![]() |
gelse :)
ama
gelmez bence |
Sorry, ama
falsche Logik!
Es wird alles getan, daß Fenerbahce keinen Erfolg hat! Sei es intern durch die GRUPPEN oder extern! Allerdeutlichlichtes Beispiel ist das Trabzon Spiel! Unsere Fans werden von Anfang an malträtiert! Werden mit Steinen beworfen, verprügelt, es wird auf sie geschossen (alles belegbar!), aber wer kriegt die Strafe, weil auf den Rängen von Trabzon ein kleines Mädchen verletzt wird ???? Fenerbahce! Warum betreffen gerade uns die vermeintlichen "Schiedsrichter-Fehler" ??? Ich sage dir - als Schiedsrichter - das ist ABSICHT ! Weißt du das es namentlich bekannt ist, das daß Sendeteam von Digiturk aus ULTRASLAN Mitgliedern besteht! Ich finde das komisch, das ein ganzes Sendeteam aus "Ultras" besteht! Fenerbahce ist wie ein angeketteter Drache! Wehe wenn er losgelassen! Das größte Hindernis die Gruppen und die "Vereinsmitgliedschaft" !!! (Vergleich mal die Konditionen mit Bayern München!) Bedenke mal dies und tritt dann vor mich mit der gleichen Behauptung. ;-) Sari-Lacivert-Sevgilerle Ali |
Fark kapanirmi????
Kapanirmi kapanmazmi diye soru sormak bence cok mantiksiz .Ben aktiv futbol oynadigim icin 15 punalik fark bile kapaniyor.evet F.b taraftariyim ve takimima sonsuz güveniyorum.Bir brezilyali golcü geldi,ortega geri dönüyor ve iki tanede türkiyeden futbolcu alinirsa...fener SAGLAMLASIR ZATEN SIKINTIMIZ ORTA SAHADA VE GOL BÖLGELERDE,van hojid..yalniz basina bunu yapamaz ,rebrov ve petkov gönderilmesini istiyorum.yusufa gelince bence Yusuf cok yetenekli bir futbolcu onun kalmasini isterdim ama ,Daum savasan bir takim istiyor .FUTBOL bir takim oynu . ISTIKRARLI SAVASAN MÜCADELE EDEN TAKIM HER ZAMAN IYI TAKIM.örnek >GENLERBIRL..kisaca daha 17 mac var ,sorry FB nin 18 .ve fenerbahce bjk yakalar hatta gecer diye düsünüyorum.tabi aksaklik ve sansizlik olmazsa...........
|
Abartma Ali :)) o.T.
ohne Text
|
Fenerbahce TRnin en büyük takimlarin-
dan biri.
Aus diesem Grund sollte es Prinzipien und Charakter haben. Aber durch die Missentscheidungen in Sachen Ortega wird klar, dass sie noch sehr davon entfernt sind. Diger alinan ve alinacak olan oyuncular faydali olacagini düsünüyorum. Ancak Besiktasin oturmus sistem ve kadrosunu bir yarida yetisecegini düsünmek ya cok ümitli, yada cok hayalperest olur. Selam ve saygilarimla |
Sollte "sollte Sie" heissen, sorry... o.
ohne Text
|
Emre: "Dönmeyi düşünmüyorum.."
Inter"de oynayan milli futbolcumuz Emre Belözoğlu, Merter"de Fatih Koleji öğrencileriyle bir araya geldi.. Burada çarpıcı açıklamalarda bulunan yıldız oyuncu, Galatasaray teknik direktörü Fatih Terim"e haksızlık yapıldığını söyledi...
