Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Sport - Fussball (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=396)
-   -   Besiktas (http://localhost/forum/showthread.php?t=4438)

08.06.2005 00:36

Nihat CSKA Moskova´da!

Taraflar 3 yilligina anlasti ve bonservis ücreti olarak 12-20 Milyon € arasi pazarliklarin sürdügü belirtildi.

Besiktas Kulubü´de bu transferden yaklasik 2,5 ila 5 Milyon € arasi kazanacak!

08.06.2005 00:46

9 Milyon USD pesin, geriye kalan

miktar ise 2007de baslayacak 11 taksitle 3 ayda bir 1er Milyon USD ile 2010 yilina kadar ödenecektir.

2pac77 08.06.2005 19:02

o.T.

evet maalesef LIG 2´ncisi olduk Efes dün 78-68 galip olmasi nedeniyle Efes Pilen Sampiyon oldu bizde onlari tebrik ediyoruz ama bizim Basketcilerimizede tebrikler ediyoruz cünkü süper bi sezon gecirdiler ve cok iyi oynadilar.
:-))

2pac77 08.06.2005 19:02

o.T.

herkese hayirli ugurlu olsun :-)

2pac77 17.06.2005 16:46

bir transfer haberi daha

Kale gibi transfer!

Beşiktaş, Schalke 04 Kulubünden Volkan Ünlü’yle sözleşme imzaladı. Beşiktaş’tan İMKB’ye gönderilen açıklamada, yapılan sözleşmeye göre Volkan Ünlü’nün kulubüne 100 bin euro yetiştirme bedeli, kendisine de 150 bin euro garanti, 5 bin euro da maç başı ücret ödeneceği belirtildi. 1983 doğumlu ve 1,91 boyunda olan Volkan, 1995-96 sezonunda FC Gladbeck, 1996-97"de SV Höntrop takımlarında oynadıktan sonra 1998 yılında Schalke 04 takımına transfer olmuştu.

kaynak:karakartal.com

2pac77 29.06.2005 17:11

Imza Sov

İmza şov...

Nevzat Demir Tesisleri"nde gerçekleştirilen ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay"ın da hazır bulunduğu imza töreninde Ali Tandoğan 2+1 yıllığına, Kürşat Duymuş da 2 yıllığına kendilerini Siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Asbaşkan ve Futbol Şube Sorumlusu Kıvanç Oktay, imza töreninde yaptığı açıklamada, yerli transferini kapattıklarını belirterek, "Ersin Martin ile ilgilenmiyoruz. Yerli transferini kapattık. Yabancı futbolcu transferiyle ilgili görüşmelerimiz devam ediyor. Victor Agali ile ilgilenmiyoruz. Carew"in yerine aynı mevkiye ve orta sahaya kaliteli iki yabancı futbolcu alacağız" dedi.

Norveçli golcü futbolcu John Carew"i Olympique Lyon"a kulübe gelir getirmesi için satmadıklarını ifade eden Oktay, "Beşiktaş büyük bir kulüp. Carew, burada mutluydu, herhangi bir problemi de yoktu. Türkiye"nin en büyük kulüplerinden, Fransa"nın en büyük kulüplerinden birine gitti. John Carew, kulübe gelir getirmesi için satılmadı. Carew"in satılık listesinde olmadığını, satmayacağımızı, Carew"in bizim oyuncumuz olduğunu birçok kez söylemiştik. Ancak devre arasında Carew"e talepler vardı. Kendisi bize gelerek, Beşiktaş"tan ayrılmak ve ailesiyle birlikte almak istediğini söyledi. Biz de kendisine yardımcı olduk" diye konuştu.

Tüm transferleri teknik direktör Rıza Çalımbay"ın isteği doğrultusunda gerçekleştirdiklerini belirten Oktay, "Geçen sezon transfer ettiğimiz futbolculardan birkaçından istediğimiz gibi faydalanmamış olabiliriz; ancak tüm transferlerimiz gerçekten kaliteli ve iyi futbolculardı. Bir tek Juanfran"ın transferinde başarısızlık yaşandı. Juanfran"ı del Bosque"nin isteği üzerine transfer ettik. Kaliteli bir oyuncu; ama uyum sağlayamadı. Kendisi, İspanyol kulüpleriyle görüşüyor. Kiralık talepleri var. Şu anda transferinde bir gelişme yok. Gelen teklifleri en iyi şekilde değerlendireceğiz" dedi.

