Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

02.06.2013 17:01

Simdi üc tane peynirli, soganli gözleme yiyecegim.. :)

02.06.2013 17:46

...........

Zitat:

Zitat von deniz1008 (Beitrag 2066456)
02.06.2013, 06:01

yapma yaaa, dünyami yiktin!

02.06.2013 19:27

Allah'im ben nerdeyim ya? Melih Gökcek denen firildak insanlari tehdit ediyor, sen hic Türkiye'ye gelmeyecekmisin diyerek? Bizim Tayyip aslinda iyi niyetli de ama cok yalniz bir adam.. Yilan cukurunun icine düsmüs ve farkinda degil.
Bu protestolarda güclendikce gücleniyor. Her taraf tas tencere, canak cömlek sesleri..

Devlet Bahceli'ye de söylemek istedigim bir sey var: Turgut Altinok'u sattin ve simdi de ne konustugunu bilmiyorsun seni de senin siyasi görüsünü de, siyasi anlayisini da

... anladin mi?

sive 02.06.2013 22:30

Su an aldigim haberlere göre Istanbul,Ankara,Mersin,Antalya`daki yaralanan devrimci Arkadaslara Allah`tan acil sifa diliyorum :(

02.06.2013 22:38

Zitat:

Zitat von sive (Beitrag 2066485)
Su an aldigim haberlere göre Istanbul,Ankara,Mersin,Antalya`daki yaralanan devrimci Arkadaslara Allah`tan acil sifa diliyorum :(

Orda her görüsten, her yas grubundan insanlar var. Ülkücülerin üzerine bile biber gazi ve tanzikli su alti..

sive 02.06.2013 22:57

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066487)
Orda her görüsten, her yas grubundan insanlar var. Ülkücülerin üzerine bile biber gazi ve tanzikli su alti..

Evet utanc verici, vahim bir durum.Kadin, coluk,cocuk demeyen insanlarin üzerine bu kadar cirkin ve zavalli bir saldiri.Kendi cikarlarini düsünen bir Devlet,Halkina bile bu kadar acimasiz davranan kisi neden hale istifa etmiyor.!!!Haysiyetli bi kisi sessizce ceker giderdi.
Evet TÜRKIYE , GENCLIGI uyandi.

Iyi aksamlar.

02.06.2013 23:11

Zitat:

Zitat von sive (Beitrag 2066488)
Evet utanc verici, vahim bir durum.Kadin, coluk,cocuk demeyen insanlarin üzerine bu kadar cirkin ve zavalli bir saldiri.Kendi cikarlarini düsünen bir Devlet,Halkina bile bu kadar acimasiz davranan kisi neden hale istifa etmiyor.!!!Haysiyetli bi kisi sessizce ceker giderdi.
Evet TÜRKIYE , GENCLIGI uyandi.

Iyi aksamlar.

Vallahi bu soruyu cibiliyetsiz Acun Ilicali'ya ve Sinan Cetin'e de ben sormak isterim.. Su an ki düsüncem bu..

03.06.2013 16:51

Simdi ben Manti yemeyege gidiyorum. Umarim geleseye kadar göstericeler eve gitmistir ve bunu saglamak icin de hükümetten birisi örnegin Egemen Bagis ya da Ali Babacacan yatisitirici sözler ederler..
Millet göz dagini verdi, ve kücük daglari ben yarattim diyenler de göz dagini aldilar.. Burda kalsin artik bi müddet...

03.06.2013 21:39

http://www.youtube.com/watch?v=BQG4SYoxccU

sive 03.06.2013 22:51

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066489)
Vallahi bu soruyu cibiliyetsiz Acun Ilicali'ya ve Sinan Cetin'e de ben sormak isterim.. Su an ki düsüncem bu..

Evet yaglanip yikanmis Acun daha dün elinde bir mikrofon, iki kelime bir islem inglizce`si ile ortaligin sunucusu iken, bugün milyoncuklara sahip, Fettullah`in yalakasi,Sinan kolay sa bu olaylara tepkisini acik göstersin,tabiki Ali Agaoglunun ve bir cogunun kulu.

