![]() |
vay beee.cok zekisin
birader dunyaya muslumanlıktan baska din gelmedi.hristiyanlık mve musevilik gibi kitabi dinlerde muslumanlıgın bozulmus seklidir.onlar sizin gibi Allahın soylediklerini bırakıp kafalarına gore bir allah uydurma telasına dustukleri iin dinleri bozuldu imanları gitti.anlatabilior muyum.biz o bahsini ettigin hakk dinlerin peygamberlerine zaten inanıyoruz cunku onlar bizim peygamberimiz.hz isa geldi diyelim hristiyanların yanına mı gidecek?yooo.bizim peygamberimiz oldugu için bizim yanımızda onları uyaracak.uzatmanın alemi yok.dunyada gelmiş gecmik tek hakk din vardır o da islamdır.hz adem de isa da musa da muslumandı.ben de muslumanım elhamdulillah.
|
vay beee ne kafa ama...
yahu Allahın ayrı peygamberlerlerle ayrı ayrı din gondermesi mi yoksa aynı dini ayrı ayrı kavimlere ve birden fazla peygamberle gondermesi mi sacma.arkadaslar butun peygamberler LAİLAHE İLLALLAH a davet etmişlerdir insanları.yani tevhid inanısına.musa peygamber için musan rasulullah demişlerdir ibrahim iiçin ibrahum rasulullah salih için salihunnebiyullah demişlerdir.ama hepsi lailahe illallaha davet etmişlerdir.yani oyle bir sacmalıyorsunuz ki var yaa.salih peygambere iman etmiyorum yani salih peygamebr peygamber degildir salihunnebiyullah demeyen musluman olamıyor .musanrasulullah demeyen de.ama son peygamber geldikten sonra bundan sonra peygamber gelmeyecegi kesinken ve bu peygamber diger tum peygamberleri de temsil edip tum insanlık için ilk ve son hakk dini tekrar getirmişken.bundan oncekine inanıyorum diyen kafirdir.salihe musaya ibrahime musaya davuda inanıp muhammede inanmayan kafirdir.muhammede iman edip de salihe musaya iman etmeyenin kafir oldugu gibi.CUNKU HZ MUHAMMED SAV BUNDAN ONCEKİ TUM PEYGAMBERLERİ VE GETİRDİKLERİNİ TEMSİL EDEN SON PEYGAMBERDİR.uzatmanın alemi yok.
|
cok duygulandım..uhhu uhhu uhhu.
kadınlardan peygamber olmadıgını biliyorsun di mi?bnenim peygamberim muhammed mustafa sav.hayatı yaptıkları söyledikleri her sey apacık ortda.dinin Allah ın ahiret in cennetin cehennemin ne demek oldugunu acıklayıp bildiren odur.onun aracılıgıyla kuranı kerim inmiştir.İNSAN AKLI DA ONA YANİ MUHAMMED AS A TABİ OLUP KURAN NE DEDMİŞSE O SEKİLDE YASAMANIN TEK KACINILMAZ OLDUGUNU ANLAMAK İÇİN VARDIR.yani akıl denilen sey peygambere yani son peygambere muhammed mustafa sav e iman etmeyi haklı goremiyorsa ve bunu umursamıyor es geciyorsa kurana tabi olmayı olmasada olur ama olsa daha iyi olur gibi algılıyorsa O AKLI DİİL PİSLİK YUVASIDIR.cunku bunu yapmayan insan aklını kullanmıs sayılmaz.cunku bu akıl Allah tarafından bunun için yaratılmıstır.senin dedigin gibi sevgi ask merhamet eros meros tanrısını uydurup kafasına gore yasasın diye değil.insan aklıyla Allahı bulabilir.ama peygamber diye bir sey var.kuran diye bir sey var ve Allah zaten kendisini bildir mişken ben Allah ın bildirdiginden baska bir Allah -nasıl oluosa-buldum benim buldugum Allah seninkisinden iyi.savasın demio sevisin dio dersen hade leng ordan zevk duskunu derim.
|
bah tipsiz herif
kendince haklisan hakli gör. ama baskalarinin aklini kendi aklindan alcak ve düsük görme!
