercekden birseyler yapmak istiyorsan, otur düsün, Acaba avrupa nasil bu seviyeye gelmisde, Türkiye gelememis, diye. Nedenini buldugunda cek git Türkiyeye atil politikaya ! Secim hakkinla sanki kimi sececeksinki !? :-)) Türkiyenin ihtiyaci secmen degil, Türkiyenin ihtiyaci dünyadan haberdar politikacilardir ! |
Askerlik !?
Hayatimin 15 ayinida olsa 1 ayinida olsa askerlik gibi sacma birseye harcayamam.
Hele hele üstde birde para ödemek zaten kerizlik ! Sanki almanyada büyüyen yetisen genclige türkiyenin ne gibi bir faydasi varki, türkiye almanyada veya yabanci ülkelerde dogan, ikamet eden genclerden askerlik ve para bekliyor !? Türkiyenin düzeni zamana uygulama zamani geldide geciyor aslinda, ama bizim yobazlar simdikinden daha gerilere götürmek istiyorlar Türkiyeyi ! Türkiyedeki askerlik uygulamasi belki 50-60 sene evvelikine uygun olabilir ama günümüzdeki durumu ilkel ve cagdisi ! Zaten dayisi olan sakatim diyerek, sahtekarlikla cürük cikiyor yada sahtekarlikla yabanci ülkede calisiyormus gibi gösteriliyor ! Cillerin oglu evlerinin karsisinda askerlik yapti. Hatta askerlik zamaninda amerikaya bile gezmeye gitti. Nedeni ise elindeki platin küflenmisde, yenilenmesi gerekirmismismis ! :-)) |
senin icin askeri darbedir o.T.
ohne Text
|
Sen ne diyorsun ya !? :-))
Ben diyorum, tren geldi gecti !
Senin cavabin, götümü deldi gecti ! Bilgin olmadigi ve fikir üretemedigin konulara seni yazmaya kimse zorlamiyor ! |
diyene bak
mister fasist NPD li :)
|
zeigt eure präsenz
zeigt, dass ihr eure eigene identität habt...
www.tchaiclub.spreadshirt.net |
PEINLICH!!!!!!!!!!
das ist sooooooooooooooo peinlich wenn da GÜLO oder Erdoggy mit seinen weibern die Kopftuch tragen nach Avrupa kommen zwischen diese geilen moderne Leute hier!!!!!!!
BOAHHHHHHHH das ist soooo peinlich!!!!!!!!!!!!!! Die Leute hier müssen denken das Türkei total Kopftuch trägt und alle so sind!!!! ABER NEIN!!!!!!!!!!!!! BIZ ATATÜRK GENCLIIZ; ASLA IZIN VERMIIZ BUNLARIN IKTIDARSIZLIKLARINA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
sorry!..aber Dein Beitrag ist an
Peinlichkeit nicht zu überbieten.Alleine schon wie du die türkische Sprache verhunzt und das im Namen der "modernen Türken" ist schon ein widerspruch in sich!
Ob ich Erdogan oder Gül sympathisch finde oder nicht ist meine Sache.Aber mir geht es hier um das wie! Die Türkei ist mehr als 3 Wochen Alanya all inkl.! und dann hier..so eine Kabale machen! |
bin keine ayse hatce :-)))))
ich bin MODERN wie du auch!!!! wat denn ich glaub eher dir paßt mein sprache und mein lebenstil net ne!!!!!
reagierst net auf den beitrag mit inhalt dafür aber auf mir das ist kacke von dir. schämst dich für mich obwohl im gleichen boot sitzen?????? SOOO und net anders sind WIR ATATÜRKCÜ GENCLIK und NET anders!!!!!!!!!!!!!! sei net so eingebildet ey. |
yaaw nebicim laf bu????
moderne türken verhunzen also keine sprache weil dat ein wiederspruch in sich ist eyy!!!! muhahahahahaha
das ist der witz des tages!!!!!! eyy man modernität hat NIX mit deine bildung oder sonst wat zu tun kapische!!!!!! dat beginnt in kopf!!!!!!!! BANA KIMSE KOPFTUCH TAKTIRTAMAZ ATAMIZIN IZINDEIZ BIZ!!!!!!!!! ICERIZ OYNARIZ ACILIRIZ ALANYALARDADA TAILERIMZI YAPARIZ!!!!!! o bar senin bu bar benim nevar bunda be. ATATÜRKDE ICEREK ÖLDÜ CÜNKI MOOOODERNNNNDIII!!!!!! bunu hicbizaman vergessen etme!!!! ATATÜRK ROCKS FOREVEEER!!!!!!!!! |
Salak herif
Konu hakkinda adam gibi fikir ve bilgini yazacaksan yaz !
