Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

18.04.2015 23:04

hahaha sen simdi bütün yazilanlardan bunu mu anladin
:D

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112406)
Allaha sükürler olsun, benim yeterince param var. Kimseye muhtac degilim. Diger bayanlar senin yüzünden, zavalli adamdan korkmasin diye, manbeenin hakkinda gercekleri anlatiyorum. Manbeenin gördügü iltibattan haberin yok tabi, cünkü sana yüz vermiyor :)

Ama Allahtan senden baska bayanlarda var burda. Dürüst ve namuslu. Onlar senin gibi kendilerini bir colaya satmiyorlar. Senin sansin yok, ama onlarin sansi var.

Lara_ 18.04.2015 23:07

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112406)
Allaha sükürler olsun, benim yeterince param var. Kimseye muhtac degilim. Diger bayanlar senin yüzünden, zavalli adamdan korkmasin diye, manbeenin hakkinda gercekleri anlatiyorum. Manbeenin gördügü iltibattan haberin yok tabi, cünkü sana yüz vermiyor :)

Ama Allahtan senden baska bayanlarda var burda. Dürüst ve namuslu. Onlar senin gibi kendilerini bir colaya satmiyorlar. Senin sansin yok, ama onlarin sansi var.

BILIYOUZ KEPAZE SENDE OLMAYAN YOK...SEN BEKAR COCUGU OLMAN YÜKSEK MEVKIDE CALISAN KARIYER SAHIBI BIR PISKOPATSIN. AMA SENIN NEYE SAHIP OLDUP OLMADINI NE MAL OLDUGUNU BIZ IKIMIZ COK IYI BILYIORUZ DIMI ....N

Lara_ 18.04.2015 23:08

Zitat:

Zitat von feyzade (Beitrag 2112411)
hadi dimm dimm ve dumm dumm gürese baslayin :D

SEN CHAT YAPARKEN COCUGUN NAPIYOR ODA ANNESIMI DESTEKLIYOR YANINDA

SevtapTuran 18.04.2015 23:09

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112403)
BENIM PARAMI DÜÜSNÜCENE GIT COCUNLA OYNA ONU DÜSÜN..
YÜZSÜZ INSANDA ZERE KADARDA OLSA GURUR OLUR .ARSIZ

Olan cocuklara oluyor. O cocugun günahi neydi :( ?

Lara_ 18.04.2015 23:10

Zitat:

ALLAHIN DELISI PIKOPAT RUH HASTASI

Lara_ 18.04.2015 23:13

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2112415)
Olan cocuklara oluyor. O cocugun günahi neydi :( ?

SEVTAPCIGIM BUNUN COCUGU YOKKI BU COOOK BÜYÜK I$LERE IMZASINI ATMI$ BIR RUH HASTASI..AMA O VE BEN NELERE IMZA ATIGINI COK IYI BILYIORUZ

BUNA KEZBAN DESEN KEZBANA HAKARET OLUR BU PISKOPAT RUH HASTASI KEPAZE KEZBANINDA ALTI

SevtapTuran 18.04.2015 23:14

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2112414)
SEN CHAT YAPARKEN COCUGUN NAPIYOR ODA ANNESIMI DESTEKLIYOR YANINDA

Simdi Güzel paylasimlar, sohbetler yapmak yerine, feyzonun yardim cigligina cevap veriyoruz: aslinda feyzo bunlari yazmakla ne kadar yalniz ve ilgiye hasret oldugunu gösteriyor. Öyleki, bütün hakkindaki hakaretlere ragmen devam ediyor. Bu demektirki," ne yazarsaniz yazin, yeterki ilgi göreyim"

Lara_ 18.04.2015 23:14

Zitat:

BAK HICBIRIMIZ SENDEN UTANMANI BEKLEMIYORUZ KEPAZE....

DEVAM ET CIRKEF

18.04.2015 23:14

Hahahahahahah Hihihihihihihihihihhihi Hohohohohohohohohoh

1)Feyzade beni bugün cok güldürdün, ama NurBanu'ya ve Lara'ya laf yetistiriyim diye ulu orta sacma sapan iddialarda bulunma. Burda birisinin yakisikli oldugunu iddia etmek icin o'nu görmek lazim.

2) Benim aklimin almadigi bir sey var. Malum burda bana asik olup, askina karsilik vermeyi birak varligini algilamayi tennezül etmedigim icin pesimden dolasan bayanlardan bir tanesi aglama krizleri mi gecirmedi, bana mailler mi atmadi, telefonlar mi etmedi....

Neler neler yapmadi, ama ben o kadinin gururunu ayaklar altina almamak icin onu görmemezlikten geldim...
Bir erkek ilgi duymadigi bir kadinin adini agzina almaz. Birak yüzüne bakmayi tozuna bile bakmaz..

Benim bilmek istedigim tek bir sey var. Madem T9 ya manbee Lara ile beraber olmus
ve Lara onun pesini birakmiyormus.....Sormazlar mi adama o zaman bre herif bu bayanin lafini, adini niye agzindan düsürmüyon diye...

Herkesi geri zekali mi saniyonuz?

SevtapTuran 18.04.2015 23:16

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2112417)
Sie ist eine RABENMUTTER, cocugu ac ac uyuya kalmistir PC basinda

feyzonun umrunda mi o SAP pesinde :D

Bunlar feyzonun yardim cigliklari. Cok üzücü bir durum aslinda.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 10:04 Uhr.