Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Gesellschaft & Soziales (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=398)
-   -   Religion & Glauben (http://localhost/forum/showthread.php?t=4272)

24.01.2006 13:01

o.T.

Wenn jemand von "unqualifizierten Aussagen" spricht und dabei selbst eine mangelhafte Orthografie besitzt, dann ist das keine "Nebensächlichkeit" , sondern wirkt einfach nur lächerlich und unglaubwürdig..

balikiz 24.01.2006 13:46

o.T.

wie kann man sich nur so die Blöße geben? *Kopfschüttel*

24.01.2006 15:52

zwischen drin...

also an gizemliperi... Peri??? naja.. nun gut.. Dir möchte ich nur sagen.. Wieviel Qualität deine Beiträge haben, sollen andere beantworten.. nicht du selber sollst über deinen Beitrag ein Urteil fällen. Das tust du wärend du es erfasst. Drum ist es anschließend nicht mehr nötig.

an Balikiz das du deinen Po mit Wasser wäscht ist sicherlich schön.. ama das du es für nötig hällst auf ihre Provokation so zu antworten verstehe ich nicht.

beide denken der Gegner ist im Unrecht. Ihr beide habt Fehler gemacht. Bence daha iyi anlatabilirdiniz düsüncelerinizi. Ikinizin yazisinida okudum. Ve ikinizede hak veremedim. Aradaki küfürler olmasa daha güzel bir manzara olurdu. Ikinizde bunun verimini görebilecektiniz.
Her neye inanirsaniz inanin... O sizin bileceginiz bir is. Ama hic kimseyi inandigi sey ile yargilamayin. Yapmadik demeyin .. ikinizde yaptiniz. Bu yazilara sahit olmak istemezdim keske bunlari misafir defterlerinize yazsaydiniz. En azindan daha güzel bir Platform olurdu sizin icin.

betonbayram 24.01.2006 15:55

Ben hem müslümanim hem hiristiyan

yani esdinsel :-)

2kanaken 24.01.2006 18:33

bilder sind weg

ich kann die bilder gar nicht sehen.
im profil steht gar nix

gizemliperi 24.01.2006 20:05

Yes TC

ich bin auch stolz auf mich, dass ich MEINE eigene Meinung habe.

und ich bin stolz auf meine Eltern, weil sie mich dahingehend erzogen haben, stets MEINE eigenen Gedanken und MEINE eigene Meinung zu haben!

Da kommen Hinterdörfler, die nicht mal wissen, dass es das Wort Bildung gibt, lassen ihre Kinder groß werden und nennen es Erziehung!

Inzwischen sind aber ihre Enkelkinder primitiver, als sie es in ihrem Dorf gewesen sind.....

Und solche Leute prägen das Bild der Türken auf der ganzen Welt.

gizemliperi 25.01.2006 06:33

Qualität!!!

o.T. - tamim88 (24/01/2006 - 11:16)
Ich hab den Koran zitiert und wenn du so gottlos bist und dich nicht damit auskennst, dann halt lieber die Füße still und bete weiter neben dem Rest deiner Sippschaft in der Synagoge...

Und jetzt puste nicht so viel heiße Luft, sonst bleibt nix mehr übrig, um abends deine Gummipuppen aufzublasen...

@tamim88

Junge, einen besseren Beweis konntest du nicht liefern, um MIR zu demonstrieren, wie FROMM du bist. Dein Beitrag = Qualität

Nur ein frommer Moslem, der so belesen ist im Koran kann wissen, was eine Gummipuppe ist.

Ich bezweifle, dass du überhaupt türkisch kannst, geschweige denn arabisch. Aber du bist trotzdem Super Genial!

Na hoffentlich werden alle frommen Moslems so wie du. Dann leben die Türken in Deutschland auch mal ihre Flowerpower zeit, freie Sexualität etc... und das unter dem Segen des von dir so gut definierten Koran!

Da bleibe ich aber wirklich lieber bei den Anhängern Moses (Hz. Musa!), ja ja du bist wirklich sehr belesen......

gizemliperi 25.01.2006 07:15

Kritik???

Definition Kritik.:
gr. kritike (techne) Kunst der Beurteilung und Prüfung. Bewahrt vor Täuschungen und Irrtümern, auch hinsichtlich der eigenen Person. Grundform der Auseinandersetzung mit Handlungen, Handlungsnormen und –Zielen. Nahezu synonym zu Vernunft und Denken. Die aufklärerische Kritik richtet sich gegen den Zwang metaphysischer, religiöser, rechtlicher, politischer oder allgemein gesellschaftlicher Normensysteme und Vorurteile.