[25/12/2003-16:54] Öğrencilerin sorularını cevaplandıran Emre, Türkiye"y edönmeyi düşünmediğini belirterek, Galatasaray"la ilgili ümitli mesajlar verdi. Emre Belözoğlu Merter Fatih Koleji"nde öğrencilerin konuğu oldu. Öğrencilerin İtalya"daki futbol anlayışı, Galatasaray"daki gelişmeler ve ileriye yönelik düşünceleri yönündeki sorularını cevaplandıran genç futbolcu Türkiye"ye şu an dönmeyi düşünmediğini dile getirdi. Emre, Galatasaray"daki performans düşüklüğünün telafisi olan bir durum olduğunu belirterek, "Galatasaray şampiyonluğun en büyük favorisidir" dedi. Fatih Terim"den "ikinci babam" diyerek bahseden Emre, "Fatih Hoca"nın yaptıkları ve Türk futboluna kazandırdıkları ortada. O"nun başarılı olmasını istemeyenler ortalığı karıştırmaya çalışıyor. O örnek alınacak bir insan ve sporcu. Galatasaray zor günleri atlatacak tecrübe ve güce sahiptir" dedi. İnter takımıyla 2007 yılına kadar sözleşmesi bulunduğunu hatırlatan Emre, Türkiye"de veya başka bir ülkede oynamayı şu an düşünmediğini kaydederek, Chelsea"nın 15 milyon Euro"luk bir teklif getirdiğini, ancak İnter"de kalmak istediğini belirtti. Amacının kalıcı olmak olduğunu vurgulayan yıldız oyuncu, Türkiye"ye dönmesi halinde ise sadece Galatasaray"da oynamak istediğini ifade etti. İnter"de zaman zaman kadroya girme sıkıntısı yaşandığını belirten Emre, "Takımın en iyi oyuncusu olarak görülen Vieri bile kadroya giremiyor. Takımda 33 oyuncu var ve bunların 24"ü milli takımlarda oynuyor. Okan abinin veya benim zaman zaman kadroya giremememiz normal bir durum" diye konuştu. İtalyan seyircilerin Türk seyircilere oranla daha samimi olduğunu belirten Emre Belözoğlu, İnter"de şampiyonluğu kaçırdıkları maçın ardından bile alkışlarla sahadan ayrıldıklarını vurgulayarak, "Türkiye"de böyle olmuyor. Türk seyircilerin de İtalyan seyirciler gibi olmalarını çok isterim" dedi. Fatih Eğitim Kurumları Genel Müdürü Talip Büyük, söyleşinin ardından Emre"nin futbol yaşantısını değerlendiren bir karne verdi. Futbol ahlakı, yeteneği gibi konularda 100 alan Emre, paparazzi kültüründen medya ile kapışma ve rakipten kormka derslerinden "sıfır" aldı. Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Emre, Türk futbolunda son dönemlerde yaşanan kötü dönemin yeni yılda yaşanmayacağını ümit ettiğini belirterek, barış, sevgi ve başarı dolu bir yıl diledi. Kaynak: ajansspor.com |
BEŞİKTAŞ"IN YENİLGİYE TAHAMÜLÜ YOK
BİRİNCİ SÜPER FUTBOL LİGİ"NİN İLK YARISINDA MAÇLARDA EN AZ SÜREYLE YENİK OYNAYAN TAKIM BEŞİKTAŞ OLDU.
