Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Foren Archiv (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=402)
-   -   Gewalt an Frauen (http://localhost/forum/showthread.php?t=4431)

gigolo17 30.07.2004 15:35

irak ta kadinlara tecavüz!!!!

Halkima, Ramadi"nin, Halidiye"nin ve Felluce"nin insanlarina; erdem ve onurlarini kaybetmeyen tüm dünyadaki insanlara...

Bu size, Amerikan-siyonist hapishanesi Ebu Garib"ten kardesiniz Nur"un mektubudur.

Inanin buradaki asagilanmayi, sefaleti ve haysiyetsizligi size nasil anlatacagimi, kelimelere nasil dökecegimi bilemiyorum.

Siz sicak evlerinizde karinlarinizi doyurup sevdiklerinizle bir arada otururken bizim maruz kaldigimiz asagilanma ve çektigimiz açligi, sizler su içerken çektigimiz susuzlugu, sizler derin uykuda iken Amerikalilar"in bize yasattigi uykusuz geceleri, sizler giyinikken bizim yasadigimiz çiplakligi, bizi soyup önlerinde siraya dizmelerini nasil anlatabilir, nasil kelimelere dökebilirim...

Ey kardeslerim; kamyonlarinizi ve arabalarinizi Amerikan mallari tasirken gördügümüzde kalbimiz sikisiyor. Çünkü o araçlar benim halkima ve ülkeme ait.

Yüregim kan aglayarak söyle diyorum: Allahim! Benim insanlarim, haysiyetlerini ve sereflerini bir avuç Amerikan Dolari"na satmis. Yasadiklarimizi ve kirletilen onurumuzu düsündükçe gözlerimden yaslar bosaniyor.

Ey kardeslerim;

Amerikalilar"in elinde ne izdiraplar çektigimizi, neler acilar yasadigimizi, Allah askina, nasil anlatip nasil kelimelere dökeyim.

Kardeslerim;

Allah"a yemin ederim ki, yasadiklarimizi dile getirmekten acizim. Bundan ar ediyorum. Ama yine de kelimelere siginarak size olanlari anlatacagim. Amerikalilar"in bizlere yaptigi haysiyetsizlikleri, çektirdigi eziyeti, iskenceyi ve asagilanmalari elimden geldigince anlatacagim...

Hayvani zevklerinin araci olmadigimizda, kendimizi sehvetlerine teslim etmedigimizde bizi nasil öldüresiye dövdüklerini ifade etmeme izin verin...

Siz ey bizim dini liderlerimiz olarak ortalarda tozup gezenler!

Amerikalilar"in bize reva gördügü bu cinsel ve hayvani eziyetler karsisinda hâlâ nasil oluyor da açik alinla ortalarda görünebiliyorsunuz?

Peygamber Efendimiz"in en degerli hazineniz buyurdugu haysiyet ve serefinizi çignetmekten pek sikilmis gibi görünmüyorsunuz.

Bizi ve kendinizi birkaç dolar kirintisi karsiliginda pazarlardaki köleler gibi Amerikalilar"a ve Siyonistler"e mi sattiniz? Haysiyet ve serefinizi ne çabuk kaybettiniz?

Allah"in bizi sizlere bir emanet olarak verdigini ne çabuk unuttunuz?

Hani bizleri koruyacak, besleyecek ve namusumuzu asla çignetmeyecektiniz? Ne oldu size, verdiginiz söze?

Amerikalilar, Ebu Garib"te namusunuzu her gün ayaklar altina aliyor. Mektubumu okuyanlari, Allah adina, Ebu Garib Hapishanesi"ndeki vahsiliklere dur demeye çagiriyorum. Buradaki insanliga sigmayan iskenceleri durdurmak için sesinizi yükseltmeye davet ediyorum. Burada yapilanlar, Siyonistler"in hapishanelerde Filistinli gençlere ve kadinlara yaptiklarindan daha berbat.

Orada fiziki iskence yapiyorlardi. Oysa burada her gün irzimiza geçiyorlar. Vahsi, kana susamis hayvanlar gibi bedenlerimize saldiriyorlar. Avazimiz çiktigi kadar çigliklar atiyoruz ama kimsenin bizi duydugu yok!

kurtarin bizi!

Biz çoktan ölüme raziyiz. Burayi yerle bir edin!

Hepimizin karninda onlarin piçleri var! Çogumuz hamileyiz! Biz dünden ölüme raziyiz!

