![]() |
o.T.
Die dummheit ruht auf deiner Persöhnlichkeit.
Gott sei dank schreibst du nicht mehr. Über deine Einzigartigkeit kann man nicht streiten. Du bist einzigartig in deiner beschissenen Teorie vom Leben. Aber spätestens nach 80 Jahren wirst du enden wie jeder Andere. Viel Spass bis dahin und auch viel Spass im Jenseits. :)) |
ulan taskafali örümcek yobaz !!!!
ulan bogaziniza kadar müsriklik icinde birdee milleti jenseits menseits diye sözde korkutuyorsunuz,,dangalaksenmi karar veryorsun jenseitsde ne olcagini yoksa ilk okul mezunu dahi olmayan kici boklu islam alimlerinizmi buna karar vericek..
müsrik münafik yahudilesmis pislikler... dötten atmasyon bir dininiz var ne kurandan alakasi var ne islamdan..siz sadece kendinizi allahin yerine koyup jenseits diye tehditler savurursunuz.. bence iste seytanin egemenliginde olmak budur..milleti tehdit edecegine bence sen müsriklikden kurtul kendi dötünü kurtarmaya calis... kuran bilgisi sifir hocalara hacilar adombalan abdicik |
halt lieber deine klappe
bir mok bildiginiz yok ...kurandan caktiginiz yok cahil analarinizin babalarinizin hoclaarinizin laflarini buraya yaziyorsunz..
cok aptalca ve cahilce...yazdiklarin islamla kuranla alakasi yok.... |
falsch
wie vieles andere in diesem eigenartigen forum..
die haut WIRD nass auch wenn sie tätowiert ist.oder sind tatoos bereits wasserdicht ;) der sündenfaktor besteht in der tatsache dass du eine von Allah c.c. erschaffe eigenschaft deines aussehens durch künstliche einwirkung VERÄNDERST that"s all. |
hadi be sacmalama
kas yapayim derken göz cikariyorusnuz...
madem vücudunda degisiklik yapmak günah..ozaman sünni erkekleriniz neden yahudiler gibi cüklerini SÜNNET ediyorlar... allahim bu sapiklara akil ver |
du wärst ein grund
warum ich einmal im gefängnis landen würde.
ohne mist. yazilarina dikkat et,solche beleidigungen dulde ich net.auch net in so einem von allen seiten bekackten forum |
:)))))
sen bizim erkeklerimizin cükleriyle ugrasacagina kendi cükünden bir parca kes de beyninye yerlestir.
isabet olur muahahahhaa /IG |
Ist das alles was ihr zu sagen habt???
Da draußen werden Glaubensbrüder gefoltert und ihr diskutiert darüber, ob das Tätowieren der Geschlechtsorgane eine Sünde ist.
BRAVO! |
sen g.abdesti bilirmiydin?? ;))))) o.T.
ohne Text
|
ALMANYADAKI GENCLIK COK YOBAZ VE CAHILMI
bu kadar din konusunda cahil olup iste islam alimleri söyle dedi bilmem kicimza tatoo yapmak günahdir diyen insanlarin yasadigina sasiiryoum..
buradaki arkadaslar din konusunda kindergartende galiba.. yoksa bu kadar cahil ve yobazlik olmazki ? sizin eski islam alimleri dediginiz ilkokul mezunu biile olmayan dangalak kisilerdir.. hadi kaldirip mezarlarindan sorun bakalim.. kurana göre cybersex yasssahmi hz muhammed chatde nasil davrandi telefonda kadinla konusursan abdestin bozulurmu peygamber efendimiz hangi cesit handy kullanirdi..bir müslüman mms handy kullanmalimi televizyonda hangi kanali seyretmek sevab hangisi günah ormanda sicmak günahmi..abdest alirken parmaginiz yanlislikla kiciniza kacarsa tekrar gusül almak sartmi.. hadi hodri meydan islam alimleriniz ne diyor merak ettim... bu kadarda cahil olunmazki ... |
und???
haste etwa den Koran aufgeschlagen und für deine glaubensbrüder ne runde gebebet?
wohl kaum |
evladim tükürdügünü böyle yalatirim
yani sünnet olmak allahin verdigi vücudu degsitirmek degilmi yoksa benmi senin bu yazindan farkli birsey anladim,...dass du eine von Allah c.c. erschaffe eigenschaft deines aussehens durch künstliche einwirkung VERÄNDERST
cük kesme veränderung degilmi hocalarion yavrulari... |
ja klar doch, ich habe so wie Du mich
vor dem Spiegel hingesetzt und aus dem Q"uran Verse gelesen, damit Allah das zweimal sieht.