Siyah-beyazlılar, 17 maçın 7"sinde yenik duruma düşerken, hiçbirinde sahadan boynu bükük ayrılmadı. ""Kara Kartallar"", maçlarında toplam 151 dakika süreyle rakiplerden skor olarak geride kaldı. Beşiktaş, en fazla yenik oynadığı karşılaşmayı Akçaabat Sebatspor deplasmanında yaptı ve golü yedikten 43 dakika sonra eşitliği sağlayabildi. Malatyaspor ve Konyaspor maçlarında ise golleri yedikten 5"er dakika sonra beraberliği yakaladı. Bir maç eksiğiyle devreye 3. sırada giren Fenerbahçe ise yaptığı 16 maçın 8"inde, karşılaşma içinde yenik duruma düştü. Bunlardan 6"sında yenilgiden kurtulan ""Sarı Kanaryalar"", 2"sinde ise sahadan boynu bükük ayrıldı ve toplam 250 dakika yenik oynadı. Sarı-lacivertliler, 3-0 yitirdikleri Samsunspor karşısında toplam 83 dakika süreyle yenik oynarken, Beşiktaş karşısında ise beraberliğe 9 dakika sonra ulaşmayı bildi. Son yılların en başarısız sezonunu geçiren Galatasaray ise ""3 Büyükler"" içinde yapılan değerlendirmede, maçlar içinde yenik oynamaya adeta alıştı. Sarı-kırmızılılar, 17 maçlık ilk bölümde 9 maçta, toplam 11 kez rakiplerinden skor olarak geriye düştü ve bunlardan 4"ünü yitirdi. Bursaspor ve Fenerbahçe maçlarında 2"şer kez yenik duruma düşen ""Cim Bom"", toplam 296 dakika süreyle yenik kaldı. Galatasaray, 2 kez yenik duruma düştüğü Fenerbahçe karşısında sadece 1"er dakika sonra beraberliğe ulaşırken, kaybettiği İstanbulspor maçında 78, Trabzonspor maçında ise 79 dakika süreyle yenik oynadı. Galatasaray ayrıca, 2-1 yenildiği Denizlispor maçının son dakikasında gol yedi. Kaynak: bjkhaber.net |
Gecmis Olsun
17 hafta Tahminleri
yeni gördüm cünkü yoktum ben 2 Puanla ne yaa ikinci defa bu kadar kötü tahminler verdik ne oldu bize ??? herkese burdan gecmis olsun tekrar PS: Kes fazla sevinme benden 1 Puan fazla almissin PPS: Brat heheh hahahah hohohohho ikimiz ayni puan i almisiz ;-) |
:) o.T.
ohne Text
|
Canaydın+Fatih koalisyonu = 0
Merhaba sporsever arkadaslar,
size cok takdir ettigim eski Milli Kaleci ve 6alatasaray Kongre Üyesi Turgay Şeren"in yazisini sunmak istiyorum. "Avrupa Sampiyonun" simdiki halini yaziyor Yazi kisaltilmisdir: tüm metni www.staragazete.com"da (27.12.2003) >>>> "Canaydın+Fatih koalisyonu = 0" "İLK devre bitti. Galatasaray"da tuhaf, inandırıcılıktan, doğruluktan çok uzak olaylar yaşanıyor." ... "Canaydın verdiği sözlerin hiçbirini yerine getirmemiş. Hatta düşünün, ne yazık ki Galatasaray Başkanı bugün, doğruları camiasına söylemekten kaçınıyor. Ve kendisi de tam siper yatmış, Zaman herşeyin üstüne sünger çeker diyerek, bekliyor." ... "Kulüp 150 milyon dolar borca gelmiş, deniyor. Canaydın Stat demiş, Kredi demiş, fiyasko... Kalamış demiş, tam bir felaket. Bir de üstelik yanında, ezeli rakibi Fenerbahçe"nin 8 yıldızlı dev tesisi her gün büyüdükçe büyüyor. Galatasaray Adası bir yanlışla izin alınmadan kapatıldı. Galatasaray dibe indi " ... "Ne Canaydın ne de Fatih, Galatasaray"ı düşünmediler. Düşünselerdi, benim bu düşündüklerimi gerektiği anda söylerler ve uygularlardı." "Canaydın maddi ve manevi açıdan, Galatasaray"ı dibe çökertti. Galatasaraylılar için sportif başarı önemlidir ama Galatasaray"ın itibarı, haysiyeti, şerefi her şeyden önce gelir." "Sportif başarının da içine Fatih tuz biber ekti. 27-28 oyuncu transfer etti. Hangisi ortada!.. Şimdi ikisi de günah çıkartıyor. Ama boşuna... Herkes aptal değil. Canaydın"ı da Fatih"i de çok iyi tanıdılar. Fatih"in bir yılda Galatasaray"dan ne kadar ücret aldığını da artık herkes biliyor. Fatih"in yeni müritleri var. Yalanlarıyla onu kurtarırlar." <<< |
maalesef dolmuyor
Inonu maalesef dolmuyor bu sene, bende pek inandirici bulmamistim ama gercektende kapali tribununun bir kismi loca yapilmasiyla taraftarin maca gelesi kacti.