Akp bir küresel proje olarak TR Cumhuriyeti yönetimine getirildi.Yaptiklari küresel cetenin emirleridir.Neyse hikaye cok uzun, umarizki, bu küresel plana hizmet edecek maksadini asan boyutlara varmaz.Polisin bu kadar sert müdahelesi RTE nin hala devam eden pervasiz,ödün vermez tavri,kiskirtici konusmalari insanin burnuna kötü koku yayiyor.Direnisciler bunlari göz önünde bulundurup provokativelere gelmezler umariz.

Neyse benden bu kadar ...

03.06.2013 22:53

Zitat:

Zitat von sive (Beitrag 2066512)
Evet yaglanip yikanmis Acun daha dün elinde bir mikrofon, iki kelime bir islem inglizce`si ile ortaligin sunucusu iken, bugün milyoncuklara sahip, Fettullah`in yalakasi,Sinan kolay sa bu olaylara tepkisini acik göstersin,tabiki Ali Agaoglunun ve bir cogunun kulu.

Akp bir küresel proje olarak TR Cumhuriyeti yönetimine getirildi.Yaptiklari küresel cetenin emirleridir.Neyse hikaye cok uzun, umarizki, bu küresel plana hizmet edecek maksadini asan boyutlara varmaz.Polisin bu kadar sert müdahelesi RTE nin hala devam eden pervasiz,ödün vermez tavri,kiskirtici konusmalari insanin burnuna kötü koku yayiyor.Direnisciler bunlari göz önünde bulundurup provokativelere gelmezler umariz.

Neyse benden bu kadar ...

Bende hic girmeyim bu konulara yoksa uykum kacar.

sive 03.06.2013 22:56

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066513)
Bende hic girmeyim bu konulara yoksa uykum kacar.

Bir Cogununkini kacirdilar zaten :)

iyi aksamlar

04.06.2013 16:28

Mülltoni? Görüyormusun sen bunlari? Daha henüz halki bende yatistirma gayretindeyim. Artik Türk Milleti gözünü acti.. Eger ülkeyi bölmeye ve satmaya devam edin.. Daha neler olur Allah bilir..

Gercek terröristlere Güneydogu Anadolu'da gikini cikaramayan polisler halki copluyor, ama devam ederlerse o copu halk alir onlarin gözüne sokar...

04.06.2013 22:48

Ey yüce Allah'im, degistirebilecegim seyleri degistirebilmem icin senden güc ve kudret diliyorum, degistiremeyecegim seyleri kabullenmek icin senden sabir diliyorum ve bu iki seyi bir birinden ayirt etmek icin senden akil ve ilim diliyorum ya Rabbi...

05.06.2013 16:31

Monday hanim nerde ya? Yer yarildi da icine düstü? :D
Vaybee'ye gelipte okumak istedigim insanlardan makale göremezsem kötü oluyor..

Bir de buraya bir Moderatör lazim. Örnegin Damia gibi, ama Damia'da ortalikta yok, Tilki iyi bir moderatör dü, Vaybee'nin "derin communitisi" Tilki'yi de al asagi etti..

Neler oluyor ya burda? :D

Ama cevrecilerin protestosu bayagagi ekili olmus.. Türkiye'de 67 ilde prostolar var..
Burda da 66 konuda cöplükler bosaltilmis ve disariya cöp atilmiyormus..

66 deyince.. Ömer diye bir arkdas, arabasinin arkasina bir yazi daha eklemis ve digerini cikarmis.. Cikardigi yazi, Yozgat ovasi bozkurt yuvasi idi..

Simdi sadece 66 YOZGAT 66 ve altinda 66 VATAN 06 MEKAN yazdirmis :D

Oktay Vural MHP'nin gelecegi, ama Devlet Bahceli gibi dangalak MHP'nin basinda oldukca MHP'nin oylari da CHP'ye gelecek diye düsünüyorum.. Adam gibi adamsin MUHARREM INCE..

Gene neler düsünmüssüm bir dakka da...

05.06.2013 16:49

Fas'ta (Marokko) da Alevi kökenli Kral VI. Muhammet (okumak icin kirmizi linki tiklayin) bizim basbakanla görüsmeyi redettmis. :D Simdi bizim basbakan atar tutar, iste o da bir Alevi, ayni benim eski kankam Esat gibi de, ondan beni kabul etmedi de :D Ama Tunus basbakani da kabul etmedi? Aceba niye.. Cok basit, it iti isirmaz derler.. Onlar da kendileri diktatör oldugu icin halkin gücünün nere vardigini bildigi icin uzak duruyorlar ondan. :D

05.06.2013 20:38

Gene her tarafi canak cömlek sesleri alip götürüyor..

