Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Unterhaltung & Fun (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=400)
-   -   Witze & Satire (http://localhost/forum/showthread.php?t=4270)

kadigoelue 30.10.2003 20:31

Ali okula yazılacakmış. Ama ....

Ali okula yazılacakmış. Ama çok fırlama bir çocuk olduğundan babası bazı önlemler almaya karar vermiş ve okuldaki öğretmenine ve diğer öğretmenlere durumu anlatmış. Sıra servis şoförüne gelmiş servis şoförüne oğlunun ne kadar fırlama olduğunu anlatmış. Şoför hiç oralı olmamış içinden ufacık çocuk ne kadar fırlama olabilir ki demiş. Okul günü gelmiş ve Ali alınması gereken yerden servise binmiş. Yolculuğun ilk başlarında sakin sakin oturan Ali daha sonra şoförün yanına gelerek "amca benim annem tavuk babam horoz olsaydı ben civciv olurdum değilmi" demiş. Şoför "evet yavrum şimdi geç yerine otur "demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına giderek "amca benim annem inek babam boğa alsaydı ben buzağı olurdum değilmi"demiş. Şoför biraz sinirli "evet şimdi git yerine otur " demiş. Biraz sonra Ali yine şoförün yanına gelerek "amca benim annem" demeye kalmadan şoför Ali"ye "ben sana bir soru soracağım "demiş ve ardından "senin annen orospu baban pezevenk olsaydı sen ne olurdun bakayım" demiş. Ali sırıtarak cevap vermiş "ŞOFÖR".

kadigoelue 30.10.2003 20:33

Sınıfta öğretmen sormuş:

Sınıfta öğretmen sormuş: Dalda üç kuş var, birini vurdum kaç tane kalır? Çocuk cevaplamış: Hiç kalmaz örtmenim. "Olur mu oğlum" demiş öğretmen, "2 tane kalır." "Olmaz öğretmenim" demiş çocuk, "siz birini vurunca diğerleri aptal değil ya sesten ürküp kaçarlar..." Öğretmen şaşırmış ve " Aferin oğlum, cevabın yanlış ama düşünce tarzını beğendim." demiş. Sonra çocuk, "Öğretmenim, ben de size bir şey sormak istiyorum: Karşıdan üç tane bayan geliyor, üçü de dondurma yiyor, ama biri yalayarak, biri ısırarak, diğeri de emerek yiyor dondurmayı. Sizce bunlardan hangisi evlidir? " Öğretmen kızmış ama, cevap veremedi dedirtmemek için belli etmemiş, "Emerek yiyen evlidir" demiş. Çocuk, "Olur mu öğretmenim ne alakası var, parmağında yüzük olan evlidir" demiş, "Ama düşünce tarzınızı beğendim."

kadigoelue 30.10.2003 20:39

Baba kutup ayısı ile oğlu dolaşıyorlarmı

Baba kutup ayısı ile oğlu dolaşıyorlarmış. Yavru ayı: -Baba, benim dedem kutup ayısı mıydı? diye sormuş. Babası da: -Tabii ki oğlum diye cevaplamış. Biraz daha yürüdükten sonra Yavru ayı: -Peki, dedemin babası kutup ayısı mıydı? Baba biraz meraklanarak: -Tabii ki yavrum, dedenin babası da kutup ayısıydı, niye merak ettin ki? Yavru ayı: -Hiiç... diye cevap vermiş. Biraz daha yürüdükten sonra Yavru ayı yine: -Peki, dedemin annesi? Baba, biraz da sinirlenerek: -Evet yavrum, o da kutup ayısıydı sertçe karşılık vermiş. Aradan fazla geçmeden Yavru ayı yine: -Peki baba, dedemin babasının babası, annesi, amcası filan hepsi kutup ayısı mıydı? diye sormuş. Babası bu sefer kızarak: -Evet, hepsi kutup ayısıydı. Benim babam, annem, annenin babası, annesi, onların babaları, anneleri, senin bütün sülalen kutup ayısı tamam mı? diye bağırmış. Ardından da niye soruyorsun bunları diye azarlamış oğlunu. Oğlu da: -Nerden bileyim. Üşüyorum, ?mına koyim. demiş.

kadigoelue 30.10.2003 20:55

Sakıp Sabancı Ağa"ya bir gün demişler ki

Sakıp Sabancı Ağa"ya bir gün demişler ki : -Ağa bu dünyada her şey senin için güllük gülistanlık. Nereye baksak her tarafta senin şirketleri, fabrikaları görüyoruz, (MarSA, YünSa, LasSA, ToyotaSA...). Burada işin iş. Ya diğer tarafta ne olacak, orada ne yapacaksın, nasıl kurtulacaksın zebanilerden?.. Sakip Ağa gülmüş : -Öte yanda da işimizi sağlama aldık........................................... Bir tarafımızda İSA, diğer tarafımızda MuSA."

kadigoelue 30.10.2003 21:03

baldan kauft sich einen Perserteppich!