ben gider acik tribundende izlerim macimizi ama o kapali tribune yillarini vermis insanlar kendine yediremiyor bu durumu, kapalinin okadar savasi yapilmisken taraftari hice sayip oraya loca yapilmasi taraftari tam anlamiyla kusturdu. yeni sezonda ek tribun yapilacak ve carsi tekrar tam olarak eski yerine gececek ama yinede o eski kapali havasinin yasanilmasi biraz zor gorunuyor. ve bence birde en buyuk eksigimiz takimda yabanci bir starimizin olmamayisi. ben inaniyorumki fenerdeki van Hooijdonk bizde olsaydi tribunler full cekerdi. insallah yeni sezonda boyle unlu bir oyuncu transfer edilir. HARBI BESIKTASLI |
Söyle, nesi abartili ? o.T.
ohne Text
|
Lass mal ...
Sergen verletzt sein, was bleibt?
Das ganze Besiktas wunder beruht auf Sergen. Tümer ist meiner Ansicht nach klar besser, jedoch hat er anscheinend nach letzten Meldungen doch nochmal bei B. Jimnastik K. unterschrieben... Leider ... er gehört zu den Spielern die Ich bei Fenerbahce gerne sehen würde! Wieviele Spiele hat denn Sergen für BJK rausgeholt? Denk allein an das Fenerbahce Spiel ... hätte er und Recep nicht so schön "harmoniert" hätte Besiktas eine Niederlage kassiert ... und beim Fußball ist es so, wenn du einmal geschlagen wirst, können dich alle schlagen! Den Nimbus der Ungeschlagenheit, werden wir euch in eurem Stadion entreissen ;-))) Dannach sind die anderen dran hehehehhe vielleicht sogar Jimbom!! LOL Gruß Al" ;-))) |
:) bin besser als du laylaylom....
saka saka..du bist di beste :ppPPPP
|
BLA BLA BLA o.T.
ohne Text
|
War etwas anderes von dir zu erwarten? o
ohne Text
|
eigentlich schon...
könnte jetzt auch etwas hinschreiben...was nichts mit der realität zu tun hat...deshalb bin ich lieber leise :)
und lese was ihr so schreibt.... |
aslinda bir iyi taraftar kendi...
takimini destekler ve takiminla gurur duyar. tabii takimindan gurur duymadigin icin gidiyorsun cimbomla ugrasiyorsun...
sana ne..cimbomun yönetiminden antrönüründen? ne kadar kötü olursak olalim, bu sadece gecici bir olay....yani sizin gibi her sene yönetimi istafaya cagrip, daha sonra EN BÜYÜK BASKAN BIZIM BASKAN....diyenlerden degiliz.. her takimin düsüsü olur...ve her zaman bir cikisida olur..hem lig bitmedi... buna bakarsan gecens ene cimbom fenere yaklasik 30 puan fark atdi... ama ne olursa olsun HERKES KENDI TAKIMINLA UGRASSIN.... |
Was bitte hat denn nichts mit
der Realität zu tun?
Willst du etwa sagen, daß du mehr Ahnung vom Club hast, als ein oberes Vereinsmitglied? Oder kennst du etwa Turgay Seren nicht? Frag mich und ich gebe dir gerne Auskunft. Solltest du es anders gemeint haben, dann lass das "auch" aus deinem Satz mit der Realität weg! Dann hätte ich persönlich nichts daran auszusetzen. Danke. AliConda |
turgay seren??
hat nichts mit dem verein zu tun..ok er ist ein alter spieler...der viele erfolge hatte..aber er bestimmt nichts was mit cimbom gerade passiert.
