![]() |
o.T.
zu blöd um eigenständig eine moschee zu finden? mit dir lässt sich bestimmt kein cihad führen :)
sorry, mir ist gerade nach witze machen :))) |
o.T.
Öcalans Schriften und Reden aus den 1970er Jahren sind geprägt von einem relativ klassischen Marxismus gepaart mit Ideen nationaler Befreiungsbewegungen wie der vietnamesischen oder der algerischen (Frantz Fanon).
Ab Mitte der 1980er Jahre übt Öcalan teils heftige Kritik am Realsozialismus. Seit den 1990er Jahren gibt er der Frauenbefreiung in seinen Schriften breiten Raum. Auf ihn geht auch die Gründung der Frauenarmee und später der "Partei der freien Frau" (PJA) zurück. In seinen im Gefängnis verfassten Büchern vertieft er seine Kritik am Realsozialismus und propagiert eine demokratisch-ökologische Zivilgesellschaft, die keine Staatsgründung zum Ziel haben soll, sondern die Abschaffung des Staates und aller Hierarchien, insbesondere zwischen den Geschlechtern. <a href="redirect.jsp?url=http://de.wikipedia.org/wiki/Abdullah_%C3%96calan" target="_blank">http://de.wikipedia.org/wiki/Abdullah_%C3%96calan</a> |
demek isteniliyorki,...
abdullah öcalanin kaybedebilecegi baska birsey kalmadi. günahlarin bir kismini ona yüklersek yanlis olmaz. ona gönül verenlere soracak olursak, topu topü bir kariya tecavüz etmis. hem allah karilari ne icin yaratmis diyeceklerdir sanirim.
Bu yeni girisimlerle hedeflenen ayilarin sehirlere indirilmesi olabilir. günahlarin birkismini devlete , ailelere ve bütün türk vatandaslara yükleyebilirlerse, günü kurtarmis olacaklar. ama ayilarin sehirlere inmesi oralarda huzurun tamamen kacmasiyla sonuclanacaktir. birakalimda sehirlerdeki kadinlar tecavüze ugramasinlar. dagdaki ayilarda günahlariyla birlikte dagda kalsinlar. son ana kadar PKK saflarinda kalmaya devam eden terörisler devletten af isteme hakkina sahip degiller. onlari allah affetmez devletde affetmemeli! Tecavüze ugrayan bir kadinin üzüntülerini paylasmak istiyorum ve eminim bir kadinin basina gelebilecek en büyük felaketlerden biridir. konuyu daha ayrintili okumak isteyenlere: <a href="redirect.jsp?url=http://www.politikcity.de/forum/showthread.php?p=109203#post109203" target="_blank">http://www.politikcity.de/forum/showthread.php?p=109203#post109203</a> |
in welcher stadt in kanada? o.T.
ohne Text
|
hemfikirim seninle..
gunahi bir nevi sucluyu aramak istiyor insan bunlari okuyunca.. sebep 13 yasinda bir kiz cocugu nasil olurda daga cikar? gunahini kim ceker??
o kiz artik 29 yasinda genc bir bayan.. kendisini cöl guzeli oldugu icin Apo tarafindan secildigini dusunen.. ve ondan intikam almak icin baska dagdaki adamlarla iliskiye giren bir kadin...kac insan öldürdügünü bilmeyen... zavalli bir kadin... benim icimde de nefret uyandiran bir kadin... iste bu kadini anlamak istiyorum... sucu tek aileye yuklemek geliyor icimden ama olmuyor.. Allaha havale ediyorum.. |
o.T.
Selam üzerine olsun sevgili Roman!
Tesekkür ediyorum.. Fakat cevap alamayacagimi bile bile yaziyorum ben. Bunun bilince ve farkindayim... Belki binevi düsünme kabiliytei artar diye! Günümüzün bi kac ünlü üstad ve yazarlari konusurlar fakat pek ilgi görmezler.. Gelmis gecmis tüm resullerde zamaninda ilim dagitmislardir, hurafelerden uzak durun, cehalatin icine degil ILIM´in icine dalin diye aciklamislardir fakat halen ÖRF ; ADET; GELENEK GÖRENEK ile hareket ediyoruz.. BIRGÜN GERCEK GÜN ISIGINA CIKACAK! |
o.T.
