Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

15.07.2013 17:22

Allah'im bugünümüze de sükür.

Bi tane bir arkadasim vardi benim bundan bi hayli zaman önce. Nerelisin muhabbetin den sonra ben Ordu'luyum, ama aslimiz Afsar'mis bunu babam bize ölmeden bir kac ay önce söylemisti, ona aslimizi sordugumuzda demisti..
Bu arkadas Nur Cemaati'nin isik evlerine gidiyordu. Onunla sagdan soldan lafliyorduk. Sonra ona benimde kökenimin Af$ar Türkmeni oldugunu söyledigimde bana daha da samimi davranmisti.. Neyse bu arkadas simdi aklima gelmisti.. Bana demisti ki, Levantiner abi sen sen ol Allah'tan hic bir zaman sabir dileme. Basina öyle bi isler gelir ki, sabrin öyle zorlanir ki cok zorlanisin.. Bu arkadas cok hakli cikmisti.. Allah'tan sabir dilemiyorum artik, sabredilecek bir durumda :D
Nurcularin icinde tanidigim en mert, en delikanli, en mütevazi kisiydi.. Ehh huydur huyu ceker, soydur soyu ceker..
Allah senden razi olsun Karadeniz'li usak...

15.07.2013 17:47

Su bi-seksüel Kenan nerde ya? Kendini asmis, ya da deli gömlegi giydirilip götürülmüs olmasin? :D

Zaten eninde sonunda benden alacagi nasibi onlardan birisi olacak, ama bu kadar erken mi lan bi-seksüel Kenan :D

sive 15.07.2013 22:00

I may be speaking with an accent but, I am not thinking with an accent !!!

15.07.2013 22:15

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068622)
Senin yazdigina bak bu bi-seksüel Kenan yazdigina bak Cakabey..
Simdi sen benim yerimde olsan bu ezik kurbaya nasil davranirdin?

Nasil davranirdim..

Vallahi kardes, hepimiz hataliyiz...Basta ben, Zulfiqar, Sen hata yapiyoruz..

Aslinda söyle yapmamiz lazim; Zulfiqar, The last time'in hatalari sunlardir, The last time su yaptiklarindan vazgecmelidir, Cakabeyin hatalari sunlardir, Cakabey su yaptiklarindan vazgecmelidir diyecek

Sonra Sen, Zulfiqarin hatalari sunlardir, Zulfiqar su yaptiklarindan vazgecmelidir, Cakabeyin hatalari sunlardir, su yaptiklarindan vazgecmelidir diyeceksin

En son olarak da Ben, Zulfiqarin hatalari sunlardir, Zulfiqar su yaptiklarindan vazgecmelidir, The last time'in hatalari sunlardir, The last time su yaptiklarindan vazgecmelidir diyecegim

Bu sayede daha seviyeli, daha olgun tartismalarin zeminini atmis olacagIz..

Birbirimizi daha iyi tanimis ve birbirimizden bir seyler ögrenmis olacagiz..

16.07.2013 10:19

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068672)
Su bi-seksüel Kenan nerde ya? Kendini asmis, ya da deli gömlegi giydirilip götürülmüs olmasin? :D

Zaten eninde sonunda benden alacagi nasibi onlardan birisi olacak, ama bu kadar erken mi lan bi-seksüel Kenan :D

orospucocugu lastosch beni özledigini belli ediyorsun.

ps. birisi bana mail atmis: oc lasotsch her türlü iftirayi denedi ve basarisiz olunca simdi homoluga takti. sen bu lastoscha bastinmi. bu niye devamli bi seksuel diyor?

16.07.2013 10:27

Zitat:

Zitat von Cakabeyy (Beitrag 2068686)
Nasil davranirdim..

Vallahi kardes, hepimiz hataliyiz...Basta ben, Zulfiqar, Sen hata yapiyoruz..

Aslinda söyle yapmamiz lazim; Zulfiqar, The last time'in hatalari sunlardir, The last time su yaptiklarindan vazgecmelidir, Cakabeyin hatalari sunlardir, Cakabey su yaptiklarindan vazgecmelidir diyecek

Sonra Sen, Zulfiqarin hatalari sunlardir, Zulfiqar su yaptiklarindan vazgecmelidir, Cakabeyin hatalari sunlardir, su yaptiklarindan vazgecmelidir diyeceksin

En son olarak da Ben, Zulfiqarin hatalari sunlardir, Zulfiqar su yaptiklarindan vazgecmelidir, The last time'in hatalari sunlardir, The last time su yaptiklarindan vazgecmelidir diyecegim

Bu sayede daha seviyeli, daha olgun tartismalarin zeminini atmis olacagIz..

