![]() |
Bir deli kuyuya tas atar...
40 akilli o tasi cikaramaz.
Orhan Pamuk sanki cok mantikli ve dogru sey söylemis gibi onu savunuyorsunuz. Olanlar olmus. Ölen ölmüs kalan kalmis. Bugün Türkiye söylenen herseye dogru dese herseyi kabullense yarin nolacak? Ermeniler bizim dostumuz mu olacak? Hic sanmiyorum. Onlarin ellerinden gelse hepimizi bir kasik suda bogarlar. Iyi. Ne yapalim yani? Zamaninda Osmanlilar ermenileri öldürmüs. Onlar da bizimkileri öldürmüsler. Eeeee? Ilk baslayan ermenilerdi, bu süphesiz. Simdi gelipte Türkler böyle yapti söyle yapti diyorlar. Bir cocugun elinden sekerini alirsinya, aynen öyle. Senin atalarin zamaninda adam gibi adam olsaydilar, bu tür olaylar olmazdi. Yüzyillarca yasadiklari vatana hainlik etmeseydiler, mahsum insanlari öldürmeseydiler, sizede kimse dokunmazdi. Olay bu kadar basit. Yok onlar türkleri öldürsünler, katletsinler, bizimkilerde, ya birakin onlar azinlik, dokunmayin onlarami deseydiler? Zum Schluss: BAYRAK INMEZ VATAN BÖLÜNMEZ YA SEV YA SIKTIR OL GIT TÜRKÜN TÜRKTEN BASKA DOSTU YOK O KADARRRRRRRRRRRR..... |
helal dostum
iste bu ........
bu kadar yeter....... seninle gurur duyuyorum. Biz burada yanliz degiliz. BIZ TÜRKÜZ DOGRUYUZ CALISKANIZ Dünya bize viz gelir viiiiiiiiiiiiiizz |
Hast du gut gemacht.
Allahi resmen inkar eden bir insani bize örnek olarak gösterdigin icin sana tesekkür ediyorum. Onun seviyesine düstügün belli.
|
Bozuk Plak gibisiniz ...
artik bu O. Pamuk Davasi sürer gider...
Baskalarin görüslerine anlayisli olun!!! O. Pamuk dan haric cok ama cok büyük Edebiyatci ve Yazarlar getirdi TR ortaya mesela Çetin Öner ( Gülbik Horozu Cocuk Kitabi cok hos ) Pınar Kür ( Yarin, Yarin cok begendigim bir Kitab ) ya aslinda saymakla bitmez... Yok ama simdi Pamuk gündemde ya .. Madem o kadar Milliyetcisiniz, TR Kanlisiniz biraz ilgi gösterin Ülkenizdeki olup biten herseye ..... |
..
Wir verzichten in unserem Leben auf immer mehr menschliche Qualität!!
Reduzieren unsere geistigen und emotionalen Ansprüche auf die Koordinaten einer mehr als zweifelhaften, marktbestimmten Gesellschaft... Tomris Uyar ( Allah Rahmet eglesin ) |
sen yürü.......
devam yürü senin yalan dünyada
|
Göstermiyoruzmu?
Biz tek vatanimiza topragimiz ve dinimize el kaldiran, kötü söz söyliyen insanlara karsiyiz. Ister türk olsun ister kürt ister alman.
BIZ BUYUZ!!!!!!!!!!! |
evet..neden türkün türkten baska
dostu olmadigini da anlat lütfen.
|
EEEEEEE
anlamadigin Zitateleri niye yaziyorsun buraya?
Interpretier erstmal dieses Zitat!! Mensch dat ist hier zum Mäuse melken!!!!!! |
ne Manyaksin sen ya o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:56 Uhr. |