Kimin Kafir olup olmadigini SEN bilemezsin!!! Benim sana kafir dememle kafir olabilirmisin??? Bu senin icinde gecerli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Devam et icinde Kin, Nefret ve Savas duygularini beslemeye.......... Böylece Cennet kapisi sana kesin ebedi acik kalir. Sen inandikdan sonra. Adi üstünde INANC! Inanmak bilmek anlamina gelmez! O halde inandigin seye inaniyorum de, ama öyle cok bilmiscesine kesin tezler kurma! Akilli insanin beynini kimse yikayamaz! Senin gibi yobazlar ve insan düsmanlari ancak emsallerinin takdirini alir! O takdirlerle yetinsen olmazmi? Saygisiz Mahluk! Bir insan Allahin varligina inanmiyorum derse, fakat hayati boyunca sadece fedakarca iyilik yaparsa, hic bir insani kirmazsa ve nefsine hakim olabilirse Cehennemlikmi senin gözünde? Sirf Müslümanlarin Peygamberine ve Allaha inanmiyor diye????? Böyle bir insanin sonu cennetmi, cehennemmi, bunu sadece Allah bilir!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Tipsiz Sey, sen ALLAHmisin?????????????? |
desturrr
bah gorup bilemden tipli mi tipsiz mi bilemeyecigim bayan.ben muslumanlar bilmediklerine iman etmezler.hristiyanlar gibi sacma oldugu için inanıyorum da demezler.KESİN MUTLAK TEK DOGRU TEK GERCEK HAKK BİLGİ ELLERİNDEDİR.BUNA KURANI KERİM DENİR.ve eger herhangi bir bilgi ?kuranla celişiyor ise ona bilgi degil cehalet denir.Allaha iman etmek demek Allahın bildirdigine gore MUHAMMEDE TABİ OLMAK VE ONUN GETİRDİGİ KURANA İMAN EDİP NE DİYORSA YAPMAK DEMEKTİR.yani Allaha iman etmemiş yada ben Allaha inanıyorum diyip de muhammed sav tanımayan onu sallamayan ve kurana kra kitap diyip onu alaya almaya kalkan kafirdir.hanfendi.bak ben sana kafir demedim.sadece kuran kime kafir diyorsa ona kafir dedim.insdan ateist olup cennete gidemez.yani bu sivrisinek olup denizaltı surmek gibi sacma alakasız bir seydir.
|
bak ben kolay kolay kıskırmam.
ayrıca gb m de de pislige tahammul edemem.malum orası benim vaybee deki evim sayılır lutfen kirletip durma.edebini takın.kıskrıtmaya calısıorsan aldanıyorsun.bosuna ugrasma tamam mı.
|
ule ben ne dedim bana bagırıon
ben de aynını diom looo relax relax
|
Sizler benim muhattabim degilsiniz o.T.
ohne Text
|
yukarda bıraktıgım yazıyı tekrar tekrar
okudum da sanırım bayan oldugunu unutmusum.herhalde senle alaklı kişiliğine dokundurma yapmısım gibi bir sey algıladın.öyle bir niyetim yoktu.ben burda bilimsel uslup yerine dogaclama nasıl geliyorsa öyle yazıyorum.eros meros ve devamı sanırım yanlıs anlasılmaya musait olmuş.özür dilerim.yani snele alakası yoktu bayan oldugunu gözetmedim.hataydı.
|
sizin gibi Hastalarla burada ugrasamam o
ohne Text
|
Benim yaşadığım yerlerde Klise çanları,
Haydin namaza diye bağırarak Müminleri Namaz kılmaya çağırdığına ben hiç şahit olmadım.