Birbirimizi daha iyi tanimis ve birbirimizden bir seyler ögrenmis olacagiz..

cok dogru söylemissin caka kardes,
öncelikle bu sinsilikleri birakip adam olmayi ögrenmeleri lazim.

ben buyum deyip düsüncelerini herkes yazsin ve savunsun ama kendisini baskasi olarak gösterip arkadan hanceri vurmak isteyen yezitlere kendi silahlariyla vurmak gerekiyor.

fark ettiysen burada bir cogu iftira ve yalanla düsüncelerinin hakliligini göstermeye calisiyor. aslinda kendileride biliyorki gerceklerle haksiz cikacaklar.

oc lastoscha gelince ben ona bircok kere sans tanidim ve her seferinde cakti. ben onu burada desifre ettigimde bana barbaros, cenk kemal yusuf bunlari anlatti dedim. o aylarca ben öylelerini tanimiyorum diyerek inkar etti. sonra o kadar köseye sikistirdim ki itiraf etti.

bende lastosch niye daha önce inkar ediyordun? ilk bastan tamam kardes ben buyum lütfen yalanimi ulu orta ifsa etme deseydi merhametli olurdum dedim.

aradan iki gün gecmeden o yazdiklarini sildi ve yine inkar etmeye basladi.

böyle serefsizlere ne yapsam az. ama oc lastosch gelip özür dilerse affederim. gelsin evet ben devamli yalan söyledim desin ben affetmeye hazirim. bunu yapmadikca ben onu burada ezecegim. hala büyük konusuyor.
seni gelip bilmem ne edecegim diyor. aradan 9 hafta gecti hala tik yok.

bu tür hödüklere ne zaman gideceksin demek gerekiyor. aslinda chp'li arkadaslar böyle chp'yi renciden edeni arasindan cikarmasi lazim. chp'li kivirmaz gider isini bitirir demesi gerekiyor. ama hepimiz biliyoruzki ne kadar basiretsiz varsa chp'de bulusuyor.

16.07.2013 10:28

Zitat:

Zitat von Monday (Beitrag 2068661)
Sevgili basbaganimm yine facebook timeline ima günes gibi dogdu, Bingöl de havaalani acilacakmis <3 <3
Bingöl ün tek eksiyidi, artik vatandasim 700 TL asgari ile sabah aksam ucarlar. Kim tutar bizi.

havaalani acilir aglarsiniz.
fabrika kurulur aglarsiniz.
köprü yapilir aglarsiniz.
agir sanayi gelistirilir aglarsiniz.
milli gelir yükselir aglarsiniz.
marmaray yapilir aglarsiniz.
tr hizli trenle tanisir aglarsiniz.

birakin bu aglamalari. muhalefet yapmak öneride bulunmaktir.

havaalani yapmayipta insanlarin cebine para mi koymak lazim?
o para nereden gelecek diye sormazlar mi?

havaalani, fabrika, agir sanayi ...... gelisecek ki o paralar gelecek.

10 yil önce fakirler ac kaliyordu.
10 yil önce hastalar evlerinde rezil oluyordu.
10 yil önce hastasi olan ve ona bakan calisamadigi icin fakir oluyordu.
10 yil önce dul kadinlar gecinemedigi icin evlenmek zorundaydi.
10 yil önce parasi yok diye doktora gidemiyor ve hastane kapisinda ölen binlerce insanimiz vardi.

simdi bunlarin hepsine devlet her ay para veriyor. doktora gidemeyen 1 vatandas kalmadi.

16.07.2013 12:26

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068722)
orospucocugu lastosch beni özledigini belli ediyorsun.

ps. birisi bana mail atmis: oc lasotsch her türlü iftirayi denedi ve basarisiz olunca simdi homoluga takti. sen bu lastoscha bastinmi. bu niye devamli bi seksuel diyor?

Bi-seksüell Kenan, bana gelen Emailler gercek, yoksa senin kahvehaneler de ihtiyar picleri 20 euro kiralayip kimsenin bakmadigi istemedigi tessetürlü kizlari istetme görüntüsü veripte onlari kirlemezdin. Eger adam olsaydin giderdin o niyetli kizlardan birisini bir yerlerde tavlardin, ama sende o tip yok ki bi-seksüel Kenan.

Bu da mi yalan Kenan, tanisabilidin birisine böyle acikli hikayeler anlatmam. Yok benim cok sevdigim bir kiz vardi, o kiz hastalandi ve öldü, kanserden diyordun degil mi? Sonra bu da senin baska bir insan yapti da filan da.. Tuu lan yüzüne senin pic kurusu..

Kimdi ya nickini bile unuttum, ama unutmadigim onun ima ettigi seyler idi. Senin gibi kisiligi esik birisinin cinselligi de sapik olur ve ortalikta dolasan gaylere sulanmissim, amina kodugumun ipnesi...
Mantikta cok basit, sirf passif olan erkek gay oluyor bu mantiga göre.. Türkiye'deki pic kurularinin hepsi böyle düsünüyoru. Sayilari milyonlari da asar... Bunlardan birisi de de Kenan..
Ama bu emaili okudugum da ne kadar güldüm bilemezsin Kenan. Bir yandan AKP-yandaasligi ve namus bekciligi yap, diger yandan da ipnelik yap, pardon hic kusuruma bakma, benim icin bi-seksüellikte ipneliktir..

Namus bekcisine bakarmisiniz hele....

Amina kodugumun pici....

16.07.2013 16:23

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068738)
Bi-seksüell Kenan, bana gelen Emailler gercek, yoksa senin kahvehaneler de ihtiyar picleri 20 euro kiralayip kimsenin bakmadigi istemedigi tessetürlü kizlari istetme görüntüsü veripte onlari kirlemezdin. Eger adam olsaydin giderdin o niyetli kizlardan birisini bir yerlerde tavlardin, ama sende o tip yok ki bi-seksüel Kenan.

