Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

15.03.2015 19:03

ebu-cahilin yalancisi :D

Lara_ 15.03.2015 22:30

ALLAHIM
İnsanlara iyi yönde kullanabilecekleri kadar zeka, zeka ve yeteneklerini taşıyabilecek kadar
azim,azimlerinin kaldırabileceği kadar arzu, zeka ve yeteneklerinin sınırlarını karıştırmayacak kadar şuur, hırslarına kapılmışlarsa dışardan nasıl komik göründüklerini farketmelerini sağlayacak kadar farkındalık bahşet ki sessiz biçimde bunların oynadığı komediyi seyredip gıkını çıkarmayan edep, sabır sükunet sahibi insanlarda bunlarin acizligini izlemek zorunda kalmasin

Lara_ 15.03.2015 23:34

Zitat:

Zitat von NurBanu (Beitrag 2110077)
Deli kari,

bak Laranin sapigi yazdim, sen cevap verdin

Kuduz asini olmayi mi unutdun bugün :D

PS: Dul avrat, machst du wieder Eigenwerbung
sana koca yok, al sana teselli sarkisi sana :D

https://www.youtube.com/watch?v=_6QwAs6zSbU

...)))))))))))))))))))))))))))))

ja sen nasil bir$eysin böyle..)))))))))))))))))))))))

iyiki varsin kalbimin dim dimi ..) bu ya$am artiklarini harikulade oyaliyorsun...))))

timeraiser 16.03.2015 00:44

Das Leben steckt voller Überraschungen :)

16.03.2015 12:18

Zitat:

Zitat von Lara_ (Beitrag 2110096)
ALLAHIM
İnsanlara iyi yönde kullanabilecekleri kadar zeka, zeka ve yeteneklerini taşıyabilecek kadar
azim,azimlerinin kaldırabileceği kadar arzu, zeka ve yeteneklerinin sınırlarını karıştırmayacak kadar şuur, hırslarına kapılmışlarsa dışardan nasıl komik göründüklerini farketmelerini sağlayacak kadar farkındalık bahşet ki sessiz biçimde bunların oynadığı komediyi seyredip gıkını çıkarmayan edep, sabır sükunet sahibi insanlarda bunlarin acizligini izlemek zorunda kalmasin

Amin! Das erinnert mich aber auch den Spruch vom Heiligen Augustinios, so heisst er glaube ich, erinnert.

Lieber Gott gib mir die Kraft, die Dinge zu verändern, die ich verändern kann. Gib mir die Geduld die Dinge zu ertragen, die ich nicht verändern kann und gib mir die Weisheit das eine vom anderen zu unterscheiden.

16.03.2015 12:20

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2110122)
bu deniz1008 tüm forumda trolluk yapmis.

kein wunder dass keiner mehr hier schreibt.

Bu Deniz neymis böyle demi ama! Anlasilan seninle kafayi iyi bozmus :D

16.03.2015 12:25

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2110140)
sadece burada yaptigi yetmiyormus gibi pn ile spam yapiyor bana :D

der dreht grad völlig am rad :)

Bana da gereksiz yazilar yaziyor. O'nun CHP'li olmadigi kesin. Senden ricam lüften ona CHP'li deme! O ne sagi ne solcu, o futbolcu diyecegim, ama o futbolcu da degil :D

16.03.2015 12:48

Was der Sonnenschein für die Blumen ist, dass sind lachende Gesichter für die Menschen...

HADI GÜLÜMSE :-)

16.03.2015 13:01

Zitat:

Zitat von MrsJones (Beitrag 2110153)
Was der Sonnenschein für die Blumen ist, dass sind lachende Gesichter für die Menschen...

HADI GÜLÜMSE :-)

Richtig. ;)

Ein Tag an dem Du nicht gelacht hast, ist ein verlorener Tag.

[Charlie Chaplin]

:) :) :)

16.03.2015 15:55

Zitat:

Zitat von T9 (Beitrag 2110149)
bir tane sapik chpli tüm chpyi baglamaz. ama bir kac sene önce o koyu chpliydi.

zaten böyle chpliler chpyi batiriyor. bunlar olmasa chp ücüncü havalimanina, ücüncü köprüye ve kanal istanbula karsi cikmazdi. aslinda chp AK Partinin tüm projelerine destek verirdi. cünkü o projeler vatanimizin yararina.

Neyse su siralar siyaset yazmak istemiyorum. Baska bir zaman bunlari, köprü, kanal vs. istersen enine boyuna, olurunu olmazini tartisiriz.
Ama kisaca sunu belirtiyim, ben yatirimlarin sirf Istanbul odakli olmasini istemiyorum. Ben yatirimlarin Türkiye geneline dagilmasini istiyorum. Bu benim partiler üstü görüsüm. AKP uygularsa AKP'yi, CHP uygularsa CHP'yi hatta MHP ya da HDP uygularsa HDP'yi desteklerim.
Türkiye sirf Istanbul'dan ibaret degil ve Anadolu yakasinda bitmiyor!

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 09:46 Uhr.