Türkiye de bunu takip etmek çok daha kolay, çünkü bir kaç tane Klise bulunmakta!!! Nedeni malum... Şimdi sana soru Ulema Babur. Yukarıda yazdıklarına gidip herhangi bir kiliseye sordun mu??? Kardeşler sizlerde Kuranın yazdığına göre Müsilmanlarsınız. Sizlerin Peygamberlerinizde Müsilmandır Haydin camiye ve Kabeye dedin mi??? Hiç onlara Kendi kitaplarından ve peygamberlerinden başka bir kitaba ve peygambere inanıp inanmadıklarını sordun mu??? Kuranı ve onun elçisini ne olarak gördüklerini sordun mu??? Ve onların nelere inanıp, inamadıkları hakkında onlar için bir yargıda bulunup, bulunamayacağın iznini onlardan hiç istedin mi??? Ve kendine bütün bu yazdıklarının ve yaptıklarının bir insan olarak kendine yakışıp, yakışmadığını hiç sordun mu??? |
cevap veriom capın musait diil diip
muhatap almadıgını söleyip kufur yagdırıon.sana niye cevap vereyim.ayrıca hicbir papaz yada hristiyan gercekten biraz olsunislami ilim ogrenip hazmetmiş birisine hicbir sey anlatamaz.eger papaz dinelemesini bilirse musluman olmaktan kaçamaz.bunu 15 yasındaki cocuk bile yapar.benim bulundugum bolge itibariyle tarihi eser kapsamında olmayan kilise yoktu.gidip az daha gencken gidip papazlarla dalga gecmeyi falan istemiştim ama:Dyani öle bir sansım olmadı.PAPA ları ne dusunduklerini her seyiyle söyledi zaten gecenlerde.ben isayı tanrı olarak degil rasul olarak peygamberim olarak kabul ederim ve etmezsem de kafir olurum.ve kendi peygamberimden ayrı tutmam ne ustun tutarım ne kuculturum.muhammed mustafa sav ne ise hz isa da odur.ama ben muhammediyim.yani hz peygamberin SUNNETİNE tabiyim.onun getirdigi dinle buluyor hayatım anlamını.bu hz isayı reddetmem anlamına gelmez.neticede akrabalar.her ikisi de hz ibrahim in soyundan geliyor.
|
Ben seni sormadım, onlar ne düşünüyor,
senin bu yazdıklarına???
|
onlar dusunemiolar dusunseler
musluman olurlardı:Dne dusunduklerini de soyledim.PAPA ları ne dusunurse onlar da onu dusunur.onların bagımsız dusunme yetileri yoktur.
|
Ben seni aşağılamıyorum Babur,
sen bu insanlığın ile, bu cehaletin ile, bu YOBAZLIĞIN ile kendini aşağılıyorsun...
Çapım değilsin demek ile seni aşağıladığımı düşünme lütfen. Gerçekten ölçüsüz ve çapsızsın. Bana zevk vermiyor ne bilgin, nede insanlar hakkında kurduğun düşmanlık dolu cümlelerin. Her neyse alınma ama bu yazdıkların ile herhangi bir Hıristiyan Mümin ile tartışma... Müslimanlar hakkında var olan tüm iyi niyetini kesinlikle yok edersin... Kafana göre takıl Babur... (bir ara adın bacon du, fena bir ad değildi de, o isim ile bu kadar Yobaz değildin, gerçi sormadım hangi Bacon olduğunu, bilmem bilirmisin tarihte iki Bacon vardır düşünür olarak., her neyse Ramazanın gönlünce geçsin ve sana tüm insanlığı ayırım yapmadan sevmesine öğrenebilmede yardımcın olsun.) |
valla ben bacon diye bir nick kullanmadı
m.yanılıon herhalde.ayrıca sana papa dan bahsettim.papa denen adam gecenlerde neler soyledi dunya inledi.avrupada ab yoneticileri tr nin papa dan ozur dielemsi gerektigine hukmettiler.gerci ben papadan ozur bekleyenlere ahmak gozuyle bakıyordum ama tepki de iyiydi yani ozellikle bardakoglunun tepkisi hristiyanlara samar oglanı gibi indi.dindar hristiyanların inancları bagnazlıkla oruludur dogmaya sıkı bglıdırlar ve bu dogmalara sacam oldugu için inanıyorum gibi bir yaklasımı guduyorlar.papa almanyadaki o konusmayı da onların allahına ve dinine olan kendi ilerinde gerceklesen alay umursamazlık ve asagılamaya karsı yapmıstı.
temennilerin için de tesekkur ederim. |
dogru bacon senin ile alakali degil. o.T
ohne Text
|
Kabul
Ve sen böyle hatalarini kabul ettikce bende sana Saygi duyarim.
Böylece bende senden özür dilerim, GB ne yazdiklarimdan dolayi. Iste insanliga ilk adim budur (ikimiz icinde!) |
Tarikat in Kuranda yeri varmi?
Benim nazarimca Tarikat islamda yer almayan bir gruplasmadir.
Cünkü Kuranda hic bir surede "Kulum, git baska bir kulumdan akil danis" diye bir ayet yoktur! Böylece Tarikatlar bölücülük yapmis oluyor. Islami kendi yorumlariyla ve kendi cikarlariyla kullanmis oluyor. |
Yaniliyorsun
Bana Kurani Kerimden bir ayet ver, bunu isbatlayan!