Yoksa sus, adam sanalim ! Adam olsaydin forumlarin fikir ve bilgi alisveris alani oldugunu bilir ve kisisel saldirilari birakirdin ! Sen istedigin kadar düzgün almnca ve türkce yaz ! Senin gibi ukala kendini begenmis dangalaklar boklarinin kokmadini saniyorlar ama senin bokunda baskasinin boku gibi kokuyor iste ! Sen önce asagilik kompleksini yende gel evladim ! Senin gibi assagilik kompleksli dümbükler, burada baskalarinin hatariyla ugrasarak, bak ben ne güzel almanca türkce biliyorum, diye assagilik komplekslerini yenmeye ugrasiyor ama kimse senin ne derece almanca veya türkce bildigini ilgilenmiyor ! |
o.T.
Ülkenin gitgide yozlastigi bu günlerde, yozlasma karsisinda durmayi ilke edinmis Mustafa Kemal Atatürk´ü yozlastirmayalim!
Öncelikle sunu beyan edeyim, Mustafa Kemal icerek ölmedi. Atatürkcü oldugunu iddia edip, Gazi´nin karsitlarinin tezlerini savunma! Atatürk günde azami bir kadeh raki elinde bulundururdu, bir cok kez bir yudum icmeden. Ima edilen ve seninde istem disi da olsa dogruladigin gibi alkolik degildi! Atatürk modern de degildi. Atatürk cagdasti ve hala cagdasligin simgesidir. Ben o kadar "modern" insan taniyorum ki, cagdisi olan, haddi hesabi yok. Atatürk bize özgürlükler sagladi bunlari bugün hepimiz kullaniyoruz, ancak bunun disinda bize bazi görevlerde verdi, bunlara ise pek nadir sahip cikan vardir. Nedir bu görevler. Atatürk ilke ve inkilaplarina sahip cikmamiz ve ülkemizi layikiyle temsil etmemiz. Sence hayat felsefesini sadece icmek, gezmek ve sevismek üzerine kurmak ilkeli mi? Yoksa bu hayat tarzi ilkel mi? Takdiri sana birakiyorum. Atatürk´ü sevmek o kadar önemli degil, Atatürk´ü anlamak önemlidir. Atatürk´ü anlayan zaten o´na hayran kalir. |
Was ist? ist deine
Sollbruchstelle auch angekratzt?,du würdest ja sonnst nicht SO reagieren, so macht es mir aber auch keinen Spass mehr!Und was ist sinnloser als rumzuschimpfen im Netz!? Ich habe verstanden.
PS: Dein Gebaren in den Foren wirkt leider auch durch die Verwendung von Smilies nicht weniger konträr! |
vah! o.T.
ohne Text
|
hahahahahahahahahahahaaaaaaa
Gerizekali, senin gibi assagilik kompleks duygulari altinda ezilen eziklerin yazdiklari hicmi hic umrumda degil !
Sana sadece ne BOK oldugunu yazdim ! Forumda kisisel ztakilacagina, cocuksu cocuksu yazi sekli ve grammatikle ugrasacagina konularla ugras ! Onu bunu kötüleyerek eziklik duygularini, assagilik kompleksini yenemezsin ! Öylede BOKSUN böylede BOKSUN ! Deswegen stinkst du auch wie ein BOKHAUFEN ! :-)) |
haklisin türkiye daha aydin ve
acik görüslü bir insan temsil etmesi lazim.
türkei = atatürk !!! ah ah zaten bunlarin eline kalmaz türkiye canim merak etme. ;) |
ich finde es nicht peinlich
das ein staatsmann eine frau mit kopftuch hat. von mir aus kann sie auch ohne kopftuch oder mit "nem mini oder von mir aus auch halb nackt rumlaufen.