Bu da mi yalan Kenan, tanisabilidin birisine böyle acikli hikayeler anlatmam. Yok benim cok sevdigim bir kiz vardi, o kiz hastalandi ve öldü, kanserden diyordun degil mi? Sonra bu da senin baska bir insan yapti da filan da.. Tuu lan yüzüne senin pic kurusu..

Kimdi ya nickini bile unuttum, ama unutmadigim onun ima ettigi seyler idi. Senin gibi kisiligi esik birisinin cinselligi de sapik olur ve ortalikta dolasan gaylere sulanmissim, amina kodugumun ipnesi...
Mantikta cok basit, sirf passif olan erkek gay oluyor bu mantiga göre.. Türkiye'deki pic kurularinin hepsi böyle düsünüyoru. Sayilari milyonlari da asar... Bunlardan birisi de de Kenan..
Ama bu emaili okudugum da ne kadar güldüm bilemezsin Kenan. Bir yandan AKP-yandaasligi ve namus bekciligi yap, diger yandan da ipnelik yap, pardon hic kusuruma bakma, benim icin bi-seksüellikte ipneliktir..

Namus bekcisine bakarmisiniz hele....

Amina kodugumun pici....

lan orospucocugu namus bekciligine sen soyunmussun.

homo biseksüel diye haftalardir zirvalayan sensin.
nedir bu senin homo korkun? almanlar buna homophob diyor.

bak homo olmayanlarin homoseksüellerle sorunu olmaz. benim homo veya biseksüellerle problemim yok ama arkadasligimda olmaz.

gelelim sana orospucocugu lastosch. sen burada devamli homolugu ve biseksüelligi konu ediyorsun.
bir yandan homolari övüyor öteki yandan homolugu kötülüyorsun.

her seferinde sergiledigin kafa karisikligini bu konuda da sergiliyorsun.

aramizda homo olan varsa bu oc lastoscha homophob olmanin anlamini anlatsin.

@arkadaslar yillar öncede bu lastosch devamli homo konularina atlardi. 40 yasina girmis hala anne evinde oturan bir kisinin homo olma olasiligi büyük degilmidir? bence bunun kafasi karisik, gercek kimligini kabullenemiyor.

16.07.2013 16:35

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068761)
lan orospucocugu namus bekciligine sen soyunmussun.

homo biseksüel diye haftalardir zirvalayan sensin.
nedir bu senin homo korkun? almanlar buna homophob diyor.

bak homo olmayanlarin homoseksüellerle sorunu olmaz. benim homo veya biseksüellerle problemim yok ama arkadasligimda olmaz.

gelelim sana orospucocugu lastosch. sen burada devamli homolugu ve biseksüelligi konu ediyorsun.
bir yandan homolari övüyor öteki yandan homolugu kötülüyorsun.

her seferinde sergiledigin kafa karisikligini bu konuda da sergiliyorsun.

aramizda homo olan varsa bu oc lastoscha homophob olmanin anlamini anlatsin.

@arkadaslar yillar öncede bu lastosch devamli homo konularina atlardi. 40 yasina girmis hala anne evinde oturan bir kisinin homo olma olasiligi büyük degilmidir? bence bunun kafasi karisik, gercek kimligini kabullenemiyor.

Bak bi-seksüel Kenan,
ben annemin evinde oturmuyorum. Keske oturabilseydim. Ama o baska bir knu. Kirk yasimda degilim, ama 40'i misli misli asmis sevgililerim oldu ve hic birisini kerhaneden olmadi sende ki gibi :) Hatta isteseydim istesem daha daha fazla olurdu..... Aslinda ben Cem Yilmaz gibi yapacagim.. 40 yasinda evlenmek normal bu devirde..
Aramizda homo aramaya gerek yok Kenan. Aynaya bak yeter, orda görürsün homolarin alasini...
Sen sadece homo da degilsin, sen en adi insan türüsün.. Ben homolara aciyorum, ama sana acimiyorum Kenan...
Burda baska bayanlara Natursekt'i sevdigini onlarin yüzüne idrar etmesini istemissin, ve sende onlara sidiklemek istemissin, Kotspielchen'lerin de, ya bokunuzu bir birinize sürmeyi de severmissin..
Olum sende ki fanteziler bir lagim faresinde bile yok lan kurbaga :D

Sonra tessetürlü kizlari istetirip onlarin irzina gecmissin... Kiz isteme merasime de kahvehaneden ihtiyar bir pice para vermissin... Anne rölünü kim oynadi Kenan? Ordan kerhaneden birini mi cagirdin?

Sonra yalan yanlis hikayeler anlatiyorsun.. Yok cok sevdigim birisi vardi, yok kanser olmustu, onun ölümü senin psikolojini bozdu, seni kötü insan etti falan filan ...

sonra da gaylerle de cinsel münasebette bulunuyormussun.... gay and fun miydi, gay toy cocuk muydu birisi bana bunu anlattmisti...