Bizim basbakan demis ki, tencere tava hepsi hava...

Bende diyorum ki? Tencere dibin kara, senin ki benden ak, pardon kara :D

sevtap05 09.06.2013 09:45

Gezi parki tuzagi?
http://m.youtube.com/#/watch?feature...ure%3Dyoutu.be

09.06.2013 14:22

Zitat:

Zitat von sevtap05 (Beitrag 2066663)

tabiki tuzak ve bu tuzaga düsen chp ve bdp sandikta bunun hesabini verecek.

bu aralar bu bir halk direnisidir diye kendini avutmaya calisan bircok chp ve bdpli var.

ama sahaya inen herkes görüyorki bu bir chp ve bdp direnisi. demokrasi ile elde edemediklerini anti demokratik yollarla elde etmeye calisiyor.

bizim tek yapacagimiz sakin olup provokasyonlara gelmeyip biraz beklemektir.

konusulanlara ve eylemlere bakilinca bunlarin cogunlugu vatan hainidir.

istedikleri ortada.
söylenenler: köprü, kanal ve havalimani yapilmayacak. türkiye yine imf'den borc alarak devam edecek.
eylemler: otobüs polis ve sivil araclar atese verildi ve kullanilamaz hale geldi. bircok insan yaralandi ve yüzlerce bakkal ve magazalar yagmalandi. apo ve atatürk posteri ilk defa yanyana sallandi.

ps. aralarinda bulunan gercek cevreciler bu olaylardan cekilmekte ve sahayi provokatör ve teröristlere birakmis durumda.

09.06.2013 16:44

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066667)
tabiki tuzak ve bu tuzaga düsen chp ve bdp sandikta bunun hesabini verecek.

bu aralar bu bir halk direnisidir diye kendini avutmaya calisan bircok chp ve bdpli var.

ama sahaya inen herkes görüyorki bu bir chp ve bdp direnisi. demokrasi ile elde edemediklerini anti demokratik yollarla elde etmeye calisiyor.

bizim tek yapacagimiz sakin olup provokasyonlara gelmeyip biraz beklemektir.

konusulanlara ve eylemlere bakilinca bunlarin cogunlugu vatan hainidir.

istedikleri ortada.
söylenenler: köprü, kanal ve havalimani yapilmayacak. türkiye yine imf'den borc alarak devam edecek.
eylemler: otobüs polis ve sivil araclar atese verildi ve kullanilamaz hale geldi. bircok insan yaralandi ve yüzlerce bakkal ve magazalar yagmalandi. apo ve atatürk posteri ilk defa yanyana sallandi.

ps. aralarinda bulunan gercek cevreciler bu olaylardan cekilmekte ve sahayi provokatör ve teröristlere birakmis durumda.

Olay gezi parki olmaktan coktan cikti. Olay insanlarin hayatlarina kimilerinin burunlarini sokmasini istemiyor. Birisi istiyor diye bir dizinin senaryosu degismez örnegin..

Ben AKP hükümetinin kimi bir cok dogru isler yaptigina düsünüyorum, ancak kurunun yaninda yasta yanar..
Bir su Apo ile Atatürk posteri diye yalan konusma, oradakilerin hepsi Atatürk'ün yanindan yöresinden gecirmez Apoyu. Orada protesto edenler T.C.'yi yani Türkiye Cumhuriyeti'ni caniyla basiyla korumaya yemin etmis genclerdir..
Apo'yla ha$ir nesir olanlari bu millet cok iyi biliyor.. Bilmiyorsan sana söyleyim mi?

09.06.2013 17:02

Baya olgunlasmissim anlasilan, Erdogan'nin konusmasini bastan sonuna kadar dinleyebildim, normaleninde bu kadar sacmaliktan sonra gina gecirirdim ama, onlari dinleyenler bizim vatandaslarimiz diyorum. Ay'dan, Gökten, Mars'dan inmediler..

Ey Muharrem Ince gec artik CHP'nin basina.. Sen kafadan CHP'nin oylarini %20 artirirsin..