ich bin demokrat! und jeder soll so sein wie er will, solange er einem anderen nicht schaden tut. wenn du über andere bestimmen willst wird es menschen geben die irgendwann über dich bestimmen wollen. es gibt auch die leute die sagen frauen sollten mit kopftuch rumlaufen. ich respektiere die entscheidung die ein volk abgibt, auch wenn es meiner entscheidung wider ist. und wenn das türkische volk die aktuelle regierung wieder wählt werde ich auch dieses akzeptieren. und du solltest es auch tun. kommen wir zu atatürk du tust so als sei atatürk einfältig gewesen. nein atatürk war ein visionär..... er hat nicht nur gesagt das wir modern werden sollen, sondern auch vieles andere. atatürk ist auch nicht im suff gestorben und war auch kein alki. atatürk hatte eine vision wie ein staat auszusehen hat. hier die wichtigsten: 1. Cumhuriyetcilik 2. Halkcilik 3. Laiklik 4. Devletcilik 5. Milliyetcilik 6. Inkilapcilik ich will hier auch nicht klugscheissen, deswegen hör ich lieber auf. |
Son secimlerde -Brunchtan- kalkip
bir zahmet oy verselerdi ya o zaman!, Demokrasinin hatiri bu kadarmis demek ki.
|
WAHLEN GETÖRKT!!!!!!!!!!!!!
DIE AKP HAT DOCH NUR GEWONNEN WEIL DIE ERGEBNISE GETÖRKT HABEN!!!!!!!!!!
Ich sage immer die keinen unterschied zu kvb!!!!!!!!!!!!!!! Die machen wat die wollen die scheiß muftis!!!!!!!!!!!!!!!! |
sen görmemisin oglum
sen bi git bodruma atatürkün elinde ICKI KADEHIile gülümsüyo BIZE ONUN KENDI gencliine!!!!!!!!!! yüzüne baka baka iciyoz oynuyoz sevisiyoz modernliimizi YASIYOZ o anlar!!!!!!!!!!!
bosuna demedim ATATÜRK ROCKS FOREVER diie!!!!!!!!!!!!!! Bence geri düsüncelisin biraz sahsen isim olmaz. !!!!!!!!! |
ukalaga shey
Ukalagasin hemde o bicim. Ben istedigim gibi kullanirim bildigim dilleri ve buna kimse karisamaz nassi bana kolay geliyosa o an. Sunu anladim ki eher konusmasini bilmiyorsan milletin komplexi üst gelip yazinin icerigini görmezden geliyorlar.
:-)))))))))) Simdi gene recht Schreibfehlerleri korigierene baslayabilirsin. :-))))) |
hahahahahahahahahahahaaaaaaa
Bu vaybee forumcularinin kendi akillari iradeleri yokmuki sen ne yapacaklarini söylüyorsun !? :-))
Bu kadar salak bu vaybee forumculari !? :-)) |
Rechtsradikale Blogs gegen Türkei
<a href="redirect.jsp?url=http://www.politicallyincorrect.de/
tagtäglich" target="_blank">http://www.politicallyincorrect.de/ tagtäglich</a> werden die Türken und die Türkei in diesem Forum diffamiert. Wehrt euch dagegen und schreibt auch mal Beiträge oder was auch immer. |
sizin gibi
din düsmani sahte atatürkcülerin elinemi kalacak?
senin elinde kalsa kalsa benim osman klair |
zuhahahahha
senin aklina osurayim salak
türk halkinin yaptiklari isinize gelmiyor degilmi halk düsmani götünü herkese verenler sizi |
atatürk gencligiysen
deniz gezmis gibi askere polise kursun sikan serefiszleri ne savunuyorsun salak
|
o.T.
Atatürk´ü bir resim ile bicimlendirmen senin üzerinde vahim bir itiba birakmaktadir, ancak bu benim sorunum degil, anladigim kadar senin sorunun hic degil.
Gördügüm tipik bir "benim fikrim var" vakasi. Düsünmeden, sözlerini tartmadan, karsi tarafin tezlerini, söylediklerini dinlemeden, okumadan, anlamadan, bilgiye dayanmadan, illa ki bir fikir beyan etme hirsi. Tebrik ederim, senin de fikrin var. Dogrusu, tartistigimiz konu hakkinda pek bilgin yok, ancak kesinlikle bir fikrin var. Bundan dolayi seni tebrik ederim, cünkü sen tam benim "modern" tarifime uymaktasin. Sen modernsin, ancak kesinlikle bizim gibi, Gazi Maresal Mustafa Kemal Atatürk gibi, cagdas bir Türk degilsin! Senin pencerenden geri görüslü olabiliriz, ancak unutma, dünya yuvarlaktir. Yüzünü Bodrum´da bir barda bulunan resimden cevirip, Atatürk Ilke ve Inkilaplari bulunan, yani benim bulundugum yöne yüzünü cevirince, benim ne kadar ilerde ve senin ne kadar geride kaldigini göreceksindir elbet. Son olarak, endiselenmene gerek yok. Bizim seninle kesinlikle isimiz olmaz ve bizim acimizdan bunun binlerce gerekcesi vardir. |
o.T.