|
CIMBOM WIEDER IN ALI SAMI YEN
Galatasaray Süper Lig’in ikinci yarısındaki karşılaşmalarını kendi evinde Ali Sami Yen stadında oynayacak… Böylece Galatasaray taraftarlarının Olimpiyat Stadı işkencesi de sona erecek…
Olimpiyat Çilesi Bitiyor Galatasaray büyük başarılara imza attığı Ali Sami Yen Stadı"na dönüyor. Atatürk Olimpiyat Stadı"nda yol ve taraftar sıkıntısı çeken Sarı-Kırmızılılar ligin ikinci yarısında oynayacağı tüm maçları Ali Sami Yen"de yapacak. Başkan Özhan Canaydın dün, Ankara"ya çıkartma yaparak Gençlik Spor Genel Müdürü Mehmet Atalay ile görüştüğü ve bu konuda her iki tarafında maçların yeniden Ali Sami Yen Stadı"nda oynanması konusunda fikir birliğine vardıkları öğrenildi. Mustafa Sarıgül Destek Verecek Ali Sami Yen Stadı"nda yapılacak restorasyon çalışmalarını hiç ücret almadan gerçekleştireceğini önceden de belirten Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, ligin ikinci yarısı başlamadan tüm çalışmaların biteceğini söyledi. Teknik direktör Terim ve futbolcuların da çok istediği bu gelişme takım içinde sevinçle karşılandı. İlk yarıda Avrupa ve ligde alınan kötü sonuçların bu karardan sonra son bulacağı ve en çok sevinen tarafın taraftarlar olacağı belirtildi. Haber Giriş Zamanı : 28.12.2003 - 16:50:1462 WWW.spor3.com |
Wenn du Größe hast, nimmst du es zurück!
Was hat das eine mit dem Anderen zu tun?
Warum sollte ich denn nicht über einen anderen Fußball Club als Fenerbahce schreiben dürfen? Gibt es irgendwo ein Gesetz? Außerdem möchte ich, daß du folgenden Aussage zurücknimmst! >>> takimini destekler ve takiminla gurur duyar. tabii takimindan gurur duymadigin icin gidiyorsun cimbomla ugrasiyorsun... <<< Ich schäme micht nicht für Fenerbahce! Habe ich NIE getan und werde es NIE tun! Im Gegenteil ich kenne die ruhmreiche Geschichte von Fenerbahce z.B. aus der Ära der Befreiungskriege! Ich kenne auch die Geschichte von Galatasaray und Besiktas! Wenn du Größe hast, nimmst du es zurück! >>> >sana ne..cimbomun yönetiminden antrönüründen? >ne kadar kötü olursak olalim, bu sadece gecici bir olay....yani sizin gibi her sene yönetimi istafaya cagrip, daha sonra EN BÜYÜK BASKAN BIZIM BASKAN....diyenlerden degiliz.. <<< Hic bir sene Yönetimimizi istifaya cagirmadim! Bizim Baskan 6S nin basinda olsaydi dua ederdiniz! >>> >her takimin düsüsü olur...ve her zaman bir cikisida olur..hem lig bitmedi... >buna bakarsan gecens ene cimbom fenere yaklasik 30 puan fark atdi... >ama ne olursa olsun >HERKES KENDI TAKIMINLA UGRASSIN.... <<< Gibt es hier eine Zensur, dahingehend, daß man sich nur mit der Mannschaft beschäftigen darf, wessen Anhänger man(n) ist? Dann hätten solche Aussagen wie Rezilbahce etc. oder deine abwertenden Äußerungen nicht fallen dürfen! Ich wüßte nicht, was an Turgay Serens hochwertigen Kritiken falsch sein soll? Im Gegenteil, wenn ich schlechtes von 6S wollte, würde ich mir ja wünschen müssen, daß keiner Kritik äußert und der Verein weiterhin den Bach "runtergeht! Ich werde mich angemessen dann äußern, wenn ich es wür richtig erachte und nicht warten, daß ich eine Erlaubnis von einigen "Autoritäten" erhalte! In Erwartung einer Antwort! Aliconda ! |
ok das *auch* nehme ich wieder zurück o.
ohne Text
|
SUPER !!!
Turgay Seren Galatasaray Clubunun icinde bir Kurum görevlisi ve ÜYESI!