So! Nun lies deine Antwort zu meinem Beitrag, suche nach einem Inhalt deines angeblichen Kritiks!

Junge, bei 0 inhalt deiner Antwort ist deine definition also, kritikunfähig?

no comment....

coach01 25.01.2006 09:04

Prof. Naumark teprik etmek gerekir ... o

ohne Text

coach01 25.01.2006 09:17

Ne oldugu belli olmayan !

Oraya buraya camur atip duracagina, sen anlat bakalim biz acizane müslümanlar neyi yanlis yapiyoruz. Senin ifadelerine göre bizim kafalarimiz bos. Doldur bakalim kafalarimizi o muazam yazilarinla.
Yorumlarini nefsine göre yapma. Aklina göre insanlik dersi vermeye calisiyorsun burada. Sen yasamanin gayesini bilmiyorsunki bize insanliktan bahsetme!

tclady18 25.01.2006 10:38

hahaha geil!!

hier spielt er auch den lehrer.....
geil.....

cemdean 25.01.2006 11:30

Sonunda hepiniz carpildiniz iste!:-) o.T

ohne Text

25.01.2006 18:21

Beyaz Türk :o)

Sen Böyle bir sey olmalisin :o)

Bana Bir " Türkler " resmi Boyayip Kendini de o resime bir yerlestirsene :o)

O resime Bakalim ..ve de stil kapalim.

Kim bilir Dünya ya belki kendimizi Layiki ile tanitabiliriz..

Hadi Bana Bir resim yap..

:o)

25.01.2006 18:24

Ben sizin Konu hakkindaki fikirlerinizi hala Göremedim :o)

Nedir yani ?..

Bardak -su Misalinden Pek Hoslandiginiz Söylenemez de..
Bu " De " de bir acilima gidecek olursak:

Türk Kadinlari ne yapmali ?..
Her Halde Prensini Bulana Kadar Önüne gelen kurbaga ile yatmali..

Muhahahhahahahahhahaha..

25.01.2006 18:33

Bir Mini etek Giyip

Biraz da makyaj Yapmakla Her zamanki Odun;
Allah Askina moder bir insanim ,benim Fikirlerim var demesin :o)
Dese bile Denilsin: " Kuzum sen nenin nesisin ?"
Hangi kavanozun Balisin Hangi kültürün Malisin ?..

Simdi sizin bu Engin ve de Modern fikirleriniz ile kurtulacaksa bu millet;size ne gerek var ?..

Öyle ya : Bunu Moskof da yapar :o)

Sizi yetistirmeye Ne gerek var kavanozlar da Sex pratiklerinin Iniltilerinde..
Verelim memleketi Ruslar a..

Bakirelik Kutsiyetinin aslinda büyük bir vahset oldugunu Direkt onlardan Tahsil edelim..

Sizi kim cizdi Buraya ?..
Siz Bu tablo da: Milliyetsiz Kültürsüz,Ahlaksiz Ve terbiyesiz Olarak Fazla bir yer tutuyorsunuz..

Tablo da acikli-traji komik bir figür olusturuyorsunuz..

Builmem anlatabiliyor muyum ß::
hIC SANMIYORUM ama Olsun..

25.01.2006 20:39

Peki...

ciddi anlamda tam böyle bir insana asik olursan ne yaparsin???

yani senin pismanlik yasandan faydalanabilirmi böyle bir insan? 40 tas su? kaynar su? Temizlermi? Yada baska bir sey temizlermi bu insani? Yani suyu kaynatsan aslinda mikrobu kirilir. Dolayasiylada biz kullanilmis su iciyoruz! "Wasserkläranlagen" Saf dedigimiz su bille bullanilmistir, toprak temizler. An geliyor yagmur suyu iciyoruz??
saldiri falan degil simdi bu. Sadece meraktan soruyorum??

25.01.2006 20:53

cok seffaf bir konu! ama kara perdelere

büründürüyoruz bazen. Benim namusum benim kalir. Her kim dokunsada. Ben bu dokunuslarda terbiyessizlik yansitmazsam, ama acik yüreklilikle bunu yasadim dersem yinede namuslu olabilirim. Her insan olabilir. Bence hic birsey yasamadan evlenirsem ve her dokunusta baska bir insanin hatirliyorsam, "bu baska bir insan olabilirdi" diye hayal kurarsam namussuzumdur. Bunun yargisini kimse degil, kendim yaparim. Ben konuyu genislettim, müsadenizle. Toparlayayim "Jungfräulichkeit= halk anlayisinda aninda NAMUS o yüzden konuyu dagittim biraz. Bekareti bekaret olarak algilayalim. Yani o et parcasi olarak. Bunun ne kadar muhabbeti yapilirsa yapilsin, görüslerimiz cok farkli oldugu icin yine her insan icin baska bir anlam ifade eder. Geri kalanida namustur. Yani dokunulmus insan cinsel iliskiye girmezse bakiredir. belki kimileri icin namussuzdur. Onu bilemem. Yine ayri bir konu!
Yinede her insanin Namus anlayisina saygi duyulmali. Bekaret anlayisinda oldugu gibi...