Tövbe tövbe Sana ne be kadin benim dua edip etmedigimden? Sana mi sayacam neler yapip yapmadigimi? Hem ben burada dua etmiyorsunuz diye elestirmedim! Sectiginiz konuyu elestirdim. Anladinmi? Sayin cok entel |
*lol* bunu birdaha entel kariya anlat o.
ohne Text
|
o.T.
burasi bir din forumu,tartistigimiz konulari elestirecegine hep birlikte dua edelim diyebilirdin.
*denkhilfegibt* es ist nunmal so verdammt abgedroschen in foren aufzutauchen und moral zu predigen yok disarda savas var sizin konustuklariniza bakin,yok insanlar iskence görüyo .... eee? wir wissens!!! hast du nlösungsvorschlag?? wenn nicht ist es nunmal die beste anwort zu sagen-dann BETE für die brüder!!!! |
So etwas...
...liegt doch meistens an der Erziehung oder etwa nicht?
|
yobazlik la ..
..alakasi yok bence, hiristiyan alemi islamligi yok etmek istiyorsa bunlari avrupada büyüyen genclerin (cahilligi, bes cent paraya eslerini böyle satmayi, hayvanligi) beynine yerlestiriyor.
Hiristiyan alemi Hiristiyan dininin yavas yavas yok olmasinin farkina girdiler ama bizim cahiller ise onlardan beter oluyorlar. Saygilarimla |
Yobazlik !?!
merhaba,
@ ElazizSpor Sana bir kac yazi yazdim, galiba okumadin. Yobazligin tarifini yap bana. Ve Yobaz olmayini tarif et bakalim bana. Sen kendin islama uyamadigin icin, islami kendine uydurmaya basliyorsun. Zaten senin gibi fisiriklar cok demis bunu ama hep fisirik kalmislar. Hadislere inanmayan bir insan nasil olabilirde ben samimi bir müslümanim der ?? Ha söyle dese: "Su su hadislerin kaynagi belli degil veya kaynagi güclü degil." dese, tamam bu onun kendi saysi degerlendirmesi derim. Ama sen tüm Hadisi serifleri inkar ediyorsun. Ve gereken ne oldugunu yazmissin bir kac yazinda: *Allah zaten Kurani kerimide yazmis herseyi peygamberde kimmis. Allah unutmaz ya demissin önemli olsa Kuranda gecer diyorsun.* Bu tamamen saptirma. Kafalari karistirmak icin egitimmi aldin sen. Öyle seyler yaziyorsunki basit insanlari kafir etmek kabiliyeti var sende. Sen masonmusun ?? O sordugun sorulari evaplandirmak icin Alim olunmasi gerekmiyor. Cyber*ex dedigin sey günahdir sinanin her türlüsü günahtir göz sinasi, kulak sinasi ... Chat konusuna gelince. Chati nasil kullanirsan o sekilde günahtir veya yararlidir. Kadinlarla telefonda konusmasi abdest bozmuyor, sadece vucuttan irin, kan, sidik filan filan cikarsa abdest bozulur. Handyide sen kullan. Television seyretmek günah degildir ama *orno bakarsan günahtir tabiiki. Ormanda büyük abdestini yapmasi günah degildir. Ama yaptigin zaman üzerini örtmeyi unutma yoksa ardindan sövenler cok olur. Abdest alirken sen poponda gezinbiyorsun galiba. Abdest aliyormusunda soruyorsun sen bunu ? Sen Hadisleri kabul etmedigine göre sen ne Güsül abdesti alrisin ne de Vakit Abdesti alirsin. @ alle Simdi siz karar verin 5 vakit namazinda orucunda olan birisimi yobaz. Yoksa böyle sacma sapan sorularla kendilerine göre kafa karistirma cabasinda olan kisilermi YOBAZ. Karar sizin. Selamlar ... |
Yobazlik ?!?