Size yalvariyoruz; gelin ve kurtarin bizleri! Size, ailelerimize ve ülkemize daha fazla utanç vermemek için ölmek istiyoruz! Bizi öldürün! Size yalvariyorum; Allah için bizleri, Amerikalilar"i ve onlarin piçlerini öldürün!
Allah rizasi için! Size yalvariyoruz....
Baciniz Nur. (10 Nisan 2004)

Kaynak: Yeni Safak Gazetesi 4 Mayis 2004

tavsan 30.07.2004 16:28

Deutschen Frauen & Türkische SCH......

<a href="redirect.jsp?url=http://www.feminist.de/

Erbärmlich" target="_blank">http://www.feminist.de/

Erbärmlich</a> wie sich die Deutschen Frauen hier gleich anbiedern,sobald Konkurrenz aus dem Ausland droht :) Aber,Emanzen,es ist zu spät für Entschuldigungen,ihr seid OUT und ausländische Frauen LIEBEN uns wie wir es verdienen.

Die Deutsche Frau hat doch von Beziehungen keine Ahnung. Ich bin seit 15 Jahren mit einer Thai verheiratet!!!! Und sie ist emanzipierter als es eine Deutsche Frau jemals sein könnte. Aber auf eine liebevolle Art und nicht so primitiv wie die deutsche Frau. Klar jetzt heißt es wieder Bargirl. Nein, Kennenlernen war auf normalem Weg. Aber die deutschen Weiber kennen diese Kultur ja nur aus RTL und RTL2. Da wird dan über die binationalen Ehen ohne Ende gelässtert, und warum? Weil sie sie als Konkurrenz ansehen Ich kann nur sagen: Wenn mann eine Thai wie eine deutsche Frau behandelt hat man den Himmel auf Erden. Behandelst du eine deutsche Frau genauso reichen Luzifer und der deutsche Mann sich die Hände. Bleibt nur bei euren deutschen Amazonen.

30.07.2004 21:45

seven erkek dövmez :) o.T.

ohne Text

31.07.2004 13:20

olm du bist dümmer als du aussiehst

was für ne bestrafung mann ?
willse mich verarschen ???

wie kann man schlagen als bestrafung ansehen..

ehrlich ey,da kocht bei mir der türke hoch wenn ich sowas lese und ich würd dich so gern bei gelegenheit meine fäuste vorstellen...

frauen zu schlagen ist das letzte..und wehe dem der dies vor meinen augen tut....

caine 31.07.2004 16:24

najaa....

ich muss sagen..wenn die frau darauf steht...ich meine jetzt im sexuellen sinne..dann ist es ok..dann kannste mal ab und an die peitsche schwingen...hehehehe

ansonsten ist es erbärmlich...egal ob man frau oder mann schlägt....gewalt ist ein zeichen von schwäche und zeigt auf das der mensch ein problem mit sich selber hat(minderwertigkeitskomplexe)..die welt ist schon scheisse genug..da sollte man schon seinen partner wie ein juwel hüten und beschützen...neyse...!!!!

danke für eure aufmerksamkeit!!!

askmelek66 02.08.2004 08:41

o.T.

du bist krank im kopf,mit schläge kann mann einen menschen nicht erziehen,mann muss nur REDEN.

askmelek66 02.08.2004 08:43

kranke leute

alle krank im kopf!!!!wer schlägt ist krank im hirn.

felisya 03.08.2004 19:02

Güclü Erkek, kendini yenen Erkektir!

Güclü Erkek, kendini yenen Erkektir!
Sadece gücsüz Erkekler Kadinlara el kaldirir.
Önemli olan burda...kendine hakim olmasidir..bunu herkes yapamaz iste. Güclü demekle bunu kastediyorum.

05.08.2004 21:12

geht nicht!

hi,
na hör mal wenn er weiss er verträgt keinen alkohol oder wird dadurch aggressiv, dann soll er es lassen mit dem trinken!
zu anderen, ´darf man gar nict anfangen mit: ja ausrutscher, wollte nicht , ist passiert, kann man verzeihen....

dein gegenüber muss wissen, dass er das unter keinen umständen machen darf, egal was für ein streit, zoff,....egal!
ist doch genauso, wei wenn eine frau ein kind schlägt-sie weiss dass sie körperlich sowieso überlegen ist, also wieso...!

bilmem....bence bu!..;)

76er 07.08.2004 12:25

Lol

Du Weichei.....:D
Manchmal erfinde ich sogar Gründe nur um mal so aus spass sie umzuboxen oder umzutreten, kommt ganz auf meine Laune an

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:38 Uhr.