![]() |
Banvitspor 79:90 BESIKTAS
12. macimizda 10. galibiyetimizi aldik ve emin adimlarla ilerliyoruz. Bu sene hedef kesinlikle sampiyonluk, bu takim bunu basaracak gücte
|
Efes Cup: BESIKTAS - V.Arnheim
Antalya Efes Cup da bugün ilk macimizi saat 17.00 de Vitesse ye karsi oynuyoruz, bakalim takim ne durumda
|
auf Eurosport! :) o.T.
ohne Text
|
1-0 o.T.
ohne Text
|
fena degildi kartal !!! o.T.
ohne Text
|
o.T.
bari bu dalda Sampiyon olalimda bos gitmesin bu sezon.
|
:-)
yani bu macta iyidik ve Veysel´in 47.dakikada attigi göle kazandik maci 1-0 bence devami gelmesi lazim.
|
o.T.
onun durumu ayni Ahmet Dursun gibi önce deneniyor sonra perfomansi iyi oldugu halde Del Bosque istemez bence Ahmet Dursun geri getirmeliyiz takima cünkü santrafor SIKINTISI büyük.
|
macta en önemli nokta
Yönetimin yollarimizi ayirdik dedigi Juanfran bugün ilk 11 de sahaya cikti ve 90 dakika oynadi. Ben gözlerime inanamadim.
Gercekten cok yazik, bu yönetim ne is yapar ve neye yarar. Acaba Yönetim kurulumu Besiktasi yönetiyor yoksa sayin del bosque mi ??? REZALET |
Neden hep yanlis anliyoruz ki dedikleri-
ni??
Bizi birak, medya neden hep yanlis yaziyor ve yanlis anlasilmasini sagliyor?? Gelen teklifleri degerlendirecegiz demek, takimdan uzaklastiracagiz demek degil ki. Bu aksam Juanfran gayet iyi oynadi. Umarim daha da iyi olur! |
en son aciklama
Kivanc Oktay daha bugün Juanfranin ikinci yarida kesin forma giymeyecegini söylemis, ona karsin del bosque ise oynatmayi düsündügünü söylemis basin toplantisinda.
Az önce Lig Tv de Atakan Kurt söyledi |
Efes Cup: BESIKTAS - Malmö
Grup liderligi maci, maci kazanan grupta birinci olup Persembe final oynicak, insallah biz oluruz.
Mac Sali günü Saat 19.00 da Eurosport da |
Evet, bende izledim. Ama ayni
kisiler 3-4 hafta önce Besiktas sezon ortasinda Zidani alacaginida demisti.
Ne oldu? Ilgilenmediler bile. Transfer konusunda TV önünde duymadigim aciklamalara inanmiyorum artik. |
o.T.
rezil bir top oynadik bence yine.
bu futbol ve bu del bosque ile hicbir yere varamayiz bu ortada. Sanki hala sezon basi hazirlik kampindaymisiz gibi bir takimla oynuyoruz. Del Bosque gitmedikce birdahaki sezonumuzda bos gecer. |
o.T.
bir takim 2-1 önde olmasina ragmen nasil duraklama dakikada maci elden verir bide Ibrahim Toraman hemen oyuna girergirmez hem elle oynuyor bide kirmizi kart yiyor sonra beraberlik ardindan penalti sutununa gecince tabiiki bi kaleci lazim Murat Sahin´in orda sansi bile olmazdi zaten cünkü Kaleye bir kaliteli kaleci olmasi lazim ve sonunda maci 6-4 kaybettik.dedigim gibi bu Del Bosque´yle Besiktas akilanmaz.
|
o.T.
son haberlere göre gönderiliyormus. Adami sadece 45 dakika oynatip denediler, bu del bosque ve yönetimi anlamak cok güc
|
dilannnnnn....
en büyük besiktas....besiktasli olmak güzelmis be güzelim.....sen olmasan..........................................d ünyam karanlikta kalirdi.
|
BESIKTAS 64-59 Ülkerspor
dün bu maca tv den bakarken kalpten gidiyordum cok heyecanliydi ama cokda iyi oynamamiza ragmen yenmesini bildik Ülkeri, özellikle defansimiz cok iyidi dün.
Akatlar spor salonu tiklim tiklim dolyudu müthis destek vardi takimimiza. Efese sanssiz sekilde yenildik ama Ülkeri elimizden kacirmadik. Bu takim kesinlikle sampiyonluga adaydir, bu sene herzamanki gibi efes veya ülker degil BESIKTAS sampiyon olacak insallah. |
o.T.
bence bu kadroyla bari Basketbol takimimiz Sampiyon olsun ama galibiyet cok güzel umarim devami gelir. :-)
|
Ikinci durumda oldugunuzu duydum!