Kıvanç Oktay, geçen sene transfer ettikleri futbolcularla yüzde 50 maç başı yüzde 50 garanti paraya anlaşmaya vardıklarını; ancak daha sonra ödeme şeklinde bir değişikliğe gittiklerini belirterek, "Rakamlarda bir değişme yok. Bu futbolcularla yüzde 30 garanti para, yüzde 70 maç başı şeklinde anlaşmaya vardık. Sadece Okan ve Sergen"in ücretlerinde bir indirime gittik" diye konuştu.

Tecrübeli futbolcu Ali Tandoğan ise, çok büyük bir camiaya geldiğini belirterek, "Yıllardır Beşiktaş"ta oynamak istiyordum. Beşiktaş, hayalimdeki takımdı, taraftarlarına aşıktım. Sanki futbola yeni başlamış gibiyim. Denizlispor"da 2. Lig"de şampiyonluk yaşamıştım. Bu şampiyonluğun üzerinden uzun bir zaman geçti. Beşiktaş"a şampiyonluk yaşamaya, UEFA Kupası"nı kaldırmaya geldim" dedi.

Büyük bir takıma gelen bir futbolcu için tecrübenin çok önemli olduğunu kaydeden Ali Tandoğan, "2 kez UEFA Kupası"nda oynadım. Büyük bir takıma gelen bir futbolcu için takıma daha faydalı olabilmesi açısından tecrübe çok önemli" ifadelerini kullandı.

İbrahim Üzülmez ile aralarında hiçbir sorunun olmadığını belirten Ali Tandoğan, "İbrahim ile kardeş gibiyiz. Ben kendisinden özür diledim, ayağı kesildiğinde de kendisini arayarak geçmiş olsun dileğinde bulundum. Bir hata yaptım. Beşiktaş camiasına karşı yapılmış bir olay değildi. Özür dilerim" şeklinde konuştu.
Başarılı defans oyuncusu Kürşat da, büyük bir camiaya geldiğini, beklentilerin yüksek olduğunu bildiğini belirterek, "Çaykur Rizespor Başkanı Ekrem Cengiz ve tüm Rizelilere teşekkür ediyorum. Beşiktaş"ta kalıcı olmayı, Beşiktaş formasını uzun yıllar giymeyi hedefliyorum. Futbol hayatımı tamamladıktan sonra Beşiktaşlı Kürşat olarak anılmak istiyorum" dedi.

İmza töreninin ardından Ali Tandoğan 22 numaralı, Kürşat ise 49 numaralı Beşiktaş formasıyla basın mensuplarına poz verdi.

Siyah-beyazlı ekibin Ali Tandoğan ve Kürşat Duymuş ile senelik 300"er milyar garanti para ve maç başı 17.5"ar milyar liraya anlaştığı bildirildi.

2pac77 29.06.2005 17:12

Imza Sovun devami

Volkan resmi imzayı attı!

Gurbetçi futbolcu, BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde düzenlenen imza töreninde, kendisini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. Kulüp asbaşkanı ve futbol şubesi sorumlusu Kıvanç Oktay Volkan"ın 150 bin Euro garanti para, 5 bin Euro da maç başına ücret alacağını açıkladı. Kıvanç Oktay, Volkan"ın ilerki yıllarda da Beşiktaş"ın kadrosunda bulunmasını umut ettiğini ifade ederek, "İnşallah Beşiktaş"ta çok uzun yıllar oynar. Çok faydalı olacak bir oyuncu. Beşiktaş"a hayırlı olsun" dedi.

Volkan, Beşiktaş formasını giyecek olmanın kendisi için olağanüstü bir olay olduğunu belirterek, "Türkiye"nin en büyük kulübünde 21 yaşında oynamanın değerini biliyorum. Çoğu Türk genci benim yerimde olmak ister. Bu çok büyük bir şans. Bunu değerlendireceğim. Beşiktaş taraftarlarına layık olmaya çalışacağım" diye konuştu.

2pac77 29.06.2005 17:13

Imza Sovun devami 3

Adem ve Güven resmen Kartal!

Beşiktaş, yeni transferleri Güven Kocabal ve Adem Dursun ile 2"şer yıllık sözleşme imzaladı.

2 futbolcu, BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde düzenlenen törende, kendilerini 2 yıllığına siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attılar.

