![]() |
vallahi ...can bogazdan gelir :))) o.T.
ohne Text
|
LÖL o.T.
ohne Text
|
istanbuldan izlenimler : ))))
Essen&trinken - kösesine selamlar
diyip basliyorum ; ) Türkiyedeydim birkac hafta sormayin hehe gözüm doymadi hergün ölümüne yedim *grins ; ) neyseki 2 kg ile kurdardik bu macerayi hemen veririz yine : ))) hehe istanbula giden olursa birkac tavsiye floryada yemek yiyen oldumu bilmem ama ? orda mesur lokantalar var ***** yildizli kesin ugrayin ! iskenderi - uludag florya da yiyin : ))) sanslisaniz ünlüde görürsünüz hesap türk standtardlarin üstünde ama euro´ya cevirirseniz mesela degil ; )öyle kebap/et icin de kasibeyaz- floryaya ugrayin harika hehe cikarken taksi yerine vinc cagricaktim hehe ; ))) az kalsin türkiyede birde balik ziyafetleri cektim sormayin süperdi ... en yakin zamanda karides güveci kendim yapmaya karar verdim yakinda yazarim eger zehirlenmesem hehe ; )))) Istanbula giden olursa ; )) daha bircok yerler tavsiye edebilirim ...haber verin hehe ama kilo alirsaniz günah benden gider ; )*grins affiyet olsun diyerek noktaliyorum ; ) selamlar UhhhBarracuda |
öfff....
Nereden aklima getirdin simdi....
Künefeyi hic sevmeyen ben, Kasibeyaz`in künefesine dayanamiyorum. Yok öyle bir tat yaa... LEZZETE ve nezih bir ortama önem veren herkes Kasibeyaz`a ugramali. Tabii yolu oralara düserse :-) |
Ich auch....
Kalt mag ich ihn eigentlich gar nicht. Naja, zum Glück macht mein Mom öfters Milchreis :-)
|
yuvaya hosgeldin ;-) o.T.
ohne Text
|
herseyin cogu/asirisi zararlidir ...
man muss schon drauf achten, dass man es nicht übertreibt .. da hast du schon recht :)
|
birkere istanbulda atasehirde iskender
yemisdim, okadar nefisdi ki anlatamam, hakiki bursa iskenderiymis .... o iskenderden sonra birda öylesini yememistm :(((
|
orasi varmi daha ?
selam ; ))KskBuket : )
hmmmm iskender canim cekti : ))) Gidigin yer kapandimi ??? orasi varmi ? adini aliyim varsa hehe ; ) deneriz ; ) yoksa ya Bursaya gideceksin : ))) yada Floryada bir - Uludagi yi dene ; )) aciktim hehe birseyler yemem gerek ; ) kocaman selam UhhhhBarracuda : ))) |
: )))
sagol ; )
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:57 Uhr. |