Evet Arkadaslar.. OLAY gercektende hic gülünecek bi olay degil..!
Sadece Hz Muhammedin böyle Karikatürlere oyun olmaisni degil, tüm Resullerin bu tarz ve tür seylere oyuncak olmasini tasvip etmiyorum! Evet, bati ülkesi dedigimiz tüm EU üyeleri ve Amerika tabikii aralarindaki ILLUMINATI numaralarini gerceklestirdiler... bu tarz oyunlara gelip halkin hemen celallesmemesi gerek.. Neden? Arakdasin dedigi gibi istenilende budur! Istenilen, Orta Asyanin mahvedilmesi... Bu yol Türkiyeye cikar...Ünlü bi Amerikan Profesörü Texe MArrs, bu ILLUMINATININ, yani tüm Deccal adamlarini kitabinda aciklamistir, vede ne yapmak istediklerini.. Yapilmak istenilen tek sey, Avrupa ve Asyayi birlestiren TÜRKIYE yi ele gecirip, baskenti KUDÜS olan bi dünya hakimiyeti kurmak... Simdi hemen bu olay dindar yahudilere ve dindar gercek hiristiyanlarada mal edilmesin lütfen.. .. Olay politiktir.. ve bu tür kiskirtmalara aldanip kontrolden cikmammak gerek! Fakat yapilani hosgörü ilede karsilanamaz.. HAK YERINI BULUR! Öz de biriz! |
Rahibin kati zanlisi sorgulaniyor
07.02.2006 16:40
Rahibin Katil Zanlısı Sorgulanıyor Sağlık kontrolünden geçen zanlının sorgulanması sürüyor. Trabzon"da öldürülen Santa Maria Kilisesi Rahibi Andrea Santoro"nun katil zanlısı olduğu belirtilen kişi yakalandı. 16 yaşında ve lise öğrencisi olduğu belirtilen zanlıyla birlikte, 9 milimetre çapında bir tabanca ele geçirildi. Balistik inceleme için Samsun"daki laboratuvara gönderilen tabancanın olayda kullanıldığı belirlendi. Trabzon Emniyet Müdürlüğü"nde sabah saatlerinde sorgulanmaya başlanan zanlı, sağlık kontrolü için geniş güvenlik önlemleri altında Adli Tıp Kurumu"na götürüldü. Sağlık kontrolünün ardından tekrar Emniyet Müdürlüğü"ne getirilen zanlının sorgulanmasına devam ediliyor. Bu arada, rahip Santoro"nun cenazesi, Türk Hava Kuvvetleri"ne ait uçakla İtalya"nın başkenti Roma"ya gönderildi. <a href="redirect.jsp?url=http://www.trt.com.tr/wwwtrt/hdevam.aspx?hid=142477" target="_blank">http://www.trt.com.tr/wwwtrt/hdevam.aspx?hid=142477</a> |
su cocugun aptalligina bakin..........
<a href="redirect.jsp?url=http://www.politikcity.de/forum/showthread.php?t=7550&page=4" target="_blank">http://www.politikcity.de/forum/showthread.php?t=7550&page=4</a>
|
o.T.
Muhammed karikatürlerine Türkiye beklenilen baskaldiriyi kaldirmadi..
Bi takim kisilerin ve örgütlerin bekledigi tepkiyi vermedi...Neden ayni seviyeye düsmedi diye tabikii hos görülmedi.. Tabikii o zaman ortaya herhangi bi olay cikmasi gerek ki, TR kara listeye girsin öyle degilmi?? Papazi acaba kim vurdurttu??? HIc bu soru üzerinde duruldumu acaba?? Yada neden TRABZON?? Trabzon sehrinin kökenlerini bi arasttirin! Politik acidanda arastirin!! |
Lütfen okuyun!