25.01.2006 20:56

Kannst du auch mal zur abwechslung ..

etwas anderes wie Beleidigungen bringen?

asil34w 25.01.2006 21:00

Anlamayacak ne var?

Ben gizemliPerinin ne anlattigini pek iyi anliyorum.

Tüm yazdiklarini okudum. Bazi yazilari biraz asabi, ama icerikleri mantikli.

1. Müslümanligi ve Müslümanlari genelleme olarak bir cekmeceye koymamis. Dinimizi kullanip sömürenlere sinirleniyor. Ve dini bilmeyip dini örf ve adetlerle karistiranlara.

Siz, yani ona özel olarak saldirip hakaret edenler, kendinizimi buluyorsunuz onun yazdiklarindaki, ona saldirarak kendinizi savunmaya calisiyorsunuz?

Dininizi bilip yasiyorsaniz, kutsal kitabi okuyup anlamaya calisiyorsaniz onun yazdiklariyla mutlu olmalisiniz.

Aklinizi (kendi aklinizi) kullanin diyor. Bunu dinimizde bize emrediyor. Allah yoktur demiyor hic biryerde. Ama siz ona neler neler diyorsunuz.

Yarasi olan gocunurmus diyebilirim ancak.

GizemliPeri, cok mantikli yaziyorsun, ama daha sakin ol ve devam et. Hemfikirim cogu konuda. Dinimizi gercekten bilen nadir.

25.01.2006 21:00

cahilin bas ucunda yatacagima..

bilgenin ayak ucunda yatarim..

Allah senide islah etsin güzelim!!

asil34w 25.01.2006 21:05

Mir gefällt

deine Ironie sehr. Allerdings bezweifle ich sehr stark, ob derjenige, den du hier angesprochen hast, auch fähig ist, diese inhaltsreiche Kritik (in Ironie verfasst) überhaupt anzunehmen.

Mir scheint eher, dass er nicht das Thema an sich behandeln möchte, sondern seinen Geltungsdrang in den Vordergrund stellt.

asil34w 25.01.2006 21:12

Ciddi bir sorumu bu?

Hepimiz bir "Bireyiz". Kendimize öz nefsimiz, aklimiz, fikrimiz, ruhumuz ve bedenimiz var.

Her insan baska birine zarar vermedigi süre kendine yakistirdigi gibi yasasa?

Kendini baskalarindan iyi, üstün ve dogru bulmazsa?

Sadece insan olmaya baksa? Dinini, görüsünü zorla baskalarina asilamamasa?

Kendini gelistirse?

Ne dersin? Senin fikirlerin ve görüslerin belli. Fakat baskalarinin fikirlerine e görüslerine saygi duyacak kadar insanmisin???

asil34w 25.01.2006 21:15

Kizin yazdigi

yazinin neresinde Hakaret var?

Bu kadarida fazla. Sirf ismini okumakla demek yazdigini okumadan sacmalamaya basliyorsun.

ayip, bu nicki sana hic yakistiramadim dogrusu.

25.01.2006 21:25

o Baskalarinin Görüs bildiris sekline

Baglidir..

Insanca Görüs bildirene Insanca görüs bildirilir..

Baskalarinin degerlerine cifte atmaya kalkisanlara da Merkepce..

Yani dis e dis göz e göz..

asil34w 25.01.2006 21:32

peki bunu

yazarken, senin yazdigin yaziyla baskalarinin görüsüne saldirdiginida hesaba aldinmi?

yoksa sen sadece kendi görüsünü saldirisiz kabullenmeye layik görenlerdenmisin?

bence mantiksiz bir cevap bana yazdigin.
belki senin kadar akilli degilim, belkide sen sadece bir adim düsünüp yaziyorsun...

25.01.2006 21:34

Kirk tas su filan

Bunlar Batil Inanclardir. Bir kizin Bakire Olacagi Konusu inancla ilgili de degildir. Böyle Bir din emri yok..

Bu Bir Görüs Bir Bakis acisidir ve benim Bakis acim bu..
Yanlis olabilir,Tartismam

Fakat evlenecegim kizin Beni Baska biriyle mukayese etmesine Karsiyim..Ayni gerekce benim icinde gecerli.Ben de onu Baskasi ile mukayyese Etmek Istemem..
Esler Cinselligi Birbirlerinde dogal yönü ile ögrenmelidirler. Bu Uzun Bir zaman dilimi icinde saglikli bir Yasam sunacaktir bizlere..

Sex Pratikleri Sonuc itibari ile bir doyum ve Ilgisizlik getirir cinsellige ve iliskiler kalici olmaz ve aile yikilir.

Burda ki " Bir Bardak su " Farz-u Muhal olarak verilmistir. Tesbihte Hata olmaz Diyerek Örnek verilmis Ve Icer misiniz Diye sorulmustur...
Yoksa Gayet tabii bir kirlilik söz konusu Olamaz..
Yani Tahmin ettiginiz Gibi " Yobaz " bir yaklasim degil Aksine Toplum Kültürünü tartismaya acan Bir yaklasimdir.

Sevgilerimle

25.01.2006 21:38

Ben sadece Görüs Bildirdim

Ve Benim bu Görüsüme Karsilik Olarak beynimi Calistirmam istendi..

Ben de Yazilarimi Omur iligimle yazmaktan vaz gecerek Beynimin Bana emrettigini yaptim..
Konu bu kadar Basit..

25.01.2006 21:40

Ayrica ciktigi yumurtayi Begenmeyip

Kaschlarini Havaya Kaldirarak Halkimin Kültürüne Kem Bakan Icimizdeki Irlandalilar dan Pek haz etmem.

asil34w 25.01.2006 21:45

halkimizin kültürü

sen gercekten tüm bir halk icin konusabilecek bir pozisyondamisin?

benim anladigim kadariyla riyakarliga ve yobazliga karsi. dini kötülemiyor, aksine dinin kullanildigindan rahatsiz oluyor.

Sen kendi kültürünü bana aciklarmisin. Ona göre benim kültürümü kapsiyormu diye sana cevap verebilirim.

Benim bildigim vatanimda, bir degil, yer yörenin bir kültürü vardir.

25.01.2006 22:03

Yöre degil Vatan kültürü vardir

Yöreler Insani da O vatan kültürüne Ayak uydurmustur.
Yani Hatti Savunma yoktur Sathi savunma vardir.
O satih da bütün Vatandir.

Ben Türkiye cumhuriyeti evladiyim. Müslümanim.

Tufanlari gösteren tarihlerden Bu yana Bu milletin Kültürü ile Yogurulmusum.

Engezisyon Kültürü ile insan yakarken insanlik ( ! ) Kültürümle Yikamisim onlari dinlerine dillerine dokunmadan..

Anlatmasi Uzun sürer Vaybee almaz kültürümü.
Velhasil Bir deniz bir okyanus..
Bir damla da olsa Nasiplenmek yerine o okyanus dan Onun köpükleri ile Ugrasiyor Icinde duvar olan Icimizdeki Irlandalilar..
Bu ne Tuhaf bir durumdur ki:

Köpügü görüyolarda denizi görmemeye and icmisler..

Tanidin mi beni ?..

Müslüman Türküm !..
Yapmacik olmayan O asaletim En cahil köylümün yüzünden okunur..
Cünkü O asalet Bana Doga nin Bir armaganidir !..

Hoscakal..
Wienna ya Gitmek Zorundayim Iki gün sonra devam ederiz..

xstudentxnrw 26.01.2006 02:00

deinen beitrag "Qualität" kannst du hier

hinstellen ;O)

echt super klasse... super niveau :O)

xstudentxnrw 26.01.2006 02:02

bana sordugunda ben sana cevap verebilir

im.. onun olup olmadigini ona sorsana akillim ;O)

xstudentxnrw 26.01.2006 02:06

Super :O) hast es ja erkannt :O)

aber dir ist nicht aufgefallen, dass männer egal welcher religion da etwas unbedachter an die sache gehen?

naja.. Allah sana akil fikir versin :O)
sende sunu kullan be peri ;O) ayip oluyor burda :O)

xstudentxnrw 26.01.2006 02:12

sen cok iyi bildigin icin baskalarini ya

rgiliyorsun yani? :O)

masaAllah :O)

yazdiklarinin bütün insanlar icin gecerli oldugunu niye göz önünde bulundurmuyor?

gizemliperi 26.01.2006 06:37

korrekt

das habe ich auch schon wahrgenommen. geh erst einmal in mein GB, da gibt er diesen Wunsch offenkundig preis.

nun, dann soll er sich mal einbilden, auf dem podium zu sein.

danke für deine einträge, aber ändern werde ich wohl an meiner provokativen art nichts, weil die leute sonst noch dreister werden.

sollen die mal mit steinen um sich werfen, mich können sie eh nicht treffen. sie treffen sich selbst, aber merken das nicht einmal.

sie wollen alles so verstehen, wie es ihnen und ihrem weltbild passt.

ist auch ok, aber für mich ist wichtig, dass sie wissen, dass es leute gibt, die das durchschauen.

gizemliperi 26.01.2006 06:44

Stell dir mal die gleiche frage...

fakt ist, dass jeder mensch glaubt, das richtige zu tun/denken!

willst du bestreiten, dass es viele menschen gibt, die ohne nachzudenken eine meinung annehmen und verteidigen, ohne ahnung vom thema zu haben?? nur weil eine mehrheit sie verteidigt?

mir ist aufgefallen, dass es hier so einige SEKTENANHÄNGER gibt. Im Islam (Koran) ist nichts von Sekten drin!!!!! Ergo nichts Gottgemachtes!!!!!

Wenn du so ein Sektenanhänger bist, dann ist deine art mir gegenüber sehr verständlich!!!

Ich respektiere und bewundere jeden frommen Menschen, der nach GOTTES regeln lebt.
Ich verachte jeden Menschen, der die Regeln von irgendeinem SEKTENFÜHRER den von Gott vorgegebenen Regeln vorzieht!!!!!!!!!!!!!!!

Denn diese wollen nur Splitten! Gott will aber eine Solidarität und Frieden unter seinen Geschöpfen haben.........................

gizemliperi 26.01.2006 06:53

Was ist deine Intention???

-Türk kadinlari ne yapmali?????????????

Haben Hinz und Kunz das zu bestimmen und vorzugeben?

Jeder Mensch trägt die Verantwortung für sein Leben/Tun!

Jeder ist sich selbst Rechenschaft schuldig.

Willst du hier die Selbstbestimmung und die Individualität einschränken/aufheben???

Es gibt Männer, die eine Nichtjungfrau lieben/akzeptieren und Männer, die nur Jungfrau akzeptieren/lieben können.

Solange Angebot-Nachfrage deckt ist doch alles in Ordnung!

Was ich verachte ist die Doppelmoral! Frauen, die Sex hatten und sich als Jungfrau anbieten statt zu sich und ihren handlungen zu stehen!
Männer, die jeden Mist gemacht haben und für sich eine Jungfrau wollen, obwohl sie ihnen im Koran als Haram deklariert sind!

gizemliperi 26.01.2006 06:58

aha!

jetzt greifst du eine ganze Nation an???????

als wenn türken so fromm, perfekt und heilig wären?
die türkischen männer geben doch ein vermögen für diese frauen aus. aber nach deinem denkschema sind es die frauen wohl schuld, weil sie verführen!
da ja männer nicht ausreichend verstand haben um dieser versuchung stand zu halten.
aber frau muss standhaft sein und jeder versuchung widerstehen!!!

genau das regt mich ja auf. seit tausende von jahren gibt es prostitution in JEDEM land. FÜR die männerwelt erschaffen!!!!!!!!!!!!
in der zwischenzeit 3 religionen, die MENCHEN zu vernunft und menschenwürdigem verhalten bringen sollen. was hat sich geändert???

Verbote und vorgaben für frauen und männer können weiterhin so leben/handeln wie ihnen ist!!!!!!!!!!!!!!!

kerio 26.01.2006 10:22

er/sie kann es

und wenn der gegenüber nichts weiß dann kann man den Lehrer spielen, völlig berechtigt.

26.01.2006 11:45

ok .. falscher begriff!

Küccük görme..

"da du ja so belesen im Kuran bist" ...

kimsenin kimseyi asaglamaya hakki yoktur.. und das liest sich in ihren Beiträgen immer.. nun gut.. dir muss ich eigentlich nicht erklähren was ich meine. Wenn dann sollte sie mir antworten. Muss sie sicherlich nicht. Onu demek istemiyorum.

Sen nicke göre yargiladigima kiziyorsun, peki sen beni niye o sekilde yargiladin. Yargilaya bilirsin beni pek ilgilendirmez. Sonucta bize yargilamak icin sunulan tek sey bu, ilk basta. Kisinin zittini yansitabilir, sahsini yansitir onu bilemem. Ama nicki ve sahsiyeti, cinsiyeti beni alakadar etmiyor.. Cogu zaman kimin yazdigina bile bakmiyorum. Önemsiz seyler bunlar. Bana akil verirken, ayni hataya sende düsme!! Ama yargilama hakkina sahipsindir. O zaman ama benim yargilayip yargilamadigima karisma...
saygilarimla...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:05 Uhr.