merhaba,
@ ElazizSpor Sana bir kac yazi yazdim, galiba okumadin. Yobazligin tarifini yap bana. Ve Yobaz olmayini tarif et bakalim bana. Sen kendin islama uyamadigin icin, islami kendine uydurmaya basliyorsun. Zaten senin gibi fisiriklar cok demis bunu ama hep fisirik kalmislar. Hadislere inanmayan bir insan nasil olabilirde ben samimi bir müslümanim der ?? Ha söyle dese: "Su su hadislerin kaynagi belli degil veya kaynagi güclü degil." dese, tamam bu onun kendi saysi degerlendirmesi derim. Ama sen tüm Hadisi serifleri inkar ediyorsun. Ve gereken ne oldugunu yazmissin bir kac yazinda: *Allah zaten Kurani kerimide yazmis herseyi peygamberde kimmis. Allah unutmaz ya demissin önemli olsa Kuranda gecer diyorsun.* Bu tamamen saptirma. Kafalari karistirmak icin egitimmi aldin sen. Öyle seyler yaziyorsunki basit insanlari kafir etmek kabiliyeti var sende. Sen masonmusun ?? O sordugun sorulari evaplandirmak icin Alim olunmasi gerekmiyor. Cyber*ex dedigin sey günahdir sinanin her türlüsü günahtir göz sinasi, kulak sinasi ... Chat konusuna gelince. Chati nasil kullanirsan o sekilde günahtir veya yararlidir. Kadinlarla telefonda konusmasi abdest bozmuyor, sadece vucuttan irin, kan, sidik filan filan cikarsa abdest bozulur. Handyide sen kullan. Television seyretmek günah degildir ama *orno bakarsan günahtir tabiiki. Ormanda büyük abdestini yapmasi günah degildir. Ama yaptigin zaman üzerini örtmeyi unutma yoksa ardindan sövenler cok olur. Abdest alirken sen poponda gezinbiyorsun galiba. Abdest aliyormusunda soruyorsun sen bunu ? Sen Hadisleri kabul etmedigine göre sen ne Güsül abdesti alrisin ne de Vakit Abdesti alirsin. @ alle Simdi siz karar verin 5 vakit namazinda orucunda olan birisimi yobaz. Yoksa böyle sacma sapan sorularla kendilerine göre kafa karistirma cabasinda olan kisilermi YOBAZ. Karar sizin. Selamlar ... |
arkadaslar
bizler böyle ters birbirimize davranirsak sonumuz ciddiyen kötüye varicak.
|
no comment o.T.
ohne Text
|
aynen öyle
bu ap acik gavur sömürgesine en büyük destek bizim cahil nesilden geliyor zaten
zinayi,ciplakligi,alkolu ve bir sürü insanlik disi hareketleri modernlikle karistirip bozuk bir neslin yetismesine neden oluyorlar. Allah hidayet verisn. |
o.T.
ben insanlara ters degil,gerektigi gibi veya hak ettikleri gibi davranirim.en dogrusu da bu.
|
ne diyon sen ??
Saygi denilen kelime mevcut degil galiba senin türkce sözlügünde. Senin neye inandigin hic belli degil azinlik bir grub konusuyorsan o grubu tarif et. Yok grub murub yok diyorsan sen kendini tarif et din islamdan ne anliyorsun.
Islamdan ne kadar anladigin ortada zaten ama soru sormus olayim. NOT. Asil senin beyininde geziyor o örümcek. Yobaz kimin olduguda ortada. |
bla bla Gute Nacht ölme esegim ölme
Wenn für Dich das Thema für eine Diskussion zu schwierig ist, dann halt einfach Deine Klappe!
Frau mach den Abwasch ciao ciao |
ooohh gerne ;)
bin hier und jetzt bereit mit dir über die irak problematik (auch wenn im reli-forum)zu diskutieren.da hast du auch gleich die chance dein background-wissen zu diesem thema unter beweis zu stellen ;) mal sehen wer da eher als die abwäscherin abschneidet
hodri meydan ;) |
ya ne diyeyim kardesim buna ...
milletin derdine bak.