Törende, Beşiktaş Kulübü Asbaşkanı ve Futbol Şubesi Sorumlusu Kıvanç Oktay ile yönetim kurulu üyesi Murat Ürünsak da hazır bulundu.

Kıvanç Oktay, yaptıkları sözleşme karşılığında Güven"in 165 bin YTL garanti para, 25 bin YTL de maç maşına, Adem"in ise 250 bin YTL garanti para, 12 bin 500 YTL de maç başına ücret alacağını açıkladı. Oktay, 2 oyuncunun da Beşiktaş"ta başarılı olacağına inandıklarını söyledi.

İstanbulspor"da 16 yılını geçirdiğini belirterek, ilk transferini Beşiktaş"a gelerek gerçekleştirdiğini belirten Güven, "İstanbulspor"da güzel günler geçirdim. Daha iyisini Beşiktaş"ta yaşamak istiyorum. İnşallah önce Beşiktaş, sonra da ben hedeflerime ulaşırım" diye konuştu.

Adem Dursun ise imza töreninden sonra yaptığı açıklamada, çok çalışarak takımına yararlı olmak istediğini bildirdi.

İmza töreninde Güven 70, Adem de 2 numaralı formayı giydi.

2pac77 29.06.2005 17:14

ve bir Imza daha

Youla"dan 4 yıllık imza!
Beşiktaş, Gençlerbirliği"nden transfer ettiği Youla ile 1 yılı opsiyonlu 4 yıllık sözleşme imzaladı

Youla, BJK Nevzat Demir Tesisleri"nde gerçekleştirilen imza töreninde kendisini siyah-beyazlı renklere bağlayan sözleşmeye imza attı. İmza törenine yöneticiler Kıvanç Oktay ve Süleyman Eren de katıldı. Youla"nın bonservisini 1 milyon 250 bin avroya aldıklarını hatırlatan Kıvanç Oktay, futbolcuya transferden dolayı 550 bin dolar garanti para ve 11 bin 250 dolar da maç başına ücret vereceklerini açıkladı.

Oktay, "Youla Beşiktaş"a çok faydalı olacak bir oyuncu. Hem tribünlere karşı, hem de sahada kendini gösterebilecek bir oyuncu" diye konuştu.

Süleyman Eren ise Youla"nın Türkiye"de inandığı en yetenekli yabancı oyunculardan birisi olduğunu ifade ederek, "Dün kendisiyle de görüştüm. Türkiye"de üç büyüklerde en çok golü Beşiktaş"a atmış. 6 gol atmış. İnşallah bunun bedelini, attığı gollerle ödeyecek. Beşiktaş taraftarı Youla"yı çok sevecek" dedi.

Youla ise hayatının en mutlu günlerinden birisini yaşadığını belirterek, "İlk hedefim Beşiktaş"ta şampiyonluğa ulaşmak" şeklinde konuştu.

İsminin Beşiktaş"a geçtiği günlerde, Beşiktaş"ın aradığı golcü olmadığı yönünde yapılan eleştirilerle ilgili bir soru üzerine Youla, "Saha dışında konuşmak çok kolay. Herkes ne olduğunu sahada görecek" diyerek iddialı konuştu.

2pac77 29.06.2005 17:16

daha bitmedi

Didin 2 Yıllık İmza Attı

Erkek Basketbol Takımımız’ın Coachluğuna getirilen Murat Didin, bugün Akaretler’deki Kulüp binamızda düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Aynı zamanda Kongre Üyemiz de olan Didin, “Beşiktaş benim aşkım; gönül bağımın olduğu takıma geldiğim için çok mutluyum” dedi.

Geçtiğimiz yıl Almanya Liginde çok başarılı bir sezon geçiren ve Opel Skyliners Frankfurt takımı ile Almanya 2.’si olan tecrübeli Coach Murat Didin, Kulüp binamızda düzenlenen törenle 2 yıllık sözleşmeye imza attı. Törene, Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü ve Basketbol Komitesi Başkanımız Yahya Kemal Gencer ile Basketbol Şube Kaptanımız Şenol Demirağ katıldı.

