![]() |
dedigim gibi para var akil yok FEBE de
hahahahahahaha
cikcikcikcikcikcikcik |
Evet yazilarindan belli oluyor! o.T.
ohne Text
|
cik cik diye sesler geliyor kulagima LOL
ohne Text
|
GAYSERI IH IH
PUHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAAA
|
denizli´yi bilirsin degilmi? hahahahah o
ohne Text
|
cikcikcik kus sesleri geliyor... o.T.
ohne Text
|
Ezik o.T.
ohne Text
|
Ezik o.T.
ohne Text
|
iGs"ya
Evet herkes 100. Yilini kutlayamaz.Basliktada dedigim gibi.
Logosuyla transferiyle icraatlariyla 100. Yilini kutluyorsan farkli olucaksin.Her bransinda basari kovalayacaksin.Transferse transfer yapacaksin.Farkli olucaksin yani.Guldurmeyeceksin diger takim taraftarlarini kendine.Imrendireceksin.Yalvarmayacaksin 100. Yilinda ona buna stadda tapuydu hakkin olmayan seyler icin.Basket takimin sersefil surunmeyecek bu yilinda..Futbolcun aciklama yapmayacak paramizi alamiyoruz vs vs diye..Daha cok var..Bu isler kupa almakla olmuyor..Kaliteli olacaksin..Vay be dedirteceksin..Ve sampiyon olacaksin bu yilinda...Hemde eze eze.. Biz bunlari yaptik..Cok guzel duygular.. Herkes kutlayamaz..Beceremez..Altindan kalkamaz.. Herkes Besiktas`li olamaz.. Ne mutlu Besiktas`liyim diyene.. ------------------------------------------------------------------------------>>>>>>> Bu yaziyi sitelerden birinde gordum.Okuyalim...= Cim-Bom ne demek ?... Türkçe mi ?.. Re-Re-Re Ra-ra-ra ne demek ?... Türkçe mi ?... Neden, ambleminiz Ingiliz Kraliyet Aslanini temsil ediyor?..Anadolu´da aslan yetisir mi ?... Neden, bu ülkeyi kurtaran ulu önder Atatürk kulübünüze bir kez bile ugramamis ?... Yoksa, sizi kendisinden görmemis mi ?.. Neden, yöneticileriniz çogu Fransiz hayrani... Neden, istanbul isgal edildiginde Galatasaray Lisesi isgal komutanliginin merkezi oldu ?.. Neden istanbul isgal altindayken, Besiktas ve Fenerbahce kulüpleri , Anadolu´ya silah kaçirdiklari gerekçesiyle defalarca kapatilirken, Galatasaray kapatilmadi ?.. Neden, isgal ordusunda Türklere mermi atan Niko ve Garyo Galatasaray formasý giydi ?.. Neyzen Tevfik´in bir siirinde diyor ki; MEMLEKETIN BÜTÜN .. NELERI MEKTEB-I SULTANIYE DE.... AH BIR MÜDÜR OLSAM.... TOPUNU ....... BIR SANIYEDE ..... |
228 : 68
Anaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa bu sayi ne böyle???
Cim Bomluyum yaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!! ---- Siz damara bastikca, kirmizi kan fiskiriyo be. *pöhze Al" kaybol burdan ben geldim iste* --- *lach* |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:09 Uhr. |