Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

kizkarsli 15.11.2014 23:41

Evet sana diyorum , ben yeni yeni yazmıyorum burda

15.11.2014 23:49

:))))

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2098956)
Evet sana diyorum , ben yeni yeni yazmıyorum burda

Bazi insanlar sen ve ben gibi degil...Kisi hakkinda bilgi toplar,onu kafaya takar,kendilerine ait bir mal olarak degrlendirir ve öyle hareket ederler...Hem bilmedigini nerden biliyorsun?Belkide beni yakindan taniyan biridir?Fakat her kimse,ben bu nickle tanimiyorum sadece?Hem dünyanin en güzel kadini bile olsa,bana göre cokta TIN!Insan olamamis,önce gidip biraz edep ögrenmeli......

kizkarsli 16.11.2014 00:04

Gerçekten fikrimi beyan etmek istiyorum siyasi yorumun dışına çıkarak , neden iki cinsiyet Arasında fikir çatışmasında olunca bel altı vuruluyor ? Senin ifadenin Altın'da bu yatıyor profiline bakmış sen yazmasında karın ağrısı ondan filan gibi ;)) şimdi tümbayabkar belir ki genelde erkekler bakar profillere ;)) bu ifade biraz çırkin geldi bana , eğer öyle olsa bile bir Erkeğe yakışık alırmı böyle yazmak ?

16.11.2014 00:38

....

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2098959)
Gerçekten fikrimi beyan etmek istiyorum siyasi yorumun dışına çıkarak , neden iki cinsiyet Arasında fikir çatışmasında olunca bel altı vuruluyor ? Senin ifadenin Altın'da bu yatıyor profiline bakmış sen yazmasında karın ağrısı ondan filan gibi ;)) şimdi tümbayabkar belir ki genelde erkekler bakar profillere ;)) bu ifade biraz çırkin geldi bana , eğer öyle olsa bile bir Erkeğe yakışık alırmı böyle yazmak ?

Irkcilar bana göre insan olmadigi icin,onu kadin katagorisine bile koymuyorum1...
2 ben genelde cevremi hep kontrol altinda tutarim,birine sakadan dokunurum,onun yüksek sesi baska yerden cikar;)Bir kadina,küfür,hakaret ve irkcilik yakistiriyorsan baska tabi?Fakat bana göre,koplexli ve hayattan ne istedigini bilmeyen bir tip...Cünkü bu nickle defalarca bana bakti,ben dönüp bakmadim bile,en son cigrindan cikip,bu yönteme basvurdu..Bu o kisinin edebini gösterir...Sana gelince ister begen ister begenme,bana iliskin haksiz bir yaklasim oldugunda,karsimdakine haddini bildirmek,benim boynumun borcudur...Kaldiki cevremdeki insanlarada baska nicklerle catiyor bu kisi......

kizkarsli 16.11.2014 00:42

ben düsüncemi paylastim, konu kapanmistir

16.11.2014 00:45

Kusura bakma!

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2098966)
ben düsüncemi paylastim, konu kapanmistir

Cok sacma bir fikir ve paylasimda bulundun,tipik kadinlari korumaya calisan kahraman kadinlar gibi......

kizkarsli 16.11.2014 00:50

herkes senin gibi yapsa

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2098968)
Cok sacma bir fikir ve paylasimda bulundun,tipik kadinlari korumaya calisan kahraman kadinlar gibi......

peki senin yazdigin kadinlar da sana aynisini yazsa , onlara yazdigin beyan etse fikir catismasinda da kuyruk acin var dese , ne dersin acaba?
Neyse burda herkes , kisiliklerini yanisitir her bicimde , buda aslinda güzel kisiyi tanimak acisindan

>Ich liebe Helden stimmt aber nur wahre Helden

sorry 16.11.2014 00:56

Hülasa, “sersem ve geveze felsefenin” rahle-i tedrisinden geçerek “ruhları serserileşmiş, akılları geveze olmuş halindemisin!!!!

16.11.2014 01:29

Densizler!

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2098970)
peki senin yazdigin kadinlar da sana aynisini yazsa , onlara yazdigin beyan etse fikir catismasinda da kuyruk acin var dese , ne dersin acaba?
Neyse burda herkes , kisiliklerini yanisitir her bicimde , buda aslinda güzel kisiyi tanimak acisindan

>Ich liebe Helden stimmt aber nur wahre Helden

Densizler anca gereksiz gevezelik yapar!Bende sana bu kadar insan varken neden,müdahil oldun desem,yada senin deyiminle kuyruk acin mi vardi desem ne dersin?
Ben kimseye kisiligimi sorgulatmam,birine insan gözüyle bakar yazarim,o na bir iki zarf atarim,o da her insan gibi corap sökügüne dönüsür...Ben seni farkli düsümüstüm,fakat sende siradan ciktin.....Neyse benim acimdan,sana yazilacak birsey yok daha.....

16.11.2014 01:31

ırkcı Fasıst

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2098933)
Kimden:
Sekerparem [ Blokla ]
Konu:
.............
Tarih:
bugün, 20:42
türk sitesinde kürt fanatagin ne isi var?
Defolup git burdan utanmadan pkk kadinlarin resimleri koymussun ayip ayip
hem türk dili kullaniyorsun, hep türk sitesindesin hemde öyle tür resimler koyuyorsun
defolup git irak da yasa pis hepiniz gidin defolup irakta yasayain orda kürdüstaninizi kurun
türkiyede ne isiiniz var, milletimize belasiniz hepiniz
o resimdeki koydugun orospu kadinlar bizim türk cocuklarimizi bizim türk kanimizi yok ediyor
hepiniz geberin siz defolup gidin sikitirip gidin lan irakta yasayin ne kurmak istiyorsaniz da orda kurun
ne bizim dilimizi ne bizim topramizi kullanin pis pkk yandasli yaratik defolup git burdan burasi türk sitesi sizin
gibi pkk piclerin yeri degil

BU densizi teshir etmek boynumun borcu......

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 23:18 Uhr.