09.06.2013 20:34

A
B
C
D
E
F
G
H
ı
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0

10.06.2013 07:10

Zitat:

Zitat von Akademix (Beitrag 2066674)
A
B
C
D
E
F
G
H
ı
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
1
2
3
4
5
6
7
8
9
0

Da muss einem aber echt langweilig sein, oder möchtest du uns jetzt mit deinen wissen beeindrucken?

10.06.2013 12:05

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066672)
...
Bir su Apo ile Atatürk posteri diye yalan konusma, oradakilerin hepsi Atatürk'ün yanindan yöresinden gecirmez Apoyu. Orada protesto edenler T.C.'yi yani Türkiye Cumhuriyeti'ni caniyla basiyla korumaya yemin etmis genclerdir..
Apo'yla ha$ir nesir olanlari bu millet cok iyi biliyor.. Bilmiyorsan sana söyleyim mi?

baskalarini kendin gibi zannetme, yalan söyleyen sensin.

taksime gidenler apo'nun resimlerini, pkk bayraginin, atatürk posterleri ve türk bayragi sallandigini görür.

bu CHP ve BDP ittifakini halk bozacak.

arkadaslar malesef demokratik yollarla kaybedenlerin piskolojik son cabalarini görüyoruz. bu CHP ve BDP ittifaki dis gücler tarafindan kullanildiginin bile farkinda degil.
türkiyeyi milyarlarca dolar zarara ugratan ve bunlarla övünen bir gruptan vatan sevgisi beklemek dogru olmaz. bunlarda ileri görüs ve demokrasi anlayisi yok.

ama sagduyulu ve tahsilli arkadaslar sizlere bunlarin dersini sandikta vermeye cagiriyorum.

biz sokaklarda polise tas atmayiz.
biz halk otobüslerini yakmayiz
biz kamu araclarini atese vermeyiz.
biz sokak taslarini söküp silah olarak kullanmayiz.
biz magazalari yagmalamayiz.
biz sivillere zarar vermeyiz.
biz devlete milyarlarca dolar zarar ve dis ülkelere milyarlarca dolar kar elde ettirmeyiz.

biz sandikta ders veririz.

10.06.2013 15:57

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066683)
baskalarini kendin gibi zannetme, yalan söyleyen sensin.

taksime gidenler apo'nun resimlerini, pkk bayraginin, atatürk posterleri ve türk bayragi sallandigini görür.

bu CHP ve BDP ittifakini halk bozacak.

arkadaslar malesef demokratik yollarla kaybedenlerin piskolojik son cabalarini görüyoruz. bu CHP ve BDP ittifaki dis gücler tarafindan kullanildiginin bile farkinda degil.
türkiyeyi milyarlarca dolar zarara ugratan ve bunlarla övünen bir gruptan vatan sevgisi beklemek dogru olmaz. bunlarda ileri görüs ve demokrasi anlayisi yok.

ama sagduyulu ve tahsilli arkadaslar sizlere bunlarin dersini sandikta vermeye cagiriyorum.

biz sokaklarda polise tas atmayiz.
biz halk otobüslerini yakmayiz
biz kamu araclarini atese vermeyiz.
biz sokak taslarini söküp silah olarak kullanmayiz.
biz magazalari yagmalamayiz.
biz sivillere zarar vermeyiz.
biz devlete milyarlarca dolar zarar ve dis ülkelere milyarlarca dolar kar elde ettirmeyiz.

biz sandikta ders veririz.

PKK'yla koalisyonu AKP yapti. Cocuk hesabi da cok basit. BDP bizim Van-minibüscü basbakani, baskanlik sisteminde baskan yapsin, gerisi ne olursa olsun..

Diyarbakir'da yüzbinler sokaga cikarken ve ellerinde sözüm ona Kürt bayragi ve Abdullah Öcalan posterleri acarken bizim polisin "giki cikmiyordu"
Diyorum ya adamin gözünün icine bakarak yalan konusuyorsun, ne mutlu ki her AKP'li böyle degil. AKP deyince aslinda AKP bir koalisyon ve bu koalisyon her kesimi ve görüsü kapsayan bir koalisyon. Dilerdim ki cidden AKP'nin bir muafazakar-demokrat parti oldugunu. Ancak malesef öyle degil, AKP tek adam partisi ve bu adamin da kalitesi bir ilk okul mezunu, belinde usturasi bir"yol yemez'in" kalitesini gecmiyor.
BDP'yle CHP itifak kurmus diyorsun, öyle bir sey yok. Burdaki sokaklara dökülen kitlenin tek ortak payi, özgürlüklerinin kisitlanmasina, ve adaletsizlige, yandasliga karsi omuz omuza durmasi. Kilicdaroglu'nu bile yuhladilar ve yanlarinda istemiyorlar.. Devlet Bahceli' denen "zürriyetsiz" zaten adam yurduna koymazlar..
Burdaki kitle cagdas, demokrat, gelecegin piril piril nesili..

