Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

02.11.2014 23:23

:)))

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097734)
dünkü kahramanini cagirmakta özgürsün, o zaman yalniz da dolasman gerekmez :))))
cici cici elini tutar birlikte dolasirsiniz emi ;)

Anlamak istemeyenden aptal,duymak istemeyenden sagir,görmek istemeyenden kör,kimse olamaz diyorlardi,dogruymus....Senin baska isin yok mu? Mesela balkona cik hava al biraz,iyi gelir sana...Baksana Kadana beygiri gibi,sadece düz görüyorsun...Hayat dolambacli,böyle oldugu icinde bizlerde imali konsuyoruz,bunun adi halk dilinde taslama,Tiyatroda absürt oluyor.....

02.11.2014 23:23

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097738)
Git be kadin bee, nesin ortada, ama sorun degil sana yarin baska Bir nikle cikar kavga ettigin insanlarla sütten cikmis kedi gibi bakarsin. Allahtan ümit kesilmez vaybeedede nikler tükenmez
Zahmet olmadimi sana onca "isinin" arasinda yazilarimi okuman :D

bu senin kacinci nikin? yarasi olan gocunur. yaran cok derin herhalde.
dün ne demisdin, sinirlenme sevtap sinirlenme :D
sen hele derin bir nefes cek, bi ihlamur demle kendine ve TVnin önüne gec :D

02.11.2014 23:24

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2097740)
Anlamak istemeyenden aptal,duymak istemeyenden sagir,görmek istemeyenden kör,kimse olamaz diyorlardi,dogruymus....Senin baska isin yok mu? Mesela balkona cik hava al biraz,iyi gelir sana...Baksana Kadana beygiri gibi,sadece düz görüyorsun...Hayat dolambacli,böyle oldugu icinde bizlerde imali konsuyoruz,bunun adi halk dilinde taslama,Tiyatroda absürt oluyor.....

bak sevtapcik kahramanin gelmis, elinden tutmak istiyor, seni karanliklarda atdalara götürecek :D

02.11.2014 23:30

....

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097742)
bak sevtapcik kahramanin gelmis, elinden tutmak istiyor, seni karanliklarda atdalara götürecek :D

Herkes kendini bir hikayenin kahramani sanir,fakat sadece kahramanlarin hikayesinde bir karalamadir,sense bu vaybee ye sürülmüs en büyük kara lekesin bunu bil,maskesi yirtilip atilmis oldugu halde,hala diretiyor:)))Sanki benim burda oldugumu,yazilanlari okudugumu bilmiyormus gibi davranma,suan bile üye ismine baktigimizda nerde oldugunu görüyoruz....Cok safsin cok,akilliyim diye geciniyorsun ama safsin sen;)

SevtapTuran 02.11.2014 23:31

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097741)
bu senin kacinci nikin? yarasi olan gocunur. yaran cok derin herhalde.
dün ne demisdin, sinirlenme sevtap sinirlenme :D
sen hele derin bir nefes cek, bi ihlamur demle kendine ve TVnin önüne gec :D

Burda kendini tanittigin yeter.
Adminler kimin ne oldugunu biliyor sen ne kadar iftira atsanda. Herkesi kendin Gibi görme diyecegim ama bunu uygulamak icin kapasite gerek :)
Yarin ise gitmiyorsun galiba yazarsin artik bilmem ne kadar . Diger niklerin aktiv degil bu gün hayrola cokmu yogunsun? Firsat kalmadi galiba öbür niklerlede yazmaya :)
Neyse.. Gece vakti issiz gücsüz timarhane kackinlarina vaktim yok, üzüldüm haline ama hayat bu

SevtapTuran 02.11.2014 23:34

@ezel
Birak öfkesini burdan alsin yoksa kimbilir ne kullanirdi yerine ama sen bosver ne yaparsa yapsin, vaktine yazik, Ben ciktim yarin is günü

02.11.2014 23:35

Sevtap

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097747)
Adminler kimin ne oldugunu biliyor sen ne kadar iftira atsanda. Herkesi kendin Gibi görme diyecegim ama bunu uygulamak icin kapasite gerek :)
Yarin ise gitmiyorsun galiba yazarsin artik bilmem ne kadar . Diger niklerin aktiv degil bu gün hayrola cokmu yogunsun? Firsat kalmadi galiba öbür niklerlede yazmaya :)
Neyse.. Gece vakti issiz gücsüz timarhane kackinlarina vaktim yok, üzüldüm haline ama hayat bu

Bazi insanlarin seviyesine inme bence....

02.11.2014 23:36

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097747)

ben kime iftira attim? yazilarini oku istersen, kimin kime iftira attigini anlarsin belki (gerci pek ümidim yok sende).
liebes, deine lügen werden nicht zur wahrheit nur weil du sie wiederholst :)
senin kactane nikin var bilmiyorum, ama bakiyorum yazis tarzin git gide lara'nin kine benzemeye basladi :)

SevtapTuran 02.11.2014 23:38

Zitat:

Zitat von ___EZEL___ (Beitrag 2097749)
Bazi insanlarin seviyesine inme bence....

Bunu ben sana yazacaktim. Iyi geceler

02.11.2014 23:38

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097748)
@ezel
Birak öfkesini burdan alsin yoksa kimbilir ne kullanirdi yerine ama sen bosver ne yaparsa yapsin, vaktine yazik, Ben ciktim yarin is günü

Bayagi sinirlendin yine... sinirlenme, bak ezel elinden tutuyor seni karanliklarda gezdiriyor :D Allah rahatlik versin sevtapcik

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 07:52 Uhr.