![]() |
ausgangssituation:
24
Apr -------------------------------------------------------------------------------- 00:27 FatihSultan1453 ssstt mumlari söndürelim gel Mum Söndürme anlatimi: Kızılbaş (Alevi-Bektaşi) toplulukları için "mum söndürme" suçlaması; aile namusuna önem vermeyen, ana-bacı ayrımı gözetmeden tüm kan yakınları ile cinsel ilişkiye girenler anlamında kullanılmaktadır. |
ne mutlu banaki
sana yeni türkce kelimeler ögrettim yasemin
|
heulst du gerade
wie ein kleines kind oder sehe ich das falsch
|
du und dein hirnloser kumpan
habt meine familie beleidigt! habe ich davor jemals eure familien beleidigt? nein! warum nicht? weil eure eltern nichts für eure endlose dummheit können!
|
sagt der richtige
cok ibnesin ya saka maka :)
|
du hast sie beleidgit
assagidaki yazilari oku iftiraci hergele seni
|
evet agliyorum...
memleketin halina agliyorum, türkiyenin gelecegine agliyorum, sizin cocuklariniza agliyorum...
|
yakisir sana
türklügünü inkar eden memleketimizden bahsetmesin
|
seid ihr euch über die tragweite
eurer worte überhaupt bewußt? mum söndürme olayini anlatdim.
MEINST DU UND DEIN KUMPANE, DASS AUSSER ANHÄNGERN DES ISLAMS ANDERE MENSCHEN UND RELIGIONEN KEINE EXISTENZBERECHTIGUNG HABEN? WENN JA, DANN HAST DU DEN MORD IN MALATYA IN MEINEN AUGEN MITBEGANGEN! |
türk degilim, bu bir sorunmu?
sen burda yasiyorsun diye almanmisin simdi?
ne mantik ya... |
ja und wenn
du die leute beleidigst die einen kopftuch tragen bist du genau so wie diese hurrensöhne in malatya
war das deutlch genug? |
zeig mir eine stelle, wo ich eine
kopftuchträgerin beleidigt habe! NUR EINE STELLE!?
|
asil seninki mantik disi
maydanoza alaka yani
ozaman sanane benim memleketimden..git kuzey irakta kurulacak devletinle ugras sen |
Ibne oglum...pardon kizim kiskanma...
...GB mi fazla dikizledin artik...kiskandim mi yoksa yavrum benim...doya doya GB mi sen bak, zavalli geri zekalli fa$ist orosbum:-)))
|
arka sayfalarda bol bol var
sabah aksam burdasiniz zaten ibne henry ile..ara kendin..isinmi var sanki
|
türk devletini senmi kurdun?
sadece türk kanimi akdi kurtulus savasinda?
türk topraklari sadece türklerinmi? osmanli imparatörlügünde sadece türklermi vardi? hayret, ermenisi nerdeydi, lazi nerdeydi, arapi nerdeydi, yünani bosnali nerdeydi? |
onlar senin gibi
düsman kesilmiyorlar kurduklari vatana
|
hadi git isine
bulamadin bir sey yine zart zurt atiyorsun!
|
sen sus
iki kisi konusuyor burda
ücüncüye bok yemek düser bilirsin |
ben senin gibi yobazlara düsmanim! o.T.
ohne Text
|
hahah
brauchst wohl beistand von anderen personen
guck mal dein stecher der punisher ist da indir pantolonunu domal assagiya |
bende senin gibi bölücülere o.T.
ohne Text
|
ismim punishermi
sen git henryle ibne ibne yazis
|
bölücü olsaydim
ya daglarda olurdum yada pkk partisinde siyasete katilirdim! ben her ezilen halkin yanindayim!
|
Ne mutlu Insanim ve Türküm diyene!
Bunu evvela sen ögren Bozkurtun orospu cocugu! :-))
|
dikkat et maf ederim seni
dilimin altinda jilet var! *g*
|
baskalarinin görüslerine
saygi göstermesini ögreneceksin..sen ve o ibne arkadasin..bu görüsler türbanli olsa dahi!!
|
Ja, mehr TOLERANZ für ALLE!
Während der Regierungszeit von AKP werden in kürzester Folge auf brutalste Weise Menschen von sehr jungen Mördern umbracht, angefangen beim Verwaltungsrichter, Hrant Dink, Priester Santoro und zuletzt in Malatya. Alles nur Zufälle?!
Ja, die Türkei braucht einen religiösen Präsidenten, mehr Imam-Hatips, mehr religiöse, patriotische und fanatische Jungendliche damit mehr Toleranz herrscht? |
da musst du zu henry.der steht auf dich
oder sitzt..je nach dem wie ihr es treibt
|
senin gibilerinemi saygi gösterecem!
senin gibileri yüzünden azinlikda olan insanlar TRde eziliyor!
|
ne mutlu türküm diyene dogrudu
senin gibi piclere gecerli degilmis..
|
azinliklar degil
pkk li serefsizler gibi bölücüler..ben kendim cerkezim manyak herif
|
KIRO Allahin ayisi...
...türkceden ba$ka konusma kabilyetin yani lisanin yoksa bo$u bo$una odun kafana zorma...Punisher ne demek diye bile bilmiyorsun...yuuuuh ayi
|
sen cerkez degilsin cerezsin sen! o.T.
ohne Text
|
oglum wolflarida rezil etdin sen
en iyisi git bir daha görünme burda!
|
benden daha iyimi bileceksin
it
|
kendinize baksaniz
ibnelik yapiyorsunuz rezil oldunuz frkinda degilsiniz
|
Yavrum ibne Bozkurtum...jetzt schwulst..
...Du auch noch Punisher an...vay benim etekli karicim...Du geh mir jetzt net fremd, mein Liebchen! :-)))
|
ist homosexualität denn so unwührdig
für einen so stolzen türken wie dich? tüm homolarinda bogazlarini kesmek istersin?
ben homolari severim, die schaden wenigstens niemandem und in der türkei sind sehr populäre und intelligente menschen homosexuell? und? sie bringen das land weiter als du es je schaffen wirst? ihr ermordet in ehre eure angeblich so geliebtes land.... |
Du schwuler Wolf bist ne Schande für...
...deine Bozkurt-Genossen.
Seni burada ne ibnelik yaptigini görseler seni hemen gang-bang olarak düdükler...yavrum ibne kilikli kizim benim :-)) |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:49 Uhr. |