Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

Lara_ 19.04.2015 12:30

Zitat:

Zitat von Denizrocky (Beitrag 2112533)
IYI BOK YEMISSINIZ!!!!!!! KADININ SAF DUYGULARIYLA OYNAMANIZI KINIYORUM!!!!!!!!

KAREKTERINIZI SIKEYIM!!!!!!!!!

YEDIGINDEN DEYIL BOKU YIYEMEDIGINDEN BÖYLE BU SOYSUZ

Alphawolf 19.04.2015 12:30

Lara_ ya hitaben;

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112536)
2 ZAVALLI KENAN KILICKAYA VE T9 .IKI KEPAZE..ADRESSLERI ACIK BURDAN DEFOLSUN ADRESSLERI ACIK DÜSSELDORF MEKANIN ADRESSINI VERELIM GÖRMEK ISTEYEN GIDIP GÖREBILIR

Bu Allahsız kancık herifin adresini biliyorsanız verin, bilipte vermeyen de en az bunun kadar Allahsızdır! Bu kadar açık konuşuyorum.

Denizrocky 19.04.2015 12:32

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112537)
saf duygulu olan kadin burada baskalarin annesine küfür ediyor.

chatte girip tüm bayanlara siz bos kaldiniz buranin en zengin ve yakisikli erkegini ben aldim diyerek kiskandirmaya calisan bu mendile saf duygulu demen ne kadar dogru acaba?

chatteki diger kadinlara söylemedik söz kalmadi manbee efendi ile sevgili oldugu zamanlar.

bunlar onun ne karaktere sahip oldugunu ortaya koyuyor.

yorumu diger okuyanlara birakiyorum.

DEMEK SEVMIS SENI LAN!!!!!

DIGER OKUYANLARIN YORUMLARINI SIKEYIM!!!!!!!!

Alphawolf 19.04.2015 12:34

t9'a hitaben

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112537)
saf duygulu olan kadin burada baskalarin annesine küfür ediyor.

chatte girip tüm bayanlara siz bos kaldiniz buranin en zengin ve yakisikli erkegini ben aldim diyerek kiskandirmaya calisan bu mendile saf duygulu demen ne kadar dogru acaba?

chatteki diger kadinlara söylemedik söz kalmadi manbee efendi ile sevgili oldugu zamanlar.

bunlar onun ne karaktere sahip oldugunu ortaya koyuyor.

yorumu diger okuyanlara birakiyorum.

Ulan şerefsiz ''manbee'' denilen şahıs sensin. Kendinle alakalı bir durumda nasıl başkasının ağzından konuşabiliyorsun üçüncü şahıs öznesi kullanabiliyorsun? '' Manbee efendi böyle yaptı, manbee efendi şöyle yaptı'' diye. Şizofrenik vak'a. Üstelik madem onlar chat odasında reklam yaptılar '' manbee erkeğin en yakışıklısı seviyorum o benim diye '' sen neden ifşa ediyorsun? Pezevenk ben chat odasında kimseyle sohbet etmem 3-5 kişi haricinde hiç te bu muhabbetlere katılmadım ama ekranda hep görüyordum, şu an kullandığın rumuzunla bu kadınları nasıl rencide ettiğini. Puşt herif millete insanlık dersi vesair vermeye kalkıyorsun sen insan mısın lan?

Denizrocky 19.04.2015 12:34

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112538)
YEDIGINDEN DEYIL BOKU YIYEMEDIGINDEN BÖYLE BU SOYSUZ

SEN BU HERIFLE BIRLIKTE OLDUNMU OLMADINMI????

Denizrocky 19.04.2015 13:51

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112550)
büllo sen simdi lara arkadasina yalanci demis oluyorsun.

aylarca lara chatte manbee burada gördügüm en yakisikli erkek diyordu.

manbee benim beyaz atli prensim diyordu.

manbee hayalimdeki erkek. adam gibi adam diyordu.

ve aylarca manbee efendinin etrafinda dolasip bunlari söylüyordu.

manbee ile telefonda görüsmelerine bir cok üye sahit oldu. yalvarip aglamalarini hepimiz dinledik.

sormazlarmi adama manbee bu kadar kötüyse niye onunla beraber oldun? niye beraberliginizden sonra aylarca onun reklamini yapip pesinden kostun, niye onu sürekli arayip bir sans daha ver diye aglayip yalvardin???

RESIM EKLE!!!! GÖRELIM BEYAZ ATLI YAVSAGI!!!!! SIFATINI :D

Denizrocky 19.04.2015 13:53

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112548)
1. bir cocugun beyaz, siyah veya baska irktan olmasi ne fark eder.

2. cocugu varsa bile onun icin ne mutlu. siz anne olma tadini hic bir zaman tadamiyacaksiniz.

3. laf atacak ve karalayacak bir konu bulamayinca masum hayalet cocuk ortaya atip bunu malzeme yapmaniz ne kadar karaktersiz ve seref yoksunu oldugunuzu gösteriyor.

manbee sana para mi verdi sen onun reklamini yapiyordun?

manbee diye diye chat odalarinda millete bikkinlik verdigini cok cabuk unutmussun.

telefonlarda ona yalvarip aglarken o sizin tel görüsmenizi chatte ulu orta baskalarina dinlettiginde senin ne hallere giridigini bircok üye sahit oldu.

rezilsin, birak artik manbee'nin pesini. o sana tekmeyi vurdu ve mendil gibi atti. bunu kabullen ve bu bilincle yasamaya calis.

BASKALARINA DINLETIN HA????? KARAKTERINI SIKSINLER SENIN SEREFSIZ!!!!!!!

Denizrocky 19.04.2015 13:55

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112546)
evet lara adresslerini yaz gidip görelim :) bari bu kez sözünde dur. Gerci durmazsin biliyoruz

LAN VAYBEE ORUSPUSU!!!!!! SEN ÖNCE ADAM OL!!!!!!

PEZEVENGINE GÜVENME!!!!!!!

Denizrocky 19.04.2015 13:57

Pezevenk T9 Oruspu Feyzade Herkesten özür Dılıcek!!!!!!!

Sıfaıtınızı Sıktıklerımın ıtlerı!!!!!!!!!!!!!!!!!

Denizrocky 19.04.2015 13:59

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2112550)
büllo sen simdi lara arkadasina yalanci demis oluyorsun.

aylarca lara chatte manbee burada gördügüm en yakisikli erkek diyordu.

manbee benim beyaz atli prensim diyordu.

manbee hayalimdeki erkek. adam gibi adam diyordu.

ve aylarca manbee efendinin etrafinda dolasip bunlari söylüyordu.

manbee ile telefonda görüsmelerine bir cok üye sahit oldu. yalvarip aglamalarini hepimiz dinledik.

sormazlarmi adama manbee bu kadar kötüyse niye onunla beraber oldun? niye beraberliginizden sonra aylarca onun reklamini yapip pesinden kostun, niye onu sürekli arayip bir sans daha ver diye aglayip yalvardin???

BÜLLO SENI SIKSIN SENDE BÜLLOYU SIK!!!!!!!!!!!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:45 Uhr.