![]() |
hmmm o.T.
ohne Text
|
Frohe Weihnachten o.T.
ohne Text
|
AKP döneminde sehitlik kavrami
TV kanalları; şehit askerlerimizi konu alan ve geliri Mehmetçik Vakfı"na bağışlanan şarkının klibini, "İç karartıcı" bularak yayınlamayı reddetti!.
Şiddete yer vermedikleri tek bir gün bile olmayan kanalların Evgin"in "Şehit" klibini "İç karartır" diyerek yayınlamaması, affedilir gibi değil.... ŞEHİTLERİN KEMİKLERİ SIZLAYACAK İSTİKLAL Marşı"mızda "Sen şehit oğlusun incitme yazıktır Ata"nı" diye yürekten söylediğimiz dizeler, anlaşılan bazıları tarafından çabuk unutulmuş. Çünkü Murat Evgin"in, "Şehit" parçasının başına gelenler insana aynen böyle düşündürüyor. Parçanın gelirini Mehmetçik Vakfı"na bağışlayan Evgin, müzik kanalları ve öğlen kuşak programlarının "Biz eğlence kanalıyız" diyerek klibi yayınlamayı reddetmesi karşısında neye uğradığını şaşırıyor. ASIL İÇ KARARTAN KENDİLERİ... PEKİ ama "İç karartır" diye klibi yayınlanamayıp vatanı için kanlarını dökmüş şehitlerimize duyarsız kalan programların göz ardı ettiği gerçeğe ne demeli? Gündüz kuşaklarında şiddet ve kavgaları yayınlayarak sanki iç karartan kendileri değilmiş gibi bir tutum sergileyen programların tavrı affedilir gibi değil. Murat Evgin, Hülya Koçyiğit ile birlikte rol aldığı "Şehit" şarkısının klibinin yayınlanmamasından dolayı büyük üzüntü içinde. Bugüne kadar yaklaşık 100 bin adet satan "Dün Bugün Yarın" albümündeki "Şehit" parçası ne kadar çalarsa Mehmetçik Vakfı"na o kadar çok yardım yapılacağını söyleyen ve 70 yıl boyunca bu yardımın süreceğini belirten Evgin, "Logizmalardan şarkının sözü yaklaşık 15 bin kişi tarafından indirilmiş. Eğer klip yayınlanırsa bu sayı 10"a katlanır" diyor. Evgin, herkesi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyor. "ŞEHİT şarkısı... Kader yazıldı Kınam yakıldı Canlar verildi Bu vatan borcu Sana elveda diyemedim ki Sadece bu yakar içimi Her şehidin ardından Bir türkü söylenirmiş anne Sen de benim ardımdan Bir türkü söyle ağlama anne Gidiyorum ben |
Partilerin eglence kanalleriyle alakasin
i yazindan tam anliyamadim..
|
stolzer Alevite :)))))))))))))))))))))))
Ich versuche gerade "stolz" mit dem Glauben in Einklang zu bringen...Geht nicht.. Geht nicht!!!! Erklär das mal bitte ...Ona göre cevabimi yazicam..
|
selam roman... o.T.
ohne Text
|
vatikan...
vatikan ´daki kutuphaneyi ve arsivi merak edenler yok mu`?
ben sahsen cok ama cok merak ediyorum. arsiv ve kitap "mirasi " butun insanlarin ve insanligin görme ve bilgilenme hakki belkide.. okudugum bir cok kitapta.. oradaki onca elle yazilmis "kitap" arsiv degeri cok kiymetli ve insanlik icin cok onemli..sirlarla dolu ... bu sirlar... kisacasi hersey "kiyamet gunu" aciklanicakmis Papa tarafindan.. cok garip degil mi? zaten o gun hersey aciklanacak ... insanligin uyandirilmasi daha erken olmasi gerekmiyormu? |
Coool.. ben sinifta kaldim öyleyse :) o.
ohne Text
|
Tüm insanligin ortak bayrami haline
geldi Noel Bayrami, kaldiki Aziz Nikola TR de yasamis.. her nedense TR, yani Anadiolu tüm medeniyetlerin merkezi gibi bir sey... :))
Buda bizi mutlu ediyor... Ne mutlu Türküm diyene... :) |
Danke gleichfalls o.T.
ohne Text
|
Zerre kadar bir SIRRI yokturki
Vatikanin, bir akilli erdem ve kamil sahibi insan onu bilmesin....
