![]() |
OK :-)
Öyle olsun ;-)
Tartismaya haziriz :-) Al" |
Daha bukadar puani ...
... nerede bulacagiz ki hehehhhehe
... gelene gidene hediye ediliyor ;-) Belki seyrettin, Fener göre göre verdi 2 Puani. Olmaz böyle sey... Al" |
o.T.
elbette kimsenin anasina babasina küfür edilmemesi gerekiyor ama burda her takimin taraftari bulunuyor ve haliyle her taraf kendini savunacak ve bazende karsi tarafi yani takimlari kücümseyerek veya biraz dalga gecerek konusacak bu gayet normal bence. burasi ne bjk ne fb ne de gs forumu.
airdem in dedigi gibi burda forumun huzurunu kacirmak isteyenler vardi iki sene önce, biz burda birlik olduk ve o kisiyi burdan uzaklastirdik zorda olsa, yani öyle birsey olursa yine yapariz. Turkishboy17 ye burda ikidebir daha kücüksün daha cocuksun diyen ben degildim herhalde öyle degilmi ??? bilip bilmeden birisine cocuk diyorsunuz ona takildim, ama zaten kendiside gerekli cevabi verir online oldummu. |
o.T.
Ilk yazdiklarini begendim!
Yorum yapmaya gerek yok. >> Turkishboy17 ye burda ikidebir daha kücüksün daha cocuksun diyen ben degildim herhalde öyle degilmi ??? bilip bilmeden birisine cocuk diyorsunuz ona takildim, ama zaten kendiside gerekli cevabi verir online oldummu. << Onun gururlarini bu yönde incitiysem, tabiiki ondan özür dilerim! "17""yi onun acikca genc ve hircin oluyour diye yorumladim. O yüzden yinede bence "hafif" denilebilecek cevaplarda bulundum. Yasi 17"yi gercekten geciyorsa, o zaman daha sorumlu yazismasi gerekmiyor mu? Tabiiki bazi arkadaslar gelip Fenerbahceye saka yapacak, elestirecek belkide alay edecek! En büyük keyfi bundan duymuyoruz biz? Birbirlerimizle sakalasmak ? Birden bire birisi TERS laflar ederse o zaman hepimiz ayni sert yaniti vermemizi gerektirmiyormu? Mesela senin yazdigin yazinla onun yazisini tam degisik degil mi ? Hoscakal Aliconda |
LOL
... schau das ist gemein was du geschrieben hast hehhehehhehehe ;-)
|
Valla maci bastan sona izledim...
3 puani kaciran bence Malatya idi.
Iki gölü, bir penaltisi verilmedi. :)) Selam ve saygilarimla |
Bendende
bendede ama belki bir süpriz olur ; ))
selamlar UuhBarracuda |
:) zannetmiyorum....gecen sezon bir mac
maglub olan bir takim, bu sezonun ilk yarisindada ayni sekilde devam edebiliyorsa, 180 derece degismesi lazim ki onunda ihtimali düsüktende düsük :))
Selam ve saygilarimla |
ama üzülmeyin...
der ist bestimmt besser als Ilhan, buna garanti veriyorum
|
:)) o.T.
ohne Text
|
LOL
Bizler yine degisik bir mac izledik desene hehehhehehe ;-)
Son anlardaki Fevzini direkt olarak Semihe girmesini acaba nasil yorumluyorsun ? Kalecinin 5-Metrenin icinde keyfine geleni yapabilirmi diye ;-))) Ama gayet normal :-) Kimbilir bende Sari-Lacivert-Gözlüklerle bakiyorumdur heheheheheh ;-) (PS: Nur zur Info ... mit den Regeln kenn ich mich ein "bischen" aus ... Schiri ;-)) |
Istikrar...
demek
Besiktas demek dogruya dogru! |
Das stimmt. Hakem orda penalti verse
neden verdi demem. Ama ilk yaridada Malatyanin %100lük penaltisini vermedi.