Ülkemizin gercek manada demokrasi ve özgürlüklerle donatilmis bir devlet olmasini istiyor, ne azini de fazlasini..

10.06.2013 18:36

gezi parki olaylari bitmek üzere.

on yirmibin capulcunun bir ülkeye verebildigi zarari görüyoruz.

arkadaslar chpnin bu yaman celiskisini göz önünde bulundurun:

doguda polise tas atilinca "TERÖRIST"
batida atilinca "DIRENIS"

doguda polis müdahele edince "KAHRAMAN"
batida edince "TAYYIPin USAGI" oluyor.

bu ikiyüzlülügün yorumunu size birakiyorum.

11.06.2013 12:17

CHP ile AKP'nin arasi kapandikca kapaniyor. Milletvekili secimleri olsa su an itibari ile CHP %31 ve AKP'de %38 oy alirdi..
Ve daha Muharrem Ince, ya da Mustafa Sarigül genel baskan adayi bile degil..
MHP denen Amerika'nin Sovveyetler Birligine karsi kurdugu "yesil kusak projesi" dahilinde ki sacma sapan proje Devlet Bahceli denen denyo ile miladini dolduruyor. CHP hem AKP'den hem MHP'den hatte hemde BDP'den oy almaya basliyor..

Bunda benim nacizhane katki payim varsa ne mutlu bana! Her oy degerlerdir, cagdas, ilerici, vatansever, yurdumun güzel insanlari. Sayemde 5 kisi bile CHP'ye secse, güzel bir basaridir..
Sen yoksan bizim davamizda bir eksigiz. Davamiz "MUASSIR MEDENIYETLER SEVIYESINE GELMEKTIR" ÖLMEK VAR DÖNMEK YOKTUR BU YOLDA...

Mustafa diye benim "cemaatci" kankam vardir, bugün geldi bana illa Zaman gazetesini abone ediyim dedi. Kardes bak ben Cumhuriyet gazetesine aboneyim, olsun, sen para vermeyeceksin. Ben seni yine de abone yapacagim dedi. Bende tamam dedim.. Okumaktan kime zarar gelmis degil mi ama :)

Gene neler düsünüyorum neler..

11.06.2013 18:25

chpnin son kalesi izmirde ara kapandikca kapandi. su an itibaren kaleleri cökmüs durumda.

daha önceleri antalya bizim kalemiz diyen chpnin kalesini cökerten akp bunlara ders vermisti.

kivirarak yeni kaleleri olarak izmiri ilan eden chp secimden sonra acaba ne yapacak?

kilicdaroglu simdiden kale arayisina cikmis.

11.06.2013 23:04

Reklama bakmayin rakamlara bakin..

12.06.2013 09:28

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066751)
Reklama bakmayin rakamlara bakin..

bu sundugun rakamlar secimde cikmazsa sen ne olacaksin?

ps. cevap vermeden iyi düsün. daha öncede adres yanlissa orospucocuguyum dedin ve herkes senin ne oldugunu ögrendi.

12.06.2013 15:28

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066759)
bu sundugun rakamlar secimde cikmazsa sen ne olacaksin?

ps. cevap vermeden iyi düsün. daha öncede adres yanlissa orospucocuguyum dedin ve herkes senin ne oldugunu ögrendi.

Kerhane sende, Nuttenprellerlik sende, piclik sende, pezevenklik sende, insan karsindakini kendisi gibi sanarmis Kenan..
Bayaga yalan dolan ve iftira atip, agzinda bayaga bozulmus ve tam bir küfürbaz olmussun, tahsilli kelek.. Ne oldu sana böyle kim senin kimyani bozdu?.. Keskin sirke küpüne zarar sakin kendini bir yerden asagagi at ha, ne sehit olursun ne gazi bok yolani gidersin demedi deme azi...