Deniz Gezmis hic bir zaman ne asker´e ne de polise kursun sikmistir.
Deniz Gezmis, bu ulus icin gözünü kirpmadan canini vermistir. Deniz Gezmis, Yusuf Aslan, Hüseyin Inan, Sinan Cemgil, Cihan Alptekin, Mahir Cayan, Vedat Demircioglu, Taylan Özgür vs., bu gencler gencliklerini, hayatlarini bu ülkenin bagimsizligi icin verdiler. "...Yaptıklarımızın haklı olduğuna inanıyorum. Halen de bu inancı taşıyorum. Türkiye"nin bağımsızlığından başka bir şey istemedim ve bu sebeple Amerikan emperyalizmine ve işbirlikçilerine karşı mücadele verdik. Bundan dolayı ölümden korkmuyoruz. Onu ancak işbirlikçiler düşünsün ve ancak onlar kendi canının telaşına düşsün. Ve ben 24 yaşındayken kendimi Türkiye"nin bağımsızlığına armağan etmekten onur duyuyorum." Deniz Gezmis |
Türkiyenin ABde isi yok !
SATILMIS, DINCI, YOBAZ, SATANIST, KAFIR, SEREFSIZ, HAINLERI, OROSBUCOCUKLARINI ikdidar secen insanlarin ABde isi yok !
Kendi ülkesini satanlar AByi, AB ülkelerini hayda hayda satarlar ! |
BU NEBICIM ATATÜRKCÜLÜK
atatürk icki icerdi moderndi bu yazdiklarin sacmalik belki sizin gibileri bir türlü adam edemediginden bunalip icmistir.ama ona ickiciydi demek hakarettir. biz ve atatürk batili larin agizlarindan sakiz yaptigi modern kelimesiyle tanimlanmayiz biz cagdasiz .degerlerimizi hep batidan almayiz. taklitcilik degildir bizim modernligimiz tamamen dogal ve özümsenmistir.bilim teknik düsünce nerdeyse ordayiz bu avrupada olabilir japonya da cinde, somalide ya da güney amerikada ya da mars da . modernligi batili gibi giyinip, icki icmek olarak da algilamiyoruz.tabiki özgürlüklerden yanayiz.kimin ne ictigine karismayiz.bazilarimiz maalesef hala modernligi batililarin gözlüklerin bakarak görmeye calisiyor ama biraz yaniliyorlar... batida sadece yüzeysel modernlik var.malesef ama beyinleri de biz deki gerici kesimle yakin benzerlikler tasiYOR .modernlik beyinden baslamali ve varliga yansimalidir. yani özümsenmelidir. sadece tirnak boyayarak renkli pabuclar giyerek olmaz ...neyse biz türkler atatürkün actigi cagdas yolda ilerleyacegiz. batili olmak gibi bir kompleksimiz yok .cagdas bir dünya insani olmaktir idealimiz herzaman .türküz laik ve müslümaniz.önce birbirimizi sevmesini ögrenecegiz sonra atatürkün yolundan sapmayarak cagdas bir türk toplumu icin mücadele edecegiz . daha baska nedir..yasasin pentagram (mezarkabul)
<a href="redirect.jsp?url=http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=106 181820&MyToken=2fe3a55d-81d6-4535-8136-9548213c0f32 " target="_blank">http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=106 181820&MyToken=2fe3a55d-81d6-4535-8136-9548213c0f32 </a> |
PENTAGRAM
<a href="redirect.jsp?url=http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=106 181820&MyToken=1e3f0981-59a3-4a2a-874b-4dad3c1fb5ea" target="_blank">http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=106 181820&MyToken=1e3f0981-59a3-4a2a-874b-4dad3c1fb5ea</a>
|
alin size PENTAGRAM acilmadi demeyin
<a href="redirect.jsp?url=http://www.myspace.com/pentagramturkey" target="_blank">http://www.myspace.com/pentagramturkey</a>
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:46 Uhr. |