Neyse...im großen und ganzen gerechtes Ergebnis denke ich. Malatyanin iki verilmeyen golü ofsayt olmusta olabilir. Trde ofsayt kamerasi olmadigindan, mactan sonra degisik yorumlar oluyor iste :)) |
Türkiye kac takimin ambleminde
Ay-Yildiz var ...
ben simdiye kadar iki tane gördüm ;-)) daha da arastiriyorum hehhehe 1. Besiktas Jimnastik Kulübü Istanbul 2. Bursaspor 1963 ... ... |
ve 3.
Elazigspor ...
bunlar tek Türkiye "Süper Liginde" olan takimlar! |
Bursaspor mu?! :)
Ben bir tek Besiktasi biliyordum.
Yunanistana karsi Milli Takimi temsil ettigi icin bayragi tasima hakkina sahib olmus. |
4. Istanbulspor o.T.
ohne Text
|
5. Genclerbirligi o.T.
ohne Text
|
Amblem dedikte, vaybee nin yine hatasini
buldum :))
Spor haberlerinde futbol bölümüne girildiginde süperligin 18 takiminin amblemi var üst tarafta. Ama gecen sezondan sonra degistirmemisler :)) Yani Kocaelispor, Göztepe ve Altay takimlarinin amblemleri hala orda. Ve lige yeni cikanlarinkileri eksik :)) |
BJK düsmani Aliconda ;-)
>>Ben bir tek Besiktasi biliyordum.<<
LOL bende sana dogrusu hemen inandim hehehehehe gercekten! Iyiki bakmisim ;-)))))) :-P LOL bak ya ... dogrusu kendi kendime gülüyorum, normalinde her seyi arastiririm ... sende düsünmeden inandim!!! ;-) >> Yunanistana karsi Milli Takimi temsil ettigi icin bayragi tasima hakkina sahib olmus. << Bunu bilmiyordum ... Besiktasin da tarihini iyice biliyorum sanmistim, ama öyle degilmis desene. O olayi aciklar misin? Bari hepimiz ögrenelim. Besiktasli olanlarda olmayanlarda! Ne olursa olsun, Türkiyenin tarihinden bir sayfa! Bekliyorum :-))))) (Wie war das noch bei Faust: "Zwar weiß ich viel doch möcht ich alles wissen!" o.s.ähnlich) |
Maaan...önce tahmin yarismasinin
sonuclarini ekleyeyimde, sonra...
Allah bilir birsürü yanlis yaptim senin yüzünden :PP |
die sind ja voll aktuell ;-) o.T.
ohne Text
|
o.T.
>>
neden verdi demem. Ama ilk yaridada Malatyanin %100lük penaltisini vermedi. << Ich kam *sniff* *heul* ... 20 Minuten zu spät!! Habe gerade gesehen, wie Fenerbahce den anstoß ausgeführt hat ... (1-1) ... Elfmeter oder nicht vorher, kann ich nichts dazu sagen! >> Neyse...im großen und ganzen gerechtes Ergebnis denke ich. Malatyanin iki verilmeyen golü ofsayt olmusta olabilir. << Ja, war gerecht, weil Fenerbahce nicht einfach nachgelegt hat! Also das eine habe ich auch gesehen. Zuerst dachte ich auch, daß der Schiri zu unserem Gunsten eine Fehlentscheidung getroffen hat. Später haben sie jedoch eine andere Sicht gezeigt! Auf höhe der betroffenen Spieler! Da ist der Malatyaspieler tatsächlich mit der hälfte seines Körpers, während der Ballabgabe im Abseits. Im nachhinein, wünsch"t ich mir, das Tor währe gegeben worden! Dann hätte Daum und seine Spieler nicht geschlafen! :((( Das gefällt mir an Besiktas so sehr! Sie gehen auf den Platz und spielen! ... und spielen 90Minuten! >> Trde ofsayt kamerasi olmadigindan, mactan sonra degisik yorumlar oluyor iste :)) << Wie gesagt, ich habe das Spiel in einem türkischen Clubheim in Stuttgart angeschaut, da sind ca. 75 6s Anhänger, 10 BJK und max. 5 FB ... die 6sler sind alle aufgesprungen ... und ich konnte denen auch nur ersteinmal recht geben, die zweite Aufnahme, hat sogar mich lügen gestraft! (siehe oben) Mein sehnlichster Wunsch ist, eine 100% gerechte Liga! Wenn wir dann nur 3-4-5 oder was weiß ich landen ists mir auch recht! Dann haben wir es verdient! Auch einer meiner Brüder(6sli) ist Schiedsrichter auch er gibt das offen zu, daß vieles einfach nicht gerecht ist. Wie soll bei solch einem Blödsinn der türkische Fußball vorwärts kommen? Warum ist wohl die Nationalmannschaft nicht in Portugal? Vieles liegt im Argen! Nur, weil wir den türkischen Fußball auf die 3 Großen reduziert haben!!! Hoscakal! Al" |
hehhehehehehehehhhehehhe o.T.