Ünlü Amerikan Profesörü TEXE MARRS ´in kitabi Illuminati, Entrika Cemberinden alintilar sunuyorum:
Türkce Baski icin Önsöz: Kitabimin Türkiyede basilmasi ve Türk okuyucusu ile kendi dilinde bulusmasi, gercekten cok önemli bir dönüm noktasi. Zira, Türkiye, 65 milyonluk nüfusu ile gezegenimizdeki diger 175 ülkeden cok farkli bir konuma sahip. Ortadogu, Avrupa ve Afrikayi birbirine baglayan güclü bir köprü. Ankarada yada IStanbul´da yasananlar, kesinlikle sonraki yillarda Afrika´daki Nijeryadan Avrupadaki Almanyaya oradan Amerika Birlesik Devletlerine kadar bircok bölgedeki gelismeleri etkiler. Bundan dolayidirki, Yeni Dünya Düenininin komplocu liderlerinin , ki ben onlari ILLUMINATI´nin adanlari oalarak isimlendiriyorum, Türkiyeyi kendileri icin bir dayanak noktasi yada dünya hakimiyetlerine giden yolda bir anahtar olarak görmeleri, sasirtici olmamalidir. Türkiye, siradan insanlarin yasadigi bir ülke degil. Miras aldigi tarih yüzyillar boyunca global gelismeleri etkilemis, nüfusunu genc egitimli erkek ve kadinlarin olusturdugu bir ülke. Osmanli Imparatorlugu, sanatsal, bilimsel ve kültürel basarilariyla, ve tabikii askeri gücüyle, halen batili güclerin zihnindeki yerini muahfaza etmektedir. Tabii ki ülkenin essiz tarihi Hititler, Helen uygarligi ve Bizans dahil olmak üzere, milattan önce ikinci milenyuma kadar izlenebilir. Birinci Dünya Savasinin hemen ardindan, 1923´de Türkiye Cumhuriyetini kurarken gösterdigi olaganüstü basarilari bizler tarafindan da cok iyi bilinen Mustafa Kemal Atatürk ismi, hayranlik dolu bir ses tonu telaffuz edilmektedir. Bugün Türkiye, ekonomik, askeri ve kültürel gücü ile dikkate alinmasi gereken bir ülke. Ülkedeki elit, Ankarayi, Avrupanin ekonomik gücüne entegre etmeye calisiyor. Türkiyenin cografyasi; insanlari dini ve potansiyeli her zaman patlamayi hazir bir bomba görünümü veren calkantili Ortadogu cografyasinda Türkiyesiz istikrar ve güvenligin mümkün olmadigi görüsünü pekistirir nitelikte. Tüm bunlar, Baskan George W. Bush´un Taliban in maglup edilmesinin ardindan Afganistandaki barisi tesis etme ve kollama sürecinde neden Türkiyenin destegini almaya calistigina aciklik getiriyor. Tehmin ediyorumki, Amerika, Ingiltere ve Rusya, bundan sonra Ankaraya daha SIK kulak verecek ve Türkiye, dünya meselelrinde hissedilir bir güc merkezi olacak.. Bununla birlikte, kendi cikarlari icin Türkiye nin bu potansiyelinden istifade ve manipüle etmek isteyen kisi ve olusumlar da mevcut. Türkiyenin ekonomik, askeri ve sosyal arenada oynayacagi rolün artmasi, ayni zamanda bu ülkenin, eski caglardan bu yana devam etmekte olan global komplonun ayrilmaz bir parcasi olarak görülmesi anlamina da geliyor. Sözkonusu komployu yürüten elit tabakanin nihai hedefi, baskenti Kudüs olacak bir dünya hakimiyeti kurmak. Illuminatinin arkasindaki beyinler, Büyük Israil´lerinden, Türkiye´yi ve tüm Dünyayi hakimiyetleri altina almanin planlarini yapiyorlar. Sözkonusu elit, gizli gündemlere sahip on acimasiz adamdan olusuyor. Kendilerinin de yari tanri statüsünde olduklarina inanan bu karanlik niyetli tipler, seytani "GÜCLER TANRISI" ndan baska hicbir seye tapmiyorlar. Bunlar, onyillardir, tüm özgürlüklerin yeryüzünden silinecegi o güne hazirlanmak icin ellerindeki