Toplantilarda tek kritik soru soran ve her seye amin deyen ve sonradan onlar yapti diyenlerden degil! Cogunda acikca Galatasaray yararina olmadigi konularda karsi oy kullanmistir! Sen git önce GALATASARAY"in iclerini ögren! Bakalim simdi ne söyliyeceksin "Turgay Seren öldü ... o gazetedeki Dublörü tipki Saddam"daki gibi!" Einen schönen Tag auch Aliconda |
ohh yemini....
behauptest du in wirklichkeit...das t.seren entscheidungen über dem club hat?
er sitz bei telegol im fernsehen..neben paar journalisten und sagt seine meinung.... yönetimle yakindan uzakdan alakasi yok....tamam cok degerli bir insan... simdi seninle benim futbol bilgimide tartismak istemiyorum... hem öyle olsa bile...seni asil ilgilendiren kendi takimin degilmi? |
ok will hier niemaden beleidigen...
ama ben senin ne yapmak istedigni anlamiyorum....*6alata*..iste bu bence gurur verecek birsey degil....
siz mazinizle yasayin..yeterki cimbomu yenin..sizin icin daha önemli birsey yok heralde.... und überhaupt...aziz yildirim...onu cimbom ne yapsin? bir baskan her secimden önce istafa etmek isterse o baskan hayir gelmez |
*Sen git.....
önce GALATASARAY"in iclerini ögren!*
was soll ich dazu sagen bitte? |
Er berichtet von den Sitzungen des Clubs
...und offenbart, was da abgeht!
>> behauptest du in wirklichkeit...das t.seren entscheidungen über dem club hat? << Definitiv ja! Weil er ein Stimmberechtigtes Mitglied ist und eine Definitionsmacht hat! Er ist respektiert bei den Vereinsmitgliedern, die sich wirkliche sorgen um den Verein machen und nicht den populistischen Phrasen der Vereinsführungen hinterherhecheln! Er hat aufgedeckt, daß vieles im bei gs falsch läuft! Was ist der Dank !?!?! Die Leute schreien ja schon beinahe: "Laß uns mit dem einmal erreichten selig weiterträumen! Was kümmert"s uns, wenn der Verein den Bach runtergeht!" Er hat auch schon einige kritische Artikel über Fenerbahce geschrieben! Komischerweise wurde er bei den Fenerbahce Anhängern nicht so heruntergemacht. Er ist auch so ziemlich einer der wenigen, die ich bei der türkischen Sportpresse achte! Fatih Altayli oder Ali Sen gehören mitnichten dazu! >>> simdi seninle benim futbol bilgimide tartismak istemiyorum... <<< Dann sollest du in Zukunft detailierter antworten, damit ich weiß, was du meinst. >>> hem öyle olsa bile...seni asil ilgilendiren kendi takimin degilmi? <<< Nein, mich interessiert auch die ganze türkische Liga! Ich schaue auch immer gern bei Besiktas rein! Oder bei meinen KafSinKaf! Warum sollte mich außer Fenerbahce auch andere Interessieren ? Schließlich ist das hier ein Fußball-Forum oder ... und kein Vereinsforum!?!?! Gegenseitige Späße und Sticheleien sind eines! Beleidigungen und Herabsetzungen etwas anderes! Ich habe nichts dagegen, wenn du Witze oder Späße über Fenerbahce hast (z.B. finde ich die Karikatur mit Comical-Ali genial!) aber unterlasst sowas wie "Rezilbahce" ... weil dazu gibt es entsprechende Entgegnungen. Aliconda |
Du bist nicht gerade das Paradebeispiel
was Fußballwissen angeht!
Ich weiß ja besser Bescheid als du! Dazu brauche ich nicht mal meine Cimbom Brüder befragen! Aber es war ja wieder einmal klar, das du mit so einer Platitüde kommst! Danke, ich weiß inzwischen über dich Bescheid! Ali |
also ali...
fange anders rum an...