ohne Text
|
17. Hafta tahmin sonuclari:
Selam Arkadaslar!
Asagida bu haftanin sonuclari ve Genel Puan durumunu okuyabilirsiniz. Yanlisliklari önlemek icin herkesten kendi Puanini tekrar kendi hesaplamasini istiyorum. Bir hatirlatma sezon sonunda 3 dalda birincilik verilecektir: 1. Toplamda en fazla Puan alanlar 2. Ortalama en fazla alanlar 3. En fazla haftanin 1. cisi olanlar Haftanın sonuçları: Elazığspor 2-2 Galatasaray Trabzonspor 1-3 Gençlerbirliği Beşiktaş 5-3 Ç. Rizespor Denizlispor 1-1 Adanaspor Ankaragücü 1-1 A. Sebatspor Diyarbakırspor 2-1 Gaziantepspor İstanbulspor 2-3 Konyaspor Samsunspor 0-0 Bursaspor Malatyaspor 2-2 Fenerbahçe Bu Hafta : 8 puan: JamesDean 5 puan: Ibo61, turshu 4 puan: AhmetDursun, AnArSisT, Cengaver 3 puan: airdem, Derbeder80, kes, xxxDersimxxx 2 puan: Arsena, BerkkanT, BratPitt, des, ferhatxtunc, SHEIRMAINE, xxSINAN07xx 1 puan: ATA, JayKay, KorkutEken 0 puan: DELIkaanLIM Toplam : 1. JamesDean: 121 puan 2. Cengaver: 111 puan 3. ferhatxtunc: 107 puan 4. KorkutEken:99 puan 5. AnArSisT: 95 puan 6. airdem, Derbeder: 91 puan 7. JayKay: 88 puan 8. Ibo61: 84 puan 9. BradPitt, xxxDersimxxx: 81 puan 10. ATA: 80 puan 11. xxSINAN07xx: 79 puan 12. kes: 75 puan 13. Turkishboy17: 73 puan 14. AhmetDursun: 68 puan 15. newgen: 60 puan 16. Arsena: 45 puan 17. BerkkanT: 41 puan 18. turshu: 39 puan 19. des: 30 puan 20. DELIkaanLIM,: 28 puan 21. xGladiox: 27 puan 22. xxxSexyLoverxxx : 19 puan 23. SHEIRMAINE: 16 puan 24. GirlIneedYou, tarik21: 10 puan 25. ferhat67X: 9 puan 26. WunschDirWas: 6 puan 27. actionmanx30, Gbaby54,: 5 puan 28. BaddalGazi, ilhanMANSIZ, LazOssi, temha1971: 4 puan 29. bicibicikiz22, RyanPhillippe: 3 puan 30. Emre24: 1 puan 31. Galatasaray: 0 puan Ortalama (sezon sonunda hesaplanacak, su an sadece kac kez katildigin yaziyor): actionmanx30 (1) AhmetDursun (16) airdem (17) AnArSisT (16) Arsena (9) ATA (17) BaddalGazi (1) BerkkanT (11) Bicibicikiz22 (1) BratPitt (16) Cengaver (15) DELIkaanLIM (7) Derbeder80 (17) des (5) Emre24 (1) ferhatxtunc (17) ferhat67X (1) Galatasaray (1) Gbaby54 (1) GirlIneedYou (2) Ibo61 (14) ilhanMANSIZ (1) JamesDean (17) JayKay (16) kes (17) KorkutEken (17) LazOssi (1) newgen (12) RyanPhillippe (1) SHEIRMAINE (4) temha1971 (1) tarik21 (3) Turkishboy17 (13) turshu (9) WunschDirWas (1) xGladiox (6) xxSINAN07xx (17) xxxDersimxxx (14) xxxSexyLoverxxx (5) YaRaMaZx (1) Birinci olanlar : 3x AnArSisT 2x Cengaver, Ibo61, JamesDean, KorkutEken, xxxDersimxxx 1x Arsena, ATA, BratPitt, Derbeder80, des, ferhatxtunc, newgen, , xxxSexyLoverxxx Evet arkadaslar bu haftanin tahmin sonuclar böyle. Tüm katilanlara tesekkür ediyor ve ayni zamanda önümüzdeki haftalar icinde tahminlerinizi bekliyoruz. Herkese bol sans. Sevgiler, saygilar... ATA & airdem |