Törende konuşan Yönetim Kurulu Basın Sözcüsü ve Basketbol Komitesi Başkanımız Yahya Kemal Gencer, 2004-2005 sezonunda Beşiktaşımız’ın basketbolda çok güzel günler yaşadığını belirterek, “Biz bu yaşantıyı, bu başarıları daha da ileriye götürmek için Yönetim Kurulu olarak aldığımız kararlar çerçevesinde, Beşiktaş Basketbolu’nu Türk basketbolunda bir ekol haline getirmek için, Türk ve Dünya basketbolunun tanınmış isimlerinden, aynı zamanda Beşiktaş Kongre Üyesi olan Murat Didin hocamızı Beşiktaş’ın hizmetine aldık.” dedi.

Gencer sözlerini şöyle sürdürdü:

“Murat Didin Türk basketbol alanında bir semboldür; aynı zamanda Dünya basketbolunda da yeri vardır. Daha geçen hafta Almanya’da çalıştırdığı Opel Basketbol takımı, Alman Basketbol liginde çok az bir farkla ikinci sırada ligi bitirmiştir. Ben bilhassa Almanya’dan böyle değerli bir hocayı söküp almaktan sevinç ve gurur duyuyorum. Camiamız’a, kendisine ve Türk basketboluna inşallah hayırlı olur.
Daha iyi bir Beşiktaş Basketbol Takımı, daha mücadeleci bir Basketbol Takımı yaratacak, dolayısı ile Türk Basketbolu’na katkı sağlayacak bir isim ile anlaştığımız için ayrıca sevinçliyim.”

Basketbol Şube Kaptanımız Şenol Demirağ da Murat Didin’in çok iyi bir Beşiktaşlı olduğunun altını çizerek, “İnşallah Beşiktaşımız için hayırlı olur. Savaşan bir takım kuracağını biliyorum. İnşallah bütün Camiamız’a hayırlı uğurlu olur.” dedi.

Erkek Basketbol Takımımız’ın yeni Coach’u Murat Didin ise Beşiktaşımız’ın çocukluğunun, öğrenciliğinin, gençliğinin ve bugününün aşkı olduğunu ifade ederek, “Onun için gerçekten Beşiktaşımız’n forması altında mücadele etmek, Beşiktaşımız’ın emellerine, hedeflerine katkıda bulunmak gerçekten çok büyük bir onur” dedi.

Didin şöyle konuştu:

“Beşiktaşımız basketboldaki grafiğini son birkaç yılda daha yukarılara çıkarttı. Bizim hedefimiz Takımımız’ı saha içerisinde mücadele edip kazanırken, aynı zamanda davranış biçimiyle, basketboluyla, ekolüyle, altyapısıyla Avrupa’da imrenilecek seviyeye getirmek. Ekibimizi saha içinde ve saha dışında, Avrupa standartlarının üzerinde bir takım haline getirmek. Birkaç yıl içerisinde ise en iyi takımlarından biri haline gelmeye çalışacağız.

BJK Akatlar Spor ve Kültür Kompleksi, herkesin çok büyük bir zevkle izlediği ve bütün kulüplerinde sahip olmak istediği bir yapı. Onun için Akatlar’a geldiğiniz zaman coşkuyu, başarıyı, çalışmayı, her maçı kazanmaya inanmış savaşan bir takımı, daha da ötesi 5000 kişilik taraftarın desteğiyle 5012 kişilik savunma yapan bir grubu göreceksiniz. Bunu mutlaka gerçekleştireceğiz. Oradaki her maçta bütün taraftarımızı gerçekten mücadele ederek, onların ruhlarına, savaşma duygularına hitap ederek, kendilerine layık olan bir takımı izleterek evlerine göndereceğiz.

Türkiye’de Türkiye ligi, Türkiye Kupası ve Avrupa’da da ULEB CUP’ta mücadele edeceğiz. Beşiktaşımız şu andaki konumuyla ve kuracağımız kadrosuyla, gerek Türkiye’de gerekse Avrupa’da bütün kupaları kazanmaya adaydır. Kadromuzdan gidenler var; fakat bunların yeri
mutlaka doldurulacaktır.

Sanatçılarımızdan Kayahan çok güzel söylemiş: “Bizimkisi Siyah Beyaz Bir Aşk Hikayesi”; Onun için biz de içimizdeki bu aşkı her geçen gün daha bir çoşkuyla, en iyi şekilde taraftarımızla paylaşarak Beşiktaşımız’ı en iyi yere getireceğiz.

kaynak:bjk.com.tr

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 01:17 Uhr.