![]() |
Yavv bu AKP ülke mi yönetiyor internet kahvesi mi belli degil, valla.. Sana ne Twitter'dan, Yoututube'dan..
Basbakan daha evini bile yönetmiyor.. Bu gece Defne Samyeli ile mi Emine hanimla mir hayirli sabahlara kalktilar o da belli degil :D Geri zekalilar önceden Youtube ve Twitter mi var di? Ferman padisahin daglar bizimdir misali.. Gerekirse sloganlari duvar kagidi olarak duvalara yazarlar... Dijital dünyada analog seyler sizi :D |
Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanvekili Meral Akşener, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ı eleştirerek, “Ya adam gibi bu ülkeyi yönet kardeşim ya da Küçük Emrahlık yapacaksan git kenarda ağla” dedi.
:D |
|
Türkiye'de ezani yasaklayan,
Kuran'i yasaklayan, Camileri ahir ve meyhane yapan zihniyeti hicbir zaman iktidar yapmayacak. Kizlarimizin egitim hakkini elinden alip basörtüsünü yasaklayan zihniyete yol vermeyecektir. Vatana ihanete canak tutanlara izin vermeyecektir. Yarin secimler gerceklesecek ve halk konusacak. |
Basörtülü birisi Gezi eylemcileri tarafindan dövüldü dendi.. Iftirayi atan kaltak AKP meclis üyesi cikti.
Sen hangi belgelerden konusuyorun bana 90 sene geri gitmene gerek yok. 90 gün önce camide icki ictiler dediler, imam icilmedi dedi. Allah korkusu ve imani güclü olan imami sürüverdiler ve hala da bu iddia demiyorum, IFTIRAYI ispatlayamadilar. Babakan zinaci cikti.. Fazla dinden minden bahsedip bakara makara mi sallayacaksiniz yine? Google'e arastirin orda bilmedigin ayetler ve mealler bulunur ;) Anlayana.. |
Zitat:
sinirlenme bugün demokrasinin bayram günü. secimlerde rekor oy katilimi var!!!! milletimiz kararini verdi!!!! |
Zitat:
Evet rekor katilim var, Suriyellier terröristleri de secme ve secilme hakki vermisler.. |
Zitat:
siyirmak icin ser güclerin arkasinda saklanabilecegini düsünme. CHP MHP BDP Cemaat ittifakin sonucunu görüyoruz su anda :D |
Zitat:
Ben cemaatci degilim, ama cemaate mensup olan bir arkadasim ve benim can dostlarimdan birisidir. Hic kimseyi $ucu bucu diye ne göklere cikaririm ne de yerlere batiririm! Izmir'de, Ankara'da ve Istanbul'da CHP önde. Vatana ve millete hayirlara vesile olmasi dilegi ile... |
Zitat:
kim kimin direktiflerini aldigi acikca ortada. daha dün gülene feto$ diyen sendin, bugün cemaate övgüler yagdiriyorsun. lütfen biraz omurgali olun, az da olsa biraz olun!!! |
ANKARA:
AK Parti 45,8% CHP 39% MHP 10,5% |
Zitat:
Senin dediklerini ama millet unutmadi. Dindar ve muhafazakar olan Rotzlöffel hanima ettigin küfürler, tam tiksindirici bir boyuttaydi.. Ya da Aurum hanima.. Düsündükce hala tiksiniyorum. Senin ve bu malum zihniyetin kadina bakis acisinin ne oldugunu gün isigi gibi ortaya koyan bir davranisti.. |
Zitat:
ne zaman caksan yalanlarla üste cikmaya calisiyorsun. 1. kadinlara iftira atip namussuzlukla suclayan sensin. belge göstermezsen erkek degilsin dememe ragmen hala belgelerini gösteremedin. 2. Öcalan diyordun. sana CHPnin aciklamasini söyledim. BDPnin güclü oldugu yerlerde PKKnin siyasi kolu BDPye oy verin dedi. buna da aciklama getiremiyorsun. sen iftiracisin. camur atip lekesi kalsin niyetiyle bos konusuyorsun. daha dün CHP secimleri kazanacak diyordun. biraz omurgali olda yine secimleri kazanacak desene. oc erdal samimi soruyorum, hic mi omurga yok??? |
Zitat:
|
Zitat:
bak oc erdal devamli ortaya iftira atip kaciyorsun. bu huyunla seni kimse adam yerine koymaz. birsey daha söyliyeyim. cakabey cemaat CHPyi ele gecirdi diyor. ne oldu senin partine? niye cemaat bu kadar destek veriyor? niye cemaat üyeleri CHP bizimdir diyor??? |
Zitat:
|
Zitat:
sen gerceklerle yüzlesmeyi pek sevmiyorsun ama kafani kuma sokmaktan vazgec. nasil oluyorda dün feto$cu dediklerine bugün bu kadar olumlu yaklasman??? aynisi cemaatcilerede gecerli. dün kendilerine küfür edenlerin partisini hangi amacla ele geciriyorlar??? |
Zitat:
Ona bakarsan bende cemaatin kanalini ve gazetesini de hem izliyorum hem okuyorum. Biz kardesiz ve bizi hic güc birbimizden ayiramayacak... |
Zitat:
said nursiye niye küfür ediyordun? birkac hafta icerisinde bu kadar dönmenin sebebi nedir??? |
secimler önce AK Parti'nin oy orani 45% olur demitim ve tespitim pekte yanlis degilmis.