17. hafta Süperlig puan durumu:
1. Beşiktaş 43
2. Trabzon 34 3. F.Bahçe 32 4. Denizli 30 5. G.Saray 29 6. Malatya 27 7. G.Birliği 26 8. G.Antep 26 9. D.Bakır 25 10. Samsun 23 11. İstanbul 21 12. A.Gücü 19 13. Konya 18 14. Ç.Rize 15 15. A.Sebat 14 16. Bursa 13 17. Adana 11 18. Elazığ 11 |
Tahmin yarismasi istatistikleri:
1. haftada toplanan toplam puan: 79
Ortalama: 4,16 2. haftada toplanan toplam puan: 99 Ortalama: 5,82 3. haftada toplanan toplam puan: 123 Ortalama: 6,83 4. haftada toplanan toplam puan: 108 Ortalama: 6,35 5. haftada toplanan toplam puan: 87 Ortalama: 4,14 6. haftada toplanan toplam puan: 106 Ortalama: 5,58 7. haftada toplanan toplam puan: 135 Ortalama: 7,11 8. haftada toplanan toplam puan: 118 Ortalama: 6,21 9. haftada toplanan toplam puan: 144 Ortalama: 6,26 10. haftada toplanan toplam puan: 149 Ortalama: 6,77 11. haftada toplanan toplam puan: 79 Ortalama: 3,29 12. haftada toplanan toplam puan: 113 Ortalama: 4,91 13. haftada toplanan toplam puan: 59 Ortalama: 2,68 14. haftada toplanan toplam puan: 85 Ortalama: 4,25 15. haftada toplanan toplam puan: 100 Ortalama: 5,00 16. haftada toplanan toplam puan: 135 Ortalama: 7,11 17. haftada toplanan toplam puan: 59 Ortalama: 2,81 ______________________________________________ Yarismaya katilanlar: 1. hafta: 19 2. hafta: 17 3. hafta: 18 4. hafta: 17 5. hafta: 21 6. hafta: 19 7. hafta: 19 8. hafta: 19 9. hafta: 23 10. hafta: 22 11. hafta: 24 12. hafta: 23 13. hafta: 22 14. hafta: 20 15. hafta: 20 16. hafta: 19 17. hafta: 21 ______________________________________________ Simdiye dek bir haftada en fazla puan toplayan arkadasimiz 13 puanla AnArSisT, Cengaver ve des olurken, 12 puanla onlari takip eden Arsena, yine Cengaver ve xxxSexyLoverxxx, 11 puanla airdem, ferhatxtunc, Ibo61, JayKay ve xxxDersimxxx olmus. ______________________________________________ Ortalamada hafta basina 9.00 puanla ferhat67X birinci, 7.40 puanla Cengaver ikinci, 7.12 puanlada JamesDean ücüncü. ______________________________________________ Herkese hayirli bir hafta dilerim! Selam ve saygilarimla |
heyecan dorukta...
ikincilik icin müthis bir rekabete tanik olacagiz, acaba ikinci kim olacak ???