Sana cidden aciyorum Kenan, ne pis bir insanmissin!
Olum sana Mevlana bile kapisindan siktir calar.. Ne

16.07.2013 17:18

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068767)
Bak bi-seksüel Kenan,
ben annemin evinde oturmuyorum. Keske oturabilseydim. Ama o baska bir knu. Kirk yasimda degilim, ama 40'i misli misli asmis sevgililerim oldu ve hic birisini kerhaneden olmadi sende ki gibi :) Hatta isteseydim istesem daha daha fazla olurdu..... Aslinda ben Cem Yilmaz gibi yapacagim.. 40 yasinda evlenmek normal bu devirde..
Aramizda homo aramaya gerek yok Kenan. Aynaya bak yeter, orda görürsün homolarin alasini...
Sen sadece homo da degilsin, sen en adi insan türüsün.. Ben homolara aciyorum, ama sana acimiyorum Kenan...
Burda baska bayanlara Natursekt'i sevdigini onlarin yüzüne idrar etmesini istemissin, ve sende onlara sidiklemek istemissin, Kotspielchen'lerin de, ya bokunuzu bir birinize sürmeyi de severmissin..
Olum sende ki fanteziler bir lagim faresinde bile yok lan kurbaga :D

Sonra tessetürlü kizlari istetirip onlarin irzina gecmissin... Kiz isteme merasime de kahvehaneden ihtiyar bir pice para vermissin... Anne rölünü kim oynadi Kenan? Ordan kerhaneden birini mi cagirdin?

Sonra yalan yanlis hikayeler anlatiyorsun.. Yok cok sevdigim birisi vardi, yok kanser olmustu, onun ölümü senin psikolojini bozdu, seni kötü insan etti falan filan ...

sonra da gaylerle de cinsel münasebette bulunuyormussun.... gay and fun miydi, gay toy cocuk muydu birisi bana bunu anlattmisti...

Sana cidden aciyorum Kenan, ne pis bir insanmissin!
Olum sana Mevlana bile kapisindan siktir calar.. Ne

bu iddia ettiklerini ispat et dersem ne yapacaksin oc lastosch?

ispat edemeynin anasini sikeyim dersem ne yapacaksin?

zaten kendini orospucocugu olarak ilan ettin. simdi anasini siktirende olacaksin.

onun icin iddia etmeden bunlari düsünerek yazmani tavsiye ederim.

bak ben analari bu tür islere karistirma yandasi degilim. onun icin ananin sizi niye birakip türkiyeye gittigni hicbir zaman burada konu yapmadim. niye adi cikip rezil odugunu hic yazmadigimi simdi anlamissindir. belkide bilmiyordor diye düsünmüssündür ama ben cenk barbaros kemal yusuf ve digerleriyle konustum kocum. erkek olsan onlari arayip bi sorardin. ama ona bile erkeklik gerekir.

16.07.2013 23:02

Aman Kenan ben aile hukukcusu degilim ve sen beni o kadar ilgilendirmiyorsun.

Ama bos vaktimde, ki cok nadirdir benim bos vakitlerim seni yakalarsam, o bicim yapacagim seni...

Sana kac kere ispat getiriyorum ama sen bilerek lades yapiyorsun.

Aha bir örnegi burda...

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2060063)
Ulan Ibrahim Melih Gökcek, sen ve tayfan iste busunuz. Inan senin icmene karsi degilim. Türk insani icer, cok azi adam gibi dengeyi koruyarak icer ve haz alir ama icer. Sorun senin icmende degil, senin JONNY WALKER BLUE LABEL hayrani bile oldugunu biliyorum o sorun o degil. sorun senin insanlari kandirmanda.. Bak haberi yazayim derken baska bir haber daha okudum ve yine sinirlendim... Sen dogalgaz sayar cihazlarini milletin bilgisi olmadan degistittiriyorsun ve sonra da insanlardan parayi haciz oluyla bile aldiriyorsun. Bak icmeni unuttum zaten dedigim gibi icmene karsi degilim. Yalanina dolanina karsiyim. YA OLDUGUN GIBI GÖRÜN, YA DA MILLETIN GÖZÜNE GÖRÜNME

Zitat:

Zitat von Herrlichkeit (Beitrag 2060066)
yaziklar olsun lastosch,
düstükce düsüyorsunuz.

konu bulamayinca adamlarin ickisine odaklaniyorsunuz.

ben senin sundugun resimde icen bir Melih Gökcek görmüyorum.

Hadi bize bunu ispatlada serefini kurtar.

Devami:

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068532)

Insan bu kadar mi pi$kin olur be! Allah'tan korkmayan kuldan utanmayan zihniyet......

Icmemis, evet resimde de görüldügü gibi orasi bir meyhane degil, ibadethane ve ordakiler icmiyorlar, abest almak icin kafalarini mesh ediyolar...
Birazdan namaza duracaklar bu "müslüman siyasetciler" :D

BAK KENAN SENI BILMIYORUM AMA BIZDE ANA, BACI, ES KUTSALDIR! NIYE BU KADAR ANANI SIKTIRMEYE MERAKLISIN LAN? YOKSA ICININ PICLIGI DISINA MI VURDU SENIN?

OLUM SENIN KEMIKLERINI KIRIYIM, KEL KAFANI PISSEUR'YA KARSI BIR KAC DEFA CAKIYIM BU BANA YETER BI-SEKSÜEL KENAN! BEN SENIN ANAN OROSPUDA OLSA ONA DOKUNMAM LAN PICIN ÖNDE GIDENI SENI.....ONDAN ANANI DA AL GIT LAN, ANANI DA KENDIN GEL LAN, ANANIN ETTEGININ ICINDE SAKLANMA SIKIM BOYLU CÜCE SENI....