Kadının biri pahalı halılar satan bir dükkana girer..Ve ilk bakışta çok beğendiği bir İran halısına doğru yönelir. Halıya daha yakından bakmak üzere yere doğru eğildiğinde istemeyerek sesli bir şekilde gaz kaçırınca çok utanır ve hemen kimse duydu mu diye etrafına bakınır.. Arkasında duran satıcıyı görünce konuyu unutturmak için aceleyle satıcıya -Bu İran halısı kaç para ? diye sorar.Satıcı gayet pişkin bir şekilde cevap verir.. -Valla bayan halıya sadece bakmakla osurduğunuza göre fiyatını duysanız sıçarsınız.....
faaaaaaaaaaaaarti caaaaaaarti cuuurtiii

muhahahhaahah

edelstahl 31.10.2003 07:57

:-) o.T.

ohne Text

edelstahl 31.10.2003 08:17

Hamile Kadin

Kadın doktora gittikten sonra eve geldi ve kocasına müjdeyi verdi: "Hamileyim!"

Adam şaşkınlık içerisinde: "İmkansız! Ben hep dikkat ederim."

Emin olmak için doktoru ziyaret etti: "Anlayamıyorum doktor, dikkat etmiştim."

Doktor: "Bakın bayım, bu araba kullanırken dikkat etmeye benzer. Siz dikkat edersiniz, ama başkası gelip çarpar!"

edelstahl 31.10.2003 08:22

Dügün gecesi

Düğün gecesi kayınpeder damatla dalga geçiyormuş: "Bakalım", demiş. "Aslanlar gibi mi bu gece gerdeğe gireceksin, yoksa fareler gibi ertesi geceyi mi bekleyeceksin?"

Damat sırıtarak cevap vermiş: "Ben tilki gibiyimdir efendim, dün gece girdim!"

edelstahl 31.10.2003 08:27

Vahsi hayvanlar oder so ... :-)

"Bu giydiğiniz kürk için kaç vahşi hayvanın
ölmesi gerekti, biliyor musunuz?", diyerek bir kadına hesap sormaya kalkan hayvanları koruma derneği üyesine, kadın şöyle cevap verdi:

"Bu kürkü alabilmek için ben kaç vahşi hayvanla yatmak zorunda kaldım, siz bunu biliyor musunuz?"

edelstahl 31.10.2003 08:40

Fisildayan cocuk

Büyük şirketlerden birinin patronu, bilgisayar sistemleriyle ilgili önemli bir arızanın acilen giderilmesi için, bilgisayar mühendislerinden birinin evine telefon etmesi gerekir. Adamın evine telefon eder ve karşı taraftan fısıldayan bir çocuk sesi "Alo" der.

Bu kadar önemli bir konuyu bir çocukla konuşmak istemeyen patron sorar: "Baban evde mi?"

Çocuk fısıldayarak cevap verir: "Evet!"

Patron sorar: "Onunla konuşabilirmiyim?"

Çocuk fısıldayarak cevap verir: "Hayır!"

Patron şaşırarak: "Peki annen evde mi?"

Çocuk fısıldayarak: "Evet!"

Patron: "Peki onunla konuşabilirmiyim?"

Çocuk yine fısıldayarak: "Hayır!"

Patron çocuğun cevapları karşısında şaşırır ve en iyisinin bir büyükle konuşmak olacağını düşünerek sorar: "Orada başka kimse var mı?"

"Evet", der çocuk fısıldayarak. "Bir polis memuru var."

Mühendislerinden birinin evinde polisin ne işi olduğuna anlam veremeyen adam sorar: "Memur beyle konuşabilir miyim?"

"Hayır", der ufaklık. "Şu anda meşgul!"

İyice meraklanan patron: "Neyle meşgul?"

Çocuk fısıldayarak cevaplar: "Annemle babamla ve itfaiyeci amcalarla konuşuyor."

Meraklanan ve endişelenen patron, telefondan gittikçe artan bir gürültü duyar. "Bu ses de ne?", diye sorar.

"Bir helikopter!", der çocuk, hala fısıldayarak.

Panikleyen patron: "Neler oluyor orada?", diye sorar.

Cocuk hala fısıldayarak: "Arama kurtarma timi geldi."

Patron endişeli ve neler olduğunu bilmemenin kızgınlığı içinde: "İyide, neyi arıyorlar?"

Küçük çocuk hala fısıldayarak ve kıkırdayarak cevap verir: "Beni!"

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 19:06 Uhr.