Ve tebrikler dilerim!
Basketbol adina güzel bir gelisme! Gecen senenin devamini getiriyor Basketbol takiminiz! |
BESIKTAS - Shaktar Donetzk
Carsamba saat 19.00 da son hazirlik macimiza cikiyoruz, Lucenin yeni takimina karsi.
|
Kanal D de canli... o.T.
ohne Text
|
Banddanmis yahu?!? :/ Mac saat 17de
oynanacakmis ama KanalD saat 20de banddan verecekmis (TR saati)
|
Reklamda saat 20 de canli diyorlar ? o.T
ohne Text
|
Bende anlamadim valla. Izliyorum su an
canli yaziyor.
Böyle bir durumda RTÜK televizyonu kapattiriyor eger yanlis bilgiyse. Yani dogrudur herhalde??!? |
1-0 Gol Tümerden 3. Dakikada geldi o.T.
ohne Text
|
o.T.
bence bu skor iyi bir sonuc ve iyi bir macti Kupa maci öncesi Besiktas bize ümit veriyor bakalim Pazar günü ayni perfomansi sergiliyeceklermi :-)
|
Besiktas-Konyaspor
Kara Kartallar Pazar günü Saat 16´da Türkiye Kupasinda Konyaspor´la karsikarsiya geliyoruz bu mac sizce ne olur ve sonuc nasil olur,
Saygilar. |
Iyi Bayramlar
Tüm Kartallarin kurban bayrami kutlu olsun, nice bayram ve sampiyonluklara insallah
|
o.T.
sagol seninde Kurban Bayramin kutlu olsun ve nice bayramlar dilerim ve tüm Besiktaslilara
:-)) |
Seninde Kartal :) o.T.
ohne Text
|
Pazar saat 16.00 da Kanal D de o.T.
ohne Text
|
macin sonucu
Besiktas-Konyaspor 1-3
Goller: 0-1 Zafer Biryol 43.dk 1-1 Tümer Metin 79.dk 1-2 Elvir Balic 85.dk 1-3 Zafer Biryol 88.dk Not: 47.dakikada Cordoba kirmizi kart görüp takimi 10 kisiye birakti ve Besiktas Türkiye Kupasindan elendi ve son Avrupa Kupasina girme sansini kaybetti. Bence bu sezon bu mactan sonra bitmistir. Sonunda diyecek tek sözüm var oda YAZIKLAR OLSUN!!! |
o.T.
ne yalan süpriz olmadi benim icin
bazilari hala vicente oley oley oley diye bagirmaya devam etsin |
sen eski yönetimi beyenmiyordun Ata Abi.
gelen gideni arattirir... del bosque afedersin kicini hayatta kaldirmaz o güzel yerinden... bizim su yeni yönetim varya sagolsun... iyi isler yapiyor... mustafa doganimiz var bosquemiz var ohhh defansda bir sürü yildizlarimiz varda... niye alt siralardayiz anlayamadim...
ama ben gecen seneki yönetimi beyenirken sen bana kiziyordun ve yönetimi beyenmiyordun... ne yapalim bu sene artik 4-5 oluruz o da iyi oynarsak ??? |
Bende cok begeniyordum Bilgili
yönetimini.
Neyse, giden gitti. Önümüze bakmaliyiz. Bence kupaya veda etmemiz iyi oldu. Ligde zaten ilk 3e girmemiz hayal gibi. Sezon sonunda da ancak öyle bir durumda Hoca"yi gönderir bizimkiler herhalde. Göndermezlerse de kiyamet kopar! Simdilik böyle moloz moloz oturup, beklemek lazim. Viel Spaß dabei :))) |
haha iyi laf moloz...
gercekden bosque kadar uyusuk moloz halsiz istedigini sahaya yansitamayan bir antrönör tanimiyorum ! Peter Briegel bile ondan iyidi ya...
|
Degerler sonradan fark ediliyor!
Hüsnü Güreli:
"Taraftarımız bir büyük başkanı kaybetti" Sinan Engin: "Bilgili ile geldim, onunla giderim" Feyyaz Ucar: "Başkanla geldim, başkanla giderim." Lucescu"da Bilgili dönemi bittiginde istifasini sunmustu. |
o.T.
bence bundan önceki yönetimde iyi degildi ama su ankilerden cok daha iyi olduklari kesin
Takim kupa maci oynuyor ve yildirim demirören ve kivanc oktay fransada tatilde, bravo size |
yönetim ve antrönör istifa...!!! o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:11 Uhr. |