12.06.2013 18:05

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066773)
Kerhane sende, Nuttenprellerlik sende, piclik sende, pezevenklik sende, insan karsindakini kendisi gibi sanarmis Kenan..
Bayaga yalan dolan ve iftira atip, agzinda bayaga bozulmus ve tam bir küfürbaz olmussun, tahsilli kelek.. Ne oldu sana böyle kim senin kimyani bozdu?.. Keskin sirke küpüne zarar sakin kendini bir yerden asagagi at ha, ne sehit olursun ne gazi bok yolani gidersin demedi deme azi...

oc lastosch,
hicbir gelisme göremiyorum.

o sundugun veriler secimlerde cikmazsa ne olacaksin? bu soruya net cevap veremiyorsun cünkü yalan oldugunu hepimiz biliyoruz.

bir daha yalan bilgi sunma ki böyle zor durumda bulma kendini.

bak oc lastosch devamli küfür ediyorsun, bunun sebebi ne acaba?
ben sana sadece "orospucocugu" diyorum cünkü sen bana adres verdin ve "adres dogru degilse orospucocuguyum" dedin.
Ben sadece senin kullandigin kelimeyi kullaniyorum ve orospucocugu oldugunu kendin itiraf ettigin icin bunda bir sakinca görmüyorum.

ps. arkadaslar kusura bakmayin benim terbiyem böyle seylere aslinda müsade etmez ama kendisi "adres dogru degilse orospucocuguyum" dediginde ben ona bundan sonra sana o sekilde hitap ederim dedigimde kabul etmisti.

12.06.2013 18:13

sarmisakli cacik

yine bol sarmisakli cacik yedirmissiniz vatandaslara :D

masallah! ne cene varmis su isadamlarinda ;Pp

12.06.2013 18:27

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2066780)
yine bol sarmisakli cacik yedirmissiniz vatandaslara :D

masallah! ne cene varmis su isadamlarinda ;Pp

yerine göre cene cok ;)

ne yapayim o kadar üstüne basa basa yanlis adres verme dedim.
bunun üzerine kendi agziyla "yanlis adresse orospucocuguyum" dedi.

bende simdi doya doya kendi itirafini burada paylasiyorum :D

ne kadar komik bir durum adam kendisine en agir hakareti etti.

ps. arkadaslar cok görmeyin. 30-45 dakika yol yaptim bu oc lastosch hiyari göreyim diye. burada 30-45 gün bunun tadini cikarayim ;)

12.06.2013 18:46

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066786)
yerine göre cene cok ;)

ne yapayim o kadar üstüne basa basa yanlis adres verme dedim.
bunun üzerine kendi agziyla "yanlis adresse orospucocuguyum" dedi.

bende simdi doya doya kendi itirafini burada paylasiyorum :D

ne kadar komik bir durum adam kendisine en agir hakareti etti.

ps. arkadaslar cok görmeyin. 30-45 dakika yol yaptim bu oc lastosch hiyari göreyim diye. burada 30-45 gün bunun tadini cikarayim ;)

oy oy oy, derdiniz bir adresmiydi? ben size afrikadaki iyi bir dostumun adresini vereyim. seve seve ikinizi'de evinde agirlar.

adres: aslanlar yuvasi cad. no. 0 / güney afrika :D

12.06.2013 20:20

Zitat:

Zitat von zerrecikler (Beitrag 2066792)
oy oy oy, derdiniz bir adresmiydi? ben size afrikadaki iyi bir dostumun adresini vereyim. seve seve ikinizi'de evinde agirlar.

adres: aslanlar yuvasi cad. no. 0 / güney afrika :D

derdim adres degil sadece gercekleri burada göstermek.

mesele 2012'de parasiz pulsuz basiretsiz biri zengin oldum ve basarili is adamiyim deyip yalan söylemesi.

ama verdigi adreste her türlü sirket var ama bizim oc lastosch yoktu.

iki gün öncede itiraf etti. verdigim adres yanlis orasi bulusma yerimiz olacakti dedi.

eee ben 4 kere adres yanlismi diye sordum ve her seferinde "adres yanlissa orospucocuguyum" dedi.

demek kendisinin ne mal oldugunu biliyormuski devamli "orospucocuguyum" demis.