Her Ayet sadece ALLAH`a yönelip onun yolundan gitmeni emrediyor. Ayrica EN`Am Suresini (55/6) okumani öneririm (Ayet 108, 125, 151, 154, 155)). Bak oralarda ne yaziyor..... Birde Zümer Suresini (59/39) oku (Ayet 29, 41). Dilerim artik itiraf edeceksindir, diyer Allah tarafindan gönderilen Dinler hakkinda pek yanlis yolda oldugunu. Ayrica ilginizi cekerim, hemen hemen her Surede bir kac kere su sözler ebedilestirilmistir: "Güzel düsünüp güzel davrananlarin ödülü budur...." Bu benim icin Dinimizin güzellik ve Iyilik Yolu oldugunu gösteriyor. |
Basiret Allahin bize verdigi
en büyük ve kutsal hazinelerden biridir.
Basiret ve Akil var oldukca Gaflet imkani pek düsük olmalidir. Gaflete gelmeyelim! Yoksa aramizda Basireti inkar eden kullarmi var? |
Selam
verirken ne anlam tasidigini bilirmisin???
Esenlik, baris ve mutluluk anlami tasir SELAM! Yani kim olursa olsun, selam verdiginde, iyi niyetle bu insana yaklastigini gösterir! Temiz bir kalp ve temiz bir niyetle. Lakin yazdiklarinda Selam göremiyorum ben..... Sen Vedud ne demek, bilirmisin? Arastir istersen. |
Yoktur, asirilik ILKELLIKTIR o.T.
ohne Text
|
herkeste vardir am herkes iyilik icin
kullanmaz..... bazilari önsezilerini cikar ve daginiklik icin kullanir
|
basiret nedir ki loo? o.T.
ohne Text
|
Basiret Kalp gözüdür
olacaklari sezme gücü.... her insanda vardir
|
Kalp Gözü?!
Senin yani düslerkadininin demek istedigi bir insanin 6 ci hissinin kuvetli olmasidir cünkü kalp gözü acik olanlar sadece peygamber (HZ A.S.) efendimiz ve allah dostlari yani evliyalar vs vs vs
Kalp gözü acik olanlarda artik bu dünyada göremedigimiz seyleri görürler yani melekler ruhlar inler cinler periler... Düslerkadini konuyu biraz daha aydinlatsanda tartisabilsek. |
TGRT de Kalp Gözü adinda bir program
var..her hafta izlersem basiretli olurmuyum :-))
peki birine "kizim -veya oglum- senin basiretin baglanmis" dersek de bu anlama mi gelir? |
Almanyadaki Islam konferansina ne
dersiniz......... ??
Bence olumlu bir adim, ama yaklasik 30 yil gec... ve sonucta Almanaya fakirlestikce yabanci düsmanligi artacak.. hemde immens |
islam ohne Angst
dazu ein interwiew mit Necla Kelek..
<a href="redirect.jsp?url=http://www.zeit.de/online/2006/39/Islam-Kelec" target="_blank">http://www.zeit.de/online/2006/39/Islam-Kelec</a> |
Du weisst doch das eine einzelne Meinung
oder SCIHTWEISE nicht sehr bedeutsam ist.....
Ich finde es ist ein guter Weg miteinander zu reden.... OHNE WIE DIE DAME IM LINK VORURTEILHAFT ZU SEIN |
esamul husnayı birbiriyle yarıstırmasan
daha iyi olacak.onlar Allah ın isimleri.yani Allah ın kendisinin bildirdigi doksandokuz ismi var.