Birisi kalkmis af edersin ckmü tätowieren yapayimmi diye soruyor, onu elestirirken digerisi cikmis karsima ne kiziyon ibadet ettinmi diye soruyor. Simdik gelde sen baska sözler et bari. Disarida insanlar aclik, sefalet ve iskence görüyor, buradakiler ise Tätowierung derdinde .... *kopfschüttel* |
o.T.
Erziehung tabiiki!!!
|
ich muß mich nicht mit Dir oder sonst
wem messen und mich auch nicht profilieren.
Du hast es wieder nicht verstanden. Das Thema ist mir viel zu ernst, als dass ich daraus eine Schlammschlacht machen würde. Biraz düsünmeyi gayret et yazmadan evel. entel bela |
o.T.
Was willst du dagegen tun man ??
Protestieren ? |
bla bla sen hic günahkar degilsin dimi
Azrail"in entel yardimcisi
|
HALLO, ich singe, brauch euer feedback!
Türken singen in Deutschland auf deutsch:
ich singe auch aber in englisch: ... Mein name ist Ogün! A.Junior mein Zukünftiger Künstlername :) ich singe R"n"B, meine erste Single ist fertig und die zweite folgt. Anhören könnt ihr es unter "ww.drumsetboulevard.de" unter Songs, dann A.Junior ;) schreibt doch bitte ins Gästebuch unserer Homepage, was ihr davon haltet...Was ihr dazu meint und so, würde uns weiter helfen, feedbacks zu bekommen :) danke im voraus selamlar A.Junior |
schlammschlacht?
spinnste jetzt ganz mädel? ;)
ne faulere ausrede hättest du dir nicht aussuchen können ;) ich rede von einer diskussion (!)amerikanin bölgeyle ilgili kirli gecmisini masaya yatirmaktan bahsediyorum. tabii bu bulasikci basi icin biraz zor bir turum teskil edebilir ;) mutfaga geri dönebilirsin. senden ümidimi coktan kesmistim zaten.gehörst auch nur zur berüchtigten vaybee forum gruppe und weiter nichts. /ig |
?
Du bist glaub hier falsch das ist das forum
für "Religion & Glauben" ... Für RnB oder Muzik musst du dir andere Forunbereiche auswählen |
hayir
belki de dünyada en günahkar insan benim.bunu biz bilemeyiz.
hele seni hepten asar bu konu ;) yallah mutfaga muahahahha |
Natürlich! Was denn sonst?!
Din kardeslerimizi sömürtüp duruyorlar, iskence ediyorlar susup oturacakmiyiz?
Kusura bakma ama ben icime sigdiramam, tabiiki yazacam, tabiiki mevzu edecem, elbette sikayetci olacam!!! Ben sikayetci olmucamda kim olacak?= Papst Johannis Paul"mi? Ya da mezarindan hortlayan Lenin"mi? Hic bu forumu takip eden politikaci yokmu saniyorsun? Hic yazar ve haberciler bizleri takip etmiyor saniyorsun?? Biz halk degilde robotmuyuz? Bizim düsündüklerimiz önemli degilmi saniyorsunuz?! Hosgeldin im Schweigen der Lämmer |
ZickenAlarm !!!
tartismayi biraktin yaa :)
|
ich weiß, dass Du mich liebst :)
kizim was willst Du? :) Ettegimden cekip durma cüce, sen benim yasima boyuma gelene kadar daha cok atacagin yol var, oki
mevzu hakkinda yazacaksan yaz, mevzu disi bla bla istemem, uykum geldi seni okudukca *gähn* mahalle karilarin canak anteni gibi konusma oki, hadi ciao |
;o))
bula bula beni mi buldun zicke diyecek ;))) cok ayip!!
|
o.T.
Protestieren etmek icin elinde bir güc olmasi
lazim ekonomik güc gibi seyler. Tr protesto etse ne olacak istedigini yapiyor ABD. Biz kendi ülkemizdekilere bile karisamiyoruz. Bu pis Amerikalilar bizim Türk kizlarada tecavüz ettiler ama kim takiyorki bunlari. Tabiiki bunlar insanlik ayibi. Ama elimizden bir sey gelmiyor dua etmekten baska. Saygilar |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 15:10 Uhr. |