Papa hic bir sey bilmez ve hic bir seyde aciklayacak degildir... zamani gelince ölüp gidecektir... HEPSI BU KADAR.... sonucta tüm DIN adamlari aynidir... cogu kafadan kontaktir... Aydinin birisi zamaninda söyle demis... GIB DEM MENSCHEN GENÜGEND MACHT, DANN WIRD ER EINES TAGES VERSUCHEN, GOTT VOM TROHN ZU STÜRZEN... Das sind die Päpste, Mollas, Rabies und jene AMATÖRE die es sein wollen.... Simdi sen deki Enis haksizsin... Bu arada... yeni yilin sana ve tüm ailene kutlu olsun. Nice saglik ve mutlu dolu yillara. Sevgilerimle Enis Kaya |
Sevgili Dostlar!!!
Ve eskiden tanıdığım değerli dostlar.
Yeni yılınızı yürekten kutlarım, bu vesile(ereği) ile yeni yılın hepinize, sağlık, iç huzur, mutluluk, dostluk, başarı ve sonsuz sevgi getirmesi dileklerim ile. Selamlar ve Sevgilerim ile... |
Amatör o.T.
ohne Text
|
o.T.
bu kanalların sorunu.
ak parti ile ne alakası var. ard niyetli bir yaklaşım sergiliyorsun, konuya daha da geniş açıdan bakabilirsin ve yorumlayabilirsin.yeterki ideolojik yaklaşımlarına fazla yönelme. oku,düşün,uygula ve neticelendir. saygılarımla... |
Selam Reis
ne var ne yok, nasil gidiyor hayat ?
yeni yil sana ve tüm ailene kutlu olsun. Nice saglik ve mutlu dolu yillara. Sevgilerimle Enis Kaya |
bu konu ile ilgili tekrar bir yazimi
ekledim ama sanirim iletilmedi...bu yuzden burada bu konuyu daha fazla yaymak istemiyorum.. :(
|
yeni yilini ben de kutlarim
ve kisa cevap.. cunku yazdiklarimi ekleyemedim tekrar da yazmaya useniyorum...lies nur zur Anregung, wenn es dich interessieren sollte.. :
Ein Großteil der Bestände aus der Zeit vor dem 8. Jahrhundert ist laut Angaben des Vatikans aus "nicht vollständig geklärten Gründen" verschwunden. <a href="redirect.jsp?url=http://de.wikipedia.org/wiki/Vatikanisches_Geheimarchiv " target="_blank">http://de.wikipedia.org/wiki/Vatikanisches_Geheimarchiv </a> |
senin de yeni yilin kutlu olsun o.T.
ohne Text
|
o.T.
Sevgili Enis, güzel ve samimi dileklerin için içtenlikle teşekkürlerimi sunarım sana.
Hayat, yani yaşam favkalade güzel diye düşünüyorum. Yerki yaşamın içinde ucsuz, bucaksız bir kosmos veya bir kaç, her neyse işte o bilinen ve bilinmeyen kosmosun ölümsüz bir ruhunu içinde taşıdığını bildiğin an, o fevkaladelik harukulade bir güzelliğe dönüşüyor bende. O güzelliğe sahip olduğuna bilen bir dostumsun. Her şey gönlünce olsun. ( uzun bir dönem daha aktif bir yazım katılımında bulunmayacağım burada, kendi işlerim başımdan aşkın, lakin bu demek değildir ki o güzel olduğunu tahmin ettiğim yazıları seçip okumayacağım, o güzel insanların verdiği o güzel düşün emeklerinden, !çok az bile olsalar!.) Tekrar sevgiler ve saygılar. Hep sevgiyle kalman dileklerim ile... |
o.T.
Teşekkür ederim sevgili Işın.
Umarım derslerine yeterli özeni ve dikkati vermektesindir. Seni burada bulmak ve yazılarını okumak benim için her zaman güzel bir zevk olmuştur ve olmaktadır. Selamlar ve sevgilerimle. Hoşçakal... Sevgili Özsu yada samimi selamlarımı sunarım. |
o.T.
Cok sirlar vardir Isinsucum!!!
Sana tadimlik olarak bi ameriklai yazarin kitabindan özet sunayim! "Süper zenginlerin idare ettigi bi dünya komplosu varmi?Bu zenginlerin olusturdugu kuvvet sahibi grup, gizemli Illuminati olusumunun adamlaridir!Dünyayi hakimiyet altina alma iddiasindaki bu gücün, ülkemizi, evlerimizi ve hatta hayatimizi tehlikeye atacak gizli gündemleri varmi!? Küresel bi entrika cemberi icindeyiz de haberimizmi yok?! !!!!!!! Bankaci, sanayici ve medya patronlarindan olusan ve tüm dünyanin servetini ve yönetimini ele gecirmeyi amaclayan bu gizemli olusumun pesine düsen Texe Marrs , sekiz yillik bi arastirmadan sonra bu gizli ögretinin sir perdesini araladi.! "ORDO AB CHAO /KAOSDAN KAYNAKLANAN DÜZEN" plani cercevesinde dünya üzerinde sahnelenen büyük oyunun farkina varmak ve senaryoyu kimlerin hazirladigini bilmek istiyorsaniz bu kitabi mutlaka okuyun!! "" |
o.T.