1. mit rezilbahce meinte ich eine person, die echt mißt gelabbert hat...würde nie sowas verallgemeinen...sen alindiysan kusura bakma. 2. witze kann man immer machen....bin der letzte der etwas dagegen hätte ok thema t.seren... er ist ein unoffizielles mitglied...natürlich ist er bei galatasaray hoch angesehen...ne de olsa eski kaptanlardan.... zudem ist er ein journalist das darfst du nicht vergessen....bu yüzdende daha cok görevini yapiyor... mesela bir fenerli veya besiktasli yönetici kendi takimi alehine yazi yazarmi? bence yazmaz! natürlich darfst du hier deine meinung über cimbom fener besiktas samsun antep usw. äussern, mich hat es nur gewundert, dass dich mehr andere teams interessieren als dein verein. gucke auch jede woche 3 spiele ..also bin ein grosser fan unserer liga... lese mir jetzt deinen beitrag erneut..damit ich nichts vergessen habe..wenn ich was vergessen habe...folgt im anschluss an diesen beitrag eine fortsetzung. |
LOL
>>>
siz mazinizle yasayin..yeterki cimbomu yenin..sizin icin daha önemli birsey yok heralde.... <<< bize yetiyor :-) Siz gidin isterseniz "Avrupa Sampiyonu" (Quelle www.galatasaray.org !) olun :-))) PS: Aziz Yildirim sizde olsaydi: - bir stadiniz olurdu! - yüksek geliriniz olurdu! - modern bir yönetiminiz olurdu - kredi geldi, komisyon gitti tiyatrolar olmazdi! |
bak 4 tane sey saydin...
hepsi önemli...ama takiminin basarasini yazmadin....cünkü yok!
|
hey simdi sacmaliyorsun...
willst du echt behaupten du hast mehr ahnung als ich im fussball? dann noch mehr über cimbom..würde jetzt gerne in einer quiz show..mit der um ein auto spielen ehheeh
|
yazik oldu cimboma...
ben fener taraftariyim ama, ne bileyim gssiz ligte sarmiyo ya,
cl dede hayal kirikligi schade... |
Sorry,
aber er ist OFFIZIELLES und vor allem STIMMBERECHTIGTES Mitglied!
Er darf bei Vereinssitzungen fragen an den Präsidenten und die Vorstände stellen! Er tut das auch im Vergleich zu einer sogenannten Opposition! Zu der Sache mit den eigenen Kritikern: Es gibt wahrscheinlich kaum einen anderen Verein, der von den eigenen Leuten so kritisch begutachtet wird, wie Fenerbahce! Lies mal die Artikel! Kaum einer tut nur was positives verlautbaren! ... UND DAS IST AUCH GUT SO! Mit schönfärberei kommt man nicht weit! Man muß die Probleme ansprechen um sie aus der Welt zu schaffen! Ich glaube ihr versteht den Ernst der Lage bei Galatasaray nicht !?!?! Der Klub steht vor dem finanziellen AUS!!! Die UEFA Kriterien kann sie auf keinen Fall erfüllen! Wenn jemand helfen kann, dann nur mit illegitimen Mitteln, wie sie gerade der Bürgermeister von Sisli versucht! Galatasaray braucht eine dringende Reform! Aber viele schwelgen lieber über die Erfolge der 90er Jahre! Wenn es so weitergeht, sehe ich Galatasaray in 3-5 Jahren in der 3. Liga ... schlimmstenfalls übernimmt die AIG den Verein! Die haben jetzt schon 3 Vorstandsmitglieder - per Gerichtsentscheid - drin! (jawohl auch als FB"ler weiß ich das !) Wäre schade, wenn es das meiner Ansicht nach GRÖßTE DERBY der Welt nicht mehr geben sollte! Ali |
aynen herkes kendi takiminla ugrassin
artik lafim gidenlere gitmistir,
gs fans tuns das öfters als die anderen, siehe chat (vaybee!-talk) :) |
hayirlisi olsun ;) o.T.
ohne Text
|
fenerbahcem beni biricik sevgilim
yenilsende yensende kalbimiz hep sende
dogustan fanatiz be ;) |
eins muss du aber von ein ander...
trennen...
yönetim ve....kongre üyeleri ayni degil... yani...secimlerde oy hakki var....ama..simdi t.seren diyemezki....galatasaray stat yapsin yapmasin.... das gs absteigt..glaubst du ja selber nicht...es heisst ja...keine mannschaft darf schulden haben...auch besiktas hat schulden auch wenn es sehr wenig ist...o zaman ligde takim kalmaz..... |
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 22:05 Uhr. |