Vaybee! Forum

Vaybee! Forum (http://localhost/forum/index.php)
-   Lifestyle (http://localhost/forum/forumdisplay.php?f=391)
-   -   Was denkt ihr gerade? (http://localhost/forum/showthread.php?t=8400)

31.10.2014 07:35

Sevtap!

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097361)
Biraz üzüldüm ama pisman degilim.
Gece yarisi Onu uyku sersemligiyle gecenin 3-4 gibisinde disari firlatmakla.
Ansizin gelmis üzerime yatmis.
Birden üzerimdeki bu agirlik ne diye uyanip Onu görünce nasil firlattigimi bile bilmiyorum yataktan.
Gönüllü gitmedi, birde mazlum arkasini dönüp bakiyor gercekten gideyim mi diye. Bakislarindan biraz etkilemdim ama hayir, yatagima alamazdim.
Ayaklarini kimbilir nerelere degdirdi.
Birdaha Balkonkapisini unutup yatmam bunun üzerine. Ya komsunun kedisi degilde, tövbe tövbe kendisi olsaydi :D

Önce kedi gelir,sonra sahibi dikkat et:)))))

31.10.2014 10:07

Derya:)))

Kendi gerceginizi görmek istemiyorsaniz,baskasini yargilar,kendi kendiniz tatmin edersiniz.Dünyanin en basit yaklasim modelidir bu,hani bir söz varya,"Igneyi baskasina cuvaldizi kendine" diye o hesap....Toplum yasami bir denizse,siz damlasiniz,bir damla eksik olsa,toplum toplum olmaz mi?Olur!Siz olsanizda olmasanizda,toplum vardir..Ben olsamda, olmasamda var oldugu gibi....

SevtapTuran 31.10.2014 13:13

@ beyaz
Yazdigim Gibi Balkon kapisini örtmeyi unutunca gece karnimin üstünde yatan Bir kedi ile uyandim ve schock oldum demesem yalan :D

@ ezel
Komsum yalniz ve ben ona " Abi " diyorum. Yinede sagolsun bana "yazik yalniz yatman" diye mesajlar veriyor. Birisine Abi diyince mesaj verilmistir, yoksa?

31.10.2014 13:27

:)))

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097400)
@ beyaz
Yazdigim Gibi Balkon kapisini örtmeyi unutunca gece karnimin üstünde yatan Bir kedi ile uyandim ve schock oldum demesem yalan :D

@ ezel
Komsum yalniz ve ben ona " Abi " diyorum. Yinede sagolsun bana "yazik yalniz yatman" diye mesajlar veriyor. Birisine Abi diyince mesaj verilmistir, yoksa?

Hep öyle olur zaten:))))
Yazık kıza yanlız diyordur etrafinda:))))

31.10.2014 13:50

17 grad und ich lass meine reifen wechseln.
Muss ich das überhaupt?

kizkarsli 31.10.2014 13:58

Canım

Türk kahvesi çekti , mis gibi olsa da içsek :-/

31.10.2014 14:03

Zitat:

Zitat von kizkarsli (Beitrag 2097409)
Türk kahvesi çekti , mis gibi olsa da içsek :-/

Fal bakcan mi :)

31.10.2014 14:06

Zitat:

Zitat von SevtapTuran (Beitrag 2097400)
@ beyaz

@ ezel

@Sevtap

düsündüm de, iyiki bana olmamis, ben bütün evi hatta mahalleyi alt üst ederdim bu kesin, lol !!! :D :D :D

nerde polis, nerde yandarma, nerde can kurtaran, haha.... , üfff yaaa,

zaten hemen korkma huyum var birde aaahhh !!!

===>>> bu izmirde babama bir kere olmustu ve bütün evdekiler ayaga kalkmisti,
baksana ondan sonra cam kapali yatti hemde Izmir´in o sicaginda, düsüne biliyormusun bunu.

31.10.2014 14:11

Zitat:

Zitat von sadesohbet (Beitrag 2097408)
17 grad und ich lass meine reifen wechseln.
Muss ich das überhaupt?

ja, solltest du !!!
ab Ende September glaube ich.... ;););)
Du bist sonst nämlich an Unfällen Mitschuld, also im Falle eines Unfalls wegen Glatteises und ähnlichem, auch wenn du sonst alles rechtmäßig und richtig gemacht hast. ..... !!!

===>>> Ist jetzt der richtige Zeitpunkt?

Wer zu Beginn der kalten Jahreszeit darüber nachdenkt, ob er jetzt schon Winterreifen aufziehen sollte, kann sich ganz einfach an der sogenannten "O-bis-O-Regel" orientieren, die auch der ADAC empfiehlt. Diese besagt, dass das Auto vom Monat Oktober bis zum Wochenende nach Ostern mit Winterreifen ausgestattet sein sollte. Eine gesetzliche Regelung für einen bestimmten Zeitpunkt, zu dem die Winterausrüstung montiert sein muss, gibt es allerdings nicht.

Quelle: http://www.t-online.de/ratgeber/auto...ufziehen-.html

kizkarsli 31.10.2014 14:12

Ben , bakamam neyse halim çıksın falim :) hadi bak bir zahmet ...

Alle Zeitangaben in WEZ +2. Es ist jetzt 12:43 Uhr.