Secim sonuclari vatanimiza milletimize hayirli olsun arkadaslar. |
dün AK Partili secmenlerden oy dileyenler bugün yine hakaret etmeye basladi.
iste omurgasizligin en güzel göstergesi. bu millet size bu tür dansözlügünüzden oy vermiyor!!! |
Ampül yanmaya devam
Halka Koyun dediler...Halkta koydu......:D
|
CHP basindan sonuna kadar cok basarili bir secim sureci izlemistir, ve cok basarili oylar elde etmistir fakat ne yazikki, cok yonlu suclarindan dolayi tutuklanmasi gereken profesyonel hirsiz Tayyip Erdogan, yargiyi ve polisi emrine alip devleti ele gecirerek kendisini tutuklamalarini engellemektedir,,, Secimlere kanunen, hukuken katilma hakkini kaybeden hirsiz Tayyip zoruyla secimlere katilip, YSK da ve 40 ilde elektirikleri keserek AKP cetesiyle, acik bir sekilde oy hirsizligi ,hile ve sahtecilik yapmistir... ISTANBUL...ANKARA VE ANTALYA VE DAHA BIRCOK YERDE COK BASARILI OYLAR ELDE EDEN CHP' MAALESEF HIRSIZ TAYYIP'IN DEVLET IMKANLARINI KOTUYE KULLANARAK KIRLI SECIM OYUNLARI, HILE VE OY HIRSIZLIKLARI YUZUNDEN HAKSIZ VE ADALETSIZ BIR SECIM SONUCU ELDE ETMISTIR.. CHP 'DEN BU HAKSIZLIKLARI BILMELERINE RAGMEN AYRILANLARIN YOLU ACIK OLSUN... CHP DURUST, ILKELI, SEVIYELI CALISMASINDAN SECIMLERDE DE ODUN VERMEMISTIR,,,,SN, KILICDAROGLU'NU SECIMLER BOYUNCA YAPTIGI BASARILI PERFORMANSI ICIN YUREKTEN KUTLUYORUM... BU DAHA BASLANGIC ....
Ama yine de artik Kemal Kilicdaroglu'nun gitme vakti geldi.. Yerine daha genci, daha basarilisi, daha bilgilisi ve karizmatik birisi lazim. Uzakta aramaya gerek yok. Ya Mustafa Sarigül, ya Mansur Yavas, ya da Muharrem Ince.. |
Zitat:
2009 yerel secimde 27% alan CHP bu sefer 29% alinca bunu zafer ilan ederken AKP 38%den 45% ciktigi halde nerede hata yaptik diye kendilerini sorguluyor. 2009 yalniz basina 27% alan CHP bu secimlerde PKKnin siyasi kolu BDP ile ittifak yapti. yanlarina birde Cemaati alip din istismarligina soyundu. bunlar yetmedi MHPliyi aday yaptilar. ama hicbiri kurtarmadi. Türkiye Cumhuriyetin gizli konusmalarini servis etmekle iktidara darbe vurduklarini sanip secime büyük umutlarla girip cok agir darbe aldilar. son kaleleri izmir catlamaya basladi. AK Parti izmirin 4 ilcesini aldi :D daha dün sarigül caredir deyip sarigül CHPnin basina gelsin diyen dönekler bugün sarigülüde satip mansur yavas demeye basladi. arkadaslar mansur yavas düne kadar CHPye küfür eden adamdi. bu dönekler nasil olsa birbirini buluyor. vatandasi en cok düsündüren bu soruya hicbir CHPli cevap veremiyor: PKKnin siyasi ayagi BDP ile hangi yüzle ittifak ettiniz vatan hainleri? |
Zitat:
|
Zitat:
was anderes habe ich auch nicht erwartet. viel wichtiger ist doch dass wir beide wissen dass du dich einfach nicht traust :D |
Zitat:
Sonst der Konyali Ayhan möchte diesen "töntön" ohrfeigen biss ihm diese Bilder aus der Erinnerung aus seiner Kindheit wieder gegenwärtig werden Aber sowas mache ich selber.. 2 x Jab und einen kurzen gerade :D Mein K.O. Schwinger wäre dein Tod.. Soweit will ich nicht gehen :D |