tüm mali ve politik gücü seferber etmis durumda. O lanetli gün gelip cattiginda, üstün liderlerinin, dünyanin tahtina oturacagindan emin görünüyorlar. Komplonun ic cemberi olarak isimlendirdigim bu kisiler, sahip olduklari kan, hanedanliklar ve servetle seytani güclerini sergilemekten kacinmiyorlar. Komplonun lider kadrosu, New York, Washington ve diger avrupali baskentlerde faaliyet gösterne gizli cemaatleri kullaniyor, kendilerinin "olaganüstü Calisma" olarak isimlendirdikleri, dünya üzerndeki tüm erkek kadin ve cocuklarin kölelestirilmesi hedefine ulasmak icin calisiyorlar. Dahda kötüsü, gercek yaraticinin yeryüzündeki tüm izlerini silebilecekleri gib yanlis bir hayalin pesinde kosuyorlar. ILLUMINATI nin karanlik beyinleri, Türk milletinin anahtarini ele gecirebilirlerse, sadist ve acgözlü hedeflerine ulasma yolunda uzun bir mesafe katetmis olacaklar. Tamamen kontrolleri altina alamadiklari bir Türkiye, bu misyonlarini imkansiz hale getirmese bile, süphesiz ki bir hayli zorlastiracaktir. Bundan dolayi, önümüzdeki günlerde bu karanlik karaktelerin Türkiyeyi de etkileri altina alabilmek icin daha fazla gayret göstereceklerini tahmin edebiliriz. Cünkü Türkiyenin de fethedilmesi gerektigine inaniyorlar. Mümkünse sinsi komplolarla. Ekonomik yikimlarla yada gerekirse kaba güc kullanarak.. Tüm bunlarin isiginda Türkiyenin zeki ve cesaretli insanlarinin kitabimi dikkatle okuyacaklarini ve kapidaki tehlikenin farkina varacaklarini ümid ediyorum. Ardindan, bu ülkenin vatandaslari olarak bu büyük tehlikeye nasil tepki vereceginize siz kendiniz karar vereceksiniz. Türkiye, seytani amaclara hizmet eden bu adamlarin önünde, bir ahlak duvari, bir kudis bariyer olarak cikabilecekmi????? Yoksa Anadolu insani da dünyada örnegini gördügümüz diger uluslar gibi , basarisiz olarak, bu sinsi semanin tuzagina mi düsecek?? Türkce konusan tüm insanlara karsi kalbimde besledigim sevgi ile diyorumki: "GERCEKLERI ÖGRENIN VE KAZANANLARDAN OLUN!" Kutsal metinlerin de söyledigi gibi "GERCEGI ÖGRENECEKSIN VE GERCEK SENI ÖZGÜR KILACAK"! Texe Marrs 23 Ocak 2002 |
Benim bildigim bir katil suc aracini yan
inda durdurmaz..
ise bak |
o.T.
Zitat..............
Türkiye, siradan insanlarin yasadigi bir ülke degil. Miras aldigi tarih yüzyillar boyunca global gelismeleri etkilemis, nüfusunu genc egitimli erkek ve kadinlarin olusturdugu bir ülke. - Imkanlar kullanilmadiklari zaman hic bir fayda saglamaz.malisef ben bu genc egitimli insanlarin düsünce bicimini kavrayamiyorum. bir delinin kuyuya attigi tasi yüz akilli disari cikarmakta zorlaniyor. Elin amerikalisinin kurdugu komployu anlatirken bile elin amerikalisinin bizi öven kaynaklarindan yararlaniyoruz. 2 karili bir adamin sekiz cocugundan birisi kendini isbat etmek icin cinayet isliyor, bizde sebebini komplo planlarina dayandiriyoruz. ayni sartlar benim icin, senin icinde gecerli. peki, bizler neden cinayet islemiyoruz? |
Mesela senin ailenin bir yüz karasi vars
a.. ondan dolayi seni aileni hor görmek, asagilamak ve onlara kötü davranmak ne kadar dogrudur?
Ailende sen haric hepsi haydut olsa. Sendende öyle bir sey görülmese dogru bir laf söyleyince sana inanmamakmi gerekir? |
o.T.
ne demek istedigini anlayamadim, biraz aciklarmisin lütfen.