17.07.2013 00:31

Kizdirma su manyagi, sonra gelip bana satasiyor sinirinden.

17.07.2013 10:58

küfürbaz oc lastosch

sorularima cevap vermedin onun icin tekrar ediyorum:

zaten kendini orospucocugu olarak ilan ettin. simdi anasini siktirende olacaksin.

ps. kivirma hazirliklarini herkes görüyor. 3 ay kaldi oc lastosch. gel ve söylediklerini gerceklestir.

17.07.2013 11:19

Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!

YETERIN Beeeeeeeeeeeee!!!

burasini türk kahvesine cevirdiniz. zirtbirt buralara tüküreceginize, birde aynanin önüne gecip türkürseniz!!!

irenc küfürlerinizi artik okumak istemiyorum.

dipnot: sen silersinde ben silemezmiyim? hemde bal gibi silerim. ;Pp

toni, uslu dur!

17.07.2013 12:28

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068821)
Aman Kenan ben aile hukukcusu degilim ve sen beni o kadar ilgilendirmiyorsun.

Ama bos vaktimde, ki cok nadirdir benim bos vakitlerim seni yakalarsam, o bicim yapacagim seni...

Sana kac kere ispat getiriyorum ama sen bilerek lades yapiyorsun.

Ich würde mich an deine stelle nicht mit solchen untermenschen beschäftigen. Es ist doch völlig egal was er für ein mist von sich gibt, nimm eh niemand notiz von ihm. Habe selten so eine abscheuliche kreatur gesehen. Lass ihn links liegen, dann kommt er wieder selber an und sucht streit. Auch dann ist es besser nicht zu reagieren.

17.07.2013 15:02

gestern um 22:31 hat ein übermensch mich hier beleidigt und keine antwort bekommen.
und heute um 10:28 schreibt sie wieder und meint keiner würde sich für meine beiträge interesieren. anscheinend interessiert es genau diese person ;)

aber das beste hat sie sich zum schluss aufgehoben. sie meint es wäre das beste nicht auf meine beiträge zu reagieren.

vielleicht ist jemand mal so nett und fragt die besagte person wieso sie sich nicht an ihre eigenen ratschläge hält ;)

17.07.2013 15:41

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2068823)
Kizdirma su manyagi, sonra gelip bana satasiyor sinirinden.

Yok Aurum, onu ben kizdirmiyorum, o kendini kizdiriyor.. Keskin sirke küpüne zarar misali.. Gecekondu pici Kenan burda tahsilli ayaklarina yatiyor ya iste o beni güldürüyor :D

Kendi kendine calip söylüyor..

Sana nasil satisiyor email mi atiyor? Santaj mi yapiyor bu tikim tikim boylu cüce kurbaga?

17.07.2013 15:44

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2068857)
Ich würde mich an deine stelle nicht mit solchen untermenschen beschäftigen. Es ist doch völlig egal was er für ein mist von sich gibt, nimm eh niemand notiz von ihm. Habe selten so eine abscheuliche kreatur gesehen. Lass ihn links liegen, dann kommt er wieder selber an und sucht streit. Auch dann ist es besser nicht zu reagieren.

Um ehrlich zu sein habe ich heute ganz andere Sorgen.
Um so einen Schwachmaten ernst zu nehmen, muss selbst einen an der Waffel haben.. Bei dem ist Hopfen und Malz verloren... Der und seine Geschwister im Geiste sind einfach nur einen Lacher wert...

17.07.2013 15:50

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2068774)

bak ben analari bu tür islere karistirma yandasi degilim. onun icin ananin sizi niye birakip türkiyeye gittigni hicbir zaman burada konu yapmadim. niye adi cikip rezil odugunu hic yazmadigimi simdi anlamissindir. belkide bilmiyordor diye düsünmüssündür ama ben cenk barbaros kemal yusuf ve digerleriyle konustum kocum. erkek olsan onlari arayip bi sorardin. ama ona bile erkeklik gerekir.

Seninde Medine müsrikleri gibi Hz. Muhammed'in her ispatina inanmadiklari gibi sende bana inanmak istemiyorsun, söylediklerimin dogru oldugunu bile bile..
Önce küfürler et sonra da tahsilden bahs et.. VWL ve BWL'nin amina koyum, onlar ders mi lan, doktorasini yapsan kac yazar...

Sana ne dedim, gelecegim ve seni bulacagim, bu üc gün, ya da üc hafta, ya da üc ay, ya da üc sene sonra olabilir orasini simdiden söyleyemiyorum, ama kesin gelecegim Kenan gelince de seni bulacagim...
Ondan sonra seninle külahlari degiscegim Alah'tan korkmaz kuldan utanmaz bi-seksüel Kenan... Kel kafanin üzerine Kirkpinar yagli gürescilerinin gövdelerine zeytin yagi döktügü gibi senden kel kafanin üzerine dök.. Ne olur ne olmaz netice de Pisseur'da sert bir seydir...