Zitat:
dann kannst du gerne deinen tödlichen schwinger zu schau stellen. nur damit unsere mitleser nicht 20 jahre warten müssen wäre es lieb wenn du denen ein ultimo nennst. wie wäre es mit innerhalb von 8 wochen??? das ist doch zeit genug :D |
Kommt darauf an Kenan, vielleicht gewähre ich dir ein paar Tage mehr. Vielleicht auch nicht früher.. Da orientiere ich mich ganz nach dem grossen Verehrer Atatürks, nämlich unserem grossartigen Nationaldichter Mehmet Akif Ersoy..
Doğacaktır sana va'dettiği günler Hakk'ın, Kim bilir, belki yarın, belki yarından da yakın |
Zitat:
ich will doch nur dass unsere mitleser wissen wie lange sie maximal warten müssen. also sei so nett (oder sei ein mann) und nenne denen ein ultimo. |
Zitat:
YALANLARINA EZAN SAHIT, KENAN EZAN SAHIT! Gerisi sen düsün... |
Zitat:
du hast schon mindestens 5 mal behauptet mich treffen zu wollen und hast jedesmal die frist verstreichen lassen. ich gehe auch stark davon aus dass du bis zum 07.04.2014 auch nicht erscheinst. also gebe ich dir eine grosszügige frist von 2 monaten ab heute. bis zum 01.06.2014 kannst du mir all das persönlich mitteilen, sollte das zum 6ten mal nicht erfolgen wirst du zu deinen titel oc noch einen bekommen. gerne kannst du mir bei der auswahl deines 2ten titels behilflich sein :D |
Kenan, sei auf auf dem Weg zu deinem Parkplatz vorsichtig. Oder wenn du über den KÖ-Bogen gehst, nicht dass wir womöglich was passiert. Du könntest stolpern und in die Düssel fallen. Natürlich mit deinem Glatzkopf zu erst, damit deine Glupschaugen glupschikger werden :D Meine Trauer würde sich zwar in Grenzen halten, aber Vaybee wäre mich für immer los. Ein Vaybee ohne ich ist wie f...en ohne einen Orgasmus..
|
Zitat:
sana daha öncede demistim arkadan gelme bile serbest. kozlarimizi paylasiriz :D ama yaninda bicak falan getirirsen esek sudan gelene kadar döverim. hem hastanelik ederim hemde silahla saldirdigin icin resmini cekip burada rezil ederim!!!! so nun habe ich genug mit dir gespielt. |
Zitat:
Bu aksam yildizlar sararmis gibi Tepeler diklesir hava kis gibi Bir DAGIN SIRTUNDA DAG VARMIS GIBI Omuzlamis bir Mehmeti Mehmetim... Omuzlamis bir kurbagayi aslim... |
Kann sich mal bitte jemand um mich kümmern! Liege seit zwei Tagen krank im Bett. Manbee mein lieber, könntest du mir bitte ne Suppe vorbereiten, feyzade meine wegbegleiterin, kannst mir mal meine 2 liter Flasche zureichen, ask sehidi, du darfst mein Fieber messen.
Monday liebes, könntest du mir bitte drei tafeln Schokolade besorgen, spätestens nächsten Montag möchte ich meine Schokolade auf den Tisch haben!!! timilein, schick mir mal ne coole mucke rüber! Und wooooooo treibt sich der Onkel Dallas wieder rum? |
Zitat:
Sean Paul - :) Oh ohhhh Temperature Geçmiş olsun! |
Zitat:
tesekkür ederim |
Zitat:
Milky Chance - Stolen Dance |
Zitat:
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:51 Uhr. |