08 Şubat 2006 / Çarşamba Mumcu: Rahip cinayetinin arkasında karikatür değil, serseri çetesi var Anavatan Partisi Genel Başkanı Erkan Mumcu, Trabzon’da, rahip Andrea Santoro’nun öldürülmesi olayında, "karikatür krizinden etkilenildiğinin söylenmesinin yalan olduğunu, bu eylemin arkasında, uzun zamandır kışkırtıcı, provokatif eylemler gerçekleştiren serseri çetesinin bulunduğunu" söyledi. Mumcu, partisinin TBMM grup toplantısında, rahip Santoro’nun öldürülmesine değindi. Rahibin, İslam dünyasında rahatsızlık yaratan karikatürlerden etkilenilmesi sonucu öldürüldüğünün söylenmesinin "yalan" olduğunu ifade eden Mumcu, şöyle konuştu: "Bu, bir yalandır, onlar öyle söylüyorlar olsalar da bu bir yalandır. Gerçek şudur; uzun zamandan beri, gerçek kaynağı anlaşılamayan bir takım provokatif, kışkırtıcı olaylar serisi Trabzon’da sahnelenmektedir. Trabzon, bunun için uygun bir zemin olarak seçilmiştir. Bu kışkırtıcı eylemler dizisini gerçekleştiren insan topluluğu, 30-40 kişiden oluşan serseri çetesinden başka bir şey değildir. Bu eylemin arkasında var olan da bu serseri çetesinden başka bir şey değildir. Asıl önemli olan soru şudur; bu serseri çetesinin arkasında kim var? Bu serseri çetesinin varlığı bilinen bir şeydi; bunu, herkes biliyor, görüyordu ama herkesin gördüğü bu olay karşısında etkili bir tedbirin alınamamış olması, hükümet adına hesabı verilecek bir şeydir." Mumcu, Osmanlı uygarlığı ve Türk tarihinde, "farklı inançlara sahip kişilere ve bunların ibadethanelerine saldırma" gibi bir anlayış bulunmadığını, aksine, farklı inançların ibadet yerlerinin ihya edildiğini söyledi. "EŞKIYA, DÜNYAYA HÜKÜMDAR OLMAZ" Gücün üstünlüğüne dayanan yeryüzü egemenliğine medeniyet denemeyeceğini, medeniyetin, gücün yerine hak ve hukukun geçmesi olduğunu ifade eden Mumcu, "Yeryüzü firavunluğuna soyunmuş iktidarlara medeniyet dememiz mümkün değildir" dedi. ANAVATAN lideri Mumcu, birilerinin elindeki gücü kullanarak, dünyayı ele geçirmeye, diğerlerini köleleştirmeye çalıştığını ifade ederek, "Eşkıya, dünyaya hükümdar olmaz. Hak, hukuk, insanlık, vicdan galip gelecektir" diye konuştu. Mumcu, Müslüman-Hıristiyan çatışmasını provoke edenlerin asla galip gelemeyeceklerini belirterek, "Bu çıkmaz yoldan, bu çatışmadan vazgeçin" çağrısında bulundu. Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın, Medeniyetler İttifakı Projesi’ne ilişkin açıklamalarını eleştiren Mumcu, bu projenin, medeniyetler çatışmasına karşı oluşturulan "naylon bir rol" olduğunu ileri sürdü. Mumcu, "Adına, medeniyetler ittifakı demekle baştan, medeniyetler çatışmasını kuran akla teslim oluyorsunuz. Sözüm ona, İslam dünyasının lideri gibi davranacaksınız, ama davranışınız taklitten öteye geçmeyecek. Bu bilgisizlikle, kifayetsizlikle, aymazlıkla bu yapılamaz" diye konuştu. "HASTALIK SİZİN ESERİNİZ" Batı dünyasında, 11 Eylül’den sonra bir takım terör gruplarının İslam dünyasını temsil ettiğinin öne sürüldüğünü; bu terör gruplarının, batının desteklediği otoriter ülkelerden çıktığını söyleyen Mumcu, şöyle konuştu: "Kendi laboratuvarlarında ürettikleri virüsü, bizim üzerimize salmaya çalışıyorlar. Bu hastalığı, mikrobu siz icat ettiniz. Bizi, bu mikrobun sorumlusu olarak gösteremezsiniz. Dünyaya Müslüman terörizmi diye sunulan şey batının icadıdır, batı laboratuarlarında icat edilmiştir." <a href="redirect.jsp?url=http://www.milliyet.com.tr/2006/02/08/son/" target="_blank">http://www.milliyet.com.tr/2006/02/08/son/</a> |
iki tane basit soru.. onlari cevaplarmis
in lütfen?
|
o.T.
zitat.......