;-))) |
Ilk yari sonuclari böyle :)
Herkes kendi puanlarini kontrol etsin lütfen. Yanlis varsa, hemen düzeltelim.
Devamli olarak katilan arkadaslardan tesekkür ediyor, yeni yila simdiden iyi kaymalar diliyoruz. Yok ya, bu bölümü almancadan tercüme ederek yazmamiz iyi olmadi :)) Also nochmal: SCHON JETZT EINEN GUTEN RUTSCH INS NEUE JAHR!!! :)) Selam ve saygilarimizla ATA & airdem |
evet herkese iyi kaymalar ;-) o.T.
ohne Text
|
3 punkte ach du scheisseeeeeeeee o.T.
ohne Text
|
Das war unsere 2. schlechteste Woche...
utanmamiz lazim aslinda :))
|
Besiktas Kulüp Arması ve Anlamı:
Beşiktaş"ın kulüp arması kuruluş tarihini simgelemektedir. Armadaki ilk beyaz çubuk biri (1), üç siyah çubuk üçü (3), ikinci beyaz çubuk da ikinci biri (1) ifade etmektedir. Armanın tümü dokuz parçadan oluşmaktadır ki bu dört rakam yan yana geldiği zaman Hicri takvimdeki 1319"u meydana getirir. Bu rakamın Rumi yıl karşılığı ise Beşiktaş Kulübü"nün kuruluş yılı olan 1903"dür.
Amblem"deki Türk Bayrağı ise Turkiye Futbol Federasyonu"nun hediyesidir. Beşiktaş Türk Bayrağını kullanma hakkını Yunan Milli Takımıyla oynanan bir maçta Türk Milli Takımını temsil ettiği için almıştır. Başka hiçbir Türk Kulübünün böyle bir hakkı yoktur. Kaynak: milliyet.com |
Niye?
Ve hangi macta o hakki elde ediyoru?
Ve gördügümüz gibi, baska kulüplerde kullaniyor !?! |
Valla orasini federasyona sor :) o.T.
ohne Text
|
Malatyaspor"da şok !..
İlk yarının son maçında sahasında Fenerbahçe ile 2-2 berabere kalan Malatyaspor"da şok bir gelişme yaşandı.. Teknik direktör Ziya Doğan lig 6."sı takımından ayrılmak istediğini belirterek, istifasını yönetime sundu...
[21/12/2003-23:12] Alınan bilgiye göre, ailevi nedenlerini öne sürerek görevinden ayrılmak istediğini kulüp yönetimine bildiren Ziya Doğan"ın istifasıyla ilgili olarak, yarın yönetim kurulunun toplanacağı ve durumu değerlendireceği, daha sonra da ayrıntılı açıklamanın yapılacağı kaydedildi. Kaynak: ajansspor.com |
Trabzon"da sandıktan Aktuğ çıktı..
Trabzonspor 51. olağan kongresi sonucunda Atay Aktuğ sandıktan çıktı ve resmi olmasa da başkanlığına seçildi.. Oy dağılımı sonucunda "çiziklerin" başkanı belirleyeceği belirtilirken, en fazla oyu alan Aktuğ açıklamalar yaptı..