17.07.2013 17:19

Vaybee geht immer mehr vor die Hunde. Eine gute Moderatorin mit einer guten Allgemeinbildung und gutem Sachverstand und einer eisernen Hand muss her. Damia war mit eine der besten Moderatorinnen hier. Alles was out of topic war hat sie knallhart gelöscht, und irgendwelche Störenfriede hat sie sowohl argumentativ wie auch in einer anderen angemessenen Form zurechtgestutzt oder gar wenn nötig aus Vaybee gelösscht. Und die Stube war immer besenrein. Und jetzt? Ja jetzt ist die Katze aus dem Haus und schon sind die Mäuse auf den Tisch gesprungen?

Damia come here again. You are needed here urgently :D

17.07.2013 20:31

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068873)
...
Sana ne dedim, gelecegim ve seni bulacagim, bu üc gün, ya da üc hafta, ya da üc ay, ya da üc sene sonra olabilir orasini simdiden söyleyemiyorum, ama kesin gelecegim Kenan gelince de seni bulacagim...

9 haftadir bekliyorum ve hala klavye arkasinda saklanarak kahramanlik tasliyorsun.

sana bu 9 haftaya 12 hafta daha ekledim.

08.10.2013 seni burada anasini pazarlayan adi varlik olarak ilan edecegim.

daha önce kendine orospucocugu damgasini vurdun simdide anani pazarlayan olacaksin. onu bunu birakta 12 hafta icinde bu isi hallet ;)

ps. burada sikayet edip beni sildirmeye calisman caresizligini gösteriyor. üstelik moderator gelsin diye yalvarman gerisini gösterir.

pps. 21 hafta icerisinde bu isi bitirme firsati verdigim icin bana tesekkür edebilirsin :D

17.07.2013 21:51

Olum sen kendini Amerika'nin Snowden'i önemsedigi kadar benim seni önemsedigimi mi saniyorsun lan kelek..
Zuerst die Arbeit dann das Vergnügen.. Anladin mi lan bi-seksüel Kenan?

17.07.2013 22:45

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068878)
Damia come here again. You are needed here urgently :D

Bist du denn wahnsinnig? Das hat uns noch gefehlt.

timeraiser 18.07.2013 11:54

Damia war okay. Die böse war die ganz religiöse aus Giessen. Ýhr Zweitnick war SexyAngel und der ModiNick Nostradamuslima oder so :))))

18.07.2013 17:00

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2068922)
Damia war okay. Die böse war die ganz religiöse aus Giessen. Ýhr Zweitnick war SexyAngel und der ModiNick Nostradamuslima oder so :))))

Oder Tilki müsste wieder in Amt und Würden treten.. Der hat auch immer für Ruhe und Ordnung gesorgt..

timeraiser 18.07.2013 17:16

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068933)
Oder Tilki müsste wieder in Amt und Würden treten.. Der hat auch immer für Ruhe und Ordnung gesorgt..

Yepp, ýrgendwýe verfehlen die jetzigen ýhre Aufgaben. Löschen Flaggen aus Profilen oder mein jetziges Bild (ein persönliches Foto ýn meinem Eigentum!), aber dafür werden handfeste Beleidigungen, die gemeldet werden, einfach ignoriert, so dass die User sich gegenseitig aufstacheln.

Eine Erklârung (wir haben Werktage!), bleibt jedoch aus.

Nur mal so als Tipp:
Liebes VB ihr habt die gesetzliche Pflicht, Beleidigungen innerhalb gewisser Fristen zu löschen.

Source: http://de.wikipedia.org/wiki/Forenhaftung

"...Störerhaftung... Kenntniserlangung....
Man kann also davon ausgehen, dass ein Forenbetreiber weder haftet noch ein Unterlassungsanspruch gegen ihn besteht, sofern er fragwürdige Inhalte innerhalb von 24 Stunden, nachdem ihn eine Beschwerde erreicht hat, löscht. Tut er dies nicht, kann er in jedem Fall haftbar gemacht werden und es besteht ein Unterlassungsanspruch, sogar dann, wenn der eigentliche Autor des Beitrages belangt werden könnte (AZ VI ZR 101/06)."

-------
Dies ist nicht als Drohung oder als Aufstachelung aufzufassen, sondern - wie bereits erwähnt - als Tipp ;)

Noch ein Tipp.... Fragen sind keine Beleidigungen :)

18.07.2013 17:23

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2068934)
Yepp, ýrgendwýe verfehlen die jetzigen ýhre Aufgaben. Löschen Flaggen aus Profilen oder mein jetziges Bild (ein persönliches Foto ýn meinem Eigentum!), aber dafür werden handfeste Beleidigungen, die gemeldet werden, einfach ignoriert, so dass die User sich gegenseitig aufstacheln.

Eine Erklârung (wir haben Werktage!), bleibt jedoch aus.

Nur mal so als Tipp:
Liebes VB ihr habt die gesetzliche Pflicht, Beleidigungen innerhalb gewisser Fristen zu löschen.

Ach timeraiser, ich nehme Vaybee nicht ernst, aber Vaybee übt schon einen Reiz aus, der mich in Grenzen haltend anzieht. In diesem Spannungsfeld aus aus nicht ernstnehem und Fazination betrachte ich Vaybee...

Damit die Qualität von Vaybee sich erhöht muss sowohl die Form als auch der Inhalt mal upgetatet werden. Irgendwie ist Vaybee, yeni neslin sitesi ins Hintertreffen geraten und anolog in der digitalen Welt.. Wie das geschehen soll, müssten die Verantwortlichen dafür herausfinden, aber frisches Blut, neuer Auftritt, erneuertes Konzept etc. müssten her..