SAKINCALI DÜŞÜNCE O.A’nın birinci sınıfa kayıtlı olduğu fakat pek devam etmediği Trabzon’daki Fatih Lisesi’nde konuştuğum öğrencileri duyunca üzüldüm. Bir erkek öğrenci bu kadar çok gazeteci, televizyoncu görmekten şaşkındı, önce "Böyle ilgi göreceğimi bilsem ben öldürürdüm papazı" dedi. Maalesef gencecik çocuklar böyle düşünüyorlar burada. -Bir baba ve abileri kücük kardeslerinin okula gidip gtmedigini kontrol edip sorunlariyla ilgilenmiyorsa, sucludurlar. ne benim nede ailemin bu olaylarda bir sorumlulugu var. sana biraksalar sanirim diyer rahiplerinde katli vaciptir. biz tanisiyoruz öyle degilmi? Türkiyedeki misyonerlerin orada tanriya hizmer ettiklerini düsünmüyorum. onlar politik dincidir. aynen sen gibi. |
Cevaplayamaz..
Hic cevap bekleme bence!!!
|
kac sorunu cavaplayamadim? o.T.
ohne Text
|
baya pahali bir silahmis, tekrar
kullanmayi düsünmüs olabilir.
|
@Oezsu
kendi cektigin kopileri okumuyormusun yoksa???
Zitat Oözsu.......... Dünya’da yaşamaktan amaç, özündeki Allah’a ait kuvveleri keşfedip onları uygulamaya sokarak sonsuz yolculuğa çıkmaktır!. Bunu başaramazsak, diri diri gireceğimiz mezarda başlayacak sonsuz yolculukta hâlimiz perişan olacak!.. Kâbirdeki üç soru, “Rabbin”, “Nebin”, “Kitabın” sorularıdır sana; Şeriat devleti kurup sopayla insanları hidayete eriştirip eriştirmediğin değil!. “Biz isteseydik tüm insanlara hidayet ederdik” veya “... Sen onlar üzere zorlayıcı değilsin” âyetlerini iyi düşünmek gerek!.. Konu çok daha geniş, ama sıkmamak için kısa kesmek lazım... Prensibimizi Rasûlullah koymuş: “Kolaylaştırın, zorlaştırmayın; sevdirin, nefret ettirmeyin!..” Allah kolaylaştıra... AHMED HULÛSİ 21 Ocak 2006 North Carolina, USA |
o.T.
benimle atisma.. ben neleri kopyaladigimi cok iyi biliyorum..red etmiyorum
nefesini yada parmaklarini yukardaki soru icin harca ;)) have a nice and lucky day! ;) |
ich gebe dir vollends recht
diese vorurteilsbehafteten in ihrer dümmlichkeit kaum zu übertreffenden karikaturen sind nicht ausdruck einer konstruktiven kritik sondern zeugnis einer in europa bisher verdeckt gehaltenen islamfeindlichkeit.
sie sind ein erstes anzeichen dafür, dass die antiislamische hetze in europäischen staaten hoffähig wird. ich sehe parallelen zu der antisemitischen haltung um 1920 in deuschland. so hat es damals auch angefangen, dass man sich über die jüdischen frauen in karikaturen lustig machte. diese karikaturen werden absichtlich eingesetzt, um den hass gegen moslems in der bevölkerung zu schüren um die europäischen gesellschaften durch diskriminierung der muslime zu teilen. ist es nicht interessant, dass ich heute zum ersten mal hören musste dass ein vermieter nicht an muslime vermieten möchte? auf die frage hin, ob der vermieter auch etwas gegen deutsche muslime hätte, konnte er nicht antworten, dazu reichte sein intellekt nicht aus. die dänischen rechten haben genau das erreicht, was sie wollten: sie mobilisieren die dummen massen. und wer einen derartigen missbrauch der pressefreiheit anstatt ihres verantwortlichen gebrauchs verteidigt ist gleichzusetzen mit den schweigenden nachbarn der zur vergasung abtransportierten deutschen juden. |
@Oezsu
kendi yazdiklarini okumazsan benimkileri
neden okuyacaksin öyle degilmi? yoksa sorularin cevabini bulabilirdin. yoksa terbiyen sadece kiskirtmayami müsait? sen baskasinin sorularina küstahca, terbiyesizce cevap isteyecegine, konunun icerigine göre tartismayi ögren. Simdi sen benim su iki soruma cevap ver! 1. senin annen ve ablalarin kerhanede (im Puff) calissa, sana orosbu muamelesi yapilmalimi yapilmamalimi? 2. sen orospu olsan, senin annene ve ablalarina orospu muamelesi yapilmalimi yapilmamalimi? ich bitte dich um höflich und korrekte anworten |
sen sorumu cevaplamadin, istersen ben
senin sorunu cevaplayayim.