12.06.2013 21:34

Zitat:

Zitat von Zulfiqar (Beitrag 2066808)
derdim adres egil sadece gercekleri burada göstermek.

mesele 2012'de parasiz pulsuz basiretsiz biri zengin oldum ve basarili is adamiyim deyip yalan söylemesi.
6
ama verdigi adreste her türlü sirket var ama bizim oc lastosch yoktu.

iki gün öncede itiraf etti. verdigim adres yanlis orasi bulusma yerimiz olacakti dedi.

eee ben 4 kere adres yanlismi diye sordum ve her seferinde "adres yanlissa orospucocuguyum" dedi.

demek kendisinin ne mal oldugunu biliyormuski devamli "orospucocuguyum" demis.

Senin psikolojin baya buzulmus Kenan. Diyorum ya bir kac gün sonra seni deli gömlegi ile götürecekler.
Bu kadar ileri geri yalan dolan birisisin. Annenen haysiyetini bile ayaklar altina aldiriyorsun böcek.

Alemin uyanigini kendin mi saniyorsun ama seni ayak üstü uyutuyorlar. Senin niyetin bozuk olm,
Benim de icim temiz. Sen ne yapsan ne etsen Allah senin belani verir. Becereksizligini baskasina baglama..
Kendine de birsey yapma oldu mu?

Imogdi 13.06.2013 11:03

was denk ich gerade ...?
#tayyipistifa
,
die AKP Regierung ist veraltet ,
2002 stand sie noch
für Entwicklung und Fortschritt

in den letzten 14 Tage hat Erdo-gone alles verspielt

13.06.2013 12:08

Zitat:

Zitat von the_last_time (Beitrag 2066829)
Senin psikolojin baya buzulmus Kenan. Diyorum ya bir kac gün sonra seni deli gömlegi ile götürecekler.
Bu kadar ileri geri yalan dolan birisisin. Annenen haysiyetini bile ayaklar altina aldiriyorsun böcek.

Alemin uyanigini kendin mi saniyorsun ama seni ayak üstü uyutuyorlar. Senin niyetin bozuk olm,
Benim de icim temiz. Sen ne yapsan ne etsen Allah senin belani verir. Becereksizligini baskasina baglama..
Kendine de birsey yapma oldu mu?

oc lastosch,
sen bana anlatma bunlari. buradaka okuyanlara anlatmaya calis.

burada adres verdim niye gelmiyorsun diye havlarken ben sana defalarca adres yanlis mi dedim. sen 4 kere "adres yanlissa orospucocuguyum" dedin.

sana acikca adres dogruysa o binada 10 tane insaat sirketi olmayacagina göre misafir olacagimi söyledim. 50 tane insaat sirketi olsa bile hepsini ziyaret edecegimi söyledim. sen hepsini onayladin düdük.

eee bende gittim baktimki sen gercekten dedigin gibi "orospucocuguymussun" ve yanlis adres vermissin. yinede bir hata olmasin diye danisma noktasinda Emel hanimla hem sohbet ettim hemde insaat sirketi ariyorum dedim. Emel bir tebessümle yok öyle bir sirket dedi ve beraber tüm sirket listesine baktik.

Ankaranin en ucra kösesinde insaat sirketi ofisi olurmu demesi üzerine bende düsündüm ve hakli buldum.

oc lastosch sana "orospucocugu" demiyorum bunu sen kendine dedin ve ben sadece kendini cok dogru tarif ettigin icin sana bu sifati yakistirdim.

ps. arkadaslar adam kendisinin ne mal oldugunu iyi bildigi icin defalarca orospucocugu ilan etti.

pps. arkadaslar bu hepinize ders olsun. bu oc gibi yanlis adres vermektense hic adres vermeyin. aslinda bu oc benim gelecegimi iyi biliyordu. bundan emin olmasa dogru adres verir ve anasini kurtarirdi. ama gelecegimi bildigi icin yanlis adres verip dayaktan kurtardi ama anasinida satti. yorumu artik size birakiyorum.

13.06.2013 15:14

ihr beide geht mir so richtig ufff die .......... !!! ihr wisst schon was ich meine ;)

http://www.youtube.com/watch?v=aAYTbBYKmOc :D

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 08:52 Uhr.