....
Zitat:
Zitat von kizkarsli
(Beitrag 2098959)
Gerçekten fikrimi beyan etmek istiyorum siyasi yorumun dışına çıkarak , neden iki cinsiyet Arasında fikir çatışmasında olunca bel altı vuruluyor ? Senin ifadenin Altın'da bu yatıyor profiline bakmış sen yazmasında karın ağrısı ondan filan gibi ;)) şimdi tümbayabkar belir ki genelde erkekler bakar profillere ;)) bu ifade biraz çırkin geldi bana , eğer öyle olsa bile bir Erkeğe yakışık alırmı böyle yazmak ?
|
Irkcilar bana göre insan olmadigi icin,onu kadin katagorisine bile koymuyorum1...
2 ben genelde cevremi hep kontrol altinda tutarim,birine sakadan dokunurum,onun yüksek sesi baska yerden cikar;)Bir kadina,küfür,hakaret ve irkcilik yakistiriyorsan baska tabi?Fakat bana göre,koplexli ve hayattan ne istedigini bilmeyen bir tip...Cünkü bu nickle defalarca bana bakti,ben dönüp bakmadim bile,en son cigrindan cikip,bu yönteme basvurdu..Bu o kisinin edebini gösterir...Sana gelince ister begen ister begenme,bana iliskin haksiz bir yaklasim oldugunda,karsimdakine haddini bildirmek,benim boynumun borcudur...Kaldiki cevremdeki insanlarada baska nicklerle catiyor bu kisi......
|