ivirdin kivirdin ve sorumu cevaplamadin! ;O) senin gibi düsününce belki öyle olabilir.. ama istersen Kurana bir bak. Ve insan öldürmenin Islamdaki yerini bir gör. Ama anlamak istemeyenler, hele hele cimbizlayici olunca anlamalari mümkün olmaz. Milleti 70-80 sene dininde uzak tut.. cocuklara okulu bitiresiye kadar dinini ögrenmesini engelle ondan sonra lise caginda tabiki böyle seyler düsünür.. o cocuk dinini tam bilseydi kalkipta bir insana silah dogrultmazdi, hele hele bir din adamini hic vurmazdi. eski zamanlarda degistirilmis bir seyi savunuyor olabilir.. ama savasta degilizki.. savas olsa bilene sadece sana karsi savasana silahi dogrultabilirsin.. seni kirmak istemem, kirici yazdiysamda özür dilerim. senin görüsün farkli olabilir. ama ben kalkipta senin canina kiymam. rahat olabilirsin.. en azdindan dinimle cocukken biraz ilgilendim.. cahillik o cocugu oraya getirmis.. okumus ama adam olamamis.. |
kolaylastirmak kendi nefsinin istegine
göre degil, belirli cerceveler icinde olur.. Kuran ve Sünnet sinirlari asilamaz.
|
ok. o.T.
ohne Text
|
sorulari anlamissin ama nereye cekiyorsu
n..!!!
:O) |
beni maalesef taniyamamissin.. ama olsun
problem degil.. Islami dogru tanimaya calis o bana yeter :O)
|
Günter beksteinla baya yakin
gürüsleriniz oldugunu tahmin edebiliyormusun?
bazilari münichte cami insa etmeyi provokasyon olarak göstererek, kendi oylarini artirmayi ve korumayi düsünürken gelindi buralara. kendi ülkesindeki yüzbinlerce müslümanin ibadet etmesini provokation ilan edenler, müslüman ülkelere misyonerlik faliyetleri icin kollari sivadilar. buralardan aktarilan milyonlarla simdi türkiyede yilik onbinlerce türk genci parayla hiristiyan yapiliyor. sen simdi bu cocuklari ayet ve hidis disina cikmaksizin kurtarilirmi diyorsun? anlat bakalim nasil? |
İlahi Özsu!!!
Bir türlü anlamam İspanyol boğaları gibi bu kırmızı renkleri insanlar neden bu kadar tutuklu bir şekilde sevipte, senin gibi yeşilin tüm aydın ve insani tonlarını savunan bir insana yakıştırmaya çalışırlar???
