Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Aktuelles (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=390)
-   -   Präsidentenwahl 2007 (http://localhost/forum/showthread.php?t=4483)

27.06.2007 12:27

vay be bayana bak

sokmusum senin gibi bayana

agzina soktugum

27.06.2007 12:27

senin gibi atatürkü

din düsmanligina kullanmiyorlar ya

27.06.2007 12:34

senin gibi ermenimi yoksa? o.T.

ohne Text

03.07.2007 23:26

sende basinekmisin? o.T.

ohne Text

bencesenm 12.07.2007 12:45

ILGINC!

Cyber kim bilmiyorum, ama günlerdir yazilarini izliyorum ve su kanaata vardim ki, GB sinde yazdiklari dogru; kendisine adam akilli cevap verecek kimse yok, hep küfür, hakaret filan. Adam acikca, kimin kim oldugunu, ne yaptiklarini, belgelerle ispat ediyo, ama ne hikmetse karsisina cikipta, bu yanlis bu dogru diyebilecek tarzda bilgili biri yok galiba! Ayrica Hayrünisa ve Abdullah jhakkinda bu bilgilerden haberim yoktu, Cyber sayesinde ögrendim ve google´dan baktim, VALLA dogru hepsi. Ben de bööle birilerinin Cumhuriyetimin Cumhurbaskani olmasini sahsen istemem. SAYET ATATÜRK cü degiliz biz diyosaniz, orasini bilemem, ama ATATÜRK´ün Modern Türkiyesine bööle Cumhurbaskani olmaz, bence!
Lütfen bana da küfür müfür etmeyin, küfür sahibinindir der ATALARIMIZ!

bencesenm 12.07.2007 12:46

Hayret yaaa!

ber kim bilmiyorum, ama günlerdir yazilarini izliyorum ve su kanaata vardim ki, GB sinde yazdiklari dogru; kendisine adam akilli cevap verecek kimse yok, hep küfür, hakaret filan. Adam acikca, kimin kim oldugunu, ne yaptiklarini, belgelerle ispat ediyo, ama ne hikmetse karsisina cikipta, bu yanlis bu dogru diyebilecek tarzda bilgili biri yok galiba! Ayrica Hayrünisa ve Abdullah jhakkinda bu bilgilerden haberim yoktu, Cyber sayesinde ögrendim ve google´dan baktim, VALLA dogru hepsi. Ben de bööle birilerinin Cumhuriyetimin Cumhurbaskani olmasini sahsen istemem. SAYET ATATÜRK cü degiliz biz diyosaniz, orasini bilemem, ama ATATÜRK´ün Modern Türkiyesine bööle Cumhurbaskani olmaz, bence!
Lütfen bana da küfür müfür etmeyin, küfür sahibinindir der ATALARIMIZ!

erotizmmann 12.07.2007 20:46

Farkindamisin?

bu gerici kesim genellikle beyinleri bos olduklarindan, hep küfürlerin arkasina aklaniyorlar, yada kabakuvvetin; Sivas, Maras, Corum, Gazi gibi. Heriflerde felsefe yok; GERICI, ANTI LAIK, FASIST ve YOBAZ!

guelizar73 23.07.2007 21:40

e... gencler :) Tayip Erdogan geldi?

valla.. sizde normal bir konu üzerine tartismak yokmu? Küfürsüz ve ciddi bir tartisma? tabi bence yok.. zaten olsaydi sasardim ;) neyse.. Tayip abiniz vatana millete hayirli olsun derim ;))

23.07.2007 23:04

Olamaz

Imkan disi bir dilek senin ki de. (:
Desarz olmak icin katiliyor cogunluk buraya, tartismak icin degil.

Katiliyorum sana.

Millete ve vatana Tayyip amcamiz hayirli ugurlu olsun.

23.07.2007 23:15

ne caglayan, ne tandogan

nadina erdogan!!!

nerdesiniz darbeci masonlar sizi

halk adami iste böyle 2.80 uzatir

hadin simdi yürüyünde ense tirasinizi görelim

baykalla rodosa yüzersiniz artik

ama geri dönmeyin

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 06:44 Uhr.