MELİK Bütün mevcudatın gerçek sahibi ve hükümdarı CEBBAR C.C. İstediğini zorla yaptıran GAFFAR C.C. Çok affeden KAHHAR Her şeye galip gelen ve bütün düşmanlarını kahreden MUİZZ C.C. İstediğine izzet veren ve şereflendiren MÜZİLL İstediğini zelil kılan HASİB Kullarının bütün fiillerinin hesabını gören yani doksandokuz isminin her biri Allah ın Allah oldugunun kanıtlarıdır ayrıca.siz söylediklerinizle Allah ın gaffar ismini alıp kahhar ismini hice sayıyormus gibi konusuyorsunuz.Allah kendisine iman etmeyeni niye affetsin?aynı zamanda kahhar diil mi aynı zamanda muzill degil mi?gonderdiği dini ve sectigi peygamberi hice sayıp ona karsı savasanlar onu asagılayıp kucumseyip yokolması için her seyi yapanlar yada bunların hicbirisini yapmasa bile Allah bildirdigi halde Allahı ciddiye almayıp kafasına gore yasayanlar niye cennete gitsin?Allah buna niye musade etsin.sonsuz merhamet sahibi aynı zamanda sonsuz hesap ve sonsuz kahır sahibidir de ve sonsuz adalet sahibi.yani ben iman edicem Allah ne derse yapacagım da kafir hic bir sey yapmadan Allaha inanmadan bile cennete gidecek?bu hem Allah ın adaletine ters hem de Allaha hakaret demek olur.cunku Allah aynı zaman da adaletin de sahibidir. |
welche Vorurteile erkennst du
in Aussagen der Dame? z.B
|
Hacis und Hocas vom Taxistand
"Lan Ahmet su kiz senin tachsine binerse yasadin! Hemen evine gidersin"
(Das Mädchen ist, wenns hochkommt 18 und der werte Mann hat selbst töchter in dem alter) "Öfff su mallara bak....." (Hier richtet sich der Blick auf die zu groß geratenen Brüste einer mittvierzigerin) "vardi bitsede biraz kerhaneye gitsek" ( Familienväter, die täglich in Bordells ne Runde drehen ) "Lan Ahmet, bi puff yapik gelelim.... ( Ist sowas wie eine sight-seeing-tour oder Kulturreise ) Frag den Kanaken nach irgendeinem Amt, wird er sich nicht auskennen, frag ihn nach einem Bordell und du wirst eine beschreibung des weges bekommen, die nicht mal ein navigationssystem liefert.... |
Endlich mal ein Schritt in die
richtige Richtung!
|
Eine Frage an die Islamkenner:
Aber erst mal eine Klarstellung: Ich will den Islam oder den Propheten auf keinste Weise diskreditieren, ich frage, weil ich mich dafür interessiere.
Nun zur eigentlichen Frage: Stimmt es, dass der Prophet die Tochter des Abu Bekir geheiratet hat, die gerade mal 6 gewesen ist und jedem Muslim den Rat erteilt hat, ähnliches zu tun? Wie denken "moderne" Muslime über diese Begebenheit? Wie wäre die Reaktion, wenn man heutzutage auf eine solche Heirat stoßen würde? Wird ähnliches in einigen islamischen Regionen praktiziert? Bitte nur qualifizierte Antworten und Menschen, die in der Lage sind "ohne Wut im Bauch" auf meine Frage zu antworten. |
Mit solchen fragen kommt man nicht
weiter..
Nein du irrst du dich..sie war erst 4! sollen wir jetz diskutieren, ob Mohammed Phädophile war? kannst du dir für ein Gründer der Religion so was vorstellen, den miliarden Menschen als Vorbild nehmen? solche Fragen werden als Angrif in Kern der Glauben wahrgenommen und sind zugegeben auch billig und niveuolos.. las dir was gutes einfallen! |
Cok acik...
yasadigi olaylari anlatiyor.... cogu Türk kadinlari onun yasadigini yasamistir... demek istedigim acikca yasadigi kötü olaylari ÖN PLANA cikariyor....
Kaldiki kisisel görüstür... onun yasadigi olaylarin onun acisindan anlatis seklidir... nicht mehr nicht weniger |
Blödsinn
das ist nicht das überlste was man Mohammed hinterher sagt.... WEIL ER SICH NICHT DAZU ÄUSSERN KANNN... also nutz man das aus und verleumdet bis zum EXCESSS.... das ist MEGA PRIMITIV......
Ausserdem sagt man Ihm mehr als 9 Frauen nach..... ohooooooooooo.... du hast noch gar noichts gehört.... wie Halil schon sagte... die Menscheeit kennt einfach keine GRENZEN MEHR..... Denk doch mal für dich nach... ob ein Mann dessen erster 20 Jahre älter war wie er selbst und er monogam bis zu Ihrem ableben mit Ihr zusammen gelebt hat....... dannach den verstand verliert.... :)) |
undddd ????? o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 21:17 Uhr. |