[21/12/2003-21:24] Trabzonspor Kulübü"nün seçimli mali genel kurulunda kesin olmayan sonuçlara göre, Atay Aktuğ"un listesi 1060 ile en fazla oyu aldı. 19 Mayıs Spor Salonu"nda bugün yapılan genel kurulda kullanılan 2 bin 667 geçerli oyun kesin olmayan sonuçlarına göre en fazlasının 1060 ile başkan adaylarından Atay Aktuğ"un listesine çıktığı belirlendi. Seçime katılan diğer başkan adaylarından Bahri Köse"ye 781, İskender Önal"a 774 ve Afacan Yılmaz Ergül"e 6 oy çıkarken, 46 kişinin oy verdiği ayrı bir liste de seçimlerde yer aldı. Trabzonspor"un 51. olağan kongresine, geçtiğimiz kongrede olduğu gibi çizikler damgasını vurdu. Resmi olmayan rakamlara göre, Atay Aktuğ en fazla oyu alırken, listedeki çiziklerin başkanı ve yönetim kurulunu belirleyeceği belirtildi. Divan Kurulu Başkanı Cengiz Çebi, 5.5 saat süren oy sayımı sonrasında resmi olmayan sonuçları açıklarken, çizikleri de belirtti. Çebi şöyle konuştu; "Atay Aktuğ"un bin 60 oy aldığını belirterek, "Bu oylardan 643"ü çizik yemedi. 417 oy ise çizik aldı. Diğer başkan adayları İskender Önal 774 oy alırken, bu oylardan 465"i çiziksiz, 309"u çizikli. Bahri Köse 781 oy alırken, bu oyların 528"i çiziksiz, 253"ü çizikli olarak belirlendi. Diğer başkan adayı Afacan Yılmaz Ergül 6 oy alırken, 46 tane de beyaz pusula çıktı" dedi. Geçtiğimiz kongrede olduğu gibi bu kongrede de çizikler başkanı ve yönetim kurulunu belirleyeceği belirtildi. Geçtiğimiz kongrede blok oylarda Özkan Sümer"in listesi bin 107 oy alırken, Ağaoğlu"nun listesi bin 51 oy almış, listelerin delinmesi üzerine şahsi oylarda ise Ahmet Ağaoğlu bin 191 oy alırken, Özkan Sümer bin 129 oy almıştı. Listelerdeki isimlere atılan çizikler, başkan adayının durumuna birebir yansımış ve Ağaoğlu, Sümer"den daha fazla oy almasına karşın ekibindeki isimlerin yeterli oyu alamaması nedeniyle şansını kaybetmişti. 17 kişilik Trabzonspor yönetimine Sümer"in listesinden 11 kişi, Ağaoğlu"nun listesinden ise 6 kişi girmişti. Başkanı yönetim kurulu seçtiği için de Özkan Sümer başkan olmuştu. -AKTUĞ: ""TRABZONSPOR DAVASI ALTINDA BİRLEŞECEĞİZ""- Genel kurulda en fazla oyu alan başkan adayı Atay Aktuğ, herkesin Trabzonspor davası altında birleşmesi gerektiğini söyledi. Aktuğ, divan kurulu tarafından, başkan adaylarının aldıkları oyların açıklanmasından sonra yaptığı açıklamada, Trabzonspor"un başarısı için ellerinden geleni yapacaklarını belirterek, ""Trabzonspor davası altında birleşeceğiz. Trabzonspor"un geleceği için herkesin taşın altına elini koyması gerekir. Hep beraber bütün başkan adaylarıyla birlikte çalışmalarımıza bundan sonra da devam edeceğiz"" dedi. Aktuğ, mevcut teknik heyetin Trabzonspor"a çok şeyler vereceğine inandığını da ifade ederek, ""Bu teknik heyetle yolumuza devam edeceğiz"" diye konuştu. Kaynak: ajansspor.com |
Beni daha fazla düsündüren soru su:
Besiktas bu sezon ikinci kez namaglu sampiyon olabilecek mi?
:)) |
Hayirlisi. Insallah daha basarili olur..
ohne Text
|
löl kayalim bakalim ;-)
bende size tesekkür ediyor, yeni yilda da hep beraber bol bol tahminlerde bulunmamizi diliyorum ;-)
|
Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 17:07 Uhr. |