Was aufhört besser zu werden hört auf gut zu sein oder timeraiser? :)

timeraiser 18.07.2013 17:38

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068935)
Was aufhört besser zu werden hört auf gut zu sein oder timeraiser? :)

Die beste Übersicht hatten Sie mit Threadzweigen. Aber vielleicht war die Lizenzgebühr zu hoch. Danach gab es einen Sturz in diese Forenübersicht und dem Verlust der Sofortbenachrichtigun in der Fussleiste (Eine Art Messenger). Im Laufe der Jahre nur noch minimale Verbesserungen (siehe Profil).
Die Konkurrenzpferde zogen nicht umsonst einfach so vorbei.

Aber irgendwie können wir es nicht lassen auf dem kranken Pferd zu reiten ;-)

18.07.2013 23:11

Zitat:

Zitat von timeraiser (Beitrag 2068936)
Die beste Übersicht hatten Sie mit Threadzweigen. Aber vielleicht war die Lizenzgebühr zu hoch. Danach gab es einen Sturz in diese Forenübersicht und dem Verlust der Sofortbenachrichtigun in der Fussleiste (Eine Art Messenger). Im Laufe der Jahre nur noch minimale Verbesserungen (siehe Profil).
Die Konkurrenzpferde zogen nicht umsonst einfach so vorbei.

Aber irgendwie können wir es nicht lassen auf dem kranken Pferd zu reiten ;-)

Also wäre ich ein Verantwortlicher, dann hätte ich vieles anders gemacht. Nicht so einen Magazinscheiss und Nachrichten über irgendwelche Sternenchen, die die Welt nicht braucht. Die Gewichtung politisch und gesellschaftlich gestalten...
Das Niveau bisschen anheben. Eine klare Linie verfogen und nicht wie eine Schrotflinte in alle Richtungen schießen..

19.07.2013 15:20

Wir wollen keine mods, die mit absicht user beleidigen und provozieren, teilweise noch mit anderen nicks, und die eigenen beiträge löschen und bei eine antwort die user lassen. Parteiisch bei den usern sind usw. So war damia, wer das nicht mitbekommen hat, war entweder blind oder gar nicht im forum. So ein Krawall und ein chaos wie damals haben wir nicht mehr. Bis auf ein paar Querulanten.

Vaybee wird aber niemals hinbekommen, dass das forum glatt läuft. Es mangelt an der organisation und an willen. Nicht die mitarbeiter haben schuld, sondern an den der das ganze leitet.

Das liegt auch daran, dass nicht alle sich beschweren, sondern nur wenige. Die gesetze sind da, aber niemand hält sich daran, was macht man denn in dem fall? Vielelicht sollte man da was unternehmen oder sich erkundigen.

19.07.2013 15:32

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2068953)
Wir wollen keine mods, die mit absicht user beleidigen und provozieren, teilweise noch mit anderen nicks, und die eigenen beiträge löschen und bei eine antwort die user lassen. Parteiisch bei den usern sind usw. So war damia, wer das nicht mitbekommen hat, war entweder blind oder gar nicht im forum. So ein Krawall und ein chaos wie damals haben wir nicht mehr. Bis auf ein paar Querulanten.

Vaybee wird aber niemals hinbekommen, dass das forum glatt läuft. Es mangelt an der organisation und an willen. Nicht die mitarbeiter haben schuld, sondern an den der das ganze leitet.

Das liegt auch daran, dass nicht alle sich beschweren, sondern nur wenige. Die gesetze sind da, aber niemand hält sich daran, was macht man denn in dem fall? Vielelicht sollte man da was unternehmen oder sich erkundigen.

na ich sehe das bisschen differenzierter. Damia und Tilki würden frischen Wind hier reinbringen und aber auch Ruhe und Ordnung..Beide sind belesene Menschen mit einer guten Allgemeinbildung, wobei Damia als angehende Psychiaterin sogar das Gefühls-und Seelenempfindungen der user empathisch verstehen könnte... Dass wäre nur zum Vorteil, finde ich...

19.07.2013 15:41

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068954)
na ich sehe das bisschen differenzierter. Damia und Tilki würden frischen Wind hier reinbringen und aber auch Ruhe und Ordnung..Beide sind belesene Menschen mit einer guten Allgemeinbildung, wobei Damia als angehende Psychiaterin sogar das Gefühls-und Seelenempfindungen der user empathisch verstehen könnte... Dass wäre nur zum Vorteil, finde ich...

Das bildung den charakter nicht verbessern kann, darüber brauchen wir ja nicht zu reden. Und der beruf ist auch nicht ausschlaggebend, ob jemand wohlwollen, egozentrisch oder geltungsbedürftig ist. Das hat immer war damit zu tun wie man innerlich entwickelt ist. Damia hat einseitig gelöscht. Wegen ihre art, gabs doch hier soviel trubel. Also wenn du das alles nicht mitbekommen hast, dann hast du wirklich geschlafen. Und tilki war auch ziemlich lahm. Er hat fast nichts oder sehr spät was gelöscht. Es ist alles nicht so optimal gewesen.