Yoksa renk körlüğünün en uç noktasımı olarak değerlendirip es geçmek mi gerekir... Her neyse!!!!!! Politika yada siyaset bilimi denilen muğlak meziyet ve sosyal olgu öz olarak vıcık, vıcık kokuşmuş bir bataklıktan başka bir şey değil. Bu dünyanın aldığı canlar ve yarattığı katiller Everes dağının yüksekliğinden daha yüksek. Ve büyük bir pişkinlik ile bu fanatik ve hasta ruhlu kişilikler, hem yok edilen, hem yok eden kurbanlar ancak malzeme olarak konuşmakta, konuşturmakta, ve bütün bir insanlık serüveni bu tür insanlar ile dopdolu... Önce insana sahip çıkılmalı, adı, anı, sanı, cibilyeti, mevkisi, milliyeti, dini ve yaşı hiç önemli değil, yüce Tanrının yarattığı hem katil olan, hem katledilen insan olmalı konuşulan ve değerlendiren... Gerisi ilkel bir demogoji ve günü kurtarmaktan öteye geçmez... Tüm kutsal dinlerde ve kutsal dini kitaplarda ve öğretilerde şiddet ve onun en kötüsü olan cinayet yasaktır... Buna karşı çıkanın aklı ile ve kendisinin insani kimliği ile temelden çok büyük bir sorunu vardır... Sana selamlarımı sunarım... Sevgiyle kal... |
niye, ben Türkiyeye kilise yapmasinlarmi
dedim? ;)
Hz. Isaya insanlari bile bile ac birakiyor ve onlari ölüme sürükleyip kendi cikarini düsündügünümü söyledim? baglantiyi nerede kurdugunu anlamayamadim. bir kere bizde Hz. Muhammedin resmini cizmek diye bir sey yok.. insanlara hakaret etmek, hele hele ölmüslerin ardindan konusmakta yok.. hele hele iftira atarcasina bunu yapmak hic yok.. buradaki kanunlara göre cami yapilabilir.. hatta statik durumlari gözeterek minareye bile bir sey dememeleri lazim.. ama gel görkü diyorlar.. ne diyelim.. simdi arada benzerlik kurmanin ne kadar tuhaf oldugunu anlarsin (umarim).. :O) |
o.T.
sen islami kendin anlar ve uygularsan sana faydali olur. benim inancim ve ibadetim seni fazla etkilemez.
sen seksen yil önceki türk halkin dini bilgisini arastirdinmiki, dini egitimi rejim meselesi yapiyorsun? bak cocugun annesi allahin rizasi icin AKP kadin kollarinda yöneticiymis. demekki, cocuklarini dini bilgiden mahrum brakmadi. Bu celiskiye ne dersin? |
AKPde eski sagcilardan solcularina kadar
herkes var.. yani bu bir sey ifade etmezki ;O)
Osmanlinin son durumunda durumun iyi olmadigi ortada.. nasil olsunki.. disaridaki baskiya karsi koyabilmek icin askeriyeyi devamli desteklemek zorunda kalmislar.. cünkü iceriden ve disaridan nerdeyse herkes yikmak icin ugrasmis.. zaten son 100-200 senesi baya gücü azalmis idi.. ama yinede yikilmasi baya sürdü. |
o.T.
Kısa bir hatırlatma, yalnızca 2400 ün üzerinde cami ve mescit bulunmakta Almanyada...
|
hem bu baglantiyi ilk sefer senin agzind
an duyuyorum.. o zaman italyadaki koc grubunun iscilerinin kazasini daha iyi anliyabiliyorum..
ilginc.. ama o cocuga onu yaptiranlar cok iyi secmisler.. cok ilginc |
o.T.
baskalarinin inanclarina, ibadetine ve hassasiyetlerine saygi az.
|
evet? 1000 türke bir cami düsüyor..
hatta bir camiye 500 kisiden fazla sigmaz genelde.. aslinda bu sayi cogu camiler icin 200 civarinda ;O) ehh? yeterlimi o zaman? ne dersin?
simdi birde diger müslümanlari düsünsek ne cikar karsimiza? Türkiyede bu oran biraz farkli degilmi? ama olsa bile kiliseler yikilsan, rahipler öldürülsen demeye hakkimiz yok.. ama hatirlatman icin tesekkür ederim :O) Allah her türlü sekilde senin yardimcin olsun :O) |
birde karsi tarafi kiskirtmak istiyorsa
biri tabiki en iyi sekilde neresinden vururum diye düsünür.. tereröst dediler, insan degil dediler.. o kadar karsi cikan olmamisti..
cogu tepkiler cok ileri gidiyor.. bir müslümana yakisir sekilde tepki verilse daha güzel olurdu.. hayirlisi.. ama kiskirtmak isteyenlerin hesabi tam tutmayacaktir.. onlarda bilse bunu yinede bir seyler deniyor.. Allah yardimcimiz olsun :O) |
o.T.
(Türkiyede bu oran biraz farkli degilmi? ama olsa bile kiliseler yikilsan, rahipler öldürülsen demeye hakkimiz yok..)
Elbet yok, hiç bir zamanda asla olmamalıdır.! Herkesin dini inancı kendisinedir. Allah seninde yardımcın olsun sevgili öğrenci. |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:35 Uhr. |