Tesekkür ederim!
Zaman.. Zaman.. Zaman... Hergünün saglik ile mutluluk ile, basari ile, ask- i Mevla ile gecmesini temenni ederim! Tabikii herkes icin gecerli! Fakat 1 Ocak yeni bi gün diye kisitlamayalim kendimizi.. Hergün yeni bi gün! Ve bu sene biraz hayal kirikligina ugradigimi söylemek istiyorum, söylemeden gecemiyecegim... Sözde Yilbasi patlamalarina 100 000 milyon € harcanmis bu sene...Ve evrenin bazi kitalarinda agzi kurumus varliklarin 1 Ocaktan haberi yok... Simdi 5 dakikalik zevki nasil paylasmali bence bunu ögrenmek gerek diye düsünüyorum.. Tabikii bu benim sahsi görüsüm! Cocuklara ve nesillere neyin önemli oldugunu ögretmek gerek diye düsünüyorum.. Sevgilerimle.. Hep hos ve gönlü bol kalin!!!! Özlem |
o.T.
Was ist denn Weihnachten?? Kannst mich belehren bitte??
Was für eine Deutung hat denn Weihnachten? |
hohohohohohoho
desene misyonerlik amacına ulaştı..hem aziz nikola da yasasa babası da dedesi de yasasa bu toprakların hristiyanlıkla hiçbir bagı kalmamıştır.kiliselerin mantar gibi yerden bitmesi de bir anlam ifade etmez.diyarı rum olana 1920 den cok önce ve resmen tbmm yle türkiye denmiştir.bunu hristiyan toplumnları da kabullenip defolup gitmişlerdir.yani burası türklerin deir.MOZAİK FALAN DEĞİLDİR.MEDENİYETLER MANZUMESİ DEĞİLDİR.BUNU İDDİA ETME CÜRETİNİ GÖSTERENLER KURTULUS SAVASIYLA DEFEDİLMİŞLERDİR.HEE BAZI KENDİNDEN DANGALAKLAR BU DENSİZLERİN GEÇİCİ SÜREYLE TERKETTİKLERİ BU DİYARI İSLAMI HRİSTİYAN MEZBAHASINA CEVİRMEK İÇİN YÜRÜTTÜKLERİ FAALİYETLERDE KULLANDIKLARI GÖNÜLLÜ ZANGOCLARI OLDUKLARINI HAYKIRA DURSUNLAR BİZ BU VATANIN İSTİKLAL MARSI TEMELLERİ ÜZERİNDE YUKSELİP PAYİDAR OLACAGINI SÖYLEMEKTEN DE CEKİNECEK DEĞİLİZ.zangocların noelini de kutlayacak değilim efendim.byes
|
illuminatus
und illuminaten.. ja, das ist auch mein Gebiet!!! :)
|
WEHRPFLICHT....
in der TÜRKEI sollte meiner meinung nach abgeschafft werden,jeder sollte frei entscheiden dürfen ,ob er hingeht oder nicht,zengin bir ailenin ogluseyit düstünü duydunuzmu veya politicakinin oglu seyit gittini duydunuzmu?????
|
Türk olgunluğunun, hoşgörüsünün,
evrenselliğinin ve çağdaşlığının güzel bir örneğidir yaptığın açıklama sevgili Enis.
Türk olmaktan dünya insanlığına düşman olmayı anlayan devşirilmiş kişilerin Türklüğünden her zaman tüm soyu ve sopunun Türk olduğunundan ailemde en yakınlarımdan çanakkalede bir kaç şehit vermiş bir insan olarak her zaman utanç duydum. Bunlar belki bir gün gerçekten bir Türk olabilecekler, onunda ölüçütü, seviyesi ilkel milliyetçilikten, insanlık düşmanı ırkçılıktan ve devşirme aşağılık komplexinden kendilerini kurtarıp önce Anadolunun insani olgunluğunu öğrenmeye başladıkları andır. Takma kafana bu tür densizlikler ile dolu ve içinde hiç bir Türk karekteri ve insanlığı olmayan yılışık sataşma yazılarını... Selamlar ve sevgilerim ile sevgili dost. |
Iyi güzel kardesim öyle olsun
sonucta bacinin gelecek nesillerin koynunda ya Yunan, Ermeni yada baska senin topraklarinda gözü olanlar yatar...