19.07.2013 15:58

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2068955)
Das bildung den charakter nicht verbessern kann, darüber brauchen wir ja nicht zu reden. Und der beruf ist auch nicht ausschlaggebend, ob jemand wohlwollen, egozentrisch oder geltungsbedürftig ist. Das hat immer war damit zu tun wie man innerlich entwickelt ist. Damia hat einseitig gelöscht. Wegen ihre art, gabs doch hier soviel trubel. Also wenn du das alles nicht mitbekommen hast, dann hast du wirklich geschlafen. Und tilki war auch ziemlich lahm. Er hat fast nichts oder sehr spät was gelöscht. Es ist alles nicht so optimal gewesen.

Also ich kann mir bei Damia, einem sowohl sehr schönen als auch sehr intelligentem Mädel Geltungsbedürftigkeit nur schwer vorstellen. Dafür hätte sie keinen einzigen Grund. Ich glaube ihr enormes Selbstbewusstsein und die Tatsache dass sie mit Unrecht nicht klarkommt hat hier ein paar nennen wir sie mal "stutenbissige" Widersacherinnen auf die Palme gebracht..
Aber ganz ausschließen lässt sich sowas wohl nie.. Ich glaube sie war auf Intellecta sehr eifersüchtig, aber ansonsten Damia und Geltungsbedürftigkeit passt ungefähr genauso gut zusammen wie Dracula und "KnobiVital" :D Auch wenn es das Leben verlängern sollte, würde Dracula keine Schluck davon nehmen..

Na ja wie auch immer, auch sie war natürlich nicht perfekt, aber welcher Mod war das denn schon? Deswegen würde in Vaybee's stelle Damia drum beten aktiv als Moderatorin über das Geschen zu wachen..

Und Tilki? er hat vieles was nicht angebracht war gelöscht. Tilki hat hier alles was nicht passend war, passend gemacht...

Arum warum wirst du denn nciht Moderatorin? Immer nur in opponieren und kritisieren kann jeder, doch es besser zu machen kann nicht jeder. Versuche du dich doch mal als Moderatorin bei Vaybee..

19.07.2013 20:40

Und Aurum? Wie ist deine Entscheidung nach dieser reichlichen Bedenkzeit? Bist du bald eine frischgepackene Moderatorin?

19.07.2013 21:42

500 senede 5 tane icaati olmayan bir Osmanli ve bu Osmanli'yla gurur duyan onun nereden cikardilarsa torunlari...

Heyy Allah'im hey gülecek oldum aglanacak halimize...

19.07.2013 22:12

Yogun bakimda bulunan Yasar Nuri Öztürk'e Allah'tan sifalar diliyorum...

19.07.2013 22:45

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2068956)
Also ich kann mir bei Damia, einem sowohl sehr schönen als auch sehr intelligentem Mädel Geltungsbedürftigkeit nur schwer vorstellen. Dafür hätte sie keinen einzigen Grund. Ich glaube ihr enormes Selbstbewusstsein und die Tatsache dass sie mit Unrecht nicht klarkommt hat hier ein paar nennen wir sie mal "stutenbissige" Widersacherinnen auf die Palme gebracht..
Aber ganz ausschließen lässt sich sowas wohl nie.. Ich glaube sie war auf Intellecta sehr eifersüchtig, aber ansonsten Damia und Geltungsbedürftigkeit passt ungefähr genauso gut zusammen wie Dracula und "KnobiVital" :D Auch wenn es das Leben verlängern sollte, würde Dracula keine Schluck davon nehmen..

Na ja wie auch immer, auch sie war natürlich nicht perfekt, aber welcher Mod war das denn schon? Deswegen würde in Vaybee's stelle Damia drum beten aktiv als Moderatorin über das Geschen zu wachen..

Und Tilki? er hat vieles was nicht angebracht war gelöscht. Tilki hat hier alles was nicht passend war, passend gemacht...

Arum warum wirst du denn nciht Moderatorin? Immer nur in opponieren und kritisieren kann jeder, doch es besser zu machen kann nicht jeder. Versuche du dich doch mal als Moderatorin bei Vaybee..

Da hast du aber ein sehr schlechtes menschenkenntnis. Oder du kennst sie nicht wirklich. Mir solls egal sein. Mich interessiert der laden nicht. Du kannst dich ja dafür einsetzen.

19.07.2013 22:50

Zitat:

Zitat von xAurumx (Beitrag 2068989)
Da hast du aber ein sehr schlechtes menschenkenntnis. Oder du kennst sie nicht wirklich. Mir solls egal sein. Mich interessiert der laden nicht. Du kannst dich ja dafür einsetzen.

Mich interessiert es nicht viel mehr als dich. Die Damia war, glaube ich zumindest nur auf Intellecta in groben Zügen und manchmal auch in Details neidisch bzw. eifersüchtig gewesen..
Wie auch immer, sie hat sich nicht als Moderatorin empfohlen oder sich darum beworben.. Alles andere ist hypothetisch....

19.07.2013 22:58

Hast du eine ahnung. Ich glaube, du siehst nur das was sehen willst, bei einigen. Naja, was solls. Ich glaube auch nicht, dass die hier mods suchen, da besteht kein interesse. Genauso wenig besteht auch interesse daran, wie es hier aussieht. Das wird alle so nach laune gelöscht.

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:29 Uhr.