Tjaaa damit muss du dann Leben... ICh kann es nicht... dafür bin ich viel zu Weise als das ich mein Leben dem zufall und dem guten Willen anderer überlasse... Askerlik ZORUNLUDUR zorunlu olmali... ki senin varligin ayakta kalabilsin.. Senin cok genel bilgide eksikligin olsa gerek... Neden bir zenginlerden sehit cikmiyor diyorsun... das ist doch völlig NORMAL... olay aslinda cok basit.. Düsün sen bir Kumandansin.. önüne iki tane genc koyuyorlar.. Birisi zengin ellerde yetismis, kari kiz pesinde kosmus olan vücut yapisi yetersiz, dayaniksiz olan bir SÜT cocugu... kisacasi Zengin pici.. üstelik cokta küstah ve insan satar tip... Birde fakirhanelerde yetisen, zorluklara dayanikli, devlet millet, DIN ve tüm benzeri degerler ortaminda yetismis, üstelik vucut yapisi calismaya ve dayanikliliga alisik bir KARADENIZ genci.... Sen simdi bunlarin hangisini alir ve devletini korumaya calisirsin.... Ben kesinlikle Milli mücadele veya PKK mücadelesi olsun, kesinlikle Karedenizli köyden yetismis, caliskan ve vatan sever fakir kesimi tercih ederim kiiii BASARILI bir savunma yada bir taruz elde edebilesin... O yüzden MECBUREN, en kaliteli savascilari almak gerekir.. buda zenginlerden cikmaz... onlar kendilerini havyerle beslerken, fakirler onlari korur ve kurtarir... ama onlar bunu bilmezler.. |
o yunanlilarin simdide
koynunda birilerinin bacisi yatiyor.
ehh simdi?? |
heeeeee ????
sen benim ne dedigimi anladinmi anlamadinmiii... öyle fitnelige gerek yok...
Kendiliginden sevgiyle saygiyla birisiyle evlenmek baska... ZORAKI tecavüze v e toprak kayibina ugramak baska... Sizlere ragmen sizleri yönetmek gerek... |
:))
Biz Türkler sadece sinirlarimizi savunmasinin derdindeyiz. Aman kimse topraklarimi almasin. Tabiiki o topraklar icin cok sehid verdik, ama topraklar kaldida ne oldu. Biz o sehidlerin nesliyiz. Onlar bizlerden gurur duyabilirlermiki. Bir arkadasin dedigi gibi yunani türkiyeye sokmadik ama Türk kardesimiz gitti yunanin koynuna. Nereden nereye.
Kandiriyoruz kendimizi. Topluma söyle bak bir yunandan ne farkimiz kaldi ki ?? Hersey normal oldu. Bir kizin erkekle gayri mesru bir iliski yani zina etmesi bir müslüman ülkesi diye gecinin bir ülkede FLÖRT olarak görünüyor. Kimi neden koruyoruz ki ? |
Ich feiere kein Weihnachten,aber
wenn du es feierst wünsche ich dir schöne Feiertage. Einmal im Jahr müssen die Eltern oder die Grosseltern besucht werden :)))
|
Ne alakasi var bunun simdi ??
Mr.Noel eskiden türkiye bölgesinde yasamasi bizi nasil baglar. Sacmaliktir bir müslüman türkün noeli kutlamsi !!!
|
Hayatin en zor yolculugu ... o.T.
ohne Text
|
o.T.
Klasse..kann dir ein Buch ausleihen ;)
|
tamamda........
hepsini 1 tencereye sokmamak lazim,genede herkesin kendi kararina kalmasi lazim
|
guter
beitrag aht mir gefallen!!!
|
tabii ki senin gibi bir
dehayi anlamak güc!
nerede seni anlayacak adam? bence sen uranusa layiksin belki senli anlayanlar oradadir. |
ich finds ok
neben dem ZUsammenbau einer Waffe lernt man viel mehr beim türkischen Militär - DISZIPLIN ! Und dieses braucht unser Volk !
Für viele ist es auch eine Erziehungsanstalt, viele junge Männer lernen dort lesen und schreiben, weil sie es nicht auf ihren Dörfern konnten. Viele lernen erstmals Menschen aus anderen Regionen der Türkei kennen !!! Natürlich sind die, die der PKK zum Opfer gefallen sind traurige Schicksale, aber das ist das Verrücktsein des Menschen Kriege zu führen :( . Was ich persönlich unfair finde sind junge kerngesunde Männer, die sich ein Attest kaufen, um den Wehrdienst zu umgehen. Unehrenhaft sage ich nur ! |
seninde yeni yilin kutlu olsun :) o.T.
